עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by y_i_c,

תפסיקו לבזבז כסף!! על חומרת מחשב שתיתן לך "יותר" ביצועים!!!! אני רואה פה מפרטים משוגעים!! כמו רחד שרוצה להוציא 9 אלפ שקל על מחשב והוא בוכה שלא נשאר לו כסף למארז טוב או משהו כזה!!!!! יאללה חבל על הכסף!! עוד חודש המחשב שלך יהיה ענטיקה אז למה לשלם כל כך הרבה!!!!!!!!!!! או שיש פה הודעה נוספת בקשר למה עדיף GeForce 3 T200 or T500 וכו וכו!!!!יאללה לך תקנה MX400 וזהו !!! נגמה הסיפור!!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. הבחירה שלי. התקציב: 7 אלפיות חמות וטריות. מעבד- AMD XP 1700 לוח אם- EPOX EP-8KHA זיכרון- MUSHKIN 256DDR PC 2400 VOLCANO 7 FAN כרטיס מסך- Radeon 8500 מחיר מומלץ 1300 דיסק קשיח -40 ג'יגה 7200 סיגייט סידרת ברקודה.600 כרטיס קול- SB Live 5.1 מחיר מומלץ 300 כונן די וי די - ממתין להצעות. כונן 1.44 - tech floppy מחיר 71 שקלים מארז- ממתין להצעות רמקולים- atp 3 מחיר 620 ביינתים הכל עולה 5 אלפיות יש הצעות לשיפור זול ואיכותי ? ולא התקציב שלי לא כולל מסך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by pc4u,

שלום לכולם רוצה לרכוש לוח של אסוס 850 השאלה עם איזה SOCKET ? יש 478 ויש 423

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by GiDo,

זהו זה, ה HP 8200a X4 הקשיש שלי , בן 3 בערך, אמר את מילו האחרונה. ההלוויה תצא לדרך מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יהי זכרו... בלה בלה בלה.... ועכשיו לפואנטה: אני זקוק ליורש, אבל התקציב בעייתי משהו. אני חולם על פלקסטור או ימאהה מהירים אבל מנהל הבנק שלי אומר לי שמבחינתו הדבר יכול להישאר בגדר חלום עוד שנים ארוכות. מה אני עושה, איזה צורב אתם יכולים להציע לי במחיר נמוך (פחות מ- 700 - 800 ש"חים) שיוכל לעשות פחות או יותר את המצופה ממנו. הדרישות: תמיכה ב- OVER BURN דרייברים מתאימים ל ווינדוס XP (שלום לך LG...) באפר משמעותי\סקאזי - כדי להשמיך לעבוד עם המחשב בו זמנית עם הצריבה ללא בעיות היסטוריה מוכחת של מותג או דגם עם יציבות ומינימום תקלות מחיר נמוך... נקודות שניתנות לפישור: …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Boomer,

יש משהו שאני ממש לא מבין במחשב שלי! ה-CPU usage הממוצע שלי כשהמחשב נמצע במצב רגיל ב-Desktop הוא בערך 90%. להזכירכם אני ההוא אם כל הבעיות (כרטיס מסך Radeon 8500 של Palit/Xpertvision). בכל מקרה המחשב הוא Athlon XP 1600 ובפנטיום 800 עם רק 128 RAM שיש לי בבית ה-CPU usage הוא בדר"כ 2% בערך. ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes. עוד משהו שסמתי לב לו הוא שלוקח מלא זמן לצאת ממשחקים לאחר שמשחקים בהם. כשאני יוצא מ-Medal of Honor למשל אני חושב שלוקח כמעט דקה עד שהמחשב מפסיק לטעון. הוא יוצא מהמשחק ישר כשלוחצים על יציאה אבל לוקח לו כמה שניות להגיע ל-Desktop בצורה נורמאלית ואז הוא ממשיך לטעון לעוד זמן ממושך (איזה 30 שניות) שבו אי אפשר לעשות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1) יש לי מערכת: Msi k7t266 pro 2,256mb ddr, athlon xp 1600, asus v7100t 32 mb וקיבלתי ב-3DMARK2001 2650 נקודות. זה הגיוני? אם לא אז מה עליי לעשות כדי לשפר את זה? (אגב ההגדרות הם על DEFAULT) 2)יש לי מסך MAG מדגם XJ700T . ובתחתית הזכוכית יש כתמים (נראה לי שזה חומר מיוחד ששמו שמתחיל לרדת) האם אני צודק? ואם יש לי עדיין אחריות שי סיכוי שיחליפו לי את הזכוכית?

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  7. Started by Xenasis,

במקרה שעדכון BIOS נכשל (של לוח A7V133-C) יש איזו דרך להחזיר את הBIOS הישן?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. תק תק, והמחשב לא זז כמה זמן.... זה עוד הרדיסק מת של IBM... נכון?? ואני הולך ללכת לKSP איתו אז תרשמו בו בבקשה את הסיפור האישי שלכם עם IBM, אם יעשו לי בעיות... תודה

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. אני יודע שלמחשבים שולחניים המעבדים של AMD טובים יותר השאלה היא אם הם יותר טובים גם למחשבים ניידים ואיפה אני יכול לקרוא המלצות\מאמרים על מעבדים למחשבים ניידים וגם איזה כרטיס גרפי טוב למחשבים ניידים בשביל להריץ משחקים (אני יודע שזה לא יהיה חזק כמו מחשב שולחני אך שיריץ משחקים טוב) בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ThE_BesT,

1) איזה לוח אם לדעתכם יותר טוב msi k7t266 pro2 או gigabyte ga7vtx-h? ובכמה יותר טוב? 2) יש לי מעבד amd athlon xp 1600+ האם 46 מעלות זה סביר? (טמפרטורה רגילה, לא אחריי עבודה קשה) 3) האם הכרטיס מסך msi geforce2 ti 64mb ddr טוב? אם לא אז מה דעתכם על אותו הדגם אבל של חברת "הרקולס"?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by the_jackal,

מבחינת ביצועים לתוכנות גרפיקה חוץ מפוטושופ נגיד למשל autocadd ומה הבדל המחירים בינהם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי לוח אם של ASUS 423pin P4T, עבור מעבד פנטיום 4, Chipset 850. התקנתי בשני partition נפרדים מערכת win2000 ובשניה winXP , עתה 2 בעיות מעצבנות התעוררו: 1. יש לי מקלדת מולטימדיה בחיבור USB שלעיתים אינה מגיבה מהרגע שנדלק המחשב ויש צורך להדליקו מחדש כדי שיזהה את המקלדת. 2. יש לי צורב IDE של ימהאה, הסידי-רום והכונן הקשיח מחוברים על IDE אחד והצורב בנפרד, אולם רק מערכת ההפעלה win2000 מזהה את הצורב, בXP הוא לא קיים. להערכתי מדובר בדרייברים של הלוח-אם, אולם ביצעתי עידכון bios מהאתר של asus, אך זה לא פתר את הבעיה, ככל הנראה אני זקוק לדרייבר ספציפי ל-USB ול-IDE, אך ישנם סוגים רבים ואיני יודע מה מי מו. אנא לטכנאים התותחים באמת, עזרה דרושה (איזה בעסאה לי אם המחשב החדש שלי, שככה מבאע…

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  13. Started by birkoff_g,

אנשים, אני צריך שם של מודם שעובד בלינוקס (מודם חיצוני!!). אבל לא יותר מדי יקר רק זרקו שמות... תודה birkoff_g

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ThE_BesT,

אז ככה לכל מי שקורה את זה אני לא ניסיתי את כל הרמקולים שדיברתם עליהם ואני רק רוצה לתת את דעתי על ה-altec ada880 א) הרמקולים (לדעתי) פצצות של דבר!! במיוחד הסאב הענק (ביחס לאחרים) ב) מה שבטוח את תסתכל אפילו לכיוון של קריאטיב ג) 80 וואט אר.אמ.אס זה אחלה של דבר 40 וואט לסטלייטים ו-40 לסאב (10 וואט כל סטלייט, והסאב בקוטר של 8 אינצ' ותיבה מעץ מה שנותן צליל עמוק!!) ד) זה בא עם שלט לבקרה מלאה , ועל הרמקול הקידמי ימני יש תצוגה ה) אם יש לך סאונד בלאסטר עם יציאה דיגיטלית אז זה בכלל פצצה כי למערכת הזאת יש יציאה דיגיטלית ואם תחבר את זה ככה הצליל יהיה יותר נקי ויתר חזק ובסרט די.וי.די אתה תהנה מאד!!! אחלה סראונד ו) מה שטוב גם הוא שהמגבר הוא מפענח דולבי ו-AC3 כך שזה יותר טוב מקווה שעזרתי…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

1. לעכבר אבל בבקשה לא יותר מ 300 ש"ח 2. למדפסת תוד מראש

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by X,

נכנסתי לביקורת על הלוח הנ"ל, כפי שפורסם בחדשות. לתדהמתי ראיתי את הדבר הבא: the GA-7VTXH uses a temperature probe for CPU monitoring. This will mean that Athlon XP users can't make use of the internal diode offered by the XP, and will need to be aware that in the event of your heatsink falling off, the CPU will not throttle it's clock speed back, nor shut down quick enough when the maximum safe operating temperature is reached אם הבנתי נכון זה אומר שעם הלוח הזה אי-אפשר להשתמש בדיודה של המעבד (XP), ולכן המעבד לא יאיט את המהירות או יכבה את המחשב בזמן התחממות.........כלומר, יש סיכוי די גדול שישרף לי המעבד... :-[ מישהו מוכן לאמת את זה או להסביר לי מה בדיוק הקטע הזה אומר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ביום רביעי הקרוב ההורים שלי טסים לגרמניה ל18 ימים ואני רוצה שהם יקנו לי משקפי תלת מימד טובים אז אני ממש זקוק בטירוף למידע על דגמים שונים מחירים בערך, והאם הם יעבדו על המחשב שלי והכרטיס מסך בבקשה לינק או מידע יתקבלו בברכה בבקשה!!!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

יש לי שני סידירומים, אחד Actima 44 השני BTC 40. אני צריך להפרד מאחד מהם, איזה עדיף לשמור לעצמי ואיזה עדיף למסור?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Dr-XP,

נו!?!?! כמה זמן??? סוף סוף אני יודע שיש לי לוח אם שלהם... אחרי 3 שנים... :AR15: ;D :smoke:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כמה כסף, נגיד לשעה, עולה מחשב מבחינת חשמל? נגיד ספק 300W ומסך 17/19 " (הסטנדרט)...

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by jj516,

קניתי מצלמת LOGITECH QUICKCAM 3000 אני משתמש ב WINDOWS XP וכמובן שהמצלמה היא עם חיבור USB הבעיה שלי היא שהכול עובד אבל אני לא יכול להשאיר את המצלמה מחוברת למחשב כמו העכבר המסך וכו' אני חייב לחבר אותה רק כש WINDOWS נדלק ולנתק אותה מהמחשב כשאני מכבה אותו, וכן הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מ LOGITECH עם למישהוא יש פתרון בשבילי או ידע בנושא שיצור איתי קשר בבקשה כי זה ממש מעצבן לחבר אותה IN & OUT כול הזמן...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TNT,

הוא פועל רק בזוגות תואמים? כשאני קונה זיכרון RDRAM לפי המחירים שרשום באתר, זה מתיחחס נגיד 256 זה 128 ועוד 128?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by Xenasis,

המחשב של אחותי לא תמיד שמדליקים אותו מתחיל ורק לאחר ריסט הוא מתחיל אתם יודעים במקרה כיצד לתקן את הבעיה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dr-XP,

מה אתם אומרים עליו: GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ?? מה עדיף יותר? abit geforce 3 t200 או GAINWARD GEFORCE 3 TI500 - RETAIL ????

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by Xenasis,

המחשב של אחותי התחיל לעשות בעיות כגון הוא נופל מדי פעם, אחר כך לא מוצא את הדיסק ומבקש לעשות ריסטרט ואז לא מוצא את כל הקבצים אתם חושבים שנגמר הדיסק?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים