עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Damage,

שלום לכולם. אני מחפש מצלמת אינטרנט ורציתי להתייעץ קצת. בוא נגיד, אני מוכן להשקיע 200 שקל במצלמה .מה הכי טוב שאני יכול להשיג תמורת הסכום הזה? רצוי שהמצלמה תיהיה מחברה כמו Creative וכדו..שתיהיה איכותית ובעלת קצב ריענון גבוהה יחסית למצלמת אנטרנט רגילה. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  2. Started by Falcon007,

איזה אפשרויות יש לי חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים והשלט של פאקארדבל? אם אני אחבר אחד מהמוצרים האלה: http://zap.co.il/models.asp?sog=C-InfraRedAdaptor ואשתמש בכל שלט, אני אוכל לשלוט על המחשב?

3. Started by nimrods,

דוד שלי רצה לזרוק שני מחשבים של WINDOWS 98 אז הוא יבואי לי אותן אז יש לי שאלה אם אני יוסיף דיסק קשיח לאחד מהם אז אני יוכל להתקין WINDOWS xp תודה מראש..!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. Started by Vulcan,

שלום! אני צריך עזרה ! אני רוצה לקנות ספק אבל אני לא יודע של איזה חברה וגם כמה WATT? בשביל כרטיס מסך ATI RADEON 9800 XT תןדה מראש!!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הם טובים....

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  6. ?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by Singularity,

לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by avivlevy,

יש לי מקלדת חוטית ולפעממים כשאני מזיז אותה קצט (או הרבה) אז היא כאילו לא מחוברת ואז אני מכוון אותה נדלקות האורות בצד ואז היא שוב עובד ניסיתי לבדוק את החיבור והוא בסדר מה הבעיה? מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Haflo,

אני מעוניין לשאול מספר דברים בנוגע לדגם הזה?!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. יש לי בעיה יש לי עבר של לוןגיטק ה MX510 דגם יחסית ישן עכשיו אחרי כמה זמן העכבר פשוט לא עובד מה יכולה להיות הבעיה שזהו העבר נגמר כבר יש לי גם את ה setpoint אבל הדגם ה 3.10 לא עידכנתי רצוי לעדכן ?

11. שלום, רציתי לקנות סורק ב 350 שקל גג. אני לא מבין בזה הרבה , יותר נכון כלום ורציתי את עזרכתם... שיהיה טוב אני יודע מה והעיקר שתביאו לי סורקים שאני יוכל לקנות מהאתרים : panda pda store לינקים ישירים למוצרים באתרים יהיו מבורכים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by TheAce,

שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. Started by badmama,

לילה טוב, האם קיים הבדל ממשי בין הארדיסק בחיבור USB 2.0 לבין הארדיסק שמחובר ישירות למחשב?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by Sunshade,

אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. קבלתי לידיי מדפסתhp PhotoSmart 1000. בהדפסה בצבע שחור אין בעיה כלל. בנוסף התוכנה של המדפסת מראה שהמיכל של הצבע מלא 90%. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by xXDevil4Xx,

שלום רציתי לדעת כמה דברים בקשר לכרטיסי מסך: 1.מה זה פתיחת צינורות בכרטיס מסך? 2.איך עושים את זה? 3.יש סיכונים? 4.לאיזה כרטיסי מסך?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  18. אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי את המארז בשם: AeroEngine JR. אני רוצה לדעת פרטים על המאוורר המגניב בחזית.... עד כמה הוא חזק ומשפיע? בערך באיזה רמה הוא- ברמה של מאוורר 120mm? וגם עד כמה הוא מרעיש? אני גם אשמח לעוד ביקורות על המארז כולו לקישור לפרטים ותמונות של המארז כנסו ל- http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine/aeroengine.htm

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by ELiA,

אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו לא יודע איפה לרשום את זה... יש לי psp ורציתי לדעת אם יש לו זרוע / מתקן / מעמד לרכב תודה.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by pes7,

מה אתם אומרים עלוי יותר טוב מהשלא האלחוטי של xbox?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. Started by Tal555,

עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by cd73,

שלום לכולם באיזה פורום אני יכול לשאול שאלות למחשבי כף יד? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום ראיתי פו לא מזמן מחשבון לחישוב מינימום הוואטים שצריך בספק הכח כדי להחזיק את המחשב, מישו יכול לתת לי לינק אליו?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by EviLeader,

שלום לכולם.. אני מחפש מצמת אינטרנט יחסית טובה עד 200 ש"ח.. משהו של החברות הידועות (שאפשר להשיג כמעט בכול מקום, אפילו באופיס דיפו).. תודה מראש, תומר עריכה: זו האפשרות שמצאתי עד עכשיו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4116

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by YoTaMi,

המסכים האלה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=694682# או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 או http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 איזה יותר טוב ? זההה דחוףףף למחררר תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים