עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש את המסך aoc ft700, אם למישהו יש אותו אני נוכן לקנות ב 500 שקל איימיל: doronbachar@gmail.com טלפאון : 09-7964182

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ezb2co,

שלום, אני מחפש אוזניות למטרת מוסיקה עד 100 ש"ח. הדרישות שהן יהיו אזניות קשת מלאות (כאלה שמכסות את כל האוזן) ושתהייה חסימה טובה לרעשי רקע מהסביבה. אשמח להצעות, תודה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by בןציון,

שלום כולם! חיפשתי שעה באיזה מקום לשאול את השאלה הזאת, ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אם לא קבלו התנצלותי מראש קניתי מפצל HDMI כזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kiryatono לטלוויזיה שלי יש חיבור אחד של HDMI ורציתי לחבר את הPS3 ואת הממיר של HOT.. עכשיו הבעיה היא, שכאשר הPS3 מכובה, הטלוויזיה לא מקבלת כלום מהממיר, וכשמדליקים את ה PS3 הכל עובד מצויין וגם הממיר מראה.... חשבתי שזה בעיה של חשמל, כי המפצל מקבל חשמל מהמוצרים שהוא מחובר אליהם, למרות שהנורות דולקות על המפצל.. (מהבהבות..) שיניתי כבלים כבר וזה לא עזר.. מישהו יכול לעזור לי?? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by X-ShaY,

אני מדבר על CQ199C ועל CH350C (זה הנספר דגם שלהם) שתיהן באותו מחיר, קראתי את המפרט שלהן באתר של HP והוא זהה אז מה ההבדל ביניהן? למה לאחת קוראים HP Deskjet 2050A ולשניה קוראים HP Deskjet 2050 ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by ExTazy,

שלום, יש ברשותי מקלדת Microsoft multimedia keyboard 1.0A שבאה עם חיבור PS2, במחשב שלי אין יציאת PS2, אלא רק יציאות USB2.0. אני שוקל לקנות מתאם USB TO PS2. האם זה יעבור עם מתאם כזה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shfl,

תודה מראש לעוזרים יש מחשב שאליו מחוברים שני מסכים במקביל (אחד בחיבור VGA והשני בחיבור DVI) קניתי עוד מסך טלויזיה בחיבור HDMI וחיברתי אותו במקום המסך השני (בחיבור הDVI עם מתאם), אני מעוניין בדרך נוחה להחליף בין המסך השני והשלישי ולא להסתבך עם החוטים בכל פעם שארצה להחליף ביניהם או ששניהם יפעלו במקביל (עם מפצל), האם יש סוג של מפצל כזה? במקרה של מפצל אני מעוניין שהרולציה לא תרד מ1920X1080 האם יש עדיפות לבורר על מפצל מבחינת איכות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי בעיה באוזניות razor megalodon הוא פשוט נתקע לי על 7.1 ולא מגיב הוא לא מזהה אותו בווינדוס מה שכבר קראתי על הדבר הזה שקורה זה כאמור נימצא על מצב אפדייט ניסיתי להוריד את העידכון של האוזניות מאתר של רייזור אבל משום מה הלינק שם דפוק אני לא יודע מה לעשות כבר תעזרו לי עם זה בבקשה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by markizik,

האם קיים כרטיס טלוויזיה USB שאפשר לחבר אליו ממיר (רגיל) של HOT? תודה.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by asafrejuwan,

שלום, אני מנסה להתקין את המדפסת שלי עם הדיסק המקורי ואני מבקבל את ההודעת שגיאה הבאה בעת ההתקנה : קבצים הדרושים לפעולה תקינה של ווינדוס הוחלפו בגירסאות לא מזוהות כדי לשמור על יציבות המערכת , על ווינדוס לשחזר את הגירסאות המקוריות של קבצים אלה. הכנס את windows XP professional service pack 2 CD . יש לציין שיש לי WINDOWS XP לא מקורי . אודה לעזרתכם בנושא . asafrejuwan@walla.com

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. מתלבט איזה מהשניים לקחת... יש מישהו שיש לו אחד מהם ? או שיודע איזה מהם לא כדאי לקחת ? תודה..

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

שוקל לקנות נראה לי מדליק מה חושבים? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=151

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by pili17,

שלום לכולם קניתי היום מקלדת אלחוטית HP ELITE WIRELESS KEYBOARD ,ויש לי בעיה איתה לאחר 5 דקות שלא השתמשתי בה היא נכנסה למין השעיה או כיובי ולא הצלחתי להפעיל אותה בלחיצת מקש או באמעות משהו רק בעזרת הבטריות שהכנסתי והואתי.יש לציין שהבטריות חדשות והבעיה היא לא בהן פשוט מאוד הUSB נכבה.אשמח אם תפנו אותי או תייעצו לי מה לעעשות בקשר לזה. תודה והמשך ערב נעים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

היי מחפש עכבר שיהיה כמו ה V550 עם קליפ לתפיסה על המחשב הנייד מישהו מכיר??

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  14. Started by ZiVa2Ri,

היי חבר'ה, רציתי בבקשה לבקש המלצה על כרטיס קול טוב. יש לי כרגע את ה-Xtreme gamer Fatality של Creative. יש לי אותו מאז 2007 והדרייברים שקריאטיב מוציאה על הפנים... ויש לי מלא בעיות איתו... טיפלתי כבר ברובן BSOD's וכאלה.. אבל עכשיו יש לי רעשים איתו..ובדקתי כבר בפורומים של קריאטיב ומלא לקוחות מחכים לדרייברים וכבר נמאס לי שכל שני וחמישי יש בעיות איתם.. (הם ממש על הפנים בענייני תמיכה) אני לא אוהב איך ששומעים בכרטיס Onboard ... ממש חלש ולא מנצל את המערכת קולנוע שלי. אני רוצה בבקשה המלצה לכרטיס די חדש בשוק, השימוש העיקרי הוא קולנוע ביתי ומשחקי מחשב, יותר דגש על הקולנוע הביתי ומוזיקה. יש לי מערכת 5.1 עם רסיבר תודה רבה לכם על העזרה, טווח מחירים עד 500...

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by Poopking,

היי, שאלה קצת מוזרה ואולי חורגת מהפורום הזה, אם כן מצטער במדפסות דיו יש את הרכיב שמזיז את הדבר שמזריק את הצבע על הדף, בשביל להזיז אותו יש במדפסת מנוע אם למישהו יש מושג מה הנתונים הטכניים של מנוע כזה במדפסת כל שהיא, או יש לו הערכה לנתונים הטכניים של מנוע כזה אני אשמח לדעת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. איזה תוכנה (לא זאת של מייקרוסופט תומכת ומזהה את המקשים הנוספים של הSDIWINDER X6?? אני רוצה להגדיר אותם והתוכנה של מייקרוסופט רק עושה בעיות ותוקעת תמחשב וגם בגללה הגלילה של הווליום מקרטעת ומגיבה בדיליי(קראתי שזה קרה לעוד אנשים בעולם) עכשיו הסרתי את התוכנה וזה עובד פיקס.. אז אני מחפש תוכנה אחרת שתכיר את המקשים(ניסיתי את Hot Keyboard Pro ואת Keyboard Tweaker..ולא זיהה את הכתורים..) מישהו ומכיר כלי שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. חשוב שתיהיה מקלדת נוחה בעלת קליטה גבוהה (4 מטרים חלק) שאם אפשר כפתורי מולטימדיה..

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  18. שלום לכולם , אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים פשוטים בתצורת 2 רמקולים (לא 2.1) בתקציב המצוין בכותרת. (מחיר כולל המשלוח כמובן) תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. Started by ziv124,

יש לי מגבר avr 390 של דנון בעיקרון זה סראונד בגלל זה שיושבים במרכז החדר שומעים מעולה אבל המחשב למשל לא במרכז החדר הוא בצד הנגדי של הרמקולים האחוריים לכן שאני יושב על המחשב אני פחות מרגיש את הסראונד, איך אני יכול להגביר רמקולים אחוריים ואולי להנמיך קדמיים?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. אני מחפש לטווח כמה שיותר רחוק. חשוב שיהיה כמה שיותר מדויק ועדיפות לשן כחולה, מקשים רכים ועכבר לא קטן מידי, טעינה מהירה ולא זולל סוללות. הציעו לי בבאג את הסט הבא: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-desktop-3000 ב-260 שח מה אתם אומרים עליו? חנויות מועדפות- אופיס דיפו/באג.

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  21. שלום חברים קניתי לא מזמן ACER ICONIA TAB A500 אני מחפש בשבילו מקלדת bluetooth עם מנשא אבל לא ממש מצאתי משהו טוב משהו מכיר כזה שילוב טוב במחיר הגיוני ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. Started by bar72,

זה לוח האם שלי: http://www.intel.com/content/www/us/...rd-dh67cl.html על איזה אוזניות אתם ממליצים לגיימינג, ולאיפה מחברים אותן בהתחשב ביציאות שיש ללוח הזה? במאמר מוסגר: מאחר וממילא אני יכול לשחק רק עם אוזניה אחת, כי האוזן השניה צריכה להקשיב לתינוקת, לפחות שיהיה סראונד טוב ואדע שמישהו מגיח מאחורי עם סכין תקציב לא בשמיים, כלומר כמה מאות בודדות, ולא אלף ש"ח...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by aofer,

אני מחפש המלצה לאזניות גיימרים טובות, תקציב עד 600 ש"ח פלוס מינוס. חיבור USB הסתכלתי בינתיים על הדגמים האלה: Megalodon 7.1 Surround Gaming Headset‎ Corsair Vengeance 1500 Dolby 7.1 USB Gaming Headset‎ Tt eSports Shock Spin HD Circumaural Black Gaming Headset‎ על מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  24. שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי כולם לאחר המון מחשבות החלטתי ללכת על סטילסרייס v2 הן נראות הכי טובות, מושקעות, נוחות, גדולות ומעולות, אין רעשים המיקרופון טוב...אאני חושב שלמרות כל ״הפאקים״ שכמה ילדים אמרו את זה אבל המון בארץ ובעולם נתנו לו 5 כוכבים והמון ביקורות טובות וגם ראיתי ביקורות פחות טובות על האוזניות סטילסרייס v2 אבל בכל זאת נראה שהסטיל יותר טובות מהרייזר שרציתי ואומנם אני לא אשתגע מלקחת אוזהניות של 500 שקל אני אקח משבו לתקיצי משתלם וטוב מאוד זה אני בטוח ומקסימום אם יקרה משהו כמו ששתיים שלוש אוממרים פה יש לי אחריות לשנה...ואני בטוח שלא יהיה כי הרבה בעולם ובארץ ישתמשו והם מודים שלא טעו. הסטיל מההתחלה קנה אותי בגלח העיצוב והביקורות המעולות הוא קיבל ציון מעולה בכל האתרים 9/10 ואני חושב שהכי משת…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים