ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע את העכבר הבא: Microsoft Wireless Optical Mouse 2.0 - עכבר לא רע בכלל, די מדויק ואלחוטי. אני גיימר, ומרבה לשחק במשחק Counter-Strike: Source (ושאר הגרסאות, אמנם הרבה פחות ב-1.6 ו-CZ). לאחרונה חשבתי שאולי כדאי לרכוש עכבר חדש. בעצת חברי הגעתי למסקנה ש-Logitech MX 510 Performance Optical Mouse זה עכבר מצוין, בעל 800dpi resolution, ו- 5.8MegaPixel Data processing rate. אבל ישנם 2 עכברים יותר טובים שראיתי באינטרנט: Logitech MX 518 ו - Razer DiamondBack שניהם בעלי 1600dpi resolution (ב-MX 518 ניתן לבחור בין: 400dpi, 800dpi ו-1600dpi), ולשניהם יש 5.8 MegaPixel. אני לא יודע באיזה לבחור ובאם כדאי? אולי בכלל כדאי ללכת על Logitech MX 1000 Wireless Laser Mouse האם ארג…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב היישן שלי יש שתיי כניסות USB מקדימה וכמה מאחורה. בדרך כלל לא הייתי מקדיש יותר מדי מחשבה לכניסות USB, אבל זה אחד החלקים הכי חשובים במחשב. העניין המעצבן יותר זה כשכניסות הUSB מתחילות לא לעבוד טוב. כלומר, המגע נהיה רופף, מכשירים מתנתקים מותחברים כל הזמן, דברים כאלה... זה עוד בלי להיכנס למהירויות וגירסאות חדשות של USB. אז מה כל הטיפים שלכם לגביי כניסות USB? אתם מקפידים על מארזים שבהם הכניסות עמידות גם מבחינה "מכנית"? והאם כדאי לי לנסות להחליף את הפאנל הקטן של המחשב הישן בפאנל אחר עם כניסות יותר "עמידות"?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מקלדת גיימינג לקניה בארץ בתקציב עד 300 ש"ח (אפשר אפילו יותר אם זה יצדיק את המחיר) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
חברה בבקשה תמליצו לי על מארז מתאים למודינג ואובור קלוק רציני (גדול אפשרות לתוספות בעתיד) עד 800 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
אחים שלי עיזרו לי! יש ברשותי מכשיר אינפרא אדום למחשב בקשה תמונות:
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה אתם אומרים על המקלדת והעכבר האלחוטיים של לוג'יטק דגם LX710 שעובדים בתדר 2.4GHz אשמח לחוות דעת עם נימוק, דניאל.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הזה http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=562496&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=5384&SID=M51SFSRUK3MB8K0WUN4D4AHWQ8U22HBF מה עלויות ההדפס שלו? וכמה הוא מחזיק מעמד?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היי, מקווה שזה הפורום המתאים לשאול.קניתי רכזת עם 4 יציאות USB 3 של חברת TRANSCEND והכבל שקיבלתי שיוצא מהכניסה במחשב לHUB עצמו מאוד קצר ולכן אני לא יכול לשים את הרכזת קרוב אליי אלא ממש צמוד למחשב מה שמאודד לא נוח.ראיתי שיש כבל כזה בדיוק באורך של 1.5 מטר שבהחלט יכול לפתור את בעיית הנוחיות. השאלה שלי האם תהיה איזושהיא השפעה מבחינת מהירות או יציבות בגלל אורך הכבל? או שהרכזת תעבוד כמו שהיא צריכה לעבוד.. תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי השבוע לחבר למחשב הגה יחסית ישן, אך גיליתי מהר מאוד שאין לי את החיבור המתאים במחשב (מעיין מיני parallel קטן-כמו חיבור שלטי משחקים(15 פינים)) האם ישנו מתאם שנותן מענה ומאפשר חיבור לUSB במקום (או כל דבר אחר?)? בתודה מראש, ליאור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. שאלה כללית לחלוטין - ישנה אפשרות להוספת חיבור PCMCIA למחשב נייח (מבוסס USB או PCI אני מניח)? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי את ה MX1 ונאמר לי ע"י המוכר כי מומלץ לשים טיפה ( בגודל של גרגיר אורז ) במרכז המעבד ואין צורך למרוח שכבה אחידה עליו כמו כן אין צורך למרוח ולשפשף גם את גוף הקירור, האם מומלץ ללכת לפי עצתו ? כמו כן נאמר לי שאורך החיים של המישחה ( בתוך המזרק ) שנה, האם לא יותר ? האם ניתן למרוח את המישחה גם על כרטיסי מסך ?
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום.. יש לי מחשב נייד LENOVO N100 והסוללה הפסיקה לעבוד, המחשב עובד רק על חשמל הסוללה מתה?! השאלה היא איפה אני יכול לקנות סוללה חדשה למחשב הנייד? ניסיתי לפנות לחנות שקניתי OFFICE DEPOT אמרו לי שהפ לא מוכרים! מאיפה אני יכול להשיג?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מי קונה סורק לעזאזל? אני. אני צריך סורק בתקציב של 200-600 שקלים... דגש על גודל קטן. אין לי מקום על השולחן על כן אני רוצה סורק אלגנטי שלא נראה כמו גוש ושיהיה בגודל A4 (משו קטנטן). יהיה נחמד אם הוא יהיה גם קל, כדי שבכיף יהיה אפשר לשים אותו על דברים. אה וכמובן שיהיה איכותי ולא יתקלקל לי... חוץ מזה אני לא צריך איזה איכות מי יודע מה... רוב הסריקות לא יעברו הדפסה אחרי זה רק ישלחו באימייל ושטויות... דיגיטלי זה מגניב... זהו בהיי
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בגדול, לא מדפיס הרבה - במיוחד כשאני כבר אחרי התואר, אבל כן רוצה שתהיינה אחת כזאת אחרי שהמדפסת הקודמת, HP5610, שבקה לה. דרישות? לא הרבה. שיהיה בה מאפיינים של הדפסה צבעונית, סריקה ופקס. והכי חשוב- שהדיו יחזיק יחסית הרבה זמן ושכאשר אצטרך להחליף הוא לא יהיה יקר כ"כ ברמה של "עדיף כבר לקנות מדפסת חדשה". אה, ועוד דבר. שלא יהיה בה את המאפיין המציק הזה שאם חסר דיו צבעוני אז המדפסת לא מדפיסה בשחור ולהפך. תקציב-400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6442 ואם לא, איזה מארז אתם ממליצים כולל ספק והכל שיהיה קל ועם דלת ושיראה נורמלי עד למחיר של 900 ש"ח כולל ספק תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שקנה משהו בזול , כיסא\כורסא איכותית שיציע הצעות ונראה, עם משענת לראש ורחב עד 300 שקל אם יש משהו טוב לא רוצה להיסחב בחנויות סתם ככה.....
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא ידעתי בדיוק איפה לשים את זה כי אין לי שמץ מזה אבל..... הקיצר הנה הקישור https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=145&products_id=771
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקיי אז זה הולך ככה.. לפני איזה שלושה חודשים או משהו כזה ניסיתי לעשות o/c קטן ל-p4 המסריח שלי. זה לא עלה יפה.. העלתי את ה-FSB באיזה 10mhz והווינדוס 2000 לא עלה.. החזרתי תהגדרות ולא עזר.. אחרי פירמוטים וסיפורים זה עבד בסוף עם 98se. ברגע שניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים בשביל ההרקולס שלי GF2U (גם הרישמיים של הרקולס, וגם אלה באתר של נווידיה) הווינדוס לא עלה.. או ליתר דיוק הוא עלה, אבל אני ראיתי שחור על המסך אחרי המסך פתיחה של ווינדוס בזמן הטעינה. אז פרמטתי וחזרתי לדרייברים הישנים של הכרטיס מסך.. ומאז לא עדכנתי, אם אני לא טועה זה קרה גם כשניסיתי להתקין DX8, ולא הצלחתי להתקין Win2k מה-98SE... גם Quake3 שאני כל כך אוהב לא עלה... כל כך הרבה זמן עבר בלי quake.. יותר מדי. עכשיו כ…
-
אחרי סרטים ארוכים וסרטניים , זה גמור : http://shayb19.tripod.com/suitcase/index.html תגובות בבקשה