ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
איזה אפשרויות יש לי חוץ מעכבר ומקלדת אלחוטיים והשלט של פאקארדבל? אם אני אחבר אחד מהמוצרים האלה: http://zap.co.il/models.asp?sog=C-InfraRedAdaptor ואשתמש בכל שלט, אני אוכל לשלוט על המחשב?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לפלאפון מוטרולה אבל הוא מתאים ל SK לי יש SK 5000A עכשיו צריך דרייבר יש מצב לארגן לי?? המכשיר של מוטורלה הנה ה SN שלו 03040270042
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
D930 גיגה זיכרון 533 7600GT 160 הארד דיסק צורב דיוידי של נק ספק כוח של 400 וולט שבא עם מאז C16A(משהו כזה) של קומפיוקייס. רמקולים 2.1 קריאייטיב מסך LCD 17. תקציב עד 300. לא חייב אל ספק, רק משהו נגד הפסקות חשמל וקצרים(אם יש משהו אחר כמו מייצב מתח). תודה.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש למישהו רעיון לעכבר ומכלדת בלוטוט' אבל שמהו טוב לא פשוט תקציב לא חשוב תציעו ונראה תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלוום אני קונה מחשב יחסית חזק ומתכנן אוברקלוק כרגע רק לכרטיס מסך.. משום שאני קונה את המעבד לוח אם זיכרונות וכרטיס מסך מחו"ל הקטע עם האחריות קצת בעייתי אז אני מעדיף לקנות מארז שמקרר טוב ולישון בשקט.. אז המארז שחשבתי עליו הוא Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower הוא גם מדהים ביופיו! וגם לפי התיאור מקרר מאוד טוב עם 7 מאווררים. אנשים אמרו שזה מסורבל יחסית וכבד ונשרט מהר האם זה נכון כי אני מתכנן ללכת לפעמים ללאן פרטי לא בתדירות קבועה אבל 3-4 פעמים בשנה האם זה יהיה קריטי? אנשים גם אמרו לי שזה ביזבוז לקנות מארז בסביבות ה800 שקל ושאפשר למצוא יותר זולים וגם מקררים טוב ויפים.. אבקש פה את עזרתכם כי אתם המקצוענים לא אני =) אז אשמח אם תעזרו.. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים החלפתי את הראשי הדיו השחור והצבעוני בראשים מלאים אך ממוחזרים והמדפסת הדפיסה בשחור כל כך דהוי שבהדפסה נורמאלית אי אפשר אלרות את השחור ובהדפסה בbest זה בגוונים של אפור ויש אותיות שהיא לא מדפיסה. בדקתי את רמת הדיו בעזרת התוכנה של hp והיא מראה שרמת הדיו מלאה, בדקתי אם באפשרויות ההדפסה סימנתי בטעות להדפיס באיכות גרוע וגם זה לא עזר. כבר השתמשתי בדיו המשומש של החברה הנוכחית ובעבר לא היו שום בעיות. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת עם פקס במחיר של 500 ש"ח אני רוצה שהיא תיהיה חסכונית בקניית הדיו ובכללי חסכונית וגם מומלצת מאוד... כאילו שיהיה שווה לקנות אותה,למישהו יש המלצות בסכום? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום האם יש את העכבר MX518 כאלחוטי? ואם לא אבקש המלצה למקלדת אלחוטית רק ובנוסף אקנה את העכבר MX518
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אז כך שמתי לב שכמעט בכל המפרטים מעפים את הספק שכבר נמצא במארז ושמים את ENERMAX אז רציתי לשאול מה אתה חושבים אל המארז הזה שכבר כולל בטוחו ספק יחסית חזק http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=TT-VB1400SWSI&Count=0513203345
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש עכבר אלחוטי (עדיפות לליזר ולא אופטי - השימוש בעכבר יהיה על הסדין של המיטה לכן אני חושב שכאי ליזר ולא אופטי). השימוש הוא לגלישה באינטרנט/שמיעת מוזיקה/צפייה בסרטים מהמיטה , כאשר המחשב מחובר ל-LCD 32". מרחק של כ-2 מטר. טווח מחירים משהו כמו 220-250 ש"ח. משיטוט באינטרנט עלה בחכתי ה- LOGITEC LX-8 כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי המחשב שלי נמצא על הרצפה ולא על השולחן. אם אני יושב מול השולחן אז המארז עצמו נמצא מימיני ואפילו טיפה אחורה. אני רוצה לקנות עכבר ומקלדת אלחוטיים (לא BLUETOOTH) והשאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של קליטה ? הטווח מהמקלדת/עכבר למארז יהיה כמטר וחצי והכיוון הוא ימינה ואחורה - ולא קדימה כמו שמקובל. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה ספק כח שיהיה לו את הפיצ'רים הבאים Active PFC - שישמור מעליות\ירידות מתח כדי שלא ישרף לי המחשב\הספק ATX 24pin - חיבור שמתאים ללוחות NFORCE4 עד 400 שקל, ושיהיה יחסית שקט. חשבתי על כיוון ה TT silent purepower 430W שעונה על כל הדרישות שלי ועולה רק 350 מה דעתכם עליו, או שיש הצעות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קבלתי לידיי מדפסתhp PhotoSmart 1000. בהדפסה בצבע שחור אין בעיה כלל. בנוסף התוכנה של המדפסת מראה שהמיכל של הצבע מלא 90%. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתכוון כך שלא יהיו התנגשויות ובקר אחד יתפס על הפקודות של השני לדוגמא בפיפא 2007 הגמפד שלי מחברתXCOM 12 כפתורים כמובן שלשנייהם יהיה את אותו הדרייבר אך אני אמור לקנפג את שנייהם ומה אני אמור לראות בלוח הבקרה \בקרים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שאלה צריך שתענו עליה די בדחיפות הספק של ENERMAX 535W יכול להרזיק שתי 7800GTX ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש מדפסת מקצועית ואיכותית שמדפיסה בגודל עד A3... אני חשבתי על R1800 של EPSON... איך היא יחסית למחיר? המחיר הוא 3700שח... אם יש מדפסת טובה יותר, אשמח לקבל הצעה תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש וראיתי את המארז בשם: AeroEngine JR. אני רוצה לדעת פרטים על המאוורר המגניב בחזית.... עד כמה הוא חזק ומשפיע? בערך באיזה רמה הוא- ברמה של מאוורר 120mm? וגם עד כמה הוא מרעיש? אני גם אשמח לעוד ביקורות על המארז כולו לקישור לפרטים ותמונות של המארז כנסו ל- http://www.aerocool.com.tw/p-case/aeroengine/aeroengine.htm
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קניתי בעבר מספר מחסניות דיו של HP מקורי אך השתמשתי בהרבה פחות ממה שחשבתי , כעת התאריך חלף (כבר לפני כשנתיים ) ומחסנית צבעונית חדשה מהאריזה אפילו מדפיסה רק בצבע אחד . האם יש דרך לחדש או להשמיש את המחסנין (יש לי עוד אחד חדש באריזה). תודה
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
איך הוא מבחינת רעש וקירור במיוחד רעש והאם שווה להוסיף ללקנות ANTEC P180
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
עדיף 20 ס"מ+ כמובן ספק לא ג'נרי... ושלא יעלה במחירו מעל 300 ש"ח כמו שאמרתי רחב כמה שיותר וגובה סביר
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש המלצות מיוחדות? אני בשום פנים ואופן לא מחפש אלחוטית!! שתיהיה נוחה והכל כמובן...תודה.
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעדיף את athlon xp במיוחד אני מחכה ל 2800 2.2gh
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-