ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
חיברתי צורב (LG 12X8X32) למחשב שלי והוא גורם לרעש סטטי עם הרמקולים שלי (CREATIVE INSPIRE) יש לזה פיטרון (חוץ מהרחקת המארז מהרמקולים)?????????????
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אהלן, עם יציאת כמות המשחקים המרשימה בזמן האחרון (Renegade, Heroes4, TH3 PC..) אני רואה שדיי נגמר לי המקום בהרדיסק. נראה לי שהגיע הזמן לחדש. כרגע יש לי מקסטור 20גיגה 7200RPM. איזה כונן 7200RPM 40 גיגה הייתם ממליצים לי? האם אני יכול פשוט להעתיק את כל מה שיש לי כרגע על הדיסק לדיסק החדש ואז אני לא אצטרך להתקין מחדש ווינדוס? כמה להערתכם שווה ההרדיסק הנוכחי שלי היום? תודה עריכה: הירוס 4 לא 3
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הצורב של Lite-On 40x24x10 שווה משהו? או שעדיף משהו אחר?? המחיר שלו די זול יחסית לאחרים..
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הייתי עכשיו בפלונטר וראיתי את הכרטיס הכי חדש של gainward, 750 ultra שמבוסס על g4 ti 4600. קיצר, היה כתוב שם שהוא מתאים רק לווינדוס באנגלית. מישהו יודע מה פשר השטויות האלו?
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה ואם ייצרו אותו אז לאיזה שוק הוא יהיה ממוען ( למקצועי לדעתי) ואילו ביצועים יהיו לו להציא?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך את עזרתכם בכמה סוגיות אחרונות לפני הקנייה אז זה המפרט שלי(פחות או יותר) -----------------מעבד------------------------------- AMD ATHLON XP 1700 ( 1.47 GHz ) -- >$ 155 ----------------זיכרון--------------------------------- CRUCIAL / MICRON 256 MB DDR 2100 256MB PC2100 -->$ 105 --------------לוח אם-------------------------------- Asus A7V266- E -->$ 168 -------------כרטיס-קול----------------------------- Creative SB Live 5.1 ( RETAIL) --> $ 55 ------------- כרטיס-מסך---------------------------- $351<--HERCULES - Prophet III Titanium 500 - GeForce 3 - 64MB DDR - TV out - DVI out -------------כונן קשיח-------------…
-
- 46 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חלק מכם טוען שעדיף את ההרקולס וחלק טוען שהם ממש מחורבנים אז מה עדיף ההרקולס 5.1 או הג'יניוס 5.1?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות מחשב פנטיום 4 1.6 ממוצע לבית במחיר כולל של 4000 ש"ח (כולל מסך), אבל שגם יתמוך בסורק, צורב וכל מיני תוכנות להקלטות מוזיקה, מידי וכו', כך שיהיה טוב ולא יקרוס !! הבעיה היחידה שלי היא בלוח אם !! אני לא מבין בזה כלום וצריך המלצה ממישהו שמבין. המחיר אמור להיות ממוצע, אבל אין לי מושג איזה סוג ודגם כדאי ומה שווה או לא . בחנויות כולם אומרים שהכל אצלם מעולה אבל אני מניח שהם סתם מבלבלים ת'שכל. עזרה בבקשה !!!! ???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את המדפסת הזו בפרסומת של הום סנטר שמציעים טרייד אין, על כל מדפסת ישנה. השאלה שלי, או יותר נכון השאלו הן האם המדפסת הזו שווה משהו, איך איכויות ההדפסה שלה, והאם המבצע הזה שווה? לפי המודעה בעיתון בידיעות אחרונות, היא עולה 550 ש"ח, ובתוקף המבצע היא תעלה 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי 4 זכרונות של 64MB כל אחד-קיבלתי בחינם. יש מקום רק לשלוש איך ואיפה אפשר להשחיל את הרביעי?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
-
עכשיו אני חוזר שנית: בלי שום קשר למחיר!!! מה עדיף מבחינת אמינות, איכות, אוברקלוקינג וביצועים: Intel Pentium 4 1.6[glow=A]A[/glow] AMD Athlon XP 1900+
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש לכרטיס זה יציאת TV? שמעתי הוא מצוייון במיוחד אחרי אוברקלוקינג. :
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין את הכרטיס הנ"ל , מישהו מכיר אתר טוב עם הכרטיס או חנות\אתר בארץ ? תודה מראש .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה צורב עדיף: a-open 32x12x48 lg 32x10x40 שתייהם בערך אותו המחיראבל מה יותר טוב (ביצועים ושקט) ???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי חברה תראו זה העניין אני מחפש רמקולים 4.1 שיעלו עד לבערך 700 שקל . אל תציעו לי 5.1 כי הכרטיס קול שלי לא תומך בהם ועכשיו הגענו לנקודה הקשה צריך שיהיה לרמקולים מעמדים לרמקולים האחוריים אחרת איפה אני אשים אותם? אם יש לכם המלצות בכל נושא תגיבו זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אוקי זה הולך ככה- יש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר. רסיבר די וי די ושאר בבלט לא עקרוני. אני חייב כרטיס קול חדש, כי יש לי קריאטיב 16 ישן. מאוד. לפי מה שהבנתי המפענח ל-5.1 קיים כבר ברסיבר ולכן אני לא צריך לכרטיס קול 5.1. איזה כרטיס קול מומלץ להתקין במחשב לשמיעה באיכות טובה? כמובן שיש הגבלת מחיר 200-300 שקל. ואיך מומלץ לחבר את המערכת? בחיבור אחד או בחיבור גם של האחוריים וגם של הקדמיים בכרטיס קול...? יש דגש על איכות, ורצוי בעל יציאה וכניסה אופטית. לא שחיבור המערכת למחשב בסיב אופטי בא בחשבון, כי אני צריך כבל של 5 מטר שעולה 1000 שקל. שלכם, אביעד.
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אלה 510? או שאפשר כרטיס רגיל..?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ושוב.. יום ראשון אני "משדרג" את המחשב וראיתי את הבנדל הזה ב-2194 ש"ח במקום מסוים (חברה, תתבגרו, אני אובייקטיבי ואין לי חשק להיכנס לוויכוחים. עכשיו סה"כ ציינתי רכיבים, נא לא לנעול, אני צריך תשובה...) מה דעתכם? בטווח של +/- 10% יש משהו יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-