ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1.שמעו אני קונה מחשב חדש ואני מלבט איפה לקנות בפנדס או בלוג'יק.... 2.תמליצו לי על ספק.....(רק אם אתם ממליצים על פנדס כי בלוגיק אני יודע איזה ספק כדאי....) זה המפרט: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel ASUS A8N-SLI Premium sunbeam transformer LEADTEK WinFast PX7800GT TDH MyVIVO התלבטות (אם אני קונה מפנדס אולי את האקסטרים...)
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
מהי המצלמה הקטנה / איכותית ביותר לצילום וידאו כיום עד 500 ש"ח +- ? כוללת מיקרופון מובנה. LOGITECH QUICKAM PRO 5000 Microsoft® LifeCam VX-6000 68C-00002 Microsoft® LifeCam NX-6000 Notebook 94N-00002 Microsoft LIFE CAM VX-7000 Logitech QuickCam Pro 9000 אחר? *HD זה 2 מגה פיקסל? *איזה מצלמה הכי יפה ומוסוות טוב? *המצלמה Logitech QuickCam Pro 9000 (שהומלצה לי בפורום אחר) משתלמת / איכותית בהשוואה ל: Logitech QuickCam Pro for Notebooks Zeiss 595 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere 775 ש"ח אחריות: 24 חודשים. Logitech QuickCam Sphere MP 807 ש"ח אחריות: 24 חודשים. או שאלו מצלמות שלא משתלם לרכוש אותן?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי עכבר לייזר MX1000 של לוג'יטק כדאי להשתמש בשטיח לעכבר או על שולחן מעץ? שלא ישרט לי.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר אלחוטי שיתאים לצרכים הבאים: - אלחוטי. - טווח של לפחות 5 מטר. - שיהיה כמה שיותר זול בהתאם למגבלות. הקטע שהוא שאני לא מבין בעכברים בשיט, איך הולך הקטע עם הסוללות באלחוטיים? הבנתי שיש גם עכברי BT, הם מומלצים? מה הטווח מחירים של עכבר נורמלי? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על לקסמרק X6150 המחיר הכי זול שמצאתי אותה הוא 1000 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1184085 אני ממש לא מכיר את לקסמרק והאיכויות שלה, וכעקרון אני מעדיף HP שבטח גם יותר יקרה בקיצור אנשים, תמליצו ותעזרו לי אני חייב לרכוש עד סוף השבוע התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך פאד טוב לעכבר BLACK ELEMENT יש למישהו מה להציע??
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר+מקלדת. תקציב: עכבר עד 500 ש"ח מקלדת- עד 500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ואם כבר יש בארה"ב אתם יכולים להביא לי לינקים לאתרי חנויות שאפשר לקנות דרכם?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני משתמש כבר די הרבה זמן בתוכנת WINDVD 3.1 כדי לראות סרטי DVD . כרטיס המסך הוא - GF3 Ti500 והמסך הוא MAG 786FD . יש אפשרות לראות על מסך מחשב באותה איכות כמו שרואים על טלויזיה ? על מסך מחשב לא אותו חלק באותה מידה ותמיד התרגום קצת חוסם את התמונה , שגם ככה לא גדולה על מסך 17".
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
איך המארז הזה? ובא איתו ספק של 300W של GIGABYTE הוא נורמלי? יספיק ל-D805 וכרטיס מסך X1600PRO? ואם הוא לא טוב יש משהו באיזור ה-300 ש"ח?(מארז+ספק). תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לאבא שלי יש כמות דפים די גדולה שהוא היה רוצה להעביר לפורמט ממוחשב (תמונה או קובץ טקסט). מישהו יכול להמליץ לי על סורק שיכול לסרוק כמות גדולה של דפים בצורה אוטומטית (כלומר, לא צריך להחליף דפים) ? אני גם פתוח להצעות לגבי מכשירים משולבים (מדפסת + סורק) כי אני מחפש גם מדפסת
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת HP920C על פי התוכנה של המדפסת רואים שיש לי 100% דיו שחור ו-30% צבעוני... שאני מדפיס משהו בציבעוני היא לא מדפיסה צעים כמו שבמחשב... פעם הכול יצא אדום עכשיו ככחול! יש לי הרגשה שמשהו לא מכוון במדפסת ושזה לא בעיה בדיו! כי יש 30% לפי התוכנה... זה קצת מוזר.. יש אפשרות לכוון את המדפסת או לסדר את הבעיה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
קניתי אתמול RAZER COPPERHEAD ב-360 ש"ח. השאלה שלי היא האם הקניה הייתה שווה או שהיה עדיף לקנות G5 במחיר קצת יותר גבוה? תודה למגיבים.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ערב טוב! ברשותי המחשב שבחתימה ואני מעוניין לקנות אל פסק. כניראה אני אבחר את האל פסק מבין שלושה הדגמים הבאים (כולם של חברת ADVICE): 1. PRP750 2. PR750 3. CF825 אני לא מבין את ההבדלים בין הראשון לשני, למעט זאת שלראשון יש תאורת חירום ותקשורת USB. שמתי לב לכך שהשני מספק הספק רב יותר: 450W לעומת 375W של ה PRP750, כימד זה ייתכן? האם איזשהו מבין הדגמים האלו הופסק ליצר? המסך הוא 17" דק והספק של המחשב הוא 350W של ANTEC. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני חושב שהספק שלי מתחיל לעשות בעיות המאווררים לא ממש עובדים כמו שצריך (אחד לא עובד, אחד נכבו לו הלדים ) הקתודות מהבהבות לפעמים והיום גם המחשב קרס ונדפק לי הוינדואוס יכול להיות שזה סתם צירוף מקרים, אבל יש לי הרגשה שזה הספק... הספק הוא HEC AR-T 300W יש דרך לבדוק אם הוא הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז ואני לא יודע איזה... אני לא צריך ספק כוח, יש לי אחד טוב. דיברתי עם noacomp והם אמרו אני יכול לקנות ב 330 שקל את הריידמקס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1407 או ב 280 שקל את הקופיוקייס: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2278&catcode= איזה מהם יותר כדאי? והאם יש לכם הצעות נוספות אני מחפש מארז עד 320 שקל בערך תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש עכבר שיהיה טוב למשחקים ושהמחיר שלו לא יעבור את ה-150 ש"ח. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-