עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by liiight,

שיהיה בגודל או קטן או נורמלי. אבל לא שמנמן

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by Cowerd,

אני צריך עזרה בבחירת ספק כח.. יש את זה http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6461 ויש את האנטק True power 480w TrueBlue http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6723 מה עדיף? והטרו עולה 100 שקל יותר... אני לא קונה מלוגיק אני קונה מ-www.com4u.co.il ואני צריך לדעת אם זה חנות טובה אני קונה משם מחשב שלם ב-9700 שקל... אז תגידו מה עדיף

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  3. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני עוד מעט יוצא לחנות לקנות ספק, איזה ספק כדאי עד 160ש"ח? תודה מראש, גונזילה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by shlomi_x,

היי, מספר שאלות: האם צבע מארז מצבי על איכותו או שהעניין אסתטי פרופר? מדוע מארזים מסויימים יקרים יותר? - אני לא מדבר על הבדל בגודל. האם בקניית מחשב מבוסס AMD+GIGABYTE אני זקוק ליותר מאשר SUPER ATX 300W סטנדרטי? - (אותם קניתי היום) נ.ב שמעתי שמעבדי AMD מתחממים מאוד. האם כדאי לדאוג לתוספת קירור מעבר לסטנדרט? (המעבד הוא ATHLON XP 2000) תודה, שלומי

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Dante_9,

יש לי זיכוי של 189 ש"ח ב- DMO. יש להם את ה- EPSON R-200 שעליה אני יצטרך להוסיף 360 ש"ח. משתלם? למישהו יש ניסיון עם המדפסת? עוד משהו שאני רוצה לדעת איך היא ביחס למדפסת Canon Pixma IP2000 שעולה שם 499

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. Started by REUVEN B,

שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R

7. Started by MODI,

כי תמיד רשום שזה מגיע ללא עברית..

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  8. Started by killer107,

אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?

9. Started by Fertilizer,

אני מחפש כרטיס עם ממשק CompactFlash שהוא משמש ככרטיס תקשורת אבל לא ! באחד מתקני ה WI-FI 802.11a\b\g (כרטיס בתקן ה wi-fi יש בשפע) כל תקן אחר יתקבל עדיפות ל תדר ה ISM 433Mhz כל שבב מידע יעזור, תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  10. Started by yambtz,

האיכות של ה DJ 720C הוותיקה מספיקה לחלוטין ככה שהדגש פה הוא בעיקר חיסכון.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  11. מחפש עכבר ומקלדת למשחקים המליצו לי על Logithch Media Keyboard Elite+Logitech MX-518 מה אתם אומרים? דרך אגב אם אפשר פחות מ500 אז זה יהיה טוב יותר

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by ran33,

לכל הגולשים שלום הצלחתי סוף סוף למצוא מארזי NZXT TRINITY בחנות מחשבים מגניבה שנקראת טופסי מחשבים TOPSI COMPUTER בסניף בקרית אתא סוף הדרך של מארז

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by idan23,

אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  14. תודה לכל העוזרים

15. שלום לכולם, אני רוצה לקנות את אחת המדפסות להלן: 1. brother dcp330c - 2. brother dcp540cn שתיהן עולות אותו הדבר (500 ש"ח) או שונות (אני לא כך בטוח) לינקים לראשונה: http://www.brother-usa.com/MFC/modeldetail.aspx?PRODUCTID=DCP330c&tab=spec http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=6012&perur=2&t=6&c=208 לינקים לשנייה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000fPFYW4tpzgK5grDgFScG4d9:12bbi68k5?sgID=7&N=2+534+30224&pr=QJ5&id=3917432 לינק באתר העולמי לא מצאתי. בבקשה עזרו לי להחליט !!

16. Started by itzik_vip,

שלום אני מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי PCI מחפש כרטיס איכותי עם טווח גדול בגדול מה עדיף כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB ? תודה איציק

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by eranmor,

צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. האם צריך לפרק את כל הפאנל הקידמי?קצת מוזר אשמח לעצה....

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. אני מעוניין להרכיב מחשב לטובת משחקים בעיקר ומתלבט האם יש לי אפשרות להוזיל את הקניה על ידי בחירה של מארז זול, בשאר החלקים אני לא כל כך מתפשר הבנתי שאני צריך מינימום של 400WATT לצורך השימוש שלי ויש מארזים דיי זולים שמספקים זאת ,האם השיקול שלי הוא נכון או שאתם יכולים להמליץ לי על משהו טוב

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  21. יש לי שאלה די פשוטה... רציתי לדעת איך יודעים אם הספק מתאים למארז בכלליות... כאילו עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש לדוג' 600W של אנרמקס איך אני יודע אם הוא מתאים למארז שלי הק קומפיוקייס... תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי להחליף את העכבר שלי בתקציב של 200 שקל ראיתי בזאפ שיש שתי אפשרויות טובות שהן : 1. logitech MX 518 2. microsotf L6000 laser mouse אני צריך את העכבר למשחקים + אינטרנט (לא גיימר כבד) תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by !_Evil_!,

P-4 3Ghz Presscot 1Mb ASUS P4GD1 Intel 915P PGA 478 GIGABYTE ATI RADEON X1600PRO 256MB x2 Kingston DDR 512Mb 400MHz x2 Kingston DDR 256Mb 400MHz x1 Maxtor 40G x1 WD 80GB x1 Sony DVD R/RW

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. המלצות על אוזניות שיש איתן מיקרופון ביחד. האוזניות של לוג'יטק טובות?

25. שלום לכולם! אוקיי אז ככה: יש לי windows XP homedition בעברית. יש לי בעיה מעצבנת כאשר אני מפעיל את המחשב אז כרגיל זה מגיע לטעינה של הפסים האלה שעוברים... ואז זה צריך להגיע ישר למסך "ברוך הבא" נכון? אז ככה, אצלי במקום להגיע למסך "ברוך הבא" יש איזה 7 שניות מסך שחור ואז זה מגיע למסך "ברוך הבא" אבל כתוב קודם כל "המערכת מופעלת" בקטן ואז רק אחרי בערך 2 שניות כתוב ברוך הבא.. ממה זנ נובע? זה מעצבן אותי! מה צריך לעשות?????? תודה לעוזרים במהרה!!!

• 1 תגובה
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים