ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות עכבר חדש, בעיקרון 50% אני משחק על המחשב, כך שאני רוצה שהוא יהיה נוח לזה, אך גם לאינטרנט וכדומה... התקציב הוא עד 300 שקל עם חריגות של 50 שקל עם זה שווה את זה... החנויות שאני יכול לקנות מהן זה באג,אופיס דיפו,KSP או PANDAS. תודה מראש, אנטון.
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום,השבוע סוף סוף אני אקנה עכבר,ויש לי כמה עניינים שעדיין לא ברורים! קונים לי ת'עכבר ליום הולדת והכי גבוה שישלמו לי וגם אני לא מוכן שיקנו לי ביותר מזה כי זה כבר נחשב ממש בזבוז זה 270 ש"ח אז במחיר הזה יש בידיוק את MX518 וכעיקרון זה באמת עכבר הגיימינג הטוב ביותר בשוק וזה מה שאני מחפש,עכבר למשחקים השאלות שלי הם כאלו,האם ההבדל בין 510 לבין 518 הוא באמת גדול ובעל חשיבות והבדל ששוה ת'הפרש של 110 השקלים כי זה הפרש ממש גדול ואוליי בכלל רצוי להסתפק ב510 ,וגם אוליי בכלל כדאי ריזור ויייפר שנכנס לי בתקציב וגם הוא יכול להיות מספיק אני משחק משחקיי FPS הרבה וגם אסטרטגיה ככה שאני צריך עכבר טוב ועוד שאלה זה האם אני יכול ליקנות לעכבר מתאם מיואס בי לPS2 כי אין ליUSB פנוי בכלל כי גם כ…
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום , אני משחק CS(משחק רשת) דיי הרבה זמן וזה משגע אותי שאני לא יכול לדייק לפעמים או לעשות סיבובים ותנועות מלאות בלי שהעכבר הישתגע... אז אני משתמש בעכבר לצורך CS בלבד ולא משחק יותר מתקדם.... ואני שמאלי ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין - G5- אמרו לי עכבר חיה לגיימרים אבל דיי גדול - mx518 - אמרו לי עכבר חמוד יפה לא יותר מזה הביעו דעתכם... ואם יש לכם הצעות טובות יותר לעכברים המליצו... ואני חייב להזכיר העכבר ישמש אותי רק ב CS (Counter Strike התקציב שלי לעכבר = לא יותר מ300 שקל אני מעוניין לקנות פאד גם מכמה סיבות: לשמור על העכבר פעולות יותר טובות של העכבר אז האם כדאי לי לקנות פאד ? (יש לי של האופיס דיפוט הג'לי) ואם כן איזה..? Icemat steel S&S משו כזה?תקצ…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
http://www.amazon.de/LOGITECH-910-004617-Proteus-Spectrum-G502/dp/B019NFPE2G/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464113085&sr=8-1&keywords=Logitech+G502 יש שתי אופציות לעכבר הזה,אחד זול יותר ,מה ההבדל בינהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני טס לחו"ל וקונים לי פאלם פיילוט בדיוטי פרי. אני לא יודע איך קובעים מה טוב כאילו זה פועל על פנטיום ומגה הרץ? יש דבר כזה חיבור רשת לפאלם???? מה יש להמליץ בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש פד טוב שלא הורס את העכבר אני מתכוון לגומי\בד מחיר עד 200 שח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היית לי פה הודעה על בחירת פלא',ונראה לי שאני אלך עם 6280... אז ככה,התקשרתי היום לסלקום ושאלתי כמה יעלה לי לשים אצלם סים קארד אם אני מביא פלא' מחו''ל(6280),היא אמרה לי 160 שח,ואז היא התחילה להסביר לי שלכל G3 יש כרטיס נוסף שבעצם מספק את כל האפשרויות החדשות(שיחות ווידיאו וכאלה) ושלא ניתן לקנות אותו בנפרד כי הוא מגיע כחלק מהחבליה אם קונים אצלם. אז השאלה שלי היא כזאת,אם אני מביא מחו''ל האם הכרטיס הזה נכלל עם הפלא בקופסה או שאני בבעיה ואני חייב לקנות אצלם את הפלא'(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני כי יש לי כמה חברים שהביאו פלא מחו''ל ולא נראה לי שהיית להם בעיה...) עכשיו מישהו אמר לי בפורום אחר,שאם אני שם את הרגיל אז בעצם יהיה לי 2.5(בלי גלישה ,שיחות וידיואו וכאלה...),ומאחר אני גם ככה…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות פקס, איכות ההדפסה של הפקס לא כל כך חשובה וחשוב יותר כמות הדפים שהראש עושה. לא חשוב לי אם זה מכונה משולבת או לא אני אשתמש בזה כפקס בלבד. התקציב עד 800 ש"ח. מה כדא לקנות: פקס לייזר או הזרקת דיו? והאם לקנות משולב או פקס בלבד? ועל איזה דגם אתם ממליצים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות צורב ב 300-400 ש"ח, תמליצו לי בבקשה איזה צורב לקנות ואיפה, בבקשה בלי לחרוג מהתקציב, וכמה שיותר זול, יותר טוב... תודה
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות את הציוד הבא: Razer Arctosa Razer Lachesis Razer Barracuda Razer Megasoma הציוד הנ"ל טוב? אם יש איזו שהן הצעות לשיפור אך לא עלייה במחיר תודה (אם אפשר דגש על הפד)
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שהעכבר שלי לא מתאים לי בכלל והוא הגורם לכאבי ידיים במשחקי FPS אז החלטתי להחליף את כל הציוד ההיקפי שלי (מופיע ב<<) אני מחפש עכבר עם אחיזת PALM ליד גדולה חשבתי על הRAT7 שנראה לי מפלצתי ויש לו תמיכה גם לאגודל וגם לזרת שלי שמפריעה לי ויוצרת את מרבית הכאבים בשימוש בעכבר מקלדת אני רוצה מכנית עם כיוון לסוויצ'ים שחורים או חומים(?) אני מחפש מקלדת שקטה עם יחס לחיצה שקצת יותר חזק מהמקלדת הקיימת שלי לא ניסיתי אף מקלדת מכנית אז אני די יורה באפלה ומשטח לעכבר כי הקיים התחיל לשנות צורה חשבתי לכיוון אלומיניום אבל אני לא נעול על כלום בינתיים אז אני ישמח להמלצות אני מעריך את הכל ביחד ב900-1000 שקל בערך להכל ואם יהיה אפשר להכניס גם אוזניות זה יהיה מעולה למרות שלא נראה לי …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אנחנו קבוצה של חיילים ומחפשים רמקולים במחיר שפוי.. חשבנו על רמקולים פשוטים בסביבות ה150-200 ש"ח וחיבור רגיל למחשב ומצאתי את אלו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745926 האם מישהו יכול להמליץ עליהם או על משהו יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, אני קונה עכבר של RAZER ואת הרמקולים SIBERIA V2. אני מתלבט האם לקנות אותן בארץ (KSP) או דרך EBAY. העניין שאף פעם לא יצא לי לקנות מEBAY ואני לא יודע כמה זה אמין וכמה זמן ייקח למוצר להגיע. והאם זה מתשלם ושווה בכלל. אשמח לתגובות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי טס לחול עוד שעתיים, וחשבתי אולי הוא יוכל להביא לי שלט XBOX 360 מאמריקה. את השלט אני רוצה לחבר למחשב. צריך מתאם? לשלט החוטי או האלחוטי? כמה זה יעלה בערך באמריקה? את המתאם אפשר להשיג גם בארץ? תודה לעוזרים! אלון
-
- 25 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות שלט למחשב שיאפשר לי לשלוט על הווליום, WINAMP ושאר תוכנות. בעבר היה לי שלט במחשב פאקרד בל הישן שלי אבל אבד לי חלק והוא לא עובד. בכל אופן מי שיכול להמליץ לי על שלט למחשב לא יקר שיאפשר לי לשלוט ב WINAMP, כי אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט. מי שמכיר חנות שמוכרת שלט שכזה באיזור ראשון והמרכז שיגיב לי. בתודה, Obg1
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי היום אחד הכי חדש בשוק ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש אליו והאם יש וורד וכל הדברים האלה להוריד בהדגשה על תוכנות בחינם..
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אחרי משהו כמו חודשיים של עקיבה יומיומית של כל המכרזים ברשת הצלחנו להוציא את הC700 של אולימפוס ב2300 שקלים חדשים... המחיר בחנויות לא יורד מ2600 אחרי עליית המעמ, ואפילו מתקרב לגבול ה3000 קצת על המצלמה: 2.1 מגהפי' זום אופטי X10 -- 38-380 מגיע ל800 אסא אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום ההמלצה דרושה לשם קניית מתנה לבר-מצווה כאשר הילד לא השתמש מעולם במוצר זה ולא יודע מה לדרוש (ויש גם תקציב). מה הדרישות ממוצר כזה?" רזולוציה? גודל שטח כתיבה? חברה זו או אחרת? מישהוא עם נסיון יכול לכוון אותי בבקשה? תודה, יהודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש מבצע של מדפסת lexmark x2250 ב 389 ש"ח מה אתם אומרים עליה? היא שווה משהו? ועוד שאלה איך אני יכול להפעיל פקס דרך המחשב? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ב-4 במרץ אני מיתפלל שמישהו יעזור לי!!! [המחשב צריך ליהיות amd xp]
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך לקנות לי סורק שלא יעלה יותר מדיי, בסגנון ה300 שקל +- אני פשוט לא יודע איזה לקנות: דגם. ראיתי סורקים בp1000 (האתר), מחירים טובים אבל אני מתלבט איזה לקנות. הסורק יעודו יהיה לסריקת מסמכים ותמונות ולא בכמויות רק "מדי פעם", אני לא צריך משהוא איכותי , רק שייתן תוצאות טובות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך הספק הזה THERMALTAKE 460W ACTIVE PFC + 120mm FAN with BLUE LED +PCI-E +24-pin +SATA ב540ש"ח? באמת שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
איזה ספק אתם ממצליצים הכי טוב שנותן את התמורה לכסף מחיר עד 500 שקל שאמור להחזיק מערכת כזאת Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 1 M.BOARDS for AMD ASUS A8N-SLI PREMIUM(s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 1 MEMORY DDR 400 512MB 400MHz V-DATA 2 VGA CARDS xfx 6800GT 256MB DVI, TV, DDR3, PCI-E 2 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Units 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי Surge protector שניקנה ב KSP מליפני שנה ומשהו עכשיו בגדול אמרו לי שזה רק מיצב מתח ברשותי 2 מחשבים אני רוצה UPS מספיק חזק שיחזיק 2 מחשבים ו 2 מסכים 19 17 רגילים שקניתי את הספק שלי HEC 580W ACE אמרו לי שהוא עם מיצב מתח ושאני לא חייב UPS עם זה נכון בקיצור איזה UPS אתם ממליצים לי ועם אני צריך אותו עם הספק HEC 580W ACE ? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-