עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מותג הגיימינג HyperX משתכלל - וינסה לנגוס גם בגיימינג בקונסולות ובגיימינג בסמארטפונים לכתבה

2. Started by ilil,

שלום רב, מבקש המלצה לסט בסיסי מקלדת+עכבר, חוטיים, בלי פיצ'רים מיוחדים. דגש על אמינות ופידבק סביר מהמקלדת. ראיתי ש-gigabyte מציעים סטים בטווח המחירים, למשל GK-KM5000. מישהו מכיר איך ג'יגה-בייט בתחום המקלדות? כמו כן אודה להמלצות נוספות במסגרת התקציב. בברכה, ilil

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by מושקי גבאי,

מתלבטת בין שני סוגים של אוזניות אלחוטיות אשמח לעזרה... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1048392&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrjZxcyndviYy0h7QtgePmRpbiIv8SzL03dWk8Gow3KdCgryjNCwz4aAsT1EALw_wcB החברה לא ממש מוכרת אבל נראות מאוד נוחות https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1036065&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjwy6T1BRDXARIsAIqCTXrZyUTRCXMfBqSu_GoC93zsgsYwnGVNIYrWrKHwqWmZfrrpg40XyioaAroVEALw_wcB חברה מוכרת אבל לא בטוחה שזה נוח באוזן. מי שמכיר אשמח לייעוץ תודה

4. לפני כמה ימים התחלתי לשחק במשחקי קונסולות ישנים (MAME, NeoGeo וכו') - התמכרתי. עלה לי רעיון לקנות Joypad איכותי במינימום כסף, כלומר בסביבות ה-50 עד 100 ש"ח. איכותי = כמה שיותר כפתורים, שלא יהיה מצב שאי אפשר ללחוץ על מספר כפתורים בו זמנית, תגובה מהירה, נוח לשימוש. במקרה עברתי על כמה Joypads ב-ZAP, ומצאתי את זה: StormTrooper Gamepad - SL4218 כבר התחלתי לשמוח - עיצוב נורא יפה, הרבה כפתורים, מחיר מצוין. רק מה - PS2. מה אתם אומרים על Logitech® Precision Gamepad ב-100 ש"ח? במידה ואני רוצה לחסוך כסך, האם ה-Tremon שעולה 40 ש"ח יספק אותי? אשמח לקבל מכם המלצות.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. מישהו מעוניין לבצע הזמנה מרוכזת מחו"ל של הגה+פדלים ריאליסטיים מארה"ב או מאירופה ? מדובר על הדגם: Porsche 911 GT3RS wheel - Clubsport edition יש על זה ביקורות ביוטיוב בערוץ של SimRacingTonight , הנה לינק: המחיר בארה"ב לחבילה כזאת עומד על $300 ובאירופה על 300 אירו.. נשמע מטומטם בגלל הפרשי השער חליפין אבל זה מה יש. בשביל איכות משלמים. החברה היצרנית ממוקמת בגרמניה. כמו כן, מישהו פה קנה פעם במקרה PlaySeat ? (מושב מרוצים עם מתקן לחיבור להגה ודוושות)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by X7-007,

אם יש עכבר שדומה בחיישן שלו אבל יותר נוח מבחינת הכפתור האמצעי ש ב DA2013 הוא פשוט קשה מאוד בהשוואה ל G700 שזה בקושי לחיצה קלה ונוחה פשוט. אני חשבתי על משהו שדומה ל Corsair Raptor M45 או מהסידרה של ZOWIE למרות שגם שם שמעתי שהלחצן קשה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. צרנית הציוד ההיקפי SteelSeries רוצה שחובבי האודיו יקחו אותה ברצינות, עם סט אוזניות וכרטיס קול חיצוני חדשיםלכתבה

8. אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by LazyCat,

יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חברים לאבא שלי יש תפאלם הזה, ואין לי שמת של מושג בכל הדברים הקטנים האלה.. עכשיו אין לו עברית שם איך אני אמור להתקין ? בתודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות את הרמקולים - Divoom XForce 1H 5.1 רציתי לשאול: 1. איך הם? (מזייפים). 2. הם שווים את המחיר?(400 ש"ח). 3. אפשר לתלות אותם על הקיר? 4. החוטים של הרמקולים האחוריים ארוכים? 5. הם טובים למשחקים, מוזיקה וסרטים? 6. יש להם שלט? **בבקשה אל תגידו לי חרא חברה, לך לחברה אחרת. כי אין לי הרבה תקציב ואני רוצה 5.1** תודה רבה ויום נעים.

12. Started by giladbe,

שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by llliorrr,

מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by tzahi16,

שלום לכם, יש לי סורק של חברת AVISION מדגם V2100 שאני רוצה לעשות לו שינוי להגדרות. הבעיה היא שאני לא זוכר את סיסמת ה-ADMIN, ישנה איזה שהיא דרך לאפס את הסורק בכדי שאני יוכל להגדיר אותו מחדש? תודה צחי.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. לחבר שלי יש מדפסת HO 46** (לא זוכר דגם מדויק) שנקנתה לפני כמה שנים,והיא משולבת עם פקס עד כמה שזכור לי. בכל אופן,הצבעוני אצלו מדפיס בלי בעיה ואילו השחור לא הדפיס כלל. אמרתי לו שהיות והמיכל לא מקורי אני מניח והוא סתום והדיו לא יוצא. הלך הבחור וקנה אחר,אבל גם מיכל לא מקורי והוא עכשיו התקשר להגיד שהוא הדפיס 3-4 הדפסות והעניין שוב לא מדפיס. מניסיון עם מדפסת אפסון של חברה שלי,גם לה קרה אותו דבר.. יכול להיות שגם פה הדיו תקוע והראש סתום? יש לכם הצעה אחרת לפתרון? אפילו לבדיקה האם זה אכן סתום או משהו כזה?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. המדפסת חייבת להיות אלחוטית, לגבי לייזר או רגילה האמת שאני לא יודע ממש מה ההבדל אם מישהו מוכן לתת הסבר קצר אני אשמח. כמו כן אנחנו כמעט ולא מדפיסים בבית ככה שלא חובה שהמדפסת תהיה צבעונית (וגם לא צריך משולבת וכו'.. רק מדפסת) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by alfus73,

שלום. אני מתלבט האם לקנות את הגה הנ"ל. אני חושש מרגישות יתר של ההגה (מצב שבו כל נגיעה הכי קטינה תעיף אלי את הרכב לשוליים או כל לחיצה קלה על הדוושה תעצור/תאיץ את הרכב). התקציב הוא עד 300 ש"ח. המלצתכם לגבי דגם זה או דגם אחר בתקציב זה האם, באופן כללי, ניתן לכייל הגאים?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. שווה לי לקנות תמקלדת שה"נל ב1300 ש"ח? וזה DPI בעכברים שאומרים נגיד 800DPI והאם יש שינוי ב DPI בין עבר אלחוטי ללא אלחוטי?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by dbx22,

שלום, יש הרבה דגמים שונים ואני לא יודע מה טוב ומה לא אני צריך מצלמה שתתן תמונהה כמה שיותר איכותית(כמובן שאני לא מצפה באמת לאיכות ממש גבוהה, אני רק לא רוצה איכות כמו במצלמות אינטרנט הממש זולות), עד 150 ש"ח. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by EMXMAN,

שלום ברשותי כרטיס קול מסוג CREATIVE VIBRA 128 CT4810 בדקתי איזה דגם זה ב SANDRA וזה הדגם הזה CT4810 יש לי אתר שמראה שיש לו 4 CHANNELS http://rkhan.trustpass.alibaba.com/product/10573914/Creative_Vibra_128_Sound_Card.html רשום שזה 4 צ'נלים ויש לי 3 חיבורים לכרטיס קול כאילו אחד שמע השני מקרופון וLINE IN ויש עוד כמה חיבורים אבל מתוך המארז כמו TAD CD IN ו AUX עכשיו יש לי רמקולים 4.1 יענו 4 רמקולים עם סאב איך אני מחבר שזה יעבוד אמרו לי שצריך לחבר במקום מיקרופון או LINE IN אבל ניסיתי סתם ככה זה לא עובד מה אני צריך להתקין??? אני נואש אני חיפשתי פולל שעות ושאלה נוספת יש לי חיבורים של מקרופון ואוזניות מקדימה של המארז ויש לזה 4 חוטים איך אני מחבר אותם?? אם אפשר ישר לכרטיס קול כ…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. מה נשמע כולם? יש לי מקלדת microsoft multimedia 1.0A כבר הרבה מאד זמן (אני מחליף לאותו דגם כל הזמן) ואני ממש מרוצה ממנה ומהעובדה שאני יכול לשחק במשחק ולהחליף שירים בנגן תוך כדי משחק וכו' וכו'. עד עכשיו המקלדת עבדה נהדר ב-XP וגם ב-VISTA אבל אין דרייברים מתאים לWIN7, חיפשתי באתר של מייקוסופט ובלי קשר ראיתי שלהרבה אנשים יש את הבעיה הזו.. בקיצור-מישהו הצליח לפתור את הבעיה או שמע על דרייברים מתאימים? אם אנחנו כבר כאן אז יש לי מדפסת משולבת Xerox Work Center PE16 ואני לא מצליח למצוא דרייברים בשביל הסריקה למחשב (המדפסת עובדת סבבה הוא פשוט לא מצליח לזהות את האפשרות סריקה) תודה לכולם יום טוב

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by DeadByDawn,

אפשרי עד 400 ש"ח. השאלה שלי היא,אני מחפש סורק לא כדי לסרוק תמונות אלא מסמכים...טקסט. אבל שיראו טוב. יש למישהו המלצה לאחד כזה?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by shahar07,

hp 7283 או 6313, או יותר נכון מה ההבדלים בינהם, האם זה רק בהדפסה או שישנם דברים נוספים ?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by Or ei,

אני מחפש לוח אם שמתאים ל P3 שיש בו כרטיס קול וכרטיס רשת (5pci 3 dimm(sdr) ata100 atx ) וגם אני רוצה לקנות מאוורר למעבד משהו פשוט וטוב וכמובן זול תנו לי הצעות בקשה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hedva,

לא יודע אם זה שייך לכאן. אבד לנו במעבדה כבל שהיציאות שלו מכל צד די סטנדרטיות אבל החיבור של שתיהן לא טרוויאלי. היצרן שלח לי מקנדה את האינפורמציה הבאה: The adapter cable consists of an adapter and a cable. Adapter: referring to attached drawing for RJ 12 to DB9 FEMALE adapter, Arrange as below RJ12 color DB9 2---------black------5 3---------red---------2 4---------green-----3 cable: standard modular telephone cable. ניסיתי בכמה חנויות ולא הצלחתי למצא. יש למישהו מושג איפה בארץ אפשר למצא כזה דבר (יש לי עוד קצת אינפורמציה על הכבל בקובץ PDF). נראה לי שמי שמייצר כבלים עושה כבל כזה ב 5 דקות. מכירים מישהו כזה?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.