ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לפי המלצות פה באתר קניתי את המארז הנ"ל אבל יש לו רק כפתור אחד לכיבוי... יכול להיות שאין לו כפתור ריסטרט ??? המחשב נתקע לי פעמיים וכיביתי אותו דרך המפסק הראשי מאחורה... מה עושים במקרה כזה ?????????
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים , התחדשתי בDA חדש ואני רוצה לבחור לו פאד מתאים. אני שחקן CS כבר המון שנים לכן הייעוד של הפאד זה Counter Strike , תתחשבו בזה. אני יכול לקנות בגדול כל פאד שיש בפאנדס כי יש להם סניף קרוב לבית שלי (כסף לא כזה בעיה) . תודה לעוזרים !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה למשהו שרכש בעבר. איך המוצר מגיע? הוא מגיע חדש, עם אריזתו המקורית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הוא עושה עבודה טובה והכל אבל כשאני מנסה להכנס למשחקי רשת או בכלל למשחקים הוא כיאלו מזיז לי את המסך שמאלה ויש מלבן שחור בצד ימין . איך אני מטפל בתופעה הזאת? ואיך אני מגדיר ל KVM מקש מסויים כשאני ילחץ עליו הוא יתן לי אפשרות לבחור איזה מחשב אני רוצה? יש לי על ה KVM כפטורים שאני יכול על פי לחיצה עליהם להחליף מחשבים . תודה רבה לעוזרים . נ.ב . דגם הציוד הנ"ל הוא : KVM-0411
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב הזמנתי לפני כמה ימים את העכבר דרך PCgames, עכשיו קיבלתי אותו היום. העכבר הקודם שהיה לי הוא G-9 אחרי שאני מנתק את הG-9 ומכניס את הRazer DAV2 והוא פשוט לא עובד. עשיתי Restart. הורדתי Drivers. כל פעם שאני מכניס תUSB שלו רשום לי זוהה התקן חדש. עכשיו אין לי מושג מה לעשות כבר, כמעט אמרתי שאני אחזיר אותו לחנות וזהו. בדקתי על מחשבים אחרים ועבד לי ישר. יש איזשהוא מדריך להתקנה שלו אולי? ד"א מחקתי את כל הדברים של הG-9 ולא עזר. זה לחבר שלי קורה...
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי מקלדת חדשה אחרי 7.5 שנים עם אותה המקלדת. מיותר לציין כי התרגלתי לסידור של הישנה ושאני מנסה להתאים את החדשה שתפעל כמה שיותר כמו הישנה. בקיצור - ממש חסר לי כפתור קיצור למחשב שלי. שיחקתי קצת בהגדרות ואני לא מוצא איך אני עושה את זה... יש למישהו מושג?? אגב קניתי במסגרת המבצעים שיש השבוע - מצאתי איזה אמריקאי שגם חיפש לו מקלדת וקנינו את ה WAVE (אני) ו S510 (הוא) ב 349 - 175 שקל לכל אחד. [br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 22:03:23 טוב קבלו ביטולון - עשיתי קיצור דרך והפניתי אליו את אחד הכפתורים.עוד שאלה - יש דרך להקצות לכפתורי זום פעולה אחרת? מי לעזאזל משתמש בזום...? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי חברה היום הפעלתי לראושנה את הרמקולים האלה על המחשב ויש לי דבר אחד להגיד!! רמקולים תותחיים!!!!!!!! איכות מצויינת, עוצמה חזקה מאד, והסאב... אין מילים לתאר פשוט ענק!!! הסראונדים מצויינים!! ויש גם שלט בקיצור למי שיש 1300 שקל בערך ורוצה לקנות רמקולים שיקנה אותם!! יתרונות עוצמה, איכות, סאב וופר גדול וחזק 40 וואט אר.אמ.אס, 4 סטלייטים 10 וואט אר.אמ.אס כל אחד (80W הכל) שלט עם שליטה על העוצמה, על הבאס, על הטריבל, סראונד, סנטר, כיבוי/הדלקה, השטקה,סטראו/דולבי. תצוגה על הרמקול הקידמי ימני. חסרונות אין תמיכה במחשקים 4.1, ולניצול שלם של ה-יציאה הדיגיטלית יש צורך בכרטיס פורס של DVD לסיכום אם אתם מעדיפים עוצמה איכות ושמיעה מעולה בסרטי DVD (ומקום טוב לסאב) אז הם שווים את ה-1300 שקל א…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים , אחרי הרבה הפסקות חשמל , קניתי אל פסק.. קניתי את הדגם של Advice PRP750 (750 וואט מן הסתם) אני יתאר את המערכת שלי , ובסוף את השאלות. יש לי : amd3500\1gb memory \X850 xt \ TT power supply 480watt בספק כוח , יש לי את הדבר הזה , שאני כבר לא זוכר איך קוראים לו , שהוא פעיל.. אמרו לי שאם זה פעיל (active) אז אני אצטרך אל פסק עם פחות וואט... וכמובן , מסך 19 אינץ , Samsung 959nf. קודם כל , מה אתם אומרים על האל פסק מול המערכת? ורציתי עזרה בכיוון של האל פסק , אני לא ממש מבין בזה. העלאתי תמונה , עם הכיוונונים שיש לי שם. שיהיה לכם יותר קל להבין על מה אני מדבר. ואם אפשר להסביר מה זה כל שעון שם , ומה הוא מודד בדיוק. תודה לכולם , זאת התמונה : http://img376.imageshack.us/img3…
-
- 7 תגובות
- 916 צפיות
-
-
קניתי את הG7 בסופו של דבר.. אחלה עכבר והבעייה של הלחחצנים התסתדרה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז עד עכשיו הייתי משתמש בעכבר פשוט אופטי של מייקרוסופט, אני לא גיימר והעכבר הזה פשוט היה לי מושלם. לאחרונה הוא התחיל לזייף (לחיצה ימנית אחת עושה שתי לחיצות) וזה התחיל לעצבן, פשוט הלכתי על האופציה לקנות עכבר נורמלי והלכתי לקנות את ה G7. לא היה להם את ה G7 לכן המליצו לי על ה MX הזה, אחרי בירורים וקריאה (טוב זה בחנות עצמה כמה זמן כבר יש לי לברר על רכיב חומרה בחנות) החלטתי שאני הולך על ה MX Revolution. קודם כל אני חייב לציין שפעם אחרונה שהשתמשתי בעכבר אלחוטי הייתה בשנות ה-90 המוקדמות והדבר ממש הדאיג אותי (בטרייה הייתה נגמרת מהר, הייתי לוחץ בכח שיגיב, חייב לחכות שייטען... בקיצור סיוט שעד היום נמנעתי ממנו), אבל כיום הטכנולוגיה ממש השתפרה, ה MX משתמש בבטרייה Li-ion שהטענתי א…
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
עד היום היה לי אכפת אופטי, החלטתי להישתדרג ואני מאוכזב ההרגשה עם העכבר כאילו שהוא לא מספיק חלק זז במסך. כאילו שהעכבר במסך לא מתאים לתנועות שאני מבצע עם היד תזוזה עם העכבר באלכסון כאילו שהיא זזה בקפיצות במסך ולא בתנועה חדה או גם תנועות קטנות אינן מדויקות איפה אפשר לבדוק את זה? יש איזה תוכנה שתסדר את זה? איזושהי הגדרה?
-
- 39 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום קניתי את העבר הזה עכבר מעולה נוח אבל אין לי משטח לעכבר ואני לא רוצה להרוס את העכבר אני צריך משטח עד 100 שקל המשטח צריך להיות גדול נוח ובלי ג"ל ושיהיה מיועד למשחקים מוכן לחרוג מהתקציב עד 150 שקל תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי את המארז הזה עם ה-7 מאווררים ואני לא מצליח לחבר את המאווררים לפאנל שיכול לשלוט עליהם. לאיפה בדיוק אני אמור לחבר אותם?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שימוש עקרי:גיימינג שפות:אנגלית ועברית+ רוסית, אבל לא חובה. חוטי בלבד!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
RDRAM X2 128 MB אני הבדל במהירות שעולה מערכת ההפעלה. אבל אני מרגיש הבדל בתוכנות הכבדות Photo Shop וכו'
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קודם כל, זאת המקלדת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/177&cl=roeu,en אני חייב לציין שהיא ממש קטנה וחסכונית במקום, נראת לא רע בכלל, המסגרת שלה מאוד מבריקה ומגניבה היא בעלת LOWPROFILE, מקשים "נמוכים" (כמו ב COMFORT CURVE של מיקרוסופט, רק שאצל לוג'יטק הרווח שקט ;D) נוחה להקלדת מילים, אבל מאוד מאוד לא נוחה לשאר ההקלדות. המרחקים של הקונטרול והאלט מהמקשי אותיות קצת לא סטנדרטיים ובכלל אין מה לדבר על כל המסביב של END\HOME מקש וינדוס וכולי שבכלל לא בגודל ובמיקום סטנדרטי, החיצים לא נגישים ברגע מכוון שהם צמודים לשאר המקשים ובלתי אפשרי "להרגיש אותם" בלי להסתכל, כנ"ל לגבי ה BACKSPACE הוא לא המקש הכי עליון ואלה שמעליו צמודים אליו, אז האינסטינקט זה ללחוץ …
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האלן חבר'ה ויום טוב... אני מתלבט לאחרונה לגבי מארז... בהתחלה חשבתי על ה Antec 1000 AMG עם החלון: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=183&catcode=183 אחרי זה החלטתי שלא כי הוא לא מאלומיניום והוא גם קצת יקר בשביל העובדה שהוא סתם Chieftec בווארציה טיפה שונה. עכשיו אני מתלבט בין ה Supertalent לבין ה Alien של A-top Alien:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1539&catcode=348 SuperTalent:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1481&catcode=344 עכשיו ה אליין נראה ממש טוב, אבל גם מגיע עם ספק ג'נריק 400W שהוא חביב, חוץ מזה הוא גם יותר יקר ונראה לי שהמגירת כוננים שלו די בעייטית. הסופרטאלנט מגיע בצבעים קצת יותר מזעזעים הוא יותר זול ומגיע בלי ספ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קניתי מהאתר של פנדס את המארז של ציפטק השחור הענק כולל חלון רציתי לדעת עם זאת הייתה בחירה נכונה והעם הוא מגיע עם חור בחלון למאורר המארז עדיין לא אצלי אך צריך להגיע במשלוח....
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני משחק באמריקס ארמי.. בכדי שלפגיעה עצמה יהיה יותר מרחב המליצו לי פעם לשנות כמה דברים (בדרייבר של הווינדוס) עכשיו יש לי את העכבר החדש? אל איזה שינויים הייתם ממליצים לי לשנות בדרייבר?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן , חבר'ה, אני צופה בהודעות מזה הרבה זמן אבל זאת ההודעה הראשונה שאני כותב. בקיצור אתמול הפורטיסימו הגיע ואתמול קניתי אותו. (Hercules guillmot Gamesurround Fortissimo II) רציתי להגיד שהכרטיס פשוט מדהים יחסית למחיר שלו. אף כרטיס לא נושק לרגליו. יש לי כמה הזהרות לאנשים שגם הולכים לקנות אותו ותקנו: תורידו עידכון של הדרייברים ומה שיותר חשוב את תתקינו את התוכנה של Yamaha אם יש לכם Windows XP כי הוא הורס אותו לגמרי. מה שתעשו זה תורידו את הגירסא המתוקנת מהאתר של הרקולס (17 מגה). הדרייברים שוקלים בערך 17 מגה גם.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אל תקנו מאופיס דיפו!! אתמול הכניסו לי המניקים האלה. היה מבצע טרייד אין של המדפסת הישנה ומקבלים את 959 ב 650 שקל. זה ממש זול!! בגלל זה הלכתי לקנות שם אבל הבנתי למה זה כל כך זול הם מוציאים את הכבל USB (אולי עוד כמה חלקים, לא בטוח) לכל לקוח הם פותחים את הארגז במקום כדי "לבדוק שיש את כל החלקים" ואבל בעצם הם לא רוצים שיהיה מצב שהלקוח יחזור הביתה ויראה שאין לו את הכבל ויהיה בלגאן. ואולי הלקוח יקנה מהם את הכבל. כשהבנתי שאין כבל USB חשבתי אולי כדי שאני יקנה בנפרד והמוכר אמר שזה עולה 70 שקל כימעט קניתי אבל לא היה במלאי למזלי. וקניתי בבאג ב34 שקל!!!!! אבל סה"כ המדפסת אחלה !!
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-