עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by url,

מישהו יודע איך GPT בתור דיסקים לצרוב עליהם? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  2. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by guy94,

יש לישאלה נוספת, אמרתם שה - ALTEC ADA880 טובים יותר למוזיקה מאשר למשחקים ובאתר של ALTEC רשום שהם מיועדים בעיקר למשחקים בעוד שה - ATP 3 מצויין שהם בעיקר למוזיקה... ועוד מוזר ש - ATP 5 בכלל לא מצויים באתר שלהם !!! זה מעניין אותי מכיוון שאני מתכוון לקנות בקרוב מערכת רמקולים ואני מתלבט בין ה - ATP 5, ATP 3, ADA 890, השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה ופה ושם גם משחקים איזה מערכת כדאית ?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by Regev,

שמעתי שלוחות האם שלABIT הם הכי טובים לOVERCLOCKING. אבל לעזעזל, איפה אפשר לקנות אותם??? והאם הם יקרים???

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  6. Started by DJO,

ציטוט מתוך העמוד הראשי של זיגזג: לפי הבנתי DDR ו SDRAM הן שתי שיטות שונות של זכרון פנימי... אז הזיכרון של הכרטיס הזה הוא SDRAM או DDR?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by Regev,

בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  8. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך יותר טוב??? התערבתי עם בן הדוד שלי שעושק קברים GeForce MX400 64Mb + TV או GeForce 2 Titanium 32Mb + TV ואיזה לוחות טובים לאוברקלוקינג???

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by slarti,

יש לי מספר התלבטויות בנושאי חומרה חדשה למחשב שלי... לאחר בחינות רבות של הנושא, הצטמצמתי למספר סופי של התלבטויות: התלבטות ראשונה - לוח פלוס מעבד: 1. אינטל 1.6 החדש (512k) פלוס לוח גיגה בייט GA-8IXRP 2. אתלון 1700XP, פלוס לוח גיגה בייט GA-7VXRP. החלופה השניה זולה ב70-80 $, אבל: זה לא אינטל, והבורד של ה-7x מגיע עם כרטיס ריאלטק במקום אינטל, ועם יו אס בי 1.1 במקום 2 שאלה שניה - כרטיס מסך. הצרכים שלי הם בעיקר עיבוד תמונות ברזולוציות גבוהות (4100x2700) בפוטושופ, ומדי פעם גם משחקים. קיימות שתי אפשרויות 1. ATI Radeon VE 64MB DDR - שהוא כנראה מצוין ב-2D, אבל לא להיט ב-3D. 2. Hercules GeForce 2 TI 64MB - שהוא כנראה כרטיס מצוין בצורה יוצאת דופן בתלת מימד ובכלל.. הבעיה היא שהראשון עו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Regev,

מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 909 צפיות
  13. תנחשו מה קיבלנו במיתקן מחשב? מחשבים מבוססים פנטיום 4... אוף.. מתי כבר הצבא יפסיק להיות שפוט של intel?? זה המפרט: מעבד: P4 1500mhz לוח אם: IBM 845 (כ.רשת + קול מובנים..) זיכרון: generic 256mb 133mhz sdram - infenion chips כ.מסך: Nvidia TNT2 16mb - drivers 21.83 הארד: IBM 40GB ספק: 340w מסך: IBM P77 סידי: Liteon, לא בטוח איזה. מ"ה: Win2K. כמו שניתן לראות בתמונה המחשב שחור לגמרי.. גם המסך/מיקלדת והעכבר שחורים, אבל עוד לא הוצאנו אותם מהאריזה כשצילמתי.. המגירה של הארד דיסק שחורה לגמרי, גם כשהוא בחוץ.. יש בה מאוורר קטנצ'יק מעל הארד דיסק.. בקיצר, מארז יפה.. במיוחד יחסית לדגמים היותר ישנים בצה"ל.. גם ממש קליל לפתיחה. כמובן שישר פתחתי אותו להציץ לבפנים.. על המעבד …

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Regev,

מה דעתכם על כרטיס המסך של ATI: Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP ולמה הוא כזה זול? 305 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Component,

אין מה להוסיף.

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  17. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  18. סתכלו על התמונה שלו וכמה מאוררים ואיזה ספב אתם חושבים שיכנסו בתוכו?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by KoM,

הורדתם אותה ? דווחו על תוצאות כאן, בואו ננסנ להכיל כאן את כל התוצאות !

• 161 תגובות
    • 18k צפיות
  20. Started by yotamoo,

טוב, לא בטוח שאני קונה עכשיו מחשב, אך בכל מקרה קיבלתי מחבר של אבא שלי את המפרט הבא: AMD ATHLON XP 1800Plus ASUS A7N266 Micron 256MB PC266 DDR Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail MSI GEFORCE 4 TI4600 VTD Hercules Game Theater xp 6.1 (כ. קול) DVD Pioneer 16x40 Enermax FS-710-B 350W (מארז) 17 CTX PR711F WEGA TRINITRON (מסך) באמת מחשב יקר, ואני לא רוצה לקנות סתם (אני גם מביא 3,000 לקנייה). נראה לכם שצריך לשנות משהו? אני לא כ"כ מבין

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. Started by Ewingum,

במילה אחת: מגניב! http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/020319/168/19xte.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. הוא לא עלה,לא היה אפשר להכנס לביוס. מסרתי אותו למעבדה והיום לקחתי אותו. לפי מה שהם אומרים שהכבלים של הסי.די לא היו מסודרים נכון. האם צריך להיות להם סדר מיוחד?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by zip master,

אם מותקן במחשב אחד הארד דיסק 5400 rpm ואני רוצה להוסיף לו 7200 rpm למשל או יותר אז הם יעבדו בסדר יחד?

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by DaRkAnGeL,

אני עומד לקנות את הATP-5. ובפורום של פיסיטיפ, ענקודר השאיר את ההודעה : "לא ממש...יש פתרונות הרבה יותר טובים, באותו מחיר." על איזה רמקולים אתה מדבר ? אתה מציע משהו יותר טוב באותו מחיר ?

• 53 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים