ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום אני מחפש מקלדת USB עם USB HUB .. כלמור שיש עוד חיבורי USB על המקלדת (USB 2) לא מצאתי.. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר הנ"ל שנתיים בערך ולאחרונה התחילה בעיה מעצבנת,כל לחיצה על הלחצן השמאלי של העכבר עושה לי דאבל קליק
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מדובר במדפסת לבית של ההורים שלי הם ידפיסו/יסרקו/יקבל פקס פעם בחודש במקרה הטוב בהתאם לכך אני גם רוצה להשקיע , כמובן שעדיין אני לא מעוניין לקנות זבל אלא משהו נורמלי שיעשה את העבודה כמו שצריך
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קיבלתי מצלמת אינטרנט די ישנה למי שזוכר מצלמה בצורת חתול א. אני לא מוצא דרייבר שמתאים לxp ב. אחרי שהתקנתי דרייבר איך אני מפעיל אותה באמצעות איזו תוכנה
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מתאם מחיבור כזה לUSB.
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הסט נקרא: Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0 (לינק לדגם: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7 ) איפה אני יכול למצוא את זה בארץ וכמה זה יכול לעלות לי??
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי 300W וברצוני להוסיף עוד 4 מאווררים (שניים להוציא אוויר מלמעלה ושנייים מכניסים אוויר, אחד מהצד ואחד מאחור או מלמטה), רציתי לדעת אם הספק לא ישרף לי אם אני יוסיף עוד 4 מאווררים ואולי גם שני לדים צבעוניים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אייבורי פרסמו היום בעמוד הפייסבוק שלהם מבצע - Razer BlackWidow Ultimate ב-390 ש"ח כולל חריטה בעברית: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8040
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי עכבר G5 ואני רוצה לקנות לו פד איכותי. קראתי את הביקורות באתר וראיתי שהAQUA3 קיבלת ציון 10 מתוך 10. השאלה אם הוא באמת כ"כ טוב או ששווה לקנות משהו אחר? ואני לא שוקל אפילו לקנות ICEMAT(למרות שהוא נראה די מושלם) (עומר אם אתה קורא את זה- שלא תגיד שאני מחקה אותך עם הICEMAT)
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בדיוק מזמין מהאתר הזה: http://www.logicpc.co.il/heb כמה דברים אז עדיף דגם שיש להם... אין בקשות מיוחדות חוץ מזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
אז ככה, כתחליף זול לקונסולה עבור אחי בן ה 7. החלטנו לקנות גיימפאד. אני די ננעלתי על ה גיימפאד של XBOX. עכשיו, נשארה ההתלבטות האם כדאי לקנות חוטי או אל חוטי. יש לכם מה לומר לכאן או לכאן? בהנחה שהתקציב מאפשר את שניהם. לכמה שעות משחק מספיקות הסוללות של האלחוטי (יש לי נטענות של GP)?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למי שיש את גיליון אפריל אז בטח שם לב שצורפה מעטפה עם הודעת זכייה באוזניות חינם. הקאץ הוא שדמי טיפול ומשלוח זה 50 שקל. לא כתוב שם את דגם האוזניות, רק תמונה, והאוזניות נראות ככה: http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=337 אני לא יודע אם זה אותו דגם בידיוק. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז שמומלץ כאן ע"י הרבה משתמשים - Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 ואת הלוח אם (שגם מומלץ) Gigabyte GA-K8NF-9 הסתכלתי בתמונות של שניהם וראיתי שהפאנל האחורי (איפה שחיבורי הסאונד, USB, רשת, טורי, מקבילי...) נראים שונה לגמרי, כלומר החיבורים על הלוח אם לא כמו החורים במארז. (אם הייתי יודע איך מעלים תמונה מקובץ, הייתי מעלה) מה עושים? יש פאנל אחר למארז? מורידים את כולו ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
צריך מצלמת רשת לאחותי משהו ב150 שקל. היא משתמשת רק כדי לדבר עם חברות באייסיקיו, אז אני לא צריך משהו ממש מיקצועי. אבל שהאיכות תהיה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי הוא: 7800GT, לוח אם של אינטל 775, מעבד פנטיום 4 3.0, 2 דיסקים קשיחים של 80GB ושל 250 , 5 מאווררים, בקר תאורה של סאן בים הקמיליון, מאוורר למעבד ה-BT, כרטיס קול לא זוכר איזה אבל משהו ממוצע, 2 צורבים של DVD, כונן מעפאן של דיסקטים, 1GB זיכרון פנימי ומתכוון לשדרג ל-2GB. ולפי מה שהבנתי הוא צורך בין 350W ל-400, אבל קחו בחשבון שאני אולי אשפר בעתיד את המחשב ואוסיף לו דברים ואני רוצה שהספק יחזיק אותם בלי בעיה ובשקט. עכשיו לשאלה, מה הספק הכי טוב, איכותי, מומלץ והכי חשוב שקט שאני יכול לקנות ושכדאי לקנות ב-500 שקל ( עם סטיה קלה למעלה ) למחשב שלי??? האם זה האנרמקס ליברטי 400W? כאילו, אני יודע שזה אחד הספקים, אבל יש מצב שבמחיר הזה ( או קצת יותר ) אני אמצע ספק טוב יות…
-
- 51 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שמעתי כאן שהספק הזה די אמין אבל אני רוצה לדעת בביטחון שהוא יחיזק לי את כל הדברים האלה! R9700 PRO+1 GENERIK FAN 80mm+volcano 6 fan 60mm+cdrw+cd-rom+Smart Fan2 עכשיו יש לי את אלה והוא מחזיק מצויין השאלה אם הוא יוכל גם להחזיק את מה שאני רוצה לקנות עכשיו!!??????? Coolermaster Musketeer Fan Control Panel Thermaltake Blue+Green+Red TriLight Cathode Spire NeonRing +80mm Fan יחזיק??
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק מKSP למחשב שאני בונה שם. ואני לא יודע איזה מהם טוב אז אני צריך עזרה תגידו לי ספק כוח הכי טוב מKSP במחיר של 700 מקסימום למפרט הזה : מעבד ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבד ?AMD ABIT KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 512MB Twinmos דיסקים קשיחים Western Digital 80GB SATA 7200 8MB WD800JD כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 מארזים HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אנשים... אני מעוניין במקלדת למשחקים. אני לא כך כל יודע מה המקלדות החדשות שיצאו בזמן האחרון אז אשמח לשמוע על המלצותיכם. יש לי כמה דרישות מהמקלדת אני מעוניין במקלדת עם תאורה למקשים שהמקשים יהיו נוחים ללחיצה ויציבים. לא מתנדנדים כמו במקלדת ג'נריות. חובה שיהיו למקלדת לחצני מדיה (אינטרנט, מייל, שליטה בווינאמפ, כיבוי וכל הדברים האלה). משענת לידיים יהיה פלוס מעולה. האב USB גם יהיה פלוס לא רע. אין לי דרישה כל כך למסך משולב במקלדת. אין לי דרישה גם למקשים שניתן לתכנת. כמובן שלא אתנגד אבל בעיקרון זה לא חובה. נראה לי שזהו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברה מישהוא מכיר סט אלחוטי עם עכבר ניטען ושמגיע לפחות ל3 מטר במחיר של 550
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
Model HP Scanjet 2400C Optical scanning resolution Up to 1200 dpi Hardware scanning resolution Up to 1200 x 1200 dpi Enhanced scanning resolution Up to 999999 enhanced dpi Bit depth 48-bit Gray scale levels 256 Scan speed in preview mode 12 secs Scan speed (OCR, A4) < 45 secs Scan speed footnote * Scan Speed: results of HP internal tests carried out on a 1.70 GHz HP Vectra PC with 256 MB of RAM/Microsoft® Windows® 98; scan speed, preview: the scanner lamp has been warmed up and time is measured from mouse click/button push, ending when the image of the platen is visible and the user has control. Maximum scanning size 21.59 x 29.72 cm Dimensions (W x D x H) 458 x 275 x …
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות אוזניות גיימינג טובות, אך שיהיו גם סבירות לסרטים ומוזיקה. חשבתי על אלו : 1) http://ksp.co.il/?uin=13567 2) http://ksp.co.il/?uin=11561 מה אתם אומרים על אלו? והאם עדיף עם חיבור USB? או שיש לכם המלצות על אוזניות אחרות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
מעונין במקלדת לצורכי הקלדה לא למשחקים בכלל. מוארת עם תאורה מלאה שתהיה בעברית אני רוצה שתהיה גם אלחוטית. היחידה שמצאתי זה הLogitech Wireless Illuminated Keyboard K800 אבל לא מצאתי חנות שמוכרת אותיות בעברית מוארות. יש המלצות? תודה מחיר: 500 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חיה כזו? אשמח לקבל המלצה על דגמים ספציפים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-