עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yotamoo,

מישהו פה יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדל בין DVI ל-VGA? ומה זה UXGA? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DrDeath,

מישהו יודע מתי הכרטיס הזה הולך להגיע לארץ? אני כבר מת לקנות אותו...........

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מזה בדיוק ה-MHZ בזכרונות של ה-SDRam?? :-/ :

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by iib,

Mother Board: A7M266-D (AMD760MPX) CPUs: 2 * Athlon MP 1900+ Memory: 2 * 512 MB 333MHZ DDR-SDRAM Mushkin Enhenced Cas 2.5 Graphic Card: ATi All In Wonder Radeon 8500 Hard Drive: 4 * 120GB MaXtor DiamondMAX D540X Sound Card: AUDIGY Platinum זה נראה לי הבסיס...

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by PeaS,

הAAx2 שמופיע בחלק מהדגמים של GF4 הוא פשוט Anti-Aliasing (מקווה שכתבתי נכון) "חזק" יותר? באיזה דמים הוא קיים? רק בTi 4600 ובMX460 או שגם בדגמים אחרים? זה משפר את איכות התמונה בהרבה או שלא ממש שמים לב להבדל? ושאלה אחרת, מה זה HW monitoring? זאת אפשרות שתופיע בגרסאות הבאות של כרטיסי הGF4 של לידטק, ומעניין אותי מה זה.. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by oNam,

להורים שלי יש בעבודה שלהם כרטיס מסך Raedon ve 64 mb איך הוא?הוא הגיע בקופסא מקורית של ATI כמה יוצא בו ב 3dmark? אני פשוט לא יכול להוריד פה את התוכנה בגלל שיש פה 56 קיי תודה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by Regev,

האם זה נכון שפנטיום 4 עבר אופטימיזציה עבור ווינדווס XP, ו-AMD לא עבר??? שאלה שנייה - מה אומר DUAL בכרטיסי מסך??? תודה מראש, ודי כבר לנעול את השאלות שלי!!!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  8. Started by JUVE,

אני הולך לקנות מחשב חדש של AMD 1800 רוצה המלצה איזה לוח אם לקנות 1. GIGABYTE GA-7VTXE PLUS 2. GIGABYTE 7VTXH תודה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  9. שלום ותודה שנכנסתם ;D אני עומד לקנות כמה דברים למחשב שלי (כרטיס קול הרקולס פוטריסמו, עכבר לוג'יטק מאוסמן אופטי והארדיסק מקסטור 60 ג'יגה), מכיוון שהמחירים בחו"ל הרבה(!) יותר זולים, חשבתי על לקנות דרך האינטרנט לשלוח לחבר שלי שגר בניו יורק ושהוא ישלח לי לארץ. אילו תשלומים אני אצטרך לשלם מעבר למשלוח ? האם יש מכס על זה ? (אני ממש דפ"ר בכל הנוגע לזה) טיפים? דעות ? תודה רבה לכל העוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by PeaS,

אחרי יותר מחודש של "שריפת-זמן" נראה לי שסוף סוף החלטתי על המפרט. מצטער שאני לא משתמש במפרטים המומלצים של האתר, פשוט הם מתייחסים רק לחומרה שיש בארץ, וחלק ממה שאני קונה קיים בחו"ל. הדגשתי בכחול את המוצרים שאני קונה בחו"ל אם זה מעניין מישהו... מפרט בסיסי: AMD Athlon XP 1700+ Leadtel WinFast A250 TD Epox 8K3A זכרון-קראו למטה. כונן תקליטורים-קראו למטה. Teac 1.44 Sound Card O\B Enermax FS-710B אם שמתם לב את הלוח-אם, הכרטיס מסך והזיכרון אני הולך לקנות בחו"ל. מה שעוד לא החלטתי עליו זה הזיכרון והכונן תקליטורים. בזיכרון אאלץ להסתפק בDDR333 CAS 2.5 מהסיבה הפשוטה שעוד לא קיימים זכרונות DDR333 עם CAS 2, חוץ ממודל אחד שבדקו ולא הצליחו להריץ אותו ב2, אלא רק ב2.5. אפשרות ראשונה: ב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. תסתכלו מה ראיתי אצל ISPECTRUM ! ראדון 8500LE של הרקולס במחיר לפי דעתי מצחיק, אני בטוח קונה תדבר הזה !!

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ONKYO,

יש לי הרד דיסק 40 ג'יגה וכאשר חבר של אבא שלי התקין לי מערכת הפעלה חדשה לפני כחודש ( win 2000 ) הוא אמר שהפרטישן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה צריך להיות יותר קטן מ10 ג'יגה האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by Neptune,

דבר 1 והכי חשוב, רציתי לברך על פתיחת האתר החדש. 8) 8) ועכשיו לשאלה: בקרוב אתברך בקניית מחשב חדש ( סוף סוף..) ;D ;D הדילמה שלי היא באיזה סוג מסך לבחור?? יש לי חבר שיש לו את ה- mag PF 17, אך יש האומרים ש-MAG לא כ"כ אמינה,(למרות שלכולם יש אותם.. :-X) אז בכל אופן, מהי ההמלצה שלכם?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by -JobNick-,

טוב רציתי לשאול אותכם על מה אתם ממליצים לי בין 2 העכברים האלה האחד של מיקרוסופט והנה המפרט שלו: http://www.microsoft.com/catalog/display.asp?subid=22&site=11139&x=37&y=20 והשני הוא של LOGITEHC: http://logitech.com/cf/products/productoverview.cfm/94 חשוב לציין ששני העכברים הם אופטיים עכשיו יש לי את העכבר של מיקרוסופט בבית 0קניתי אותו היום אבל אני עדיין יכול להחליף אותו) וכשאני מסובב את הגלגלת היא עושה רעש די מעצבן (כאלה קליקים מרעישים בעכבר הקודם שלי טיפת רעש לא שמעתי היה לי סתפ עכבר PS2 פשוט) ודבר אחרון שני העכברים עולים אותו דבר 120 שקל אז כדאי להחליף או לא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מה הבדל בין Sound Blaster Audigy Platinum ל- Sound Blaster Audigy Platinum eX או שבכלל זה אותו כרטיס? האם הכרטיסים תומכים ב5.1 או שבעתיד ייצא כרטיס בשם Sound Blaster Audigy Platinum 5.1 ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. טוב אז אני בחרתי במפרט של 10000 ש"ח והכל אחלה ואני משתמש בכל מה שהם נתנו לי חוץ מהמודם (יש לי ADSL) והמסך...19 אינץ גדול מדי אני קונה CTX PR711F אז אני עכשיו מתלבט אני רואה Readon 8500 במקום GeForce 3 TI500 וכפי שהבנתי כמה אנשים אמרו לי שמייבאים Readon 8500 מאיזו חברה סינית שלא שמעו עליה ואני לא יודע אם זה אמת או שקר וגם הקטע שאני לא יודע אם כבר יצאו הדרייברים שכולם מחכים בשביל הReadon 8500 אז קיצר מה אתם חושבים שאני צריך לקנות ? תודה

• 148 תגובות
    • 14.2k צפיות
  17. Started by MORIDIN,

http://www.gamepc.com/reviews/hardware_review.asp?review=axp2000&page=9&mscssid=&tp= Ibrow-now?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני עכשיו הולך לקנות מחשב חדש אתה יכולים לעזור לי ולהגיד לי מה אפשר להוסיף או להוריד מה טוב מה פחות טוב OK אז ככה כרטיס מסך GForce 2 titanuiom 64MB asus 7700 לוח אםintel beling זכרונות256RDRAM דיסק קשיחRdisk maqstor 7200 133ATA מעבדIntel pentiom 4/1.8 וכל השאר רגיל

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by X,

אנשים תעזרו לי אני לגמרי לא יודע מה לעשות.....לקנות P4 או AMD........ כמעט לכל המדינה הזאת יש Intel ובקושי יש לAMD תמיכה ובקושי יש לאנשים AMD בכלל וגם אני מניח שרוב העם לא מודע ליתרונות של AMD אבל אני אם אני אקנה מחשב איזה מעבד לשים?! :-[

• 53 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by PeaS,

עד עכשיו לא מצאתי הבדל רציני בין שני הלוחות, חוץ מזה שלEpox בOC יש יתרון, עם כל האפשרויות שיש לו. הפרש המחירים הוא 2$, ככה שהמחיא לא קובע פה. על איזה לוח ללכת? ויש גם את גרסת הפלוס של ה8K3A, הכוללת RAID, והיא יקרה יותר ב10$ דולר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by JUVE,

מה ההבדלים בין לוח אם GIGABYTE 7VTXE-266 PLUS לבין לוח אם GIGABYTE GH-7VTXH תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 967 צפיות
  22. המערכת שלי: AMD 1.33 Hercules GeForce 2 MX/400 256 SD-Ram איזו תוצאה אני אמור לקבל? (אני לא אומר לכם את התוצאה, אני קודם רוצה לראות מה אתם חושבים וכך להשוות) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AK,

אני חושב שהוא יצליח יותר מה:athlon mp, ביינתים הקסאון 2200 עקף את ה אתלון 2000 בביצועים!!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zoyaniv,

רציתי לדעת אם מה הכרטיס מגיע האם הוא מגיע אם קופסת חיבורים בדומה ל-hercules xp ומה מהם עדיף

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. בסך הכל מה שעולה משם שIIYAMA 454 PRO הוא הבחירה שלהם לאנשים שמשתמשים ברזולוציה עד 1600*1200 כי הם אומרים שאחרי זה IIYAMA מתחיל לתת תמונה לא חדה לחלוטין, ובEIZO הם בוחרים בעצם מקום שני בגלל כמה "פגמים"...... גם סוני זוכה למקום השלישי או הרביעי המכובד.

• 3 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים