ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לאח שלי יש מחשב ישן נושן שהרכבנו לו מחלקים ישנים, הבעיה היא שאין לנו דרייברים לכלום ואני לא מצליח לזהות את הרכיבים כדי להוריד דרייבר מהאינטרנט, ניסיתי להסתכל על הכרטיס עצמו (לדוגמא המודם/כרטיס קול) ואני לא מבין איזה כרטיס זה בדיוק. איך אני יכול לבדוק אילו רכיבים יש לו במחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני תיכף הולך לכבות אותו לנסות כל מיני דברים שהציעו לי אבל בינתיים אני אשמח אם תכתבו הצעות שאני אחזור אני אקרא. נדפק לי הצורב אני לא בטוח למה זה אולי בגלל שניסיתי לצרוב על דיסק חתוך (לא שמתי לב היה מאוחר ) או בגלל שהתעסקי עם כל מיני CDRW ישנים. בקיצור הצורב הפסיק לקרוא או לכתוב לפני כמה ימים. לפעמים שזה קורה לי אני מנתק את הצורב מדליק את המחשב ואז מכבה ומחדיר את הצורב שוב. הפעם החלטתי כבר לעשות סדר בכל ה IDE Cables. מישהו כאן הציע IDE0 מסטר ל HD ואותו כבל לסידירום בתור SLAVE. IDE1 לצורב. אצלי לא היה כתוב IDE0/IDE1 אבל הנחתי IDE0=PRIMARY, IDE1=SECONDERY. בקיצור ניתקתי את כל ה IDE CABLES וחיברתי ככה. הפעלתי את המחשב הכל נראה כאילו עבד בסדר - הכרטיס רשת משום מה …
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להודות לכל העונים על מגוון התשובות והנסיונות לעזור. כידוע לכם היה לי צורב ימהה 2200 IDE כאשר כל צריבת דיסקים נשמעו ציפצופים בסאונד. לאחר כל מיני נסיונות שלא צלחו לצערי...הוחזר הצורב לחברת ס.ג והוחלף לימהה 2100 SCSI. (בהזדמנות זאת תודה לאשר מנהל מעבדת ס.ג על השירות הנפלא). אני שמח לבשר לכם שלאחר ההחלפה הפסיקו הצירצורים והצורב עובד כמו גדול! יש לי רק בעייה קטנה...במסגרת הנסיונות צירפתם לינק להורדת ASPI ,לאחר ההורדה התברר לי שהנ"ל פגם במדיה פלייר שבמחשב, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ וידאו מצורף לכתבה באינטרנט,המדיה מסרב ונשאר על מצב CONNECTING אבל לא נפתח. הלינק בתשובה ל-ASPI כבר לא עובד והדף כבר לא זמין,במידה ומשהו יכול לצרף קישור חדש לקובץ ASPI כדי שאוכל לתקן את …
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הכרטיס שלי יוצר על ידי msi זו חברה טובה ואין עליו מאוורר ואני לא מבין את זה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
פתאום יום בהיר אחד, כשהמסך ברזולוציית 640*480 ,(עד שעולה ה-Win , או סתם ביישומים עם רזולוציה כזו) ככל שמתרחקים מהמרכז לכיוון אחד הצדדים - הטקסט (הפיקסלים) מתכווצים! , ולהיפך : במרכז המסך גדל הרווח בין הפיקסלים (יותר מרווח מהמצב הנורמלי). מה זה? הלכה השפורפרת? יש מה לעשות? או שקונים מסך חדש? (תהיו ענייניים לשם שינוי, למרות שאני רוצה מסך חדש...)
-
אני צריך השוואות בין כרטיסים גרפיים עוד היום (!!!) שכוללות את הGeForce2 mx 200 אל תשאלו למה... (בבקשה... : )
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש כרטיס ללכידת וידאו מקצועית שגם מכיל tv out איכותי מלבד לכידת הוידאו? הדילמה היא כזאתי.אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה בו גם את כל הפיצ'רים האיכותיים של לכידת וידאו מקצועית לצרכי עבודה גם tvout איכותי עד כמה שניתן גם לצרכי עבודה וגם קצת למשחקים ושיהיה חזק במשחקים לפחות כמו ti500. בכל אופן חשבתי על radeon 8500dv אבל כמו שהבנתי הוא לא אמור להגיע בזמן הקרוב אז אמרתי אם יש כרטיס בנפרד שנותן גם לכידת וידאו מקצועית וגם הקרנה איכותית על טלויזיה של סרטים ומשחקים אז אני יקנה אותו וגם כרטיס מסך בלי קשר אליו. בכל אופן אם יש משהוא טוב שיש לכם ניסיון איתו אשמח לשמוע הצעות ותגובות תודה מראש demulti
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מצרף קישור להודעה שלי בפורום אחר, כי נראה לי שזה קשור למסך (שאין לי מושג מאיזה חברה הוא) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=3649 תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך עדכון לביוס של ASUS CUV4X שום דבר לא OB ואם אתם יכולים ציינו בבקשה מה השיפורים בגרסה החדשה של הביוס
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות כל הטענות שהושמעו כאן - שAMD יותר טובים מאינטל, אני עדיין מתלבט אם לקנות את המעבד ה-0.13 של אינטל או לקנות את האתלון XP.... האם יש שיפור בביצועים של המעבד החדש של אינטל? האם עדיין AMD עוברים אותם עם האתלון XP, למרות שבינתיים הוא 0.18?? מה עדיף לי לקנות?? בבקשה תענו לי! אל תגידו סתם שAMD- הסבירו, פרטו ונמקו!!!
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מודם כזה בשל יתרונותיו הרבים שעליהם מדברים אך אני לא יודע איזה ספק אינטרנט תומך במודם מסוג זה (או לפחות בתכונות המיוחדות שלו ) כי נטוויז'ן ספק האינטרנט שלי שאני חולה עליו לא תומך במודם ואני רוצה אחד כזה בשל שיחות נכנסות. ולא פחות חשוב אני רוצה המלצה למודם כזה!!!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במזל טוב אחותי קנתה לאפטופ, ראיתי שעל הסוללה החיצונית יש IN ו-OUT, השאלה שלי היא: א. זה בסדר לחבר את הסוללה לחשמל וגם למחשב? ב. אם כן, האם זה גם יאפשר למחשב לעבוד וגם יטעין את הסוללה או שכשאר עושים כך אז הטעינה נעקפת וזה מאפשר למחשב לפעול עד שאני מכבה אותו ואז זה מטעין את הסוללה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מדבר לי הIRC ופותח איזה .JPG (איזה אחד בגודל 400K) כשפתעום בום ... המחשב שלי RESTARTED ולא סתם .. אלה הדיסק הקשיח היתכבה ונדלק רק אחרי כמה שניות ... יש לי norton antivirus auto protect that got updated dayly ויש לי 3 FIREWALLS בפועל זה יכול להית בגלל ווינדוז ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי יגיע למכירה הרדאון 8500 אל אין וונדר לכאן ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
השבוע שיחקתי הרבה דיאבלו וכמו שמי שמכיר את המשחק יודע צריך ללחוץ הרבה על מקש שמאלי בעכבר עכשיו האצבע שלי כאילו רדומה וכואבת כשמזיזים אותה כמה ימים זה קרה למישהו כבר ? (אחרי גלישה ארוכה או משחק) עשיתם משהו ? (חוץ מלהפסיק) ומה בקשר לאזהרות של מייקרוסופט בתחתית המקלדת בקשר ללא להתעלם מכאבים, לפנות לרופא אחרת זה יכול לגרום נזק לצמיתות :-X :-/ ???
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יהיה יותר טוב? הג'י פורס 3 טיטניום 200 או ג'י פורס 4 mx הכי טוב??? ??? ??? ??? ??? ??? :AR15:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבל אני רוצה לקנות לחבר שלי מחשב ואם אני לא אעזור לו הוא יקנה פנטיום 4 עם SDRAM אז איך הכרטיס GAINWARD Geforce III CardExpert TI-500 **NEW** שיש בלמיר? גיינוורד הם חברה מצוינת בעקרון אבל המחיר יחסית נורא זול 221$ ושאר המחשב שאני רוצה לקנות לו (פחות או יותר): AMD XP 1.6Ghz 266FSB Case:ATX 300W, 2-Fan H.D: Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 MEMORY: Kingston DDR 256Mb CdRom: Samsungx52 FDD: Floppy 1.44Mb 128Bit Sound & SPK 300w Modem 56K V92 Quantom Keyboard Genius Mouse Scorle משהו בסגנון הוא רוצה מחשב בסביבות ה4K בלי מסך וזה יוצא סבבה עם הגיינוורד
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב... אז ככה.. יש לי להשקיע 1000 ש"ח על כרטיס מסך... אני יכול לקנות G-FORCE 2 64 MB ב320 ש"ח אבל לפי מה שקראתי הבנתי ממכם שיש יותר טובים ויש לי מידע ממש בסיסי בענינם האלה אז יש לך הצאות? כל דבר יתקבל בברכה... :-*
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שוב!! הגיעו דרייברים חדשים דישים דישים ממש חדשים... טריים מהתנור ממש חמים בהההה אני עדיין מוריד אותם... האם לזה חיכינו??? הפתרון המושלם ב- 14mb? אני מוריד עכשיו מכאן זה מאתר הבית של ATI תהנו... ותכתבו דעתכם... punani בשבילך
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
איך יכול להיות שמעבדי Pentium 3 יותר יקרים ממעבדי Pentium 4 במהירויות הרבה יותר גבוהות ??
-
Seagate Baracuda 40GB 7200RPM עריכה: לא, בפעם הבאה אני פשוט אמחק לך את ההודעה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שבטח חלקכם כבר יודעים, קיבלתי את המחשב החדש שלי. רק היום הבחנתי בבעיה די רצינית במסך. דרך אגב, הוא iiyama VM Pro 451. אז ככה, בכל פעם שמופיע במסך הצבע הלבן, הוא כאילו יוצר הילה מסביבו שבוהקת בזגוגית המרקע. דבר זה מופיע בסמן העכבר כאשר מזיזים אותו ובסרגל גלילת העמוד בעיקר. האם למישהו יש הצעה איך לפתור את הבעיה? האם זו תקלה במסך? דרך אגב, יש לי כרטיס של הרקולס שידוע לפחות כבעל פילטרים מצויינים. תודה, עומר
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-