ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים האוזניות שלי(SIBERIA V2 USB) נפלו לי על הרצפה והסאונד נדפק טיפה... אז אני חשבתי על לקנות את האוזניות החדישות (פחות או יותר) של CORSAIR הVENGEANCE 1500 עם הUSB. אני רוצה לשמוע מכם מה אתם אומרים על האוזניות והאם יש משהו יותר חביב להציע (אני מעדיף 7.1 מ5.1 או 2.0\2.1). תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GM-2500&Cat2Cat1ID=33&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=3728 נתונים יבשים פחות או יותר אותו דבר. יש מישהו שיש לו ויכול לתעדף?
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
-
אני קונה זיכרון נוסף , עוד 256 MB DDR 2100, לא צריך 2400 ולא כלום. בכל מקרה יש לי היום Crucial 256MB ddr 2100 והשאלה שלי היא מה לקנות ? כי אני רואה הפרש של יותר מ 20 דולר במחירים בסוגים של 2100DDR. באפלו למשל עולה 83 Crucial עולה - 105 דולר Mircon - 124 דולר !!!! ויש את החברה הזו: TRANSCEND שלא שמעתי עליה והזיכרון שלה עולה 91 ... מה כדאי לי לקחת והאם יש הבדל כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
דבר ראשון שיהיה אפשר לפרוץ את הכונן (הגנת האזורים) המהירות לא חשובה רק שיהיה אמין..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני קונה צורב...וכרטיס טלוויזיה... צורב אני יודע פחות או יותר מה אני רוצה אבל אני רוצה לשמוע ממכם מה איזה ולמה... וכרטיס טלוויזיה אין לי מושג בגרוש איזה לקחת... אז...דברו...תגידו מה נראה לכם... אני זז עכשיו ואני יחזור הנה עוד איזה שעה...יאללה ביי ותודה... אורן
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאור ירידת המחירים אני בטוח קונה את הX1800GTO של ATI הבאים עלי לטובה. שאר המפרט הוא: Intel D 2.66mhz dual core 805 ac freezer 7 pro gigabyte 8i945pg 512X2 DDR 2 667MHZ כמו שאמרתי הX1800GTO 200GB sataII כונן אופטי אחד ופלופי כל זה בתוכנית אמור לשבת בHEC 6A19 והכרטיס מסך הקודם שהיה ברשימה, ה7600GS היה אמור להסתפק בספק HEC 400W TRT שמגיע עם המארז ועכשיו אני לא כל כך בטוח אם אני צריך\יכול להשאר עם הספק הנ"ל. יש לציין שהמערכת לא תהיה בOC, אולי בעוד מספר חודשים. אודה לכולם על תשובות, אבל בכל מקרה המארז 6A19 נשאר. אז אם ההמלצה היא להחליף אני אודה למי שיציע לי חלופות. תודה רבה קובי. :hi:
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אז בוא ניקצר יש לי תקציב של 500-700 שלק בערך יש משהוא באמת טוב שיספיק לי לאיזו שנה או משהו של גרפיקה טובה? תמליצו בבקשה PS מכרתי את ה MX שלי ב250 ש''ח
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב אקבל x800GTO באפיק agp, המפרט שלי: פנטיום 4 3.0 ht גיגה זכרון (2כפול512) לוח אביט as8-v צורב דיוידי,כונן קשיח 160 גיגה wd וספק גנרי מksp שעל המדבקה כתוב " מקסימום 300 320 380. אתם חושבים שהספק יזייף על החלפת הכרטיס מ5200 לx800gto? בתודה מראש,דן.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אפשר לראות על פי הכותרת... אני מתכוון לקנות מארז זול עם חלון בבערך 180-200 שקל והוא בא עם ספק 300W, אני יכול לסמוך על זה שזה 300W? אני יודע שזה יהיה ספק ג'נרי של 300W אבל עדיין... תודה.
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
טוב התלבטתי בין הארמור לבין ה-P180 לבין ה-P160 עכשיו אני רוצה להזמין מ-www.noacomp.co.il ואני ראיתי שיש את ה-P160 עם חלון לא באתר אבל בכתבות... עכשיו ה-P180 אני רציתי לקנות אותו אבל שמעתי שאם אני קונה ספק כח כמו ה-OCZ אז הוא יותר מידי גדול בשביל המקום של הספק... ככה שזה לא טוב.. והארמור אין ממש מה להגיד לא יודע אם אני יקנה אותו אם אני יקנה זה רק בגלל החלון ושיש זרימת אוויר טובה... עכשיו אם מישהו יודע איך אני משיג את ה-P160 עם חלון מ-noacomp כי אני קונה משם תמחשב אני יודה לו מאוד אממ ובקשר ל-P180 אם מישהו יכול להמליץ לי על ספק כח טוב אחר? כמו הocz 450w תודה.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני חדש כאן =] ועכשיו לענ יין אני רוצה לקנות מארז.. התקציב הוא בערך 800 שקל מקסימום.. שלא יהיה כמו המארזים המשעממים האלה של HEC... אלא משהו טוב ויפה וחשוב שיהיה מקורר היטב. חשבתי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7905 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=5138 אבל אני פתוח להצעות אחרות שלכם... שוב, חשוב שלא יהיה משעמם, שיהיה עם חלון-צד, מקורר טוב ועם אופציות להוספה של עוד מאווררים כי אני מתכנן אוברקלוק וצריך קירור טוב =] בתודה, אבישי.
-
- 4 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש מבצע בקרביץ עכשיו היא עולה 200 שקל שווה לקנות לא שווה לקנות באמת שאין לי יותר מידי כסף והיא נראית לי אחלה במחיר ממש טוב. תודה מראש מתן,
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות מדפסת משולבת, כלומר שכוללת פקס וסורק במחיר סביר. שמתי עין על 3 דגמים: HP Officejet 5610, Lexmark X7350 ו-Brother MFC5440CN. לגבי ה-HP אמרו לי שאיכות ההדפסה שלה לא משהו, אבל זה לא כל כך חשוב לי כי אני בעיקר צריך אותה בשביל הדפסת מסמכים ופקסים (בכל זאת אני רוצה שתהיה צבעונית אם מישהו הולך להציע לי לייזר עכשיו) וגם ניתן להשיג לה ראשי דיו חלופיים זולים שזה גם חשוב. לפי מה שהבנתי, הלקסמרק יותר טובה מבחינת איכות ההדפסה והסריקה אבל אמרו לי שאין אפשרות לקנות ראשי דיו חלופיים אלא רק מקוריים, שזה חיסרון גדול. והאחרונה חביבה, ה-Brother, נראית לי בסדר, אבל אמרו לי שהיא בזבזנית דיו. השאלה האם ניתן להשיג ראשי דיו חלופיים במחיר סביר עבורה. אז על מה אתם ממליצים מבין …
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה כולם רשאים להגיב, להציע שינויים, תוספות והחסרות. כמו כן, כפי שתוכלו לראות, חסרים לי מספר חלקים, בהם אני זקוק לעזרה. אני יעדכן את הקובץ בהתאם לשינויים כמובן, אני גם צריך עצה לגבי מקום קניית המחשב, אם תירצו, אוכל לצלם את החלקים לפני ואחרי ההרכבה. כולי תיקווה שהמחשב יהיה מוכן עוד בשנה הזאת... תודה מראש. :smoke:
-
- 37 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
או קיי אז הנה התפריט המחשב הזה מחו''ל ואני הייתי רוצה בקצרה לשעול האם זה שווה משהו P4 Northwood 2Ghz (בקשר לזה על תגידו כלום ) Intel 850 Motherboard 512 RDram Samsung 120GB 7200rpm Seagate HD Geforce 3 Ti500 64MB Asus Sound o/b AC97 DvD Rom x8 Sony CDR 16x10x40 Sony 400Watt Power Supply 3com 100mbit Network ובלה בלה בלה אחרי כל החישובים של מחס וההובלה זה יעלה לי בסביבות 600-700 דולר שווה או לא?
-
אני קונה מחשב חדש מבוסס AMD Athlon XP 1700 Asus A7V266-E Enermax B710-S Mushkin 256MB 2400 DDR Maxtor 60GB 740DX בכל מקרה רציתי המלצה לגבי הכרטיס מסך, איני מעוניין לקנות כרטיס ב 1900 שקל כמו הגי'פורס 3. אז אני רוצה המלצה לגבי כרטיס מסך טוב (גם את החברה) שעולה בסביבות ה - 700-900 שקל. (אם לא פחות) שיריץ טוב משחקים חדשים וישמש אותי לפחות לעוד שנה אם לא יותר.
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב : +AMD ATLON XP 1700 SEAGATE 60GB 7200 RPM Gigabyte GA-7VTX-H 266A AMD Mushkin 512 ddr 2100 basic ASUS CD X 50 ההתלבטות שלי היא בין שני המארזים שאני רוצה לקנות: שניהם של חברת ANTEC הראשון הוא: ANTEC KS282 SOLUTION SERIES 300W שעולה 99 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/solution.html השני הוא: Antec SX1030B - 300W BLACK שעולה 149 דולר http://www.antec-inc.com/product/cases/sohoser.html איזה מארז אתם ממליצים לקנות ?!
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי שימוש המחשב יהייה בעיקר משחקים... מה דעתכם על הפירוט הבא? תגובות, הצעות, לטוב ולרע: Intel pentium 4 1600 Asus p4t-e g-force 2 mx 32m IBM-30G ata 100 7200 Creative sb live value IBM RDram 256 pc 800 modem ESS 56 Mag 786, 0.24 17" שטוח Ricoh 16*10*32 הכרטיס מסך הזה זמני...אחרי שאני יקנה ת'מחשב...כשירד המחיר של הג'יפורס שלוש, אני יעשה טרייד אין, יחזיר את הג'יפורס הזה, יקח ג'יפורס שלוש, וישלים ת'הפרש במחיר תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייד פנטיום 1 אני רוצה לשדרג אותו לפנטיום 3/2 עכשיו, מה אני צריך לקנות כדי לשדרג אותו? (לא טרייד אין-לשדרג) הבנתי שצריך לקנות מעבד , צריך לקנות עוד משהו?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! אני קונה מצלמה דיגיטלית, ומכיוון שאני לא כל כך מתמצא בתחום החלטתי לשאול אותכם. התקציב הוא 1500-2000 שקל, אבל יש לציין שאני קונה בארה"ב ככה שהמחירים שםיותר זולים. אני מצלם כתחביב. חשבתי בעיקר על קנון אבל גם לאולימפוס ולמינלוטה יש אחלה דגמים. תודה מראש. נ.ב. זה די דחוף כי הנסיעה היא ביום ראשון
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה מה לקחת תאלחוטית או את החוטית ?! אני משחק לא יהיו בעיות? וזמן תגובה באלחוטי הוא טוב? במקלדת הזאת? תודה
-
- 8 תגובות
- 933 צפיות
-