עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני רוצה לקנות מארז FULLTOWER. יש לי לוח אם NF7 עם מעבד AMD XP 2500. אז אני חיפשתי מארז FULL TOWER במחיר נמוך אבל לא מצאתי. כולם מאוד יקרים. אז בבקשה תביאו לי לינק למארז FULL TOWER במחיר הכי נמוך שיש (בלי ספק). לא איכפת לי אם הוא יהיה גרוטאה, אני אעשה עליו מודינג ואני אשפר אותו. העיקר שיהיה לי פולטוואר. אני לא אתן פה תקציב, פשוט תביאו לי לינק למארז עם המחיר הכי הכי הכי נמוך בבקשה.

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Blackend,

שלום! אני בטוח (משוכנע במאה אחוזים) שהרוב המוחץ כאן משאיר את המחשב שלו פתוח 24 שעות ביממה! שמעתי על הרבה מקרים מצערים על שריפת חלקים במחשב כתוצאה מפגיעת ברק ונחשולי מתח. השאלה שלי וההתייעצות אתכם זה מה יכול להגן על המחשב שלי (בצורה הזולה ביותר מן התופעה הזאת) והאם כדאי לציית את המחשב ביו פי אס שבעצם מונע גם את התופעה הזאת. אני בכל מספר מחשבים וצריך להגן על כולם חשבתי על המחשב הרשאי והחדיש ביותר לשים יו פי אס ועל השאר להגן בצורה אחרת במידה ואפשר. אני מחכה לתגובות של אנשים שיש להם ניסיון אישי עם הנושא ויודעים כיצד אפשר למנוע את זה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על יו פי אסים למינהם ומה לחפש ספציפי ביו פי אס שאני רוצה. בתודה מראש דניאל

4. Started by roeiw,

אני מעוניין לקנות ספק כוח 400 וואט ומעלה עד 360 שקל על מה אתם ממליצים ואיזו חנות. תודה אגב איך Thermaltake TT-420APD (Dual Fan)??

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  5. כרטיס : PNY 7800GS AGPx8 DDR3 256MB ספק : Sunshine MI-ATIX 400W. הוא ג'נרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Genom_g,

כמו שאתם יודעים לאחותי יש FX5200 חרא של כרטיס והוא כבר לא מעלה לה את המשחקים שהיא משחקת עכשיו אין לה הרבה כסף להשקיע יש לה רק 200 שקל עכשיו זה סכום זעום ובמקרה יש לי חבר שקנה כרטיס חדש למחשב ואת הישן הוא אמר שהוא יוכל להביא לי ב 100 שקל דרך אגב הישן שלו הוא Gefirce Ti 4200 עכשיו לפי מה שאני יודע הוא לא כרטיס חזק מאוד אבל הוא יותר מוצלח בהרבה מהFX5200 אז מה אתם אומרים כדי לה ב 100 שקל שאני יביא לה אותו ממנו ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. Started by tovtov,

בוקר טוב, אני זקוק למצלמת אינטרנט כדי לבצע video conference עם טיוואן (עיניני עבודה). על איזה מצלמה הייתם ממליצים ? אני צריך גם אופציית זום למצלמה. בתודה מראש, יוסי

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  8. אוקיי אז ככה, יש לי 3 מאווררים במארז ראדון 9800 פרו מעבד 3 ג'יגה הארד דיסק 120 צורב ודי וי די מנורת ניאון וכונן דיסקטים. עכשיו אני רוצה לדעת איך לחלק את החשמל, (יש 2 חוטים שיכולים להתחבר לחלקים) איך הכי כדאי לחלק את הדברים ל 2 קבוצות כדי שהכל יעבוד ולא יהיה עומס?? יש לי ספק 400 ... בבקשה תעזרו לי לסדר את הסדר הכי נכון כדי שלא יהיה עומס... פלייז אנשים ובבקשה מהר כי מחר אני מרכיב תמחשב... תודה מראש אנשים!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by gilza,

אני מעונין להחליף מארז וספק כח,כרגע קיים ספק של 145W ,כשאני בודק נתונים של ספק חדש יותר נניח של 350W ' הנתונים של הזרם היוצא (AMPER) בספק החדש גבוהים בהרבה מהספק הישן,האם זה אמור להשפיע באיזשהו אופן על לוח האם.חיפשתי בחוברת של הלוח הגדרות של זרם ולא מצאתי.המחשב הוא פנטיום 3 . האם אני יכול לחבר ספק חזק יותר (350W) למחשב הנ'ל. תודה למי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  10. Started by reNji_,

אהלן חברה. בעת אחד משיטוטי ברחבי האינטרנט נתקלתי במס' מארזים די מרהיבים מבחינת עיצוב במחירים סבירים ביותר מחברת A-Top. רציתי לדעת עד כמה החברה הזו אמינה והאם מדובר במארזי איכות או סתם זבל מעוצב? תודה

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  11. אוקי החלטתי כנראה ללכת על המארז ANTEC 1080B AMG שמגיע עם הספק המקורי ANTEC 430W TRUEPOWER שהספק לבד עולה 575 שקל והמארז לבד עולה 729 ושתיהם ביחד עולים 970 שקל בערך.... עכשיו השאלות שלי הם: 1) האם זה הגיוני שהמחיר של שתיהם ביחד הוא 970 לעומת זה שאת הספק לבד מוכרים ב-575 ואת המארז ב-700??? 2) המארז הזה הוא מאלומיניום??? 3) הספק כוח מגיע עם שני מאוררים??? 4) איך הקירור של המארז??? 5) האם הוא מתאים למחשב AMD ATHLON 3000+??? ואחרונה : 6) האם המארז ביחד עם הספק יותר טובים מהסופרטלנט+ספק אנטק 430??? תודה וסליחה על כל השאלות... שי

12. Started by csw123,

אז ככה..קניתי חיברתי הכל בסדר..אבל מתי שאני נכנס למשחק זה לא קורא לי כמה מהלחצנים..רק את הסטנדרטים..קראתי שאמורים לסדר משו בתוכנה נראה לי..אבל זה גם לא עבד..מישהו אולי יכול להסביר לי איך? או שזה בכלל לא קשור? תודה למי שעוזר..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. אוקי אני מחפש אוזניות לרוב למוזיקה ומשחקים אוזניות שאני גם ישתמש בהם מחוץ לבית לIPOD או אמפי לא אכפת לי עם או בלי מיקרופון שיהיו יפות עדיף בקיצר אוזניות הכי טובות למחיר הזה מחנות באזור דן...... תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by doreiny,

היום הלכתי להביא מהדובים את ה tagan 480 שהתגלה כ u-22 ההבדל בינו לבין ה u2 שהכבל חשמל הוא אמריקאי... ההבדל בינו לבין ה u1 שב u2 יש 2 ריילים ותמיכה ב atx2.0 ספק מעולה עכשיו רק צריך להתחיל לעשות אובר קלוק למערכת..:]

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  15. Started by Black-Dawn,

מישהו מהמשפחה נוסע למזרח הרחוק, ודוד שלי החליט שהוא יזמין ממנו מצלמה דיגיטלית. יש לציין שאני לא יודע כלום, והוא יודע עוד פחות אז אם אפשר לקבל המלצות בנוגע למצלמות (מחיר בינתיים לא משנה כי שם אפשר להשיג הכל בזול), וכמו כן הקריטריונים לקביעת איזה מצלמה טובה יותר מחברתה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  16. Started by MeTaLhAmMeR,

איך העכבר הזה של לוגיטק? http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2135,CONTENTID=9340 אני קונה אותו למחשב נייד, יהיו בו חסרונות למחשב נייד? והאם אתם ממליצים על משהו יותר טוב אלחוטי של לוגיטק בלי הגבלה של מחיר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by Fungus Funk,

מה אתה אומרים על ה - nMedia HTPC 100BA & HTPC 100SA V2d ? ועל ה - Thermaltake MOZART Silver HTPC ? [http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515&products_id=11947l] אני יותר בנטייה ל - nMedia... מה אתם אומרים?? [attachment deleted by admin]

18. Started by Gnome,

צהריים טובים, (סורי על ההודעה הארוכה :-\) אני צריך את העזרה שלכם ברכישת מחשב כף יד בתקציב של כ-1700 ש"ח +- אם כי פתוח להצעות נוספות. הגיע הזמן לקנות מחשב כף יד חדש אחרי שהקודם נהרס, כרגע שוכב פה לידי IPAQ מסדרה 2200 של HP וניתן לאמר שהוא מת +-... אחרי תקופה קצרה של זמן שנמשכת מקסימום מספר בודד של שעות ועד למספר בודד של כמה שניות הוא נכבה טוטאלית ומבצע HARD RESET כאשר הוא מוחק את כל האינפורמציה עליו (למעט מע' הפעלה כמובן ומידע על ה-SD). התיקון שלו מסתבר עולה כמו חדש כמוהו (איזה הפתעה...) וזה בזבוז לתקן. שכן למרבה ההפתעה הוא החזיק שנה וחודשיים בלבד! המחשב נקנה תחילה כחלק מה-DESTINATOR ובהמשך כמובן שימש כיומן ספר טלפונים וכו'... כאן מגיע החלק בו אני זקוק לעזרה שלכם. ה…

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  19. היי שלום אני מעוניין ברכישת הרד דיסק נוסף למחשב שלי הנה הפירוט שלי כזה אני מעוניין לרכוש תנו לי בבקשה את דעתכם בנושא אם יש לכם הרד דיסק יותר טוב חזק או מומלץ שלחו לי לינק אוקיי , בכל זאת אשמח לדעת מה אתם חושבים על ההרד דיסק הזה:WESTERN DIGITAL SATA-II 250GB 7200RPM 16MB BUFFER

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. שלום, קניתי היום מחסנית חדשה עקב זה שהקודם התייבש לי, אם תוכלו להגיד לי מה לעשות כדי שהחדשה לא תתייבש אני .

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. Started by asaf2133,

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13409 יש רמה שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by BINI,

בימים הקרובים (אם אקבל תשובה היום אז אולי אפילו מחר) אני קונה מחשב. הכל כבר סגור חוץ ממקלדת + עכבר וספק. מקלדת ועכבר אני רוצה אלחוטיים, וחשבתי על הסט Microsoft® Wireless Optical Desktop OEM. אני משחק במחשב, אבל לא הייתי אומר על עצמי שאני "גיימר"...יענו משחק בשביל להעביר תזמן לפעמים אבל לא חורששש ימים שלמים...השאלה שלי אם כדאי להשקיע בסט מתקדם יותר שלא יהיה לי את הDelay הזה שמדברים עליו בסטים אלחוטיים וגם יש את הקטע הזה של רמת הדיוק אז רציתי לדעת אם זה קריטי בשבילי ואם אני יתאכזב מהסט ששמתי עליו עין? שאלה שנייה לגבי הספק. הבנתי שהאנרמקס מומלצים מאוד וכבר הייתי סגור על ה430 וואט שלהם. אלא שאז דיברתי עם כמה חנויות שציינו בפניי שהם כבר לא מוכרים אנרמקס בגלל בעיות עם היבואן ש…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  23. Started by OmRi|S,

דבר ראשון אני צריך את המדפסת להדפסת תמונות באיכות טובה כמו בחנות צילום עכשיו יש לי המלצה על שתי מדפסות רציתי להתיעץ עם מי שמבין מה יותר טוב ואם יש לו משהו יותר טוב... הדגמים שהוצעו לי הם : Canon Pixma IP4600 ו : HP Officejet Pro 8000 תודה...

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by TaLTooL17,

שלום, אני מעוניין לקנות מדפסת חדשה לבית, לשימושים רגילים. אני מעוניין במדפסת משולבת , חשבתי על שתי אפשרויות, מה אתם אומרים? אפשרות 1: HP PhotoSmart C7283 שעולה 1200+ או PhotoSmart c6183 שעולה 1100. ומה ההבדל בין תרמי להזרקת דיו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by alexsp,

היי, אשמח לקבל המלצה למדפסת עבור סטודנט. חשוב לי שהיא תיהיה בגודל סביר (תעמוד על שולחן),WIFI,אמינות ודיו שלא מתייבש מהר. (עדיפות לצבעוני אך לא פוסל שחור לבן בלבד). תודה!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.