עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by y2dan,

מכירים אתרי חומרה עולמיים ??.. אם כן תרשמו אותם פה שגם אני אכיר... נ.ב אני מחפש אנשים שמוכנים לכתוב מדריכים לאתר שלי ( www.signup.co.il ) בנושא חומרה\תוכנה בפרט, ומחשבים בכלל... אם אתה מוכן לעזור אנא צור קשר דרך הפורום שלי http://www.signup.co.il/phpBB2/ ונדבר...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Regev,

שמעתי שלוחות האם שלABIT הם הכי טובים לOVERCLOCKING. אבל לעזעזל, איפה אפשר לקנות אותם??? והאם הם יקרים???

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  3. Started by BenK,

הם הכרטיס קול הנ"ל של APACHe טוב? למישהו ניסיון איתו? Cyber Sound ACS-200

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by yair_gobani,

אפשר לדעת מה זה כמה זה עולה וכמה בקרי IDE יש בו וזה פועל רק בWINDOWS כי צריך דרייברים נכון. בתודה מראש יאיר :hi: :hi:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Regev,

האם אפשר לקנות לכרטיס מסך יציאת TV בנפרד. ואם כן, היכן וכמה??? (המחיר)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Regev,

בבקשה תנו לי שם של כרטיס מסך עם מאיץ גרפי מהיר, זכרון 32 מינימום, וזיכרון DDR, עם יציאת TV וקידוד לDVD והכי חשוב, שלא יעלה מעל ל480 ש"ח. :lol: :lol:Thank U

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  7. Started by Regev,

איזה כרטיס מסך יותר טוב??? התערבתי עם בן הדוד שלי שעושק קברים GeForce MX400 64Mb + TV או GeForce 2 Titanium 32Mb + TV ואיזה לוחות טובים לאוברקלוקינג???

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by Regev,

מישהו יודע פה איזו חנות בארץ חוץ מס.ג.מ מוכרת את הכרטיס- VideoLogic Vivid!XS Kyro II 32Mb + TV Out או אפילו רק כרטיס עם מעבד KYRO II. מישהו יודע???

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by yair_gobani,

נכון ששמים את הזכרון עד הסוף ושני הלבנים נסגרים לבד. האם הפלסטיקים הלבנים שנסגרים לבד חשובים ?? כי אצלי נשבר הפלסטיק באחד הצדדים :'( :'( ואני רוצה להוסיף זיכרון האים אני יוכל בלי אחד הפלסטיקים??

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  10. Started by chichy,

הגיע אליי שמועה שמחיר הכרטיסים הנ"ל עומד לעלות בימים הספורים!! זאת עקב החלטת המכס כי המוצר הינו מוצר חיצוני למחשב ולא פנימי. מי שמעוניין לקנות, הייתי ממליץ לקנות לפני שהמחירים עולים!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Innovision Geforce 2MX 400 32Mb + TV OUT או Hercules 3dprophet 4500 64MB + TVOUT יש לי מחשב AMD ATHLON XP 1700

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by DJO,

ציטוט מתוך העמוד הראשי של זיגזג: לפי הבנתי DDR ו SDRAM הן שתי שיטות שונות של זכרון פנימי... אז הזיכרון של הכרטיס הזה הוא SDRAM או DDR?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by url,

מישהו יודע איך GPT בתור דיסקים לצרוב עליהם? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  14. Started by Regev,

האם זה נכון שמעבדי AMD 1600+ זהו מעבד 1400 מגה הרץ למעשה?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מצאתי את הכרטיס הזה ואני שוקל לקנות אותו! האם זה כרטיס טוב? למה HERCULES 3D PROPHET ALL IN WONDER 7500 DV שהוא אמור להיות חלש יותר (?) יותר יקר? האם הכרטיס הזה טוב יותר (משתלם) מבחינת האוברקלוק ומהירות אליו הוא מסוגל להגיע מה - Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR ) אשר נמכר בזיגזג ואגב שימו לב להפרשי המחיר שכן ATI עולה 170$ וה GF3 עולה 219$!

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by BenK,

המודם שלי נדפק.......... של רוקוול והוא גורם לניתוקים השאלה אם הקבלה נותנת אחריות על זה כיוון שלא כתוב עליה אם יש אחריות אלא שבעזרתה ניתן לקבל את האחריות לא עבר שנה... האם יש לי אחריות?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  18. Started by Johnny,

שלום לפני כחודש בעת הרכבת המחשב החדש שלי, נתקלתי בחלק מוזר שלא ברור לאן הוא קשור, בקופסה של הספק (Enermax EG465P-VE). החלק הוא מעין טבעת עבה ושחורה העשוייה מתכת שחורה (שממש מזכיר מתכת של מגנט - אבל זה לא!). תמונה מצורפת למטה (ותסלחו לי על היכולת הציורית הירודה שלי). בנוסף, בספרון של הספק המכובד הנ"ל לא טרחו לציין שום פרט על העב"מ. אם מישהו מכיר, יודע, שמע, ראה או משהו בסגנון ויכול לעזור, אני ממש אשמח. המון תודות...

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by guy94,

יש לישאלה נוספת, אמרתם שה - ALTEC ADA880 טובים יותר למוזיקה מאשר למשחקים ובאתר של ALTEC רשום שהם מיועדים בעיקר למשחקים בעוד שה - ATP 3 מצויין שהם בעיקר למוזיקה... ועוד מוזר ש - ATP 5 בכלל לא מצויים באתר שלהם !!! זה מעניין אותי מכיוון שאני מתכוון לקנות בקרוב מערכת רמקולים ואני מתלבט בין ה - ATP 5, ATP 3, ADA 890, השימוש העיקרי שלי הוא בעיקר מוזיקה ופה ושם גם משחקים איזה מערכת כדאית ?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מדפסת HP-940 כל פעם שאני מדפיס לא כל העמוד מודפס החלק הימני שמופיע במסך לא יוצא בהדפסה

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by Regev,

הכנסו לקישור הזה (לא עמוס) ותגידו לי אם היה שווה לקנות את הרמקולים האלה ב299 ש"ח. הרמקולים

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Regev,

מה דעתכם על כרטיס המסך של ATI: Xpert 2000 Pro - 32mb - Rage 128 Pro - TV OUT - AGP ולמה הוא כזה זול? 305 שקל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. ??? באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 2 תגובות
    • 944 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.