ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות הגה למחשב שישמש אותי למשחקי NEED FOR SPEED אני אשמח אם חוץ מהמלצה על הגה תוכלו גם לתת לי המלצה לעוד משחקי מכוניות למחשב
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
היי, יש לי מדפסת HP DESKJET 930C ושני הראשים שלי התיבשו (היו דיי גמורים, אבל שכבו בארון איזה שנה והתיבשו לחלוטין). ראשים חדשים מקוריים יעלו לי 300 שקל (לשניהם, שחור וצבעוני). יש איזה חלופה שממלאים בראשים הקיימים שיש לי, או ראשים לא מקוריים זולים יותר? אם כן, מאיפה אני יכול להשיג כאלה בחיפה, ומה בנוגע לאיכות הצבע, אורך החיים של הראש וכו, מה בעצם שונה ראש מקורי מלא מקורי? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי פירוט של הלחצנים בLogitech G500 והסבר בבקשה? מה זה DPL? או DLP? איזה מקלדת לגיימינג כדי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו שמע על מישהו שרכש את הלוג'יטק דינובו אדג'? זה בטח רמה אחרת אבל המחיר נוראי בארץ, 1200 שקל! דיברתי עם מעתק היבואנים בארץ, לא צפויה ירידה של מחיר בזמן הקרוב, מעניין גם שהדגמים כמו MX5000 גם לא ירדו במחיר בהרבה, ממש מבאס, כאשר המוצרים המוצלחים האלה נמכרים בארה"ב כבר במחיר נמוך יותר (אפשר למצוא את הדינובו אדג' החדשה ב120 דולר). הדינובו אדג' נראית כמו אחת המקלדות הטובות ביותר שקיימות היום, אתם מכירים חנות זולה יחסית? 1000 שקל פלוס למקדלת שכוללת בלוטות', נטענת, דקה וכוללת משטח מגע לעכבר- הייתם משלמים? הלוואי וירדו המחירים...
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Flight simulator x ואחרי זמן קצר של משחק בו (וגם מנסיון קצר בעבר) הבנתי שאי אפשר לשחק בו עם מקלדת ועכבר וחייב ג'וייסטיק... חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שאם אני לא קונה את המשחק לפחות אני אקנה לו ג'וייסטיק... ;D אני גם מניח שבעקבות קניית הג'וייסטיק אני יוריד עוד סימולטורים... אז אני מעדיף להשקיע 150 שקל (+-20 שקל) ואני מעדיף לקנות מפנדה מטעמי נוחיות... אז זה הקטלוג המלא שלהם: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=33_175_176_1138 ואלו הם האופציות אחרי סינון מחירים: Logitech® Attack 3: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_179&products_id=394 SAITEK ST90 STICK : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אחרי כמה בעיות מציקות עם החשמל החלטתי לקנות אל פסק לפי ההבנה שלי 750-700VA אמורים להספיק האופציות שלי הם: Gamatronic 750 ADVICE P700 ואולי ADVICE P750 מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי בשביל מחשב נייד בהערך 200 ש"ח. אני רוצה גם שהחיישן יהיה כמה שיותר קטן או בלוטות למרות שאני לא בטוח כמה טוב החיבור דרך בלוטות. הלוגיטק v220 או v450 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_295_2037 מיקרוסופט ARC http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1354_297_3038
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד אשר מחובר ל"עולם" בשתי דרכים (חשמל ו"כבל רשת", מה שנקרא RJ-45). על פניו אין לי צורך ב-UPS מכיוון שהסוללה של הנייד תדע לעשות את העבודה במקרה של נפילת חשמל, אבל השיקול שלי לרכישת UPS הוא שמערכת כזו יודעת לספק מתח יציב גם במקרים של נפילת מתח, לעומת מערכות ייצוב שלפי ההיגיון שלי לא יודעות לספק מתח יציב במקרה של נפילת מתח מכיוון שאין להן מצבר פנימי "לפצות" על המתח החסר. אז יש לי שתי שאלות. דבר ראשון - האם ההיגיון שלי נכון? האם מערכת ייצוב בלבד אינה יודעת להתמודד כמו שצריך עם נפילות מתח אלא רק עם מתח גבוה? דבר שני - האם מישהו מכיר מערכת שמסוגלת לתת הגנה בפני מתח גבוה, מתח נמוך ובנוסף הגנה על שינוי מתח בכבל הרשת? תודה, אדם.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
משהו יודע מאיפה אני משיג דריברים לכרטיס miro DC10 ל XP באתר היצרן אין זכר לזה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD XP 1700 הציעו לי 2 לוחות 1 גיגה ביט מדגם GA-7VTXE DDR 266A 2. DFI מדגם AK76-SN מה לדעתכם עדיף???? (ה DFI יותר יקר ב 30 דולר - למרות שאני מוכן לשלם את התוספת הזו אם הלוח הזה טוב יותר ויתן ביצועים טובים יותר)
-
-
יש ברשותי מחשב בעל מעבד פנטיום3 800 לוח אם פשוט אפילו אינו תומך ב-agp 4X זכרון 256 133mhz וכרטיס מסך asus v7100t 32m . אני מעוניין לשדרג אותו במעט אך ברצוני לדעת איזה רכיב הכי חשוב להחליף אם אני מתכנן על המחשב למשחקים??? חשבתי לעשאת ככה.. את המעבד לשנות לפנטיום 3 1000mhz לוח אם תואם לפנטיום 3 של asus עם תמיכה של agp 4x ו-133 mhz את הזיכרון לשמור ולהשקיע על כרטיס מסך יותר מתקדם... מה אתם אומרים?? נ.ב. אני לא טחון בכסף אז תציעו לי הצעות סבירות תודה מראש...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לעכשיו חשבתי שלא תיהיה לי בעיה עם ספק ששל אנרמקס 420W למערכת 32000+ וג'יפורס 6800 אולטרה + שני סטיקים של זיכרונת שלוקחים 2.75 בערך עד שאני רואה הרבה תגובות על כך שאיו סיכוי וצריך לפחות 480.. האם זה נכון או סתם מיתוס דפוק..? תודה!
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קיבלתי זיכרון מחבר, ואין לי מושג איזו חברה זו ? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקי קודם קיראו את מה שכתבתי בעבר: אז טום ב Toms Hardware Guide קיבל במקרה את אחד המשחקים הראשונים לתמוך ב Vertex Pixel Shader (אמרתי לכן שזה כבר כאן וכולם מפתחים עם Shaders) כמובן שזה המשחק הראשון והגל רק ימשיך... עם גירסאות יותר מתקדמות של Direct X המשחק הזה נקרא AquaNox וממש מביא את ה Ti500 וה Radeon 8500 לרגליים במקרים מסויימים. כמו ש Toms Hardware Guide אומרים: ה Ti500 וה Radeon 8500 הם היחידים שהגיעו בכלל לשלב הזה של הבחינה. FSAA*2 1024x768-32 ושניהם באיזור ה 35FPS. וזה רק המשחק הראשון שמציג Vertex/Pixel Shaders. אני חייב לציין שבניגוד לבדיקות קודמות ה Radeon 8500 היה צוואר אל צוואר במקרים רבים אף ביצע יותר טוב מהגיפורס 3 Ti500 וזאת ללא ספק בגלל יחידת ה Vertex/Pi…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך עושים שנגיד האיכות דו מימד של הרקולס יותר טובה משל MSI או סתם חברה אחרת...? 2. זה כל כך משנה אם זה הרקולס או שיש עוד חברות טובות חוץ מהם ? ואם העיניים שלי יכולות להרגיש את ההבדל באיכיות ( השאלה נובעת מהערות של כמה אנשים פה בפורום ש"התעצבנו" על הרקולס ) תודה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש למשהו תוכנה קטנה דמו או איזה שהוא קוד שמראה את היכולות הגרפיות של ה G3 כלומר יכולות גרפיות
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי יש לי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. ציוד סטנדרתי שעושה את העבודה. הבעיה מתחילה כשאני מתרחק מהמחשב ( מרחק של 3 מ' בערך ), אז אין קליטה.. שמעתי שטכנולוגית 2.4G פותרת את הבעיה הזו. אפשר לקבל המלצה לדגם מסוים, שאוכל להשתמש במקלדת ובעכבר מרחוק יותר ( בערך 3 מ' )? לא חייב להיות 2.4G. כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.plonter.com/webcatalog/computerstore/ordernow.tmpl?item=Ti500-VIVO&affiliate=zap אין זול יותר
-
היי לכולם , יש לי פנטיום שתיים ואני רוצה לקנות כרטיס פורס לDVD כולל DVD האם למישהו יש המלצות, כדאי לא כדאי? וכו תודה
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
איזה מסך מדהים!!! נוח לעיניים! יפה! פשוט מסך מעולה!!!!! אבל לאף אחד לא מפריעים הקווים? עריכה: וkom יופי של מתיחה!!! נקרעתי מצחוק!!! :lol:
-
- 25 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא... אז למה לא ? ???
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להחליף את המדפסת שלי, היה לי Lexmark X1100 שכבר מאוד ישנה, וקניתי בחמישי HP J6413, שאני מאוד מאוכזב ממנה והולך להחזיר אותה (בעיקר בגלל שאין תמיכה בכלל של HP לWIN 7). אז אני צריך בבקשה המלצה למדפסת משולבת עד +-700 שקל. חשוב לי כמובן שהדיו יהיה זול (כמו לכולם), שתהיה WIRELESS ושתהיה כמובן עם סורק ופקס. זו מדפסת לשימוש ביתי ככה שנראה לי שהזרקת דיו זה בסדר, יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-