עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  2. Started by Aviv C,

נכון שבמדפסות החדשות (או אולי בחלקן) כל פעם שמדפיסים יש חלון כזה שאומר כמה דיו נשאר? אז יש לי בעיה איתו. כשאני מדפיס וזה מראה לי את החלון הזה הוא מראה לי אותו כמו בקובץ המצורף. מה אפשר לעשות? יש לי מדפסת HP Deskjet D1360. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by benib,

http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/3443&cl=us,en מישהו התנסה בו? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by apelzig,

האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. שלום לכולם ! התחלתי השנה לימודי הנדסת חשמל והחלטתי לקנות מדפסת לייזר (עקב המחירים הזולים והעלות הזולה יחסית של המחסניות) בשאיפה שתחזיק את כל הארבע שנים... הפרמטרים החשובים הם : 1. תחזיק 4 שנים. 2. שלא תמשוך 2 דפים אחרי חודשיים של עבודה (אני מתווכן להדפיס בעיקר דו"צ (דו צדדי)). 3. קטנה. 4. עלות זולה ככל האפשר. 5. אין צורך בסורק. אין לי השארה כמה אני אצטרך להדפיס, נניח בסביבות ה-60 עמודים בשבוע... תודה... עדי

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by csw123,

אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  9. יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. היה משהו בפנדה פעם, לא עבד לי הכי טוב בעולם, יש עוד משהו

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by ZenMaster,

איך העכבר הזה ? איך הוא מול ה Razer האחרון ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. או שעדיף עכבר כבד כדוגמת ה MX1000 ולסבול במשחקים ?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by Kiru,

היי, האם יש מדפסות לייזר ביתיות שיכולות להדפיס דופלקס, חוץ מה-Laserjet 1320?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by gimdy,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש http://tms.co.il/preview/spec/dwgm8kqs/1 (זה המפרט שהציעו לי) עכשיו אני מעוניין לשלב את זה עם טלוויזיה וכך להרוויח 2 מכשירים באחד . הבנתי שאני זקוק לכרטיס טלוויזיה . מעבר לזה אני לא יודע כלום ואשמח לעזרתכם בנושאים ? 1.איזה מסך מומלץ? 2.כרטיס טלוויזיה כמובן ?מה לגבי חיבור ממיר של HOT וכאלה ? האם זה אפשרי ? 4. ובכלל איך זה עובד כל העניין הזה .. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by drcoca,

מחפסת סורק לנגטיבים גדולים כמו צילומי פנורמיים ברפואת שיניים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. מה דעתכם על המארז הזה? הוא בנוי מאלומיניום, 2 מאוררי 120 ממ (אחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא). האם זה יספיק? קישור בפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=5118 נ.ב בKSP יש אותו ב100 שקל פחות.. תודה!

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  19. אני יכול לקנות את Creative Desktop Wireless 6000 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=10&subcategory=227&product=5039&nav=2 יהייה לי דיליי בזמן תגובה? איך המקדלת בכללי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. כמו מדפסות האלה הענקיות שמדפסים על דף קרטון עבה כמו קרטון כרטסי ברכה כרטסייה עטיפה של דיסק.. מדפסת כזאת רק בקטן ואין הגבלת מחיר ..תעזרו בבקשה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by anevsky,

אוקיי הלוח שלי צריך ספק כח עם חיבור נוסף של 8 פינים 12V (תקן EPS12V ). הספק הנוכחי של חברת SUPERMICRO מרעיש בצורה יוצאת דופן ונשבר לי ממנו. אני יודע שANTEC ENERMAX וחברות גדולות שמיובאות לארץ מייצרות דגמים כאלה אבל לא מצאתי אותם בחנויות פה. אם מישהו יודע אשמח לשמוע!! כמו כן ENERMAX מציינים שבדגמים שלהם יש לפעמים האותיות VE בתוך שם היחידה ואז הם כן עונים לתקן הנ"ל (לדוגמא EG475P-VE או EG485P-VE וכ'). אז אם מישהו מכיר/יש ברשותו דגם של ENERMAX עם VE אשמח מאוד לשמוע אם אכן ישנו החיבור הנוסף של 12V בעל 8 פינים (נראה כמו החיבור המרובע של 4 פינים 12V רק כפול). כל מידע בנושא יוערך מאוד!!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  22. אוקיי אז ככה עכשיו יש לנו HP930C מהמדפסת עצמה אנחנו מרוצים , חוץ מהעניין שהיא זוללת דיו-צבעוני והעלות של הדיו מאוד יקרה. האם יש מדפסת בטווח המחירים הזה שיציג איכות הדפסה דומה ואף עולה עלייה, אבל שתהייה יותר חסכונית ותשתמש בדיו יותר זול? האם מדפסת לייזר צבעונית בטווח של 1000 ש"ח +- תענה על הצרכים האלו? תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. Started by scratch,

שלום, יש לי מערכת רמקולים - 2 קדמיים, 2 אחוריים, סנטר וסאב - genius sw5.1. החיבור של המערכת לכרטיס הקול הוא כבל אדיו כאשר בצד החיבור למחשב יש שלושה פינים לחיבור- אחד של שני הקדמיים אחד של שני האחוריים ואחד של הסנטר והסאב. במחשב שלי יש שלוש כניסות ירוקה כחולה ואדומה אבל רק הירוקה מגיבה כשמחברים אליה משהו, ככה שאני צריך לבחור לשמוע רק עם אחד מהפינים. רציתי לדעת אם יש איזשהו כבל שמרכז את שלושת הפינים לאחד ככה שאוכל לחברם למחשב דרך הכניסה היחידה שעובדת אצלי... תודה מראש. נ.ב http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=164 יש פירוט בלינק כולל סוג הכבל במדויק

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  25. תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין

• 0 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים