עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני צריך טיונר למדפסת לייזר xerox Phaser 3121 אז אם מישהו יכול למצוא לי בהכי זול שאפשר אז תודה ד"א אני צריך רק דיו שחור. ???

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  2. כרגע יש לי מדפסת של HP דגם Deskjet 5550, יש לי אותה על 7 שנים והיא עובדת כמו חדשה. המדפסת עובדת בצורה מעולה, אין איתה בעיה אחת. הדיו שלה הוא 56 שחור, 57 צבעוני. חסכוניים ?? השאלה היא האם יש כיום / עדיף כיום לקנות מדפסת אחרת (דגם אחר/חברה אחרת)? אם כן, המטרה שבמדפסת החדשה תיהיה גם מכונת צילום וסורק. תדירות שימוש במדפסת: שואף לאפס. אך יש את הימים שבהם צריך לצלם דפים. תמונת מדפסת - http://www.superwarehouse.com/images/products/printers/inkjet/hp/hp_deskjet_5550.gif . תמונת ראשי הדיו - http://img.tomshardware.com/us/2002/09/06/hp_deskjet_5550/hp_deskjet_5550_4.jpg .

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים בסביבות ה400 ש"ח בערך.. אני יודע שזה לא טוב כל כך למשחקים אבל בכל זאת אני חייב אלחוטיים אז אני יקנה.. מה אתם אומרים על הסטים האלה : Logitech LX500 או זה Logitech Cordless Desktop LX710 או שיש לכם הצעות אחרות ? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  4. שלום לכם, רציתי לקנות מדפסת חדשה, לאחר ש-2 מדפסות שקניתי ללא יעוץ מפורום כלשהו היו גרועות ביותר, וחשבתי שהרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ איתכם. התקציב שלי הוא 300-400 ש"ח (אני יודע שנמוך). ומה שאני מצפה לה זה מדפסת שלא מדפיסה באיכות יוצת מן הכלל ולא לייזר ולא פטנטים אחרים, אלא היא רק יכולה להדפיס רגיל, לא מתקלקלת, הדיו שלה לא נגמר כ"כ מהר (מכסניות דיו גדולות יחסית), והדפים שלה לא נתקעים (שמאגר הדפים לא יהיה מעל הדפסת, זה גורם לתקיעתם). המדפסת צריכה להיות מאופיס דיפו. אני יודה מאוד לכל מי שיעזור :-*

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Niv Norman,

לאחרונה מצאתי אוזניות של HP שנראות נוחות וזולות(253 שח בסטארט פיסי) הבעיה היא שלא מצאתי שום סיקור של המיקרופון/ איכות אודיו של האוזניות. מישהו יכול להגיד לי משהו על האוזניות או לתת לי דרך לדעת? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לא מחפש משהו של גיימרים,רק כמה כפתורי עזר של ווליום מספיקים לי התקציב הוא 150-170 ש"ח איזה חיבורים נחשבים היום להכי מתקדמים ויעילים ? חיבור USB , אינפרא אדום ? והאם העכבר דורש החלפת סוללות בתדירות גבוהה או שעדיף כבר לקנות סט שבא יחד עם מטען ?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  8. שלום כולם. אשמח אם תוכלו לעזור לי להתאים ציוד היקפי למחשב שלי. בעיקרון אני צריך ציוד היקפי למשחקים. אני משחק בעיקר BF3 אבל בקרוב אתחיל לשחק גם GW2. חשבתי על הציוד הבא, סוג של פשרה בין FPS ל-MMO? Razer Anansi Naga Hex אני לא בטוח שעשיתי בחירות נכונות כי העכבר והמקלדת האלו מסתמכים על שימוש רב ב-Binds, משהו שאני לא עושה יותר מדי. האם יש ציוד ברמה דומה אך פחות מבוזבז? העכבר צריך להיות בצורת Claw (אם אני מבין נכון את המושגים). העכבר חייב להיות מדוייק ולעקוב כמו שצריך. אני חייב משטח לעבר כי השולחן שלי כבר הרוס מהעכבר הישן :-X המשטח לא חייב להיות גדול כי אני משחק על רגישות גבוהה. אני מעדיף מחברת Razer / Steelseries / Logitech. תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, חברים המליצו לי על הפורום הזה לכן החלטתי להתייעץ איתכם בנוגע למסך ורמקולים חדשים. התקציב שלי הוא משו כמו 1400 שקל כרגע. יש לי את הציוד הנ"ל הכרטיס מסך שלי הוא HD5850 1GB מסך- samsung 2243ewx רמקולים-Altec lansing vs2621 עכשיו הקטע הוא כזה אני מתלבט אם להחליף מסך מכיוון שהמסך שנמצא אצלי כרגע נמצא במצב טוב וללא בעיות אבל הוא נמאס עלי והטכנולוגיה שלו דיי מיושנת (פאנל TN, רזולוציה של 1680X1050 וכו') בנוסף אני רוצה לחבר את המסך לממיר ואין באפשרותי לבצע זאת לדעתי, הרמקולים לעומת זאת נהרסו וכבר לא עובדים בצורה טובה לכן אותם חובה להחליף (התקציב שברצוני להשקיע הוא משו כמו 400 ש"ח) שיהיו 2.1. השאלה היא אם אתם הייתם במקומי הייתם מוציאים עכשיו בסביבות ה1000 שקל בשביל מסך חדש? (א…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by ShorTy,

אהלן, ברצוני לרכוש מקלדת מכאנית לגיימינג, חשוב לי שתהיה שקטה ומוארת, כרגע אני משתמש במקלדת של לוג'טיק והמקשים די רכים, אשמח למשהו דומה. בקשר לסוויצ'ים ולצבעם אני פחות מבין לכן הנני כאן, כמו שאמרתי שקטה, מוארת, לא צריך יותר מדי מקשי מאקרו וכו'. התנסתי אצל חבר במקלדת של רייזר, אין לי מושג מה הדגם אבל הייתי שמח על המלצה למקלדת מאותה החברה. תודה מראש, גל.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zvi0005,

שלום אני רוצה לקנות עכבר כמו Microsoft Mouse 5000 שלא שומעים בו את הקליקים של הלחצנים אבל עכבר גדול יותר בממדים(יד גדולה), אתם יכולים לייעץ דגם מסויים?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

יש לי מדפסת HP DeskJet 930C, שהגיעה עם כבל LPT רגיל (אבל יש לה חיבור לכבל USB מאחורה). בלוח אם הנוכחי שלי אין LPT ואני גם לא מעוניין לשלב יציאה כזאת (ע"י PCI או כל דבר אחר, זאת יציאה ענתיקה שאני לא מעוניין בה). השאלה, מאיפה אני יכול להשיג את הכבל הזה, אני מתאר לעצמי שהוא מתאים לסדרה גדולה של מדפסות וaזה לא משהו יחודי לסדרה שיש לי, בנוסף אני גם מאמין שזה חיבור USB סטנדרטי כלשהו, רק שיש מבחר של גדלים ו"שמות" שאני לא יודע לשייך לפי הצורה איזה USB זה בדיוק... תודה רבה !

14. Started by BarM,

שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Emin,

חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  16. עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT כנסו ללניק ותנסו לעזור לי http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by MichaelZ,

אני צריך לבחור את המשטח הכי טוב לעכבר שלי לפי הפרמטרים שאני אציג. "משטח" - הכוונה היא לכל "חומר" שאני יכול להשיג, כולל, כמובן, פדים לעכבר שמוכרים בחנויות. זהו עכבר של גיימינג אבל לא קניתי אותו בשביל לשחק במשחקים. קניתי אותו, לפני הכל, מפני שרציתי את הרזולוציה הכי גבוהה וכמובן גם בגלל כל התכונות שהמוצר הזה מציע. שולחן העבודה שלי הוא בגודל 2560 על 1440 פיקסלים (מסך בודד) מה שדורש, כמובן, דיוק גבוה בתזוזת העכבר. הדבר מתורגם לרזולוצית העכבר שהיא פחות מהמקסימום. אני משתמש ב- CLAW GRIP מפני שכדי להעביר את הסמן מקצה אחד של שולחן העבודה אל הקצה השני, העכבר צריך לזוז פיסית 4-5 ס"מ. זה מה שאני רוצה, וזה נורא נוח לי. עם ה-CLAW GRIP אני יכול להעביר במהירות את הסמן למקום "הכללי" המבוק…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by MODI,

זה המארז http://www.ksp.co.il/html/part_uin.php?uin=3388 כמו שרשום הוא בא עם 500W ספק האם הוא יחזיק מערכת amd athelon 3.2 ati radeon x1300 512 mb 512 ram 80gb maxtor K8NF-9 s939, NF4, PCI-E

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  20. אני לא יודע אם זה המקום מקווה שכן אז זה המחשב: מפרט טכני: מעבד אינטל Intel 300MHz 32 Bit Xscale זיכרון 32MB SDRAM Intel StartaFlash ROM 32 MB מסך מגע צבעוני LCD TFT 16BIT בטכנולוגיה חדישה של- Transflective TFT Liquid crystal תומך ב- 65,536 צבעים רזולוציה 240X 320 גודל אלכסון '3.5 הגדול בשטחו ב-20% מהמתחרים ג'ויסטיק משוכלל עם 5 פעולות 4 לחצנים מהירים להפעלת יישומים : אנשי קשר , דואר אלקטרוני , לוח שנה ודף הבית כולל אופציה לתכנות מחדש. מקלדת מגע אנגלית / עברית טייפ מנהלים דיגיטלי מובנה כרטיס קול סטריאופוני מובנה המנגן MP3 רמקול פנימי + מיקרופון פנימי לחצן Reset לאתחול חלקי של המכשיר או אתחול מלא לחצן Scroll לדפדוף בין דפים , אינטרנט ומסמכי עיבוד תמלילים חיבור …

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  21. אני צריך לדעת אם הלוח הזה: http://www.asrock.com/product/ConRoe945G-DVI.htm תומך את הכרטיס X1900GT אמרו לי לבדוק ואין לי מושג איך עושים את זה....! :-\

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  22. שלום לכם אני מתחיל ספריה גדולה למשחקים רוצה להדפיס את דף הקידמה של המשחקים בצבעוני איזה מדפסת היייתם ממלצים כחסכונית ללכת על דיו או לייזר נא להאיר אותי תודה מראש .

23. אני צריך אל פסק שיחזיק לי את המחשב עד 5 דקות בכל פעם שיש הפסקת חשמל או קצר (לא צריך שיכבה לי אותו) מחשב רגיל עם עם מסך CRT 17. איזה אל פסק יתאים לי (מבחינת כח...)? ואיך האל פסק של גמאטרוניק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by PoHuisT,

יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by BuLa,

יש לי מקלדת שקניתי מארה"ב, אני רוצה לשים עליה אותיות עבריות ואני זוכר שכמה פה הזכירו אפשרות של חריטה אז אם מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה, או דרך אחרת לשים אותיות קבועות, אני אשמח לקבל עזרה מדבקות זה לא אופציה... כבר ניסיתי

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.