עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש לי כרגע מארס של אנרמקס FS710B שזה בעיקרון CIEFTEC רגיל מברזל לא אלומיניום. אני מתכוון לקנות לוח ומעבד חדשים A64 אני רוצה משהו יותר טוב ויותר מאורר אז חשבתי על משהו שיש לו מאוררים של 120מ"מ מכיון שהם דוחפים הרבה אוויר אבל מרעישים פחות אבל אני לא מוצא מארזים עם יותר ממאוורר אחד של 120 חוץ מ SHARK של THERMALTAKE אבל בהחלט יקר מדי. אז מה אתם ממליצים לי, התקציב שלי הוא לא יותר מ 600-650 ש"ח עדיף במארז יהיה ספק ואם אפשר פחות אז גם טוב. ראיתי המארז הזה COMPICASE 6920 רציתי לשאול איך הא מבחינת עמידות האם הוא עשוי זול? ואיך הקירור שלו האם הוא יהיה יותר טוב מהמארז שלי כרגע ( בשלי מותקנים כרגע שלושה מאווררים מקדימה ושניים מאחורה ואחד בדלת. תודה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by trojan,

אין לי מושג איזה אל פסק לקנות שבאמת יתאים למחשב שלי אז אם בבקשה אפשר המלצות הן יתקבלו בשמחה ד"א אם צריך מפרט מינימלי של המחשב אז הנה ספק 480w מעבד pentium 3 ghz lga775 לוח אם intel avalon 915 זיכרון 512 ddr כרטיס מסך g-force 6600 GT 128 mb ד"ק 120gb 7200 rpm כמובן אם אפשר כמה שיותר זול זה יהיה טוב ! תודה.

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  3. אני צריך מדפסת למשרד של אבא שלי לשימוש משרדי וחשבתי ברצינות על Xerox 3150 . טיונר מקורי עולה 390 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) טיונר חלופי עולה 190 ש"ח ומספיק ל 5000 דף (בכיסוי 5%) מה אתם ממליצים לי ?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by hedva,

המדפסת לא תעבוד הרבה, (לפעמים הרבה, ויתכן שבועות שלמים שכלום), לכן חשוב אמינות למכשיר שמתמודד עם התיבשות דיו ההדפסה היא של מסמכים, לכן חשובה איכות הדפסה, ולא צריך צבע חשוב פקס עצמאי (שניתן לחייג ולשלוח כשהמחשב מכובה) האם משנה לייזר/דיו?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום לכולם - מעוניין לקנות מצלמת רשת טובה. מיטב הבנתי Logitech מובילים בתחום... שמעתי על - QuickCam® Orbit MP אבל בזאפ המחירים נעים בין 480 בנועה (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5331) לבין 990 בנועה גם כן ? (http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2511) ??? למה מה ההבדל בין 2 המצלמות הללו ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by apolo1,

אני מחפש מארז למחשב משהו בסביבות ה 300 שקל +/- שיהיה בו מקום ל 4 מאווררים (1 דלת, 1 קדימה ו 2 אחורה) רצוי 90-120 מ"מ בנוסף אני רוצה לרכוש ספק מתח PURE POWER מחברה עם שם של 450W ומעלה בסביבות מחיר 400 שקל תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  7. אם אני אשים במחשב רגיל BT העכבר יעבוד? ולכמה זמן תספיק לי הסוללה? תודה...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by roadkill15,

אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות עד 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. היי, יש לי נוהג נקות מקלדות בצורה יסודית פעם בשנה, ועם מקלדת רגילה זה הלך טוב, פרקתי אותה מהאלקטוניה ורק את הפלסיקים ניקיתי עם סבון, בכל אופן אני כמו מטומתם חשבתי שכך הדבר גם במקלדת microsoft elite ובאמת הלך טוב, שטפתי וייבשתי רק את הפלסיקים, וגם ההרכבה הלכה טוב, בעה שני מחבר את זה למחשב היא לא עובדת! בבקשה תעזרו לי !! זה מקלדת ממש יקרה וכבר אי אפשר להשיג כאלה היום!, תודה מראש *סליחה על השגיות, זה ממש קשז לכתוב עם וויטואל קיבורד*

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  10. Started by reNji_,

אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  11. אני רוצה לדעת אם המקלדת והעכבר האלו טובים למשחקים..!! http://ivory.co.il/product.asp?productid=2762&CatCode=412 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2686 http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=385&ArticleID=919&Page=1 תגידו איזה עכבר הכי טוב ואם העכבר הלא אלחוטי טוב לגיימרים וגם המקלדת..!! תודה לעוזרים...!!!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. Started by DaMn18,

אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by shlomi_x,

היי, הצרכים שלי: התקנת תוכנה שפיתחתי בסביבת DotNet על מכשיר נייד, קטן וקומפקטי המריץ מערכת הפעלה מייקרוסופטית. אשמח אם משהו יתן סקירה (או לינק) על ההבדלים בין PDA לבין Pocket Pc, חברות מייצרות, מערכות הפעלה, קלות הלבשת תוכנה תפורה, וכדומה. תודה, שלומי

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. טוב תיראו זה המארז ויש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-8ipe1000-g ואני לא יודע אם זה יתאים למארז ועוד שאלה אני קונה אותו מהאתר זיגזג אז האתר הזה טוב יש למישהו ניסיון איתו בהזמנות או ביכלל שזה מוצר איכותי?? ???

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום ראיתי פה בכמה דיונים תמונות של מתחים של ספקי כוח . רציתי לשאול , אם אפשר לבדוק את איכות הספק דרך איזו תוכנה ? תודה רבה 1. עד עכשיו חשבתי שיש לי ספק ג'נרי אבל לא! :> אפילו יש לחברה הזאת אתר www.macase.com יש לי את הספק שלהם , 300W , זה ספק טוב ? באתר יש גם לוח מתחים של כל הספקים שלהם 2. אני רוצה לקנות עכשיו AXL-800 וגם בקר מהירות ל4 מאוררים ומאוררים , בסט , בפנדס , זה עולה 150 ש"ח את 3 המאוררים לשים במארז ואת הרביעי על AXL... ומעניין לדעת אם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת? והנחה שאני גם עושה OC שאר המפרט שלי הוא NF7-S הרד דיסק 40 GB וכרטיס מסך TI מעבד 1700+ וגם DVD וצורב

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  16. חסר לי ההגה(אני גם ככה לא משתמש בו) וחשבתי אולי אוכל לנצל את הדוושות בFLIGHT SIMULATOR הסט הוא של THRUSTMASTER ויש לדוושות חיבור שנראה כמו PS2 שמחבר להגה ובהגה יש חיבור USB. האם יש דרך לחבר את הדוושות בנפרד?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by Exe,

אני מעוניין לקנות גו'סיטיק למחשב שיעשה פעלות כמו שלט של פלייסטטישן. ראיתי את זה: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_7_79_370&products_id=2907 אשמח אם תתנו לני ביקורת על הג'ויסטיק הזה או תמליצו לי על אחד אחר. תודה מראש, Exe

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by ilanb0,

תומך של HP הסביר לי שהבעייה בגינה המדפסת שלי מסרבת להדפיס אחרי שהייתה דלוקה יותר ממספר דקות היא מכיוון שיש הפחתה בזרם החשמל מהלוח למדפסת. הפתרון הוא להשתמש ב - USB HUB המאפשר זרימת חשמל רציפה. מבלי להכנס כרגע לנכונות התשובה (התומך אמר שהבעייה מוכרת וידועה ולכן בנושא זה זוהי ההמלצה) - היכן ניתן למצא HUB כזה שיש לו כנראה גם חיבור לחשמל? קיבלתי כמה המלצות אבל הן ללא חיבור של ה - HUB לחשמל ואני חושש שזה לא יספק את הסחורה. אחת ההמלצות שקיבלתי מספק כשלהו שפניתי אליו הינה בקישור המצ"ב. האם זה ייתן את הסחורה המבוקשת? http://www.aten.com/products/productItem.php?pcid=2006041110563001&psid=20050117103438002&pid=20050223110722005&layerid=subClass4

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום יש לי עמדת עבודה עם שני מסכים, מצלמה, מקלדת ועכבר. כל הציוד מתחבר למסכים ואני מחבר מחשב נייד לשני המסכים בכבלי usb-c. הכל עובד יפה מאד אבל מבאס אותי כי: 1. במחשב אחד שלי זה תופס את שתי כניסות ה usb-c 2. במחשב השני שלי יש רק כניסת usb c אחת אז אפשר לחבר רק מסך אחד. אני מחפש תחנת עגינה שיודעת לחבר אליה שני מסכים בחיבור usb c ומצד שני להוציא כבל usb c אחד למחשב. עד עכשיו לא מצאתי משהו כזה. אם מצאתי תחיות עגינה עם שתי כניסות usb c אז תמיד אחת מהן היא data והשניה היא טעינה בלבד. מישהו במקרה מכיר מוצר כזה ? תודה

21. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  24. Started by balon007,

אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  25. איזה מהבקרים הבאים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_2563&products_id=18385 Microsoft Wired Controller For Xbox 360 & PC בקר משחק חוטי מקורי של מיקרוסופט למחשב ביתי או קונסולת משחק חיבור USB 194 ש"ח או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 Logitech® Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad For PC 205 ש"ח

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים