ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בנוגע לסט LX710 שיש לי, העכבר בעל כפתור POWER למטה לכיבוי העכבר, השאלה שלי, אם העכבר נרדם לבד, כמו ה5000 של מיקרוסופט (שהוא BT), או שצריך לכבות אותו כל פעם ידנית? ומצד שני, המקלדת, היא לא בעלת כפתור כיבוי, אז מישהו יודע אם היא נרדמת או שהיא תמיד עובדת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב די חזק איזה מארז אתם מציעים לי לקנות בתנאי שלא יעלה על 300 אני לא מבין מה טוב אז תעזרו לי שיאורר לי וכל זה... תודה
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי משהו נחמד של THEC אבל המקשים צפופים וקטנים האם יש עוד מקלדות כאלה?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות בקר משחק(כמו של XBOX),שמתי לב שKSP מוכרים שניים שניראים דיי זהים. http://www.speedlink.com/?p=2&cat=3132&pid=22714&paus=1 ואת זה : http://ksp.co.il/link.php?uin=9596 מה ההבדל ביניהם?שניהם נראים כמו בקרים רגילים לגמרי,כדאי ללכת על זה של SPEEDLINK?הוא זול יחסית למיקרוסופט... תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
Zalman CNPS9500 AT 92mm 319.00 Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 PRO Series 4-4-4-12 (TWIN2X2048-6400C4PRO) 2363.00 SEAGATE 320GB 7200RPM SATAII 16MB ¤650.00 (לשאול על ה- 7200.10) CREATIVE X-Fi XtremeMusic ¤750.00 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 ¤2,400.00 ASUS P5W DH Deluxe 1,690.00¤ Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 2120 ANTEC TX1050B 500W 850
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלומות לכולם אחים, אני חייב בדחיפות אתר שמכיל בתוכו סיקורים וכתבות על מארזים .בל.בד וכולל גם אופציה של קנייה , תודה רבה לעוזרים ! נ"ב, בקשה לא לשלוח אותי לאתרי חומרה כמו PCH כי אני צריך אתרים של מארזים בלבד!
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום! לאחר שרכשתי את HP 3920 ו-2 המחשבים שלי לא זיהו אותה, העפתי אותה בחזרה לכיוון הדלפק של אופיס דיפו והחלטתי על היערכות מחדש: הערה: אני מאוווד מרוצה מה- HP 920C שלי. סוס עבודה, חסכונית בדיו. לכן אני נשאר ככל הנראה עם HP. אין מה לעשות, איכות המדפסות גבוהה והביקורות ב- PCMAG לא רעות. 1. האם כדאי לרכוש ב-333 ש"ח את ה- 1410? או אולי להוסיף 150 ש"ח וללכת על 1510? ההבדל הוא בסריקה: 600 מול 1200 DPI. קריטי לדעתכם? (למטרות סריקת דפים מספרים וכו', לא תמונות באיכות מטורפת). 2. למדפסת שלי יש מיכל של 20 מ"ל אם אני לא טועה. האם מיכלי ה-5 מ"ל החדשים זה סוג של בדיחה? לאחר שקלול, הם עולים כפול מהמיכל הישן שלי. מה קורה פה? 3. האם החבר'ה שמספרים על סל תוכנות של 800 מ"ב שהותקן ללא …
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שקיבלתי את המחשב החדש שלי סוף סוף המחשב הישן שלי עבר מקום ועכשיו יש לי 3 מחשבים בחדר אבל רק 2 מסכים [ו2 מקלדות ו2 עכברים]וכמובן אין לי מקום לשים עוד מסך וכו'... אז אני רוצה לקחת את 2 המחשבים ולחבר אותם באמצעות קופסאת מיתוג[? אני צודק?] ששני המחשבים יהיו מחוברים וברגע שאני ילחץ על כפתור המסך יעבור לעבוד עם המחשב השני [וגם כל שאר הציוד כמו רמקולים ומקלדת וכו'...] קופסאת מיתוג זה באמת מה שאני צריך? ועם כן אפשר המלצה לאחת טובה? [עד 150-200 שקל לא יותר] תודה
-
- 2 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם, לנושא: אני מחפש מדפסת לייזר (לא מדפסת משולבת) לא אכפת לי איזה מהירות רק שלא יהיה איטי מיידי הכי חשוב זה שהאיכות תיהיה טובה ותאפשר להדפיס דברים על דיסקים, תמונות גדולות ועוד באיכות טובה מאוד!! חשוב שזאת תיהיה טכנולגיה חדשה שמספקת איכות ולא ניראה לי ש 600DPI מספיק התקציב עד 1000 שקל אפשר לחרוג אבל אפשר גם לרדת לכיוון של 500 אם יש כזה דבר תודה מראש לכל המגיבים =] שבוע טוב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום עכבר פשוט של GPT חיברתי אותו בPS\2 והגלגלת שלו בתור לחצן עובדת אבל בתור גלגלת היא לא מתפקדת... זה קרה גם בנייד וגם בנייח עם אותו עכבר וגם עם עכבר קודם שהתחבר בPS\2 אבל חשבתי שהוא דפוק וזרקתי אותו =\ מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה? הורדתי עדכונים לווינדואוס של SP3 למחשב ועכשיו הגלגלת עובדת...
-
- 0 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום אשמח להסבר מזה עכבר אופטי ומזה עכבר ליזר. לדוגמא ה MX518 הוא עכבר אופטי, וה G5 הוא עכבר ליזר, מה ההבדלים בין השיטות? בנוסף לכך אני מעונין לקנות את אחד העכברים האלו. הדרישות שלי הם דיוק כי אני עובד בפוטושופ ואני גם משחק הרבה במשחקים. איזה עכבר מביניהם עוה על הדרישות שלי, ומה כדאי באמת, אופטי או ליזר? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1CQMFC3220C שמח לשמוע דגובות (: גיל-Gil-Z
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי יש לי את המקלדת של רייזר BLACKWIDOW CHRMOA 2014 וכמה מקשים שלא פועלים: שיפט שמאל קונטרול שמאל ואלט שמאל.. כל שאר המקשים עובדים מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני בקושי מצליח לגרור תיקיה בלי שהיא תיפתח, או בלחיצה על תיקיה נפתח לי גם הקובץ בתוך התיקיה... בהגדרות מוגדר שפתיחת התיקיה תיהיה בשתי לחיצות ועל SLOW... לאחר כמה שנים טובות הגיע הזמן להחליף או שיש מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לקנות מארז transformer אבל שמעתי וראיתי שהוא מרעיש מאוד ואני קונה גם DFI nf4 UT Ultra-SLi-DR עכשיו אם אני קונה תמארז טרנספורמר שהוא מרעיש אז אני יקנה ת-SLI-DR אבל אם אני לא קונה תטרנספורמר אז אני לא קונה ת-SLI אני קונה Ultra-D וקונה P160 מה כדאי? המחשב לגיימר בעיקרון.
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מדפסת חזקה. יש לנו ברדר אבל היא התקלקלה כבר פעמיים. וחוץ מזה במדפסת מדבקות של ברדר הייתה לי בעיה רצינית עם הדרייברים כי אי אפשר היה להסיר אותם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר כלי שמאפשר *קשר עין* בשיחת וידאו? פירוט: בשיחות וידאו בסקייפ נומר, יש אפקט שאתה מסתכל על האדם שאתו אתה מדבר - שמופיע על המסך שלך. אבל המצלמה של המחשב ממוקמת מעל המסך, וכשאתה עושה את זה אתה לא מסתכל למצלמה. ואז בצד השני אתה מופיע כמסתכל מטה. מישהו מכיר כלי, חומרה או תוכנה, שמוצא דרך מסביב לנקודה הזו? ומאפשר תחושה של קשר עין בשיחת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שני פילטרים רציתי לדעת אם זה שווה ורציתי לדעת איך זה נירא תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מצלמת אינטרנט למחשב למטרת מעקב מרחוק. אני יודע שמצלמת אינטרנט פשוטה אינה פתרון איכותי, אבל בהתחשב בתקציב ובדרישות הוא נותן מענה מספק. כמה שאלות: בראש ובראשונה, איך בדיוק אפשר לראות מרחוק? האם תוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה? האם יש צורך בIP קבוע כדי להתחבר מרחוק? האם ישנה אפשרות לחבר יותר ממצלמה אחת למחשב (חיבורי USB), או שתווצר התנגשות תוכנה? ובכלל, כל טיפת מידע שתוכל לשפוך אור על הנושא תעזור לי. בתודה מראש, ליאור
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש עכבר כזה שיבצע את הפעולה הזו בעצמו כי אני צריך להשתמש איתו לא עם מערכת מחשב ולא עם ווינדווס או MAC, זה עם מכשיר עצמאי לחלוטין, לכן אני צריך שהוא ישמור את הפעולות וההקלקות בזיכרון שלו (אם קיים דבר כזה) ולא דרך תוכנה כלשהי. מחפש מחפש ולא מוצא.... אשמח לכיוון כלשהו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום שאני מכיר ואף אחד אפילו לא היה מוכן להזמין את העכבר.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יחזיק אותו רק לבדיקת מעבדה של "זיגזאג" כי אחרי זה שהוא מגיע אליי אני מחליף את הספק ל themaltake 300w תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני חושב לקנות כרטיס 6800GT או X800XT בחו"ל... הבעיה היא, שאני לא בטוח אם הHEC 300w AR-T שלי יחזיק אותם כמו שצריך. אני לא רוצה להמר. יש לי כסף אבל אני לא רוצה לבזבז אותו סתם. המפרט: A64 3000+ Abit KV8 Max3 512mb samsung PC3200 HDD1: maxtor 40 gb PATA HDD2: maxtor 80 gb SATA HDD3: WD 6 gb PATA Lite On burner LG CD-ROM five case fans and two cathodes אם זה משנה אה וכרגע יש לי Ti4600 של אסוס תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-