ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה לרכישת מדפסת ביתית בעלת התכונות הבאות: צבעונית, סורק, מכונת צילום, לא חובה פקס, לא חובה הדפסה אלחוטית, לא חובה לחבר לה Dok, עלויות ראשי דיו זולות. מה דעתכם על דגם ה- 6500a וה- 6500 plus של HP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן + חיבור לרשת. אני לא מתכוון להשתמש בה בצורה מטורפת. סדר גודל של 300 דפים בחודש. מעל הכל חשוב לי שהמדפסת תהיה אמינה. אשמח לשמוע המלצות מבעלי ניסיון. מה דעתכם על הדגם HL-2130 של brother? אגב, האם כדאי לקנות יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ואוזניות -PLANTRONICS האוזניות מחוברות בעזרת USB למחשב. ברצוני לשמוע בשתיהם בו זמנית. אשמח להסבר. תודה
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, הנני מעוניין באוזניות עם מיקרופון מובנה שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ולשיחות שאני מבצע בעבודה. הבנתי שאוזניות עם מיקרופון נחשבות לאוזניות גיימינג ולכן אני שואל כאן. הדברים החשובים הם שהאוזניות יהיו נוחות(יהיו עליי רוב היום), שאיכות השמע במוזיקה תהיה טובה ושהמיקרופון יהיה טוב. כמו כן, התקציב גמיש. חשבתי על סנהייזר pc 360 אך הם מעט יקרות, איך הם יחסית לדרישות שלי? אגב, אני מעדיף שהאוזניות יהיו פתוחות כדי שאני אשמע מה שקורה סביבי. תודה, אוראל.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת אלחוטית HP Officejet 7210 רציתי לדעת כיצד המדפסת יודעת ולא מאפשרת כניסה אליה מגורמים חיצוניים (מחוץ לרשת שהוגדרה לה) בגישה אלחוטית שלא כמו בנתב למשל צריך סיסמא לממשק כניסה, ולמדפת אין כזה. מצטער אם השאלה מפגרת - אשמח לתשובה עיניינית תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, אולי מישהו מכיר חברה למדפסות ? אני מחפשת חברה לעסק בעל 20 איש ..מישהו מכיר אחת מהחברות האלו : http://www.businesscity.co.il/?cat=54 תודה זה ממש יעזור לי
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
למה מביאים לפה רק אדפטרים גנריים class 2 או 3 אפילו (הם בכלל לא מפרסמים את הנתון הזה כשבארה"ב כן). בכלל יש כאן בארץ חוסר מודעות מזוויע ומחירים אסטרונומים על כבלים (70 ש"ח בחנות לעומת דולר אחד באיביי עם משלוח חינם -אמנם איטי- מסין) ומתאמים. אני מוצא את עצמי עושה רשימה של דברים שאני צריך וכל כמה חודשים מזמין במרוכז מארה"ב.. למה העולב הזה, רציתי אירופה קיבלתי מזרח תיכון
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחרי התקלפה לי כל העברית בX6 שלחתי את המקלדת היום למישהו בפ"ת שחורט מקלדות ולפטופים רציתי לדעת אם מישהו פעם עשה את זה ואם החריטה ניראתה איכותית? למי שלא יודע הX6 היא מיקלדת מוארת..הדיו שהיה לה בעברית לא היה מואר וגם הדיו הזה התקלף עכשיו לפי מה שסיכמנו הוא יחרוט לי ולמעשה יוריד שיכבה מהצבע השחור בחריטה אז למעשה יצא אור דרך האותיות לפחות זה מה שהבנתי. מישהו התנסה בחריטה ועשה את זה למקלדת שלו בעבר (פעם ראשונה שאני לוקח מקלדת לדבר כזה) ביום ראשון או שני הוא אמר שהיא תיהיה מוכנה.. כמה זמן בפועל לוקח לחרוט את המקלדת? זה יעלה 150 בפועל היה שווה אולי לקנות מקלדת נוספת עם עברית אבל ראיתי שכבר לא מביאים את בX6 כמעט וגם איפה שכן לא מתחייבים לך שזה תיהיה עברית חרוטה על המקלדת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את העכבר והוא מעולה, אחיזה ומקשים נוחים, הכל סבבה. אבל עדיין מאוד לא נוח לי לשחק במקרן Full HD 80 אינטש שלי, כאשר אני משחק במסך 22 אינטש ברזולוצייה 1680X1050 אני משחק ממש מעולה אפילו ב 4000DPI . שיחקתי ב Battlefield 3 . אני מיואש, אני לא מאמין שזה הרזולוציה אבל יכול להיות, אוליי צריך לכוון איזשהם הגדרות, השארתי הכל Deafult ב Razer . אוליי בגלל שמסך 80 אינטש זה מטשטש לי איכשהו את תחושת המרחק או משהו עזרה אנשים...
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי . למי שיש את העכבר או יודע , יש דרך לשנות את ה- dpi למספר שאני רוצה או שיש רק 4 רמות קבועות ? אני רוצה לשנות ל- 1800 וכשאני מנסה לעשות את זה דרך התוכנה של הדרייבר ומאשר הוא לא עושה שום דבר (אני לוחץ enter על ה- dpi החדש). אני לא יודע אם אין כזאת אופציה בעכבר (קראתי שיש) או שאצלי יש בעיה. מישהו יודע איך לשנות ? יש לי ווינדוס 7.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
בפורומים של לוג'יטק התארגנה קבוצה של משתמשים שמבקשים מלוג'יטק להוסיף תמיכה ל-G700 ב-Logitech Gaming Software במקום ה-Setpoint. קיימת עצומה בנושא פה למי שרוצה לחתום. הדיון בפורום של לוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה למדפסת לייזר צבעונית פשוטה לצרכים ביתיים. התקציב פתוח כרגע כי אני מעוניין לקבל מושג לגבי מחירים של מדפסות.
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי מחשב נייח שתפקידו מכרז מולטימדיה והוא מחובר לטלוויזיה. מרחק הישיבה מהטלוויזיה הוא 4-5 מטרים ואני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת בעלי יכולת תפקוד אמיתית מהמרחק הזה, קראתי קצת על מקרים שהם מצויין מרחק עבודה דומה אבל בפועל זה לא עובד בצורה טובה, לכן אם מישהו מכיר מנסיון משהו שעובד בצורה טובה למרחק כזה אני אשמח מאד. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן ללא פקס, סורק וכד'. אני מתלבט בין 2 דגמים: 1. Brother HL-2270DW 2. SAMSUNG ML-2851ND אשמח לשמוע דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
שלום כולם, קודם כל, מקווה שאני מפרסם את זה במקום הנכון, במידה וזה שייך לאודיו אשמח אם תעבירו. אני מחפש אוזניות גיימינג טובות (עם מיקרופון). אני יודע שהטופ של האוזניות הוא באיזור התקציבי של 1200 ש"ח, משם גזרתי שהמקסימום שאני אהיה מוכן לשלם הוא 600 ש"ח (פחות או יותר). בגדול סולם העדיפויות שלי הוא די פשוט 1- נוחות 2 - איכות הרכבה 3- איכות סאונד 4 - איכות מיקרופון ואם לזקק את זה למשפט - אני רוצה אוזניות שיהיה לי נוח להיות איתן כמה שעות ברצף (מבלי לסבול מכאבים וכו') שלא יתפרקו אחרי חצי שנה של שימוש (יום-יומי של כמה שעות ביום) ושאיכות השמע וההקלטה שלהן תיהיה טובה. אגב, יש לי העדפה לממשק USB לאוזניות מהסיבה הפשוטה שאין לי במחשב מאחורה מספיק כניסות לחבר גם את האוזניות, לא מת על ה…
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
זקוק למדפסת צבעונית All in one (צריך שיהיה גם פקס ומכונת צילום). 1)לא מדפיס תמונות. 2)אני צריך לשים את זה על מדף ספרים אז אם יש כזה בלי מדף נשלף/קומפקטיות-ייתרון עצום. העומק של המדף הוא כ23 ס"מ (זה יכול לגלוש קצת),רוחב וגובה זה פחות בעייה (גובה עד 35-40). 3)שתהיה משתלמת מבחינת צריכת דיו-לכן התקציב פתוח (אני מניח שתקרת הזכוכית היא 700-800 ש"ח). 4)לא מדפיס יותר מדי,אני מניח 30-50 הדפסות בחודש (אולי 100 בחודשי עומס) שימוש ביתי. 5)הכי חשוב-אם יש מדפסת אלחוטית שגם מתחברת אלחוטית לפקס בדרך כלשהיא (יש לי ראוטר)-ייתרון עצום. זה הפרמטר מאוד מאוד חשוב!.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ישלי אוזניות Steelseries 7H ככה נראה החיבור שמחבר את האוזניות אל המחשב. עכשיו נדפק לי הכבל הזה והוא יחודי כי בצד אחד הוא micro usb שמתחבר לאוזניות ומהצד השני הוא הקול+המיקרופון. השאלה שלי האם כבל שבצד אחד הוא micro usb ובצד השני הוא usb יכול להתאים וישמעו באוזניות ואם כן כיצד נקרא הסוג כבל הזה והשאלה השנייה שאיך קוראים לכבל שהוא micro usb בצד אחד ו קול+מיקרופון בצד השני https://d1fj4sro0cm5nu.cloudfront.net/global/images/content_images/5743.JPG
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מחפש מקלדת אלחוטית כדי שאוכל להשתמש במחשב שאני נמצא בסלון המחשב מחובר דרך כבל HDMI לLCD שבסלון המרחק בין המחשב שנמצא בחדר לבין הסלון הוא בערך 8 מטר ראיתי באינטרנט את המקלדת הזאת מקלדת אלחוטית משולבת עכבר QUE KBQ1100 המחיר שלה הוא 119 ש"ח האם המקלדת הזרת טובה או שאתם ממליצים על משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-