עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מתוך הביקורת באתר על המארז הבנתי שישנו חיסרון של מנורת hd בקדמת המארז, אך הפתעה, בביקורות אחרות בגוגל מדברים על שני לדים אדומים בשני צידי הZ הסמלי של המארז המסמלות את פעולת המחשב, אף יותר טובות מהלד הרגיל ומגניבות. בתצלומים אחרים אף רואים שתי נורות רגילות כמו במארז סטנדרטי המעידות על פעילות המחשב והhd, עכשיו, איך אני אמור לדעת לאיזה גיסא להאמין , חשוב: אני קונה מlogic pc תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. שלום רב, מחפש מדפסת ALL-IN-ONE השוק מוצף בשלל מדפסות מסוג זה - אבל אני בטוח שיש כמה דגמים שהם הכי פופולריים ומוצלחים ביחס איכות עלות ביצועים. פירוט צרכים: צבעונית, סורק, יכולת שכפול, פקס על קו טלפון, רשת קווית (וכדאי אלחוטית WIFI), תמיכה בפיסי ומק. אני לא מדפיס הרבה ככה שקצב ההדפסה לא חשוב כל כך. האיכות יותר חשובה. יש לי גם מק וגם פיסי אז היה כדאי שתתמוך בשניהם. ושתהיה מדפסת רשת ככה אוכל לגשת אליה מהמק ומהפיסי. אני גם מדפיס על דיסקים בשביל לקוחות. יש לי כרגע מדפסת CANON PIXEMA IP4200 שמאפשרת הדפסה על PRINTABLE DVD היה נחמד אם המדפסת הזו תוכל גם להדפיס על דיסקים - אבל לפי מה שהבנתי אין כאלה שהם גם ALL-IN-ONE וגם מדפיסות על דיסקים. אני יכול להשתמש בקנון בשביל הדפסת דיסקים -…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ZeroLeveL,

will make the Yamaha 3200 look like an old 2x writer... (it's also pretty cheap!) here is some more info: Plextor rises up the writing speed up to 40x presenting the fastest ever CD-RW drive! The new PX-W4012TA promises ultimate performance among with improved writing quality! The drive is expected to ship at the end of February for $190. The drive supports 40x writing, 12x re-writing and 40x reading speed. The 4MB of buffer and BURN-Proof eliminates buffer underruns. Plextor uses again Zone-CLV as the main recording technology and at the maximum 40x speed, with the use of 80min CD, the total recording time drops down to 179sec! The 40x recording speed is reached by 4 …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. האם יש כאן מישהו שעם הצורב הזה הצליח לצרוב על דיסק כזה 900 מ"ב? הוא מזהה לי אותו כמו דיסק של 80 דקות (700מ"ב).

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by Boomer,

יש משהו שאני ממש לא מבין במחשב שלי! ה-CPU usage הממוצע שלי כשהמחשב נמצע במצב רגיל ב-Desktop הוא בערך 90%. להזכירכם אני ההוא אם כל הבעיות (כרטיס מסך Radeon 8500 של Palit/Xpertvision). בכל מקרה המחשב הוא Athlon XP 1600 ובפנטיום 800 עם רק 128 RAM שיש לי בבית ה-CPU usage הוא בדר"כ 2% בערך. ה-System Idle Process זה מה שלוקח את כל ה-CPU usage לפחות זה מה שכתוב ב-processes. עוד משהו שסמתי לב לו הוא שלוקח מלא זמן לצאת ממשחקים לאחר שמשחקים בהם. כשאני יוצא מ-Medal of Honor למשל אני חושב שלוקח כמעט דקה עד שהמחשב מפסיק לטעון. הוא יוצא מהמשחק ישר כשלוחצים על יציאה אבל לוקח לו כמה שניות להגיע ל-Desktop בצורה נורמאלית ואז הוא ממשיך לטעון לעוד זמן ממושך (איזה 30 שניות) שבו אי אפשר לעשות…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by e.t,

המודם הוא: Conexant SoftK56. התקנתי XP, המודם זוהה כ-STANDARD או BEST DATA , או משהו כזה... : יושב ב- COM3 , הוא מזוהה ב-DEVICE MANAGER. ההגדרות של החיוג בסדר (נדמה לי), הכנסתי DNS של השרת שאליו אני מתחבר, בקיצור - לא עוזר גם אחרי ששיחקתי עם ההגדרות בכל מיני דרכים - הוא מודיע שאין צליל חיוג (הקו בסדר, החיבור בסדר, הכל היה בסדר עם WIN ME). אחרי שהבנתי שזה לא הולך, אמרתי נחפש דרייברים רלוונטיים,(באתר החברה- אין! , עד שמצאתי באיזה חור לקח הרבה זמן), והתקנתי. ה-XP אומר שהם "לא מוכרים"- אישרתי, ההתקנה עברה בסדר. נראה שזה עבר חלק (אין משהו חשוד ב-DEVICE MANAGER). שוב שיחקתי עם כל מיני הגדרות שם , אבל זה לא עזר. אני לא יודע מה הבעיה - "אין צליל חיוג". ??? למה?

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by bah10,

כשדיסק קשיח אחד הולך... מילא... אבל אחרי שמחליפים... גם השני הולך??? צריך לשרוף את IBM. קניתי עם המחשב החדש 2 דיסקים של IBM 40gb 7200 מהסידרה החדשה 60gxp. למה 2? אני לא סומך על דיסקים קשיחים ואחד תמיד כגיבוי למקרה חירום. טוב אז הראשון הלך לי אחרי שבועיים אז החלפתי אותו והשני הלך לי אחרי 3 שבועות!!!! אורך חיים של 3 שבועות!!! במקום עבודה שלי כמעט כל מי שקנה IBM חזר אחרי שבועיים עם בעיה כמו שלי או עם דיסק מלא סקטורים פגומים ש"נוצרו" להם. צריך למחוק את IBM מעל פני האדמה!!! צריך לשרוף אותם!!! שילכו לעזעזאל.

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. Started by ETB,

המנורה של הכונן כול הזמן דלוקה, ואין גישה לכונן. החלפתי את הכונן, אבל עדיין אותה בעיה. גם כבל הוחלף, בדקתי את כול החיבורים, הכול בסדר. מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by A_D,

זה המארז http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81800 האם שווה לי לקנות אותו האם הוא טוב? ומאיפו הכי טוב לקנות עם אני רוצה לקנות מחול כי ראיתי שלקנות בארצ זה פשוט גנבה.

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  10. חיברתי גיימפאד של הXBOX360 ועוד גם גיימפאד ג'נרי כלשהו למחשב ושניהם עבדו ללא כל בעיות. אם אני אחבר עוד גיימפאד של XBOX360, כך שבעצם יהיו לי שני גיימפאדס מאותו הסוג על המחשב, האם הם עדיין יעבדו בנפרד?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by zoharbe,

תקציב - לצערי לא גבוה,רק 50 ש"ח. שימושים - מוזיקה,גיימינג קל. מיקרופון - כן,רצוי שיהיה. שמתי לב לTeac HP-X8 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11796 יש המלצה עליהן? ואם אפשר אז המלצות לעוד אוזניוות? אני יכול לקחת רק מKSP,סניף נצרת עילית.שום מקום אחר.

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by url,

מישהו יודע איך GPT בתור דיסקים לצרוב עליהם? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by Pitzinyelo,

האם הספק הבא: http://www.thermaltake.com/purepower/w00089.htm יחזיק ללא בעיות את המערכת הבאה: amd 64 3000 epox nforce 3 geforce 6800 gt ddr 400 1gb hard drive 80 GB 7200 sata dvd-rom cd-rw four chassis fans polo 3-1 cpu fan וכמובן כונן פלופי

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אך הג'ויסטיק הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_177_181&products_id=2752 ואך הוא יחסית למיתחרים מבית MICROSOFT ???

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by The Grey Matter,

מישהו בארץ שמע או רכש את ה AFTERBURNER ? או את ה FLASH LINKER ADVANCE ?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by ronin,

אני מרכיב מחשב של AMD 64 ביט ואני די קצר במזומנים אשמח אם תמליצו לי על מארז וספק טובים בסביבות ה300-350 ש"ח בהנחה שאני מחבר 2 כונני CD ו2 כונני HD וכרטיס מסך נגיד 9800PRO (למרות שזה עוד לא סגור) ופלופי ונאמר 2 מאווררים , אחד של המעבד ואחד באופן כללי במארז. חשבתי על קומפיוקס (לא זוכר את הדגם) הבסיסי שקיבל הרבה ביקורות טובות ומגיע עם ספק HEC 300W השאלה היא אם זה מספיק? נראה לי שהספק יהיה טיפה חלש,לא? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by dante123,

היי, מעוניין לרכוש עכבר חדש לאחר שהdeathadder שלי הלך לעולמו. בעדיפות שהעכבר יהיה אלחוטי, אם יש עכברים אלחוטיים מספיק טובים במחירים האלה. כאמור העדיפות היא ל100 שקלים אבל אפשר לחרוג ל150. שימוש עיקרי יהיה לעבודה משרדית, לא גרפיקה, וגיימינג מדי פעם אבל לא צריך מקצועי. תודה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by Drek Boy,

שלום רציתי לדעת אם כדאי לי לי לקנות את המארז הנ"ל עם ספק כוח של hec 300 watt ב380 שקל. זה לא למטרות OC רק ליוםיום בעקרון הוא נוח או לא נוח? יש לו בעיות או משהו כזה? ולא צריכה להיות בעיה לגבי גודל הלוח אם נכון? לכולם יש אותם הברגות לא?!

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  20. בחוברת של סקאל דיוטי פרי מפורסמת רשת אלחוטית F5D6050U. מישהו שמע עליה פעם או ניסה אותה. אשמח לשמוע רשמים.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. ברשותי טלפון מסוג i-mobile 606 לפלפון יש נגן mp3 חיברתי את הפלפון למחשב עם כבל ה usb שלו אבל אין לי מושג מה לעשות על מנת להוריד שירים למכשיר help plz

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  22. יש לי עכבר אלחוטי של מיקרוסופט (wireless 6000 או 5000 אני לא זוכר בדיוק) והוא פשוט זוועה. לא מדוייק, נתקע מדי פעם, סוללות אחרי יומיים כבר מתחילות להיות חלשות כך שהחלטתי להחליף והפעם אני אלך על לוג'יטק. השימושים שלי הם ברובם עבודה משרדית ואינטרנט וקצת משחקים (לא יותר מ 20% מהזמן, אסטרטגיה, ספורט ו FPS). אני לא גיימר רציני כך שלא נראה לי שאני אבדיל בין 1600DPI ל 2000DPI אבל חשוב לי שתהיה חווית משחק סבירה. ההתלבטות שלי היא בין שלושה דגמים: G7 יתרונות - בנוי טוב, שתי סוללות מתחלפות. חסרונות - יקר, ניסיתי אותו והוא לא כל כך נוח לי ביד. MX REVOLUTION יתרונות - יפה, נטען, המון כפתורים (למרות שאני לא צריך כ"כ הרבה) חסרונות - יקר, דגם קצת ישן, כפתור אמצעי בעייתי, מקלט גדול. MX 1…

23. Started by IDAN AMRAM,

אני מחפש מחשב כף יד חדש שצריך להכיל: גישה לאינטרנט ושיהיה גם טלפון נייד ושהיה אפשר להתקין עליו את כל התוכנות הרגילות של מחשבי כף יד רגילים במחיר בסביבות ה 3000+- שאלה נוספת... התמיכה בעברית של מחשב כף יד שהוא גם פלאפון היא אותה תמיכה כמו של מחשב כף יד רגיל? כלומר אותה התוכנה? ועוד דבר אחד... זה אפשרי להתקין על מחשב כף יד את התוכנה microsoft access? תודה לכל מי שעוזר....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מדובר במחשב מבוסס Athlon64 Radeon 9800Pro 2 דיסקים קשיחים IDE צורב DVD כונן CD רגיל 3 מאווררי מארז 80 מ"מ 3 לדים + צג טמפרטורה חשבתי בהתחלה על ה HEC300AR-T שאני מכיר ואוהב, אבל יכול להיות שהוא לא יספיק לזה ? נ.ב. לא מתוכנן שדרוג בשנתיים הקרובות אז צרכים עתידיים לא מהווים שיקול.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הנה כל הפרטים http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2809663&refid=198 וזה גם בא עם DISK ON KEY... אז שווה או לא? (זה צריך לתמוך במפרט שלי) תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.