ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות עכבר חדש אשר יחליף את העכבר הנוכחי שלי שהוא מיקרוסופט אופטיקל 1.1A - העכבר הזה פשוט זוועה עושה לי כאבים במפרק וקשה מאוד לעבוד איתו בסקטצ'אפ, אני מחפש עכבר שיהיה טוב לשרטוט. בעקרון רוב השימוש לי הוא : - גלישה, גלישה, גלישה - צריך גלגלת שתשרוד עבודה אינטנסיבית של הרבה שעות. - חשוב שהסקרול שלו יעבוד טוב באקרובט כי אני עובד עם הרבה DATASHEETS וכל פעם לעצור בגלל גלגלת כושלת אשר עושה SKIPPING מאוד מעצבן. - שרטוט ב NATIONAL INSTRUMENTS CURCUIT DESIGN SUITE. - שרטוט ב סקטצ'אפ ועבודה בפוטושופ ואילוסטרייטור. - משחקים לא כ"כ - אולי 3% מהזמן - כמעט שלא. בעקרון השולחן שלי מכוסה בלק מאוד שמור ויכול לעורר בעיות בעכברים מסויימים כמו ה G5 בגרסתו השנייה (תכלת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על עכבר בסיסי, אני רק רוצה שיהיה בעכבר כפתור BACK. חוץ מזה אין לי עוד דרישות. אין לי מגבלת תקציב, פשוט תמליצו על עכבר זול שיהיה מספיק טוב כדי שתוכלו להמליץ עליו.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לעכבר+מקלדת חדשים, שימוש עיקרי - גיימינג. האם אלחוטיים נחשבים טובים למטרה הזו? תקציב 300-400 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לעל פסק חזק ואמין במיוחד שישמור על מערכת יקרה מאוד. המערכת: מחשב שולחני, מסך LCD 37, רסיבר + 5 רמקולים רציניים, דיוידי, וידיו, ראוטר אלחוטי ולפעמים גם מחשב נייד. ואני צריך עוד על פסק אחד קטן ואמין רק למחשב הנייד (בלי סוללת גיבוי כי את זה כבר יש במחשב הנייד עצמו) תודה.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אנ מדבר על אחד במיוחד בשביל גיימרים, הכוונה למדויק מאוד. אחד שיתאים ב- 100% למנוע של ה- MX500. אני רוצה אחד יפה, אך לא יקר. מומלץ מחומר איכותי, ולא סתם כרית ספוג כמו של הפשוטים. התקציב הוא עד 150 ש''ח, בערך. ולעת עתה, מה אתם אומרים על אלו? - http://www.pch.co.il/docs/pi-1697526790.htm נראים איכותיים ונכנסים במדויק לתקציבי. תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי את הMX 518 ;D עכבר מצויין רק מה שמקשה על הדיוק זה הפד שיש ברשותי אני צריך המלצה לפד טוב עד 70 ש"ח תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לפד המתאים לעכבר שציינתי למעלה אבל מה שחשוב שהוא יקנה באיבורי (כי אני בדרך לשמה) ואם אפשר שהוא יכנס במבצע של הבלאקפריידי כלומר מהאופציות הבאו בלבד : כי יש חמישים אחוז הנחה http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2665&filters%5B1616%5D%5B%5D=1618&filters%5B1616%5D%5B%5D=1623&filters%5B1616%5D%5B%5D=1619 עדיך שחור או משהו ניטרלי יחסית אם אין משהו ממולץ אז שיהיה קשור לחנות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לפד לעכבר G502, תקציב 100 ש"ח, פחות או יותר, ואשמח לדעת מה ההבדל בין פד קשיח לפד בד?
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
העכבר הוא MX1000, עד עכשיו היתי בלי פד והרגליות טפלון של העכבר נהרסו כבר כמעט לחלוטין. יש הרבה מקום פנוי על השולחן אז יש מקום לפד גדול. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לפד קטן לעכבר קטן (Logitech VX Revolution) שמשמש למחשב נייד, עדיפות לפד קשיח או שיכול לתפקד על כל משטח (למשל מזרון). תודה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי עכבר לנייד עם כפתורים בצד התחתון שלו (צריך להפעיל יותר לחץ כנגד משטח קשיח), לכן אני חייב פד/משטח קשיח וקומפקטי ככל הניתן בשבילו. אשמח להמלצה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשבתי על ה CORDLESS DESKTOP MX של לוגיטק אבל זה יהיה קצת קשה לקנות אותו, מן הסתם בגלל המחיר (700 ומשהו). הצרכים: דיוק במשחקי FPS, אלחוט ( לא בראש שלי להעביר חוטים על הרצפה באמצע הסלון ), מרחק 6 מטר. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עד עכשיו עבדתי עם קורא כרטיסים חיצונוי. רוצה לשדרג לאחד פינימי טוב. קודם כל יש לי שאלה. איך זה מתחבר? דרך SATA או USB פנימי? יש לי חיבור USB3 על הלוח אם עצמו (בפנים). את האמת, אם יש כזה שמתחבר ל-USB אז אני מעדיף כזה, רק בתנאי שיהיה עליו USB3 (כי מין הסתם, ככה אני מוותר על מחברים). אם יש רק עם חיבור SATA אז אלה הדרישות: • Compact Flash - אולטרה מהיר. כרגע אני עובד עם כרטיסים בעלי מהירות קריאה של 120 מגה לשניה. תמונות שאני מצלם תופסות 40-50 מגה כל אחת ובכל הורדה יש הרבה כאלה. חוץ מזה אני הולך להביא לי כרטיס CF הרבה יותר מהיר. מהירות הקריאה של הקורא כרטיסים צריכה להיות בהתאם לציוד שאני הולך לרכוש בעתיד. • SD • microSD (בונוס, לא חובה) • USB 2.0 - חובה, USB3 - בונוס. • גודל ה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סורק חדש. הוא מיועד בעיקר לצילום מסמכים עם טסקט, ואז לשלוח את מה שסרקתי למישהו בקובץ דוא"ל,וגם שיהיה לו יכולת צילום תמונות מעולה. נראה לי ש-EPSON ו-HP הכי טובים בתחום הסורקים, ולכן נראה לי שעדיף לקחת משהו שלהם, אבל אם לא, בבקשה תתקנו אותי. שהסורק יהיה אמין וטוב, וישרת היטב את המטרה שלי שכתבתי למעלה. בקשר לטווח המחירים, נראה לי ש600-800 ש"ח יספיקו לקניית סורק מצויין שיתאים לדרישותי, שוב, תקנו אותי אם אני טועה. חשבתי בהתחלה על ה-HP - ScanJet 3570C, אבל בביקורות שקראתי זו הייתה השורה התחתונה: If you need to digitize mostly opaque documents, the Scanjet 3570c will provide ease of use, good-quality captures, and reasonable speed for a decent price. For slide…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימרים ברמה טובה שאני יוכל להנות ממשחק כמו שצריך ראיתי כמה אוזניות של רייזר אבל הבנתי שיש תחרות חמה בשוק
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יכול לחרוג בשקל מהתקציב, וצריך שהוא יכלול גם את מחיר המשלוח. המפרט שהספק כוח אמור לתמוך בו: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (המעבד ב-OC ל-3200) ABIT NF7 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV WD 80GB 7200RPM JB 512MB TwinMos DDR PC3200 בקרוב אני מתכנן להוסיף גם צורב DVD NEC 3540 וכונן קשיח WD 120GB. הדרישה הכי חשובה מהמארז היא האיכות. אני עד עכשיו עבדתי עם מארזים ג'נריים באיכות זבל, וכבר נמאס מהם. אני רוצה משהו איכותי, בנוי טוב, איוורור טוב (120MM מקדימה, 120MM מאחורה). אין לי בעיה עם מארזים כבדים, כי בקושי מזיז את המארז. אז כמו שאמרתי, התקציב למארז+הספק כוח הוא 687 ש"ח (ובבקשה שמחיר המשלוח יהיה כלול). תודה לכל העוזרים. בבקשה אל תמליצו על מארזים של COMPUCASE. א…
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש למישהו את המצלמה Microsoft LifeCam VX3000 , האם היא טובה? זאת בדיוק היא - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Webcam&model_id=501066 שווה לקנות אותה? וכשיש חושך המצלמה הזאת עדיין נותנת 30 פריימים בשניה? תמונה חלקה? והאם יש הבדל גדול בין המצלמה הזאת למצלמה היותר חדשה VX6000? מה כדי לקנות תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
לפחות 5 פורטים. קיניתי אחת זולה בebay, והיא ממש איכזבה אותי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לרמקולים כמו בכותרת בערך בתקציב כזה יש בכלל דבר כזה ?? תודה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת רמקולים 5.1 לחדר שתחובר למחשב ולטלויזיה..התקציב הוא -+500 שקל. מה שחשוב לי הוא שהרמקולים יהיו ניתנים לתלייה על הקיר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב שלי בתקציב של עד 600 שקל. חשוב שהרמקולים יהיו אך ורק 2.1 ערוצים. אני מתגורר באיזור המרכז ולא נייד, לכן חשוב שהחנות תהיה במרכז. אבל(!), גם איביי בא בחשבון. ככה שאם יש מוצר שעולה בארץ 900 שקל או משהו בסגנון ובאיביי עולה פחות ונכנס במסגרת התקציב, אז אשמח להצעה כזאת. חשוב לציין שהרמקולים הם לשימוש של מוזיקה בלבד! לא למשחקים וכו'.תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או מחנות נועה מחשבים או מפנדה הרמקולים ישמשו לשמוע מוזיקה אני צריך סט רק של רמקולים בלי סאב כי אין לי מקום
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר…
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-