ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אוקי אז כדי את http://www.logitech.com/index.cfm/gaming/pc_gaming/gamepads/devices/292&cl=us,en ????
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
. תקציבכם (הסכום שאתם מוכנים להשקיע בקניית העכבר):300 2. חריגה מקסימאלית (החריגה המקסימאלית - התקציב המקסימאלי אותו אי אפשר יהיה לעבור): 360 3. כיצד אתם מחזיקים את העכבר? - כדי שנדע לתת לכם את המוצר הנוח ביותר לכם, סמנו את הצורה בה אתם מחזיקים את העכבר: Claw 4. במידה ויש כבר משטח לעכבר, אנא ציינו את שמו של המשטח כדי שנדע להתאים לכם את העכבר גם במבחינת תפקוד החיישן וגם מבחינת הרגליות של העכבר: אין משטח לא משתמש 5. בקשות מיוחדות - עכבר לימיניים / שמאליים וכדומה. ימיני כמובן. 6. מהם השימושים של הציוד שתרצו לקנות?: גיימינג וגלישה. 7. הערות נוספות: תביאו לי קישורים מKSP בלבד תודה!
-
- 36 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני יודע שהשאלה הזאת נשאלה כבר מאה פעמיים ואני מקווה שתוכלו לענות גם לי . אני מחפש מארז למחשב חדש שקניתי MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset Motherboard For AMD Socket 939 CPU AMD Athlon 64 3500+, 512K, L2 Cache, Socket 939 Windows Compatible 64-bit Processor-box Patriot Dual Channel Kit 184-Pin 1GB(512MB x 2) DDR PC-3200 w/ XBL Technology - Retail readon 9800 pro 128MB gigabyte עם קצת ניסיון עם מעבדי AMD שמתחממים הבנתי שצריך לשים במארז הרבה מאווררים.{ לפחות 3-4 } לא כל כך משנה לי אם היה במארז חולון או לא רק שיהיה גדול מספיק והבנתי שיש כאלה שגם בולמים את הזעזועים של המאווררים ובכך הרעש מופחת . כמו כן הספק שהמליצו לי לקנות הוא Thermaltake TT420APD 2-f…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק מחנויות בעלות סניף בחדרה (לא בהזמנה אונליין, עדיפות ל KSP או אייבורי) תקציב באזור ה 100 שקל, חובה מיקרופון. האוזניות הן לסרטים, מוזיקה ומשחקים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לקנות אל-פסק אבל אני רואה שיש הרבה סוגים וחברות אז אם אפשר תנו לי הצעה של אל-פסק שהוא טוב וישמש אותי (להגנה מפני נחשולי מתח ושאם יש הפסקת חשמל אז יתן לי זמן לכבות את המחשב) במחיר של עד -400+ תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הגה וג'ויסטיק כמו של סוני למחשב, עד 200 ש"ח כל אחד. על מה אתם ממליצים לי?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן לכולם אני רוצה לקנות בשביל המחשב שלי הגה שיש בו גם קלאץ' וידית הילוכים(תיבה ידנית), האם יש חיה כזו שאתם מכירים אותה?
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ויש לו אפשרויות עריכה של סרטים ושמירה שלהם במחשב.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בבקשה המלצה על מארז, עדיף שיהיה גדול ועם אירור לפחות שני מאוורים, יופי לא כזה חשוב אבל עדיין מעדיף משהו בסטייל ספק אמין לפחות 450 וולט שיש לו הגנה מנפילות מתח וכו' עכשיו אני ידוע שזה דיי בעיה כי ספק טוב לפי מה שביררתי עולה 500 שקל מעל 450 ומראזים סבירים עולים בסביבות ה 400 שקל אז זה כבר יוצא 950 שקל, למי שיש מציאה שירשום בבקשה. והמחשב שאני עומד לקנות הוא amd 300 his x800xl 256mb עם הקירור שלו גיגה זכרונות לוח אם של אסוס אני מתכנן להוסיף מאוור בינוני פלוס למעבד וגם המארז אמור להיות עם 2\3 מאוורים. 450 וולאט מספיק ? או שאני יכול להתפשר על ספק של 400 וולאט? עריכה: יש למישהו מארז ב 850 שקל יחד עם ספק אמין וטוב? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
יש לי מחשב (P4) והספק כוח נשרף. המארז תמיד היה חם ולא אהבתי את זה, לכן אני רוצה להחליף מארז, מאווררים וספק כוח. על מה אתם יכולים להמליץ לי? תודה עריכה: נוספה המילה 'צריך' כדי שידעו שאתה צריך המלצה ולא ממליץ בעצמך.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתקציב עד 500 ש"ח המערכת היא amd 64 3000+ s939 msi k8n neo4 platinum gigabyte 6600gt צריך שיהיה כמה שיותר מאוורר והרעש לא מפריע לי תודה
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את ה- Canon IP3000 ורציתי לשמוע את דעתכם עליה.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מדפסת הכולת: צילום, פקס, סריקה שולחנית והדפסה. את המדפסת הכי משתלמת שיכולה להיות מבחינת דיו ואיכות במחירים של 300-500 ש"ח. תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת דיו צבעונית חדשה, התקציב שלי הוא בסביבות 400-500 ש"ח. אני צריך להדפיס מסמכים בעיקר עם טקסט ומדי פעם תמונות/גרפים, אבל אני לא מדפיס תמונות באופן שגרתי ובכמות גדולה. חשוב לי בעיקר שהמדפסת תוכל להדפיס המון טקסט בשחור! כמו כן אני מעדיף מדפסת של CANON, ושתהיה עם 3 שנות אחריות. אני חשבתי על CANON PIXMA IP1500 : http://www.lamir.co.il/product.asp?product=3156 אשמח לשמוע מה אתם אומרים עליה ואם יש לכם הצעות אחרות.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
-
אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מכשיר (מדפסת) לייזר משולב לבית. והיכן להשיג את המכשיר.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מעוניין במדפסת לייזר משולבת צבעונית. אשמח לקבל ביקורת על מדפסת סמסונג CLX3175FN או כל מדפסת אחרת. התקציב עד 1600 ש"ח. אם יש מדפסת יותר טובה מCLX3175FN במחיר זול יותר אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
צריך מדפסת לייזר צבעונית, לא בגלל שאני מדפיס הרבה אלא בגלל שנמאס לי מהבעיות הקשורות להזרקת דיו (מריחות, החלפת מיכל צבע כל 20 דפים ואיכות הדפסה על הפנים). אני מדפיס 50-100 דפים בשנה מקסימום, כך מהירות וחסכוניות הם לא כל כך עניין (כל עוד זה יותר טוב מהזרקת דיו). אני יודע שאין מדפסות ממש טובות בתקציב הנ"ל, אז אין צורך להגיד את זה, זה התקציב. רצוי שתהייה יחסית קטנה ויש יתרון למדפסות על דופלקס ו\או חיבור רשת. כל שאר הדברים כמו משולבת עם פקס\סורק או קורא כרטיסים לא רלוונטים. בנוסף, ראיתי שמוכרים Samsung CLP-310 ב-800 שקל, האם היא מדפסת טובה\סבירה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על מדפסת עד 500,שתיהיה משולבת עם סורק ללא פקס, שתיהי חי\סכונית בצבע, ושתיהיה טובה, שתיהיה מדפסת ציבעונית אם אפשר בפחות מ 500 ש"ח אז אפילו יותר טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שממש קצר בתקציב, משהו מבוסס על DURON 800-900MHZ לדעתי יספיק לו אני רק צריך המלצה על לוח אם טוב וכ.מסך נורמאלי... ונ.ב המחשב לא משמש למישחקים
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה על מיקרופון פשוט. אבל שישמעו טוב משהו עד 75 שקל.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי... אני צריך מיקרופון ואוזניות בעיקר בשביל שיחות בסקייפ... ורצוי בחיבור USB. הקטע שאני לא רוצה לקנות איזה זבל סיני שיחזיק לי שבוע... אלא משהו נורמלי בעלות מינימלית... ושאני גם אוכל להנות ממנו.. מה הדבר הזול ביותר שאני יכול לקנות וגם להנות ממנו? המלצות יתקבלו בברכה.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-