ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מעוניין לקנות עכבר + פאד במחיר של 200 ש"ח. אפשרות חריגה לא יותר מ-50 ש"ח. העכבר הוא לגיימינג (כמובן). תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה למדפסת פשוטה ביותר שתהיה זולה מאוד והדיו שלה זול מאוד והאיכות לא כ"כ חשובה כי אני מדפיס בעיקר דברים שלא משנה האיכות אבל אני לא רוצה שיהיה גרוע. עד היום הסתדרתי יפה עם Canon i320 אבל כנראה שהיא התעייפה (למרות שיתכן שהבעייה בדיו, כי קניתי דיו שמהתחלה היה נראה דפוק). מה אתם אומרים למשל על Canon ip1800? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=576982 אשמח לקבל את עצתכם. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי. אשמח לקבל המלצה למשטח טוב לעכבר (G5) למטרת משחקים כמובן... חשוב שהוא לא יהיה כל כך גדול כי השולחן שלי די מצומצם, אבל עדיין שיהיה נוח לשימוש! אין הגבלה של תקציב, אשמח לקבל דגם מדוייק (שאוכל להזמין בדיוק את אותו הדבר), והמלצות מבעלי המשטח כמובן! תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אשמח לקבל רשמים מאנשים שרכשו את המארז הנ"ל,במיוחד לגבי רעש העבודה שלו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני צריך מארז וספק עד 500 שקל שיהיה אבל שקט,זה נורא חשוב לי השקט. תודה
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראיתי אותו במבצע בפנדה ב700 שקל. אני צריך מארז HIGH END עם אורור טוב כי המארז שלי חנוק אני צריך מארז מקסימום במחיר הזה האם זה המארז בשבילי ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אשמח להגה מרוצים רוטט עם דוושות + כמה פיצ'רים נוספים אם יש למשחקי מירוץ, כמ לדוגמא ה-COLIN MCRAE DIRT תקציב עד 350 ש"ח . תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות ספק כוח למערכת הבאה: AMD 64BIT 3000+ K8N51GMF-9 X1800XT 512MB*2 220GB (שתי דיסקים) ויש רק שלושה ספקים שהוא יכול לקחת: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-550P5&cart=11557712613166924〈=heb http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=TOP-520PW&cart=11557712613166924〈=heb מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
מדובר בטלפון הזה למי שמכיר רציתי לדעת האם יש לו מתאם אודיו לחיבור למערכת או משהו כזה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
אז ככה מישהו מפה פעם קנה מNOACOMP.COM ויכול להמליץ עליהם? כי אני פשוט לא רוצה רכיבים ממוחזרים וג'נריים אני רוצה לקנות אצליהם את העכבר MX 518 קיצר איך החנות תנו חוות דעת
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נכון להיום יש לי עכבר מסוג MX1000 של לוגיטק השאלה שלי אם כדאי לי להחליף אותו ולקנות MX Revolution חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים שיש בין בעכברים הנ"ל? ולפי מה שהבנתי לMX Revolution יש מקלט דונגל USB ותחנת העגינה שלו גם מתחברת לUSB אז אם הבנתי נכון העכבר תופס שני שקעים של USB?? ובכללי לכל מי שיכול לספר לי על העכבר חוות דעת של משתמש אני נורא ישמח! תודה לכולם! שתהיה שנה טובה וחג שמח לכל חברי פורום HW
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-