ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, יש לי שני מחשבים ראשיים בבית, ועכשיו נוסף גם מחשב נייד חמוד למשפחה... יש לי האב ובמחשב הראשי שני כרטיסי רשת, לכל שאר המחשבים כרטיס רשת אחד. איך אני מסדר שכל אחד מהם יוכל להתחבר ל-ADSL שיש לי ולרשת גדולה ? איך לחבר את החוטים ומה להגדיר ?
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בהמשך ליחסים הטובים בין AMD העולמית ל-HWzone (ראה ראיון באתר), הוחלט לתת שירות מיוחד לגולשי האתר... רוצים מדבקות למארז של AMD Athlon ו\או AMD Duron, בחינם ? כתבו כאן (או שלחו לאימייל: amd_cool@hwzone.co.il) את הפרטים הבאים: שם מלא (באנגלית) כתובת למשלוח המדבקות (באנגלית) כתובת אימייל מספר מדבקות של AMD Athlon רצויות (מקסימום 3) מספר מדבקות של AMD Duron רצויות (מקסימום 3) בחינם!
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1 האם הוא טוב מבחינת ביצועים? 2 האם ה-GA-7DXR יותר טוב מהלוח שעליו אני מדבר ? ולמה 3 והאם תוכלו להצעיה לי מארז טוב לאחד הלוחות הללו ובזול ושיתאים למעבד הT-BIRD 1.4 בבקשהההה :'( :'( :'( כי אני רוצה כבר להזמין. :-/
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי Rio 500 שזה ממש אחלה מכשיר ויש בו 64 מגה זיכרון מובנה. עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון בשבילו. בחוברת שלו כתוב שאפשר להכניס בו כל כרטיס זיכרון עד 32 מגה. למזלי מצאתי באתר החברה עדכון Firmware שמאפשר לי כרטיסים עד 64 מגה. עכשיו נשארה לי רק השאלה איזה סוג אני צריך. הבנתי שיש שני סוגים: LEAD DATA 64MB COMPACT FLASH CARD MEMORY שעולה 58 דולר. 64MB Smart Media גם של Lead Data שעולה 54 דולר. האם שני הכרטיסים האלו מתאימים לי, או שאני צריך לקנות משהו מיוחד בשביל הריו? ההפרש במחירים קטן במיוחד, אז מבחינה זו זה לא משנה ממש. תודה תודה ותודה...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום למומחים שימוש: 5 דפים בחודש, חלקם צבעוניים. תקציב: עד 700 ש"ח, יותר חשוב זה החיסכון לטווח הארוך בדיו. אני נוטה לכיוון טכנולגיית דיו אבל לא בהכרח. מה שחשוב לי: * פונקציות נדרשות: סריקה, הדפסה, צילום, פקס. * חסכון בחומרים מתכלים: שלא אצטרך להחליף מחסנית דיו אם רק צבע אחד נגמר, שהדיו המקורי לא יהיה יקר מידי, אפשרות למחסניות גדולות זה טוב. * חייבת להיות צבעונית * שתחזיק לפחות שנה בלי להתקלקל (זה הרבה מה שאני מבקש?) * פקס מובנה (שלא צריך תוכנה במחשב כדי לקבל ולשלוח פקסים) * שיהיה אפשר לשלוח יותר מדף אחד בשליחת פקס אחד מה שלא חשוב לי: * מהירות הדפסה (PPM) * איכות ההדפסה או הסורק (DPI) * קיבולת של מגש הנייר (גם אם זה רק 10 דפים זה בסדר) מה שיכול להיות נחמד אבל לא הכרחי: * ש…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים ולא יודע מה כדאי אני מחפש משהו אמין שלא יהרס תוך חצי שנה ומשהו שטוב גם למשחקים עד תקציב של 120-150 דולר תודה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 6 GB של WD 1.5 GB במגירה של קוואנטום בזמן האחרון המחשב שלי נפתח עם רעש מנוע שכשפתחתי את המחשב נדמה לי שהוא היה מהכיוון של הWD לפני כמה ימים הווינדואז נפתח עם מסך כחול, וכשהפעלתי מחדש ראיתי כשהוא כותב את כל הIDE במקום הקוואנטום יש ג'יבריש ביטלתי את הכונן בביוס וחשבתי שהכל נפתר עכשיו שמתי לב שעדיין יש את הרעשים (שדרך הגב נפתרים אם מחכים כמה זמן אחרי שהווינדואז עולה או מרימים את החלק העליון של המארז) אז ניסיתי להחזיר בביוס את הקוואנטום ולראות אם זה סתם היה זמני אבל עכשיו כשהוא מעלה את המחשב הוא לא הראה ג'יבריש אלא עבד כדי לחפש אותו אני מתאר שהוא אבוד אבל מישהו לפחות יודע מה אפשר לעשות עם הרעשים ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה : 1.האם הוא מנגן MP3 ? איך הסאונד ? 2.האם הוא טוב לשימושי אינטנרנט ? 3.יש לו GPS מובנה או אנטנטתGPS ומה עדיף ? 4.האם הוא טוב למשחקים ? תודההה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
משהו בסביבות 800 שקל מישהו יכול לתת לי אני משתמש כרגע בElsa Victory II 16 mb כבר שנתיים איתו אני יחסית מרוצה אבל עכשיו יש לי למשל את Max Payne וזה לא עובד ממש חלק יש לי פנטיום 3 1000 עם 256 מ"ב מישהו יכול להמליץ ואם אפשר גם על חנות טובה וזולה....
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחד מהשימושים העיקריים במחשב שלי הוא צפייה בתכנים שונים (סרטים ותוכניות) באמצעות הטלוויזיה שמחוברת ליציאת כרטיס המסך במחשב. במהלך הצפייה קיים צורך לעצור ולהפעיל מחדש, להעביר אחורה וקדימה מבלי לקום למחשב, אבל לצערי, כיום אין בידי את היכולת הזאת. האם קיים שלט למחשב שמיועד לבצע את הפעולות הנ"ל? אגב, האם צריך לעבוד עם תוכנות מדיה ספציפיות בשילוב השלט? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ATI FireGL 8800 128MB DDR With DVI out - עולה בערך 1000$(בערך 5500 ש"ח אחרי המע"מ) מביס את כול כרטיסי Nvidia הקיימים(וגם עולב כמעט פי 2 ???)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
XEROX XA7-192I LCD *כולל כיסוי מגן מזכוכית לשמירת המסך לזמן ארוך יותר מוצר: ``19 LCD XA7-192I צבע שחור תכונות ממשק אנלוגי ודיגיטלי, עיצוב דק במיוחד טכנולוגיית צג ``19.0 Viewable Active Matrix TFT זווית צפייה אופקית 140 מעלות זמן תגובה ms 8 גובה פיקסלים (מ``מ) 0.264 מ``מ רזולוציה מרבית 75Hz @ 1280 x 1024 קצב רענון אנכי (Hz) 60-75 בהירות 250nits יחס ניגודיות 800:1 תמיכה Mac ו-PC כניסת וידאו אנלוגי ו-DVI כוונון אוטומטי כן הפעלת משתמש בקרי מסך דיגיטליים הספק צריכה 30W / Energy Star Plug & Play כן ממשק חיבור לקיר כן (תקן VESA) אחריות עד 5 שנים
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר ומקלדת איכותיים וחזקים לחדר ישיבות במשרד על המוצר לתפקד מכל פינה בחדר, החדר דיי גדול בסביבות ה- 25 מ"ר איזו טכנולוגיה מומלצת ? יש מוצר ספציפי מומלץ ? אודה לעזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי עכבר אלחוטי שאני רואה שכתוב עליו Cordless Mouse בלבד ולא דגם אך לפי התמונות מהאינטרנט זה MX1000. הבעיה שלי היא שיש לי אותו בלי הכבל של החשמל. האם מישהו מכיר את העבר ויודע אם צריך כבל מיוחד או שנאי רגיל יכול לעבוד? מה המתח הדרוש? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עובדת עם לפטופ וגם מחשב שולחני, ומחפשת סוויצ' KVM שיאפשר לי לעבוד מול אותה מקלדת ועכבר. מכירים סוויצ' שהוא לא מעצבן? (ולמשל לא קופא כשאחד המחשבים עובר למצב שינה?) (אגב האם קיים איפשהו סוויצ' שמאפשר לעבור בין המחשבים בשילוב מקשים? היה לי פעם סוויצ' כזה, וזה היה נוח)
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב כף יד שכולל GPS ואם אפשר אז גם בלוטוט' ושהמחיר לא יעלה על 2K. חשוב לציין כי מאוד חשוב לי שמציאת הלוויינים תהיה מהירה וכל שאר הפעולות יהיו מהירות משום ששמתי תלונות על מחשבי כף יד שלקח להם 10 דקות למצוא לוויינים ולהראות את המיקום. בתודה מראש, אבי.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מקלדת טובה PS2 אבל הבעיה איפה שאמור להתחבר ה PS2 יש בעיה במחשב אז אני רוצה להפוך את המקלדת ל USB אין משהו כזה כי לעכברים יש אז אני צריך PS2 אל USB
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר מה ההדל בין ספק ATX לבין ספק ATX 2? וכן, האם ספק מסוג ATX 2 (החדש יותר לפי הבנותי), יחזיק מערכת יחסית ותיקה מסוג AMD 64 SOCKET 754? בתודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב שלי. בעיקר חשוב לי שהעכבר יהיה מדויק בצורה סבירה (אני יודע שבעבר הם היו גרועים) בשביל שאני אוכל גם לשחק עליו משחקים. לא מדבר פה ברמה של פרו אבל עדיין. מקלדת, שפשוט תהיה נוחה. בקיצור מה מומלץ לגיימר הממוצע. תקציב - עד 600 ככה.. (אגב לא חובה שזה יהיה סט של שניהם...)
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-