ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
כרגע אני די נעול על הדגם הזה, מצאתי אותו ב-445 שקלים. אני צריך פקס וסורק. אני לא מדפיס הרבה פעם ב.. ובעיקר טקסט. תמונות לעיתים רחוקות מאוד אבל עדיך שתהיה איכות בסדר קראתי ביקורת בזאפ והיא הייתה בסדר, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
אז זהו שאין לי ממש תקציב אבל פשוט רציתי לדעת אם הרמקולים שאני רוצה לקנות טובים הם ישמשו לשמיעת מוסיקה ולקצת צפיית סרטים. זה הדגם הזה MicroLab A-6321 2.1 Black 40W RMS StandAlone AMP http://tms.co.il/product/2540
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני רוצה לדעת מה דעתם על הספק הזה...אמרו לי שהוא מצויין ואני יודע על החברה.... אני צריך אחד שיחזיק גם מחשב שיקנה בעוד חצי שנה...זה יעשה את העבודה? שווה את המחיר שלו? (אני הולך לקנות אותו...) ד"א המחיר שלו הוא בעצם 580 לא כמו שרשום אצלם....דיברתי איתם... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=1573
-
- 13 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי. מבקש שתמליצו לי על מדפסת שתהיה פקס,סורק,ומדפסת אם אפשר שיהיה אלחוטי. ראיתי כמה כאלה של CANON,אבל אני לא ממש מבין בתחום הזה,ומה לגבי הקטע של הדיו?,כמה יעלה לי אחרי שיגמר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טונר תואם למדפסת שלי (brother, אבל זה לא משנה לשאלה). בחיפוש ברשת אני רואה שישנו הפרש עצום במחיר, חלק מהחנויות מוכרות טונר ב50 שקלים בערך בעוד אחרות בכ-150 שקלים. מדוע יש כזה הבדל והאם הטונרים הזולים באמת לא טובים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שהמקלדת הנוכחית עושה לי בעיות עם הכפתורים גם אחרי שניקיתי אותה משהו כמו שעתיים, פירקתי את כל הכפתורים החלטתי לקנות מקלדת חדשה שימושים: לא יודע עד כמה זה רלוונטי אבל בעיקר משחקים תקציב: 200-300 אפשרי לחרוג טיפה במידה וזה משתלם אגב, לגבי המקלדות האלה של logitech עם המסך LCD, עד כמה הם משתלמים ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני יודע על בוררים של מדפסות, שאם יש מדפסת אחת ו--2 מחשבים אז אפשר להזיז מתג שעושה שכל פעם המדפסת מחוברת למחשב אחר. יש לי בבית עכבר ומקלדת שאני משתמש בהם למחשב שלי. יש לי גם מסך נוסף. כשאני מביא מחשב לטפל בו להריץ עליו בדיקות וכו'... אני מחבר אותו למסך, מקלדת ועכבר. אני מחפש מכשיר שיוכל לברור לי עם מתג - שאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב שלי אני אשים את המתג בצד אחד. וכשאני ארצה שהמקלדת והעכבר יהיו מחוברים למחשב השני אני אזיז את המתג וזה יהיה כאילו חיברתי אותם למחשב השני. (אני יודע שעכבר ומקלדת עולים פחות מ-100 ש"ח אבל בורר כזה יהיה לי הרבה יותר נוח) קיים כזה דבר? אם כן אז היכן אוכל להשיג? כי בזאפ לא מצאתי משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
היי אני צריך לעסק מדפסת משולבת שחור לבן. כמות ההדפסה משתנה מפעם לפעם. אבל מדפיסים כ 3000 דף לחודש. יכול להיות שביום אחד ידפיסו 50 דפים ויכול להיות ביום אחד 300 דפים(שיקים) שמהירות ההדפסה לא תרד מ 20 דף לדקה. המחיר עד 4000 שקל. ברור שעדיף כמה שיותר זול. הבעיה העקרית שאני נעזר בכם היא שאני לא מוצא חנות נורמאלית, כל החנויות או שהם יקרות מידי או שמנסים לדחוף לי מדפסות אחרות שאני לא רוצה. אם אתם יכולים לתת לי רשימה של חנויות זה יעזור מאוד. תודה!
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מוזיקה אני בעיקר על הרמקולים.. מה מומלץ? איך אלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12659 ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! (דבר ראשון אם אני לא בפורום המתאים אז להעביר בבקשה..) קניתי את המחשב החדש שלי עם המארז הזה לפני כחודשיים.. (כמה שהזמן עובר מהר...) עכשיו המארז לא בא עם מאוורר מקדימה אבל יש חורים למאוורר 80 מ"מ ו 90 מ"מ (אני חושב שזה 90) אז חיברתי שם מאוורר לדים כחול של קולר מסטר כי זה המאוורר 80 מ"מ היחיד שהיה לי. עכשיו המאוורר מכניס אוויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר. בפאנל הקדמי לפני המאוורר יש ספוג כזה שסופג את האבק שנכנס, ואחרי זה יש את הפאנל שיש בו הרקבה חורים קטנים לאיוורור. הבעיה שלי שהחלק החיצוני עם החורים כל הזמן מתמלא באבק וזה ממש מכוער :'( ניקיתי את הספוג הזה שיש בפנים כמה פעמים.. עם שואב אבק ופעם אחת גם עשיתי לזה שטיפה עם מים אבל כלום לא עוזר... כדאי לי להפוך א…
-
לקחנו לסקירה את הקומפקטית החדשה של Corsair, מקלדת מכאנית מדגם K60 PRO TKL RGB, וחזרנו עם רשמים שכדאי לכם להכירלכתבה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מאמזון ,אני חושב שהיא הראשונה בישראל , לול עכשיו אני עובד על כתיבה עיוורת איתה כי אין עיברית (דווקא קל משחשבתי) רוצים תמונות שהיא מחוברת ? שאלות?
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי logitech mouseman optical cordless עזבו למה אבל כלנית מחליפים לי לעכבר חוטי אני יכול לבחור בין הדיואל אופטיקל ל mx500 מה יותר כדאי ? עריכת המודר: כותרת.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני כן משחק במשחקים אבל עד היום הסתדרתי עם מקלדת סטנדרטית (משתמש בה אולי כבר 7 שנים ) והיא ולא מיוחדת או משהו כזה. ראיתי פה בפורום כמה אשכולות על מקלדת וזה עשה לי חשק להחליף אותה. השימושים העיקריים הם גלישה ופה ושם משחקים. מה שחשוב לי בה שההקלדה תיהיה נוחה כי אני משתמש יחסית הרבה בהקלדה. לא אכפת לי להזמין מ EBAY (בידיעה שהיא לא תגיע עם עברית .. כי בכל מקרה אני מקליד בצורה עיוורת אז זה לא כזה משנה לי אם יהיה עברית או לא) התקציב הוא סביבות ה 100-150 שקל. תודה רבה לכם !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Hello again. This time I'm looking for KeyTronic keyboards. None of Zap's retailers seem to carry them. Anyone know who does? Thanks. Piyono[br]פורסם בתאריך: 13.01.2009 בשעה 09:57:52 If not Keytronic, then I'm after any high-quality membrane keyboad with a traditional IBM layout, including a large, L-shaped Enter key.Piyono
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק אחד נגד השני במחשב,אך המקלדת והג'ויסטיק עובדים לי על אותו player מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני עם הQCK MASS כבר שנה והוא מתחיל להיות מגעיל והוא לא מרגיש כמו פעם, למרות שאני מנקה כל שבוע שבועיים עם מטלית לחה. אני רוצה פאד חדש, ופשוט קשה לי לבחור ולהגיד איזה הכי מתאים לי, אני מחפש בן אדם עם ניסיון. העכברים שלי: Ninox aurora Mionix Naos 7000 SteelSeries Rival Logitech G502 SteelSeries Kana (את שלושת האחרונים אני מחפש למכור אבל לא התעסקתי עם זה כל כך עדיין) מחפש פאד גדול (משחק על DPI נמוך ולעיתים העכבר נתקע במקלדת או נופל מהפאד על הMASS), מתלבט אם רך או קשיח ומתלבט אם עבה או דק. לא אכפת לי חברה ולא אכפת לי מאיפה, אני אמצא דרך לרכוש אותו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה, הקליק השמאלי של ה-MX518 שלי החליט למות והגיע הזמן להחליף אותו (בערך בן 5). ראיתי אותו ב-130 ש"ח ב-KSP (לא גיימר אך מעל למרוצה מהעכבר הזה) האם יש משהו מומלץ יותר בסביבות התקציב הזה? אם יש משהו עדיף בכמה עשרות שקלים יותר אין לי בעיה להתגמש אך מעל 180-200 ש"ח נשמע לי מיותר להוציא על עכבר בייחוד שיש את ה-518 במחיר כזה והשימושים שלו אומנם ממושכים אך סטנדרטיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קבלו חלום http://www.thermaltake.com/xasercase/kandalf/bws/va9000bws.htm לצערי אני לא יודע לאן לשייך
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני חצי שנה פינקתי את עצמי עם DELL XPS L702X. מאחר שזה מחשב די כבד אני לא ממש סוחב אותו לכל מקום (אבל לפעמים יוצא לו לטייל איתי). לאחר שקניתי אותו השגתי על הדרך מאי.בי. אוזניות roccat vire שהיו זולות והספיקו לאותו הזמן. מאחר שאני משחק די הרבה וגם רואה סרטים על המחשב החלטתי לשדרג את החווית השימוש בו שלב קדימה. מחפש אוזניות גיימינג עם איכות בניה טובה+, שיהיו נוחות, עם חיבור USB או 2.1 כמו שיש לי במחשב. עוד לא הבנתי מכל הפורום פה העם באמת שווה 5.1/7.1 באוזניות כדי לשפר את חווית השימוש (אני משחק הרבה FPS). מעדיף לקנות בKSP, איבורי או במקרה הרע בבאג. עם זה יוצא ממש משתלם אפשר באיביי אבל אני די מודאג בגלל האחריות. כל הנושאים בפורום היו מאוד אינפורמטיביים, אבל עיבדת…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חלקכם בוודאי זוכרים את הכרטיס הפיזיקאלי PhysX של חברת AGEIA. הכרטיס עובד על הפיזיקה של המשחק - שזאת העבודה של המעבד (אך לצערינו המעבד לא מספיק חזק או מותאם בכדי לספק את אותה הריאליסטיות שהכרטיס של AGEIA מציג) , כתוצאה מכך המשחק נראה הרבה יותר ריאליסטי, ובנוסף לזה הכרטיס מקל על המעבד, והמעבד מתפנה לדברים אחרים במשחק כמו סאונד. לאתר PC Perspective התאפשר לבדוק את הכרטיס הפיזיקאלי PhysX של :AGEIA הם בדקו אותו בשני משחקים: Ghost Recon: Advanced Warfighter ו Cell Factor. לפני, הסתפקנו רק בתמונות בכדי לראות את הכרטיס של AGEIA בפעולה - הפעם, אפשר להוריד קבצי וידיו באיכות גבוהה מאוד: Ghost Recon: Advanded Warfighter #1 Ghost Recon: Advanded Warfighter #2 CellFactor אני דיי התרשמת…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא כל כך חשובה לי החברה. אם תהיה לה תמיכה ברשת חוטית זה יהיה אחלה, כמו כן טעינת דפים רבים לצילום תהיה אופציה טובה. גם הדפסה דו צדדית תהיה נחמדה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-