ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש גוייסטיק למטרת סימולטור בעיקר טיסה אזרחית תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
בסקירה זאת אנו מנסים את מקלדת הגיימינג החדשה של Corsair מדגם K70 PRO RGBלכתבה
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
- 1 follower
-
-
AYN היא חברה קטנה עם חזון גדול שרוצה חלק בשוק המתפתח של קונסולות המשחק מבוססות ארכיטקטורת X86 - מכשיר שמתחיל ממחיר טוב באופן כמעט בלתי יאמןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
- 1 follower
-
-
אנא נמקו את תשובתכם. בשימושי GAMER השוואה בין הדגמים GAMECOM777 יתרונות-(3) *סראונד 5.1 *כרטיס קול חיצוני *מיקרופון מעולה חסרונות-(3) *גודולות ומחממות את האוזן (מניסיון!) *לא טובות למוזיקה *לא נוחות (דורשות התרגלות) STEELSERIES SISIBERIA יתרונות-(3) *סראונד 2.1 המאתים לסרטים ומוזיקה *ניתן לחבר כרטיס קול חיצוני *מיקרופון נשלף ובידוד קול מדהים חסרונות-(3) *כטריס קול חיצוני עולה כמעט כמו אוזניה חדשה *לא מגיעה עם כרטיס קול חיצוני *מיקרופון קצר (יחסית) אז במה הנכם בוחרים? אני בוחר בSS V2. וכעת אני שמח לבשר שיהיה לי יותר זמן לפורום שעקבות התפטרותי מתפקידי (מפקח קטגורית חומרה בFXP). שבת שלום
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני לא סורק הרבה מסמכים, אבל פעם בשנה יש לי משימת סריקה גדולה, לכן אני רוצה סורק עם פידר הבעיה היא שהסורקים עם פידר שראיתי מתחילים לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח בפלונטר ראיתי עכשיו סורק יותר זול מה דעתכם עליו? http://www.pcpro.co.il/detail.tmpl?sku=94501D-USB〈=heb&cart=126877399418090112 ודרך אגב, למה הסורקים עם הפידר עולים יותר ממדפסות משולבות עם פידר?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מה שקורה אחרי זמן מה העכבר מפסיק לדבר עם המקלט,הלד נשאר על חזק לא משנה עם בסטנדביי או לא ותמיד מאיר חזק- הכוונה היא שכשאר לא משתמשים העכבר מהבהב חלש יותר כדי לחסוך בחשמל וכאשר הוא נתקע זה לא קורה המערכת בת חודש ...הסוללת של דורסל שבאו עם הערכה. משהו נתקל במצב כזה. היום כדיי לפתור את זה אני מוציא ומחזיר את הסוללה ומסנכן (עי לחיצה) מקלט והעכבר. המקלדת עובדת יופי.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני צריך מתאם מהחיבור שבתמונה לusb זה שייך לגיטרה של guitar hero http://yfrog.com/6wimg1226lj
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
טוב אני גיימר בן 22 שעד היום שיחק עם עכבר ומקלדת ששווים 100 שקל - אני כן יודע שעכבר תורם במשחקים אבל אין לי מושג מה תורם מקלדת (בכל אופן שני אלה לא הפריעו לי להיות שחקן טוב ) אז אני קונה מחשב חדש (משהו איכותי, סוף סוף) והחלטתי על הדרך להתפנק גם במקלדת ועכבר חדשים אז ידע בנושא - אין לי אני מחפש מקלדת, עכבר ופאד אגב שידועים בשוק כטובים ואיכותיים לגיימרים ושהמחיר שלהם משתלם. משתלם- שכן יתנו לי הרגשה טובה יותר אבל מצד שני, לא לבזבז יותר מדיי כסף, כי בכל זאת כמו שאמרתי, אני משחק בסדר גמור עם ציוד מלפני כמה שנים שאז עלה לי 100 שקל עריכה - שכחתי גם אוזניות אני צריך
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שצריך להגדיר תקציב לפני שמתחילים בהמלצות, הבעיה היא שאני לא יודע כמה מדפסת טובה אמורה לעלות היום . אני צריך אותה לשימושים מאוד בסיסיים, הדפסת מצגות ומאמרים מהאינטרנט במהלך הלימודים באוניברסיטה בשנתיים הקרובות. מהירות הדפסה לא חשובה, איכות אולי קצת אבל לא מחפש את הטופ. אני משער שצריך גם צבעוני ולא רק שחור. כמה אני צריך מינימום להקציב לנושא?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת יחסית זולה עם ממשק רשת (עדיף G, אבל אפשר גם חוטי) שתכיל גם סורק. הכוונה בזולה היא שגם המחסניות העתידיות לא יעלו כמו מדפסת חדשה. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
(יש לי כבר מדפסת) עוד תנאים: שימוש ביתי, זול, אמין, תחזוקה זולה, שימוש בפקס ללא הפעלת המחשב, ושידע לנווט בשיחות הנכנסות האם זו שיחת טלפון או פקס. אני לא יודע הא קיים מכשיר כזה העונה על כל התנאים הנ"ל, אז לפחות מבקש המלצה על מכשיר דומה תודה
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לא צריך משהו עם קצב ריענון ורזולוציה יוצאת דופן עד כדי כך שהUPLOAD שלי בכל מקרה לא יעמוד בזה כשאני מדבר. אבל אני צריך משהו נוח שאפשר לחבר למסך LCD ושיעבוד טוב בתאורת לילה. כמה שיותר זול יותר טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי עכבר MX1000 לפני חודש ואני רוצה עכשיו מקלדת אלחוטית שתתאים לו.אתם יודעים איזה תתאים לו? רק מקלדת בניפרד
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש מכשיר משולב. יש לי כמה דגמים על הכוונת אבל יש לי שאלה או שתים(אני די בור בענייני מדפסות): 1. איך זה עובד עם אחריות? אחריות יבואן? אחריות מהחנות בלבד? לכמה זמן נהוג? מה האחריות מכסה בד"כ? 2. אני בספק אם מישהו יכול לרשום את זה פה אך אשמח לקבל המלצה על חנות לרכישה באיזור חולון-ראשון לציון-תל אביב. אם לא פה אז אשמח לקבל שמות של חנויות בפרטי. תודה!
-
- 0 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש למישהו בפורום כבל אודיו 3.5 מ"מ אודיו עם מסנן רעש ? אני מחפש את זה בנרות כבל נדיר היה לי אחד כזה ולא מוצא אותו
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים שישמשו בעיקר לתיכנות למחשב נישא. אני מחפש משהו שיעבוד בסביבות העבודה של לינוקס (אם אין לכם מושג אם זה עובד או לא פשוט תמליצו, אני כבר אשבור את הראש עם זה ) לא אכפת לי הגודל, היות ואני עובד עם המחשב בעיקר על שולחן בבית, ככה שזו יכולה להיות המלצה שלא מתאימה למחשבים נישאים בהכרח. אני כמעט ולא משחק במשחקים ככה שאין למשחקים רלוונטיות מבחינתי אלא בעיקר לגלישה באינטרנט, וכפתורי קיצור. חשוב לי שהמבנה הארגונומי של העכבר והמקלדת יותאם לשעות רבות של עבודה. טווח המחירים למקלדת והעכבר בסביבות 1000 שקלים, גם אם זה יגיע ל1500 זה בסדר. (למרות שאני לא בטוח שאני באמת צריך משהו כל כך מופקע...) עדיפות ללוג'יטק. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש האם קיים כבל USB לטלפון או למע' אוזניות עם מקרופון.אפשר גם לשלוח סקיצה לבנייה עצמית. אני רוצה לדבר בתוכנות דיבור כמו סקיפי או מסנגר דרך טלפון במקום לשבת מול המחשב.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי אני מחפש זרוע שמתחברת לשולחן ומחזיקה מסך + לפטופ ב עליאקספרס מחירי המשלוח לא רציונאלים מישהו יודא איפה אפשר למצא כאלה בארץ במחיר הוגן ... (לא מזמן קניתי ל 2 מסכים ב 120 שח ... ) מצורפת תמונה להמחשה
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, אמא שלי בקרוב חוזרת ללימודים לתואר שני והיא אמרה שהיא צריכה מדפסת משולבת. אז ככה, צריך מדפסת טובה שתהיה מהירה (לא טיל, אלא סבירה+) שתדפיס, תצלם,תסרוק ותפקסס (אם יש כזה דבר). עדיפות hp/lexmark. התקציב הוא בערך 700-800 שקל. תודה מראש, דניאל
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם כל כרטיס רדיו FM שהוא בד"כ חלק מכרטיס TV (לכידה / צפיה) מצריך חיבור לכרטיס קול של המחשב ? יש מספר כרטיסים עם יציאת Audio בנוסף לחיבורים אחרים הקיימים בהם, והשאלה שלי היא האם אפשר דרך יציאה זו לשמוע sound מהרדיו ללא כרטיס קול כלשהו ?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מדריך מצולם לתיקון בעיית הלחצן בעכברי לוג'יטק, המדריך צולם ונעשה על העכבר לוג'יטק G700, תהנו: חברים אם מצאתם מידע זה שימושי, אשמח אם תלחצו על לחצן התודה--------------------------->
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מקלדת בחיבור USB, שלא תהיה יותר מדי ארוכה (אין לי הרבה מקום על השולחן). ושתהיה נוחה לשימוש רגיל וגם למשחקים, עם אפשרות ללחוץ על מספר מקשים בו זמנית (4, 5?) חיפשתי דגמים של לוג'יטק וחשבתי על: Classic Keyboard 200 שלא מאוד ארוכה, אבל אני לא יודע על כמה מקשים אפשר ללחוץ עליה בו זמנית ו Ultra-Flat Keyboard - בעלת מקשים בעלי פרופיל נמוך... אני לא בטוח אם זה יהיה נוח למשחקים? למישהו יש נסיון עם מקלדות אילו? אני חושב על המקלדת הזו משום שהיא קצרה ממקלדות רגילות, אבל אם היא לא תהיה נוחה למשחקים אז אלך על ה Classic Keyboard 200, או על מקלדת אחרת אם למישהו יש הצעות? ארצה גם קישורים לחנויות שמוכרות את שתי הדגמים שרשמתי, תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-