ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
ראיתם את הביקורת עליו בטי-ברייק? הוא בא עם תוכנת המהרה של ג'יגה-בייט (vTuner), ולאחר המהרה ל-295\295 הוא עקף gainward ti 4400 בחלק מהמבחנים! מתי יהיה אותו בארץ? נראה לי עדיך על הרדאון LE של הרקולס.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון שמעבדי אינטל פנטיום 4 עברו אופטימיזציה עבור ווינדווס XP ושAMD נופלים הרבה עם מערכת הפעלה זו?
-
- 10 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מה אני אקנה לו יש לי P3 733 כרטיס TV VOODOO 3 מארז MINI 5.5X2 צורב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU: Intel P4 1.8A (Northwood) MotherBoard: ASUS P-4T i850 Graphic Card: Hercules 3D PROPHET FDX 8500 LE Memory: VIKING 256 RDRAM (PC-1066) Hard-Disk: Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133 Sound Card: Hercules Game Theater XP DVD-ROM: LG x16x48 CD Recorder: Aopen CRW3248 32x12x48 Modem: ADSL USB Scanner: HP Scanjet 4400c Floppy 1.44: Teac 1.44 Net Device: NetCard RJ45 10/100 Mouse: Microsoft ® Wireless IntelliMouse ® Explorer KeyBoard: Wireless Ergonomic (With Hebrew Buttons) WebCam: Creative Webc…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב במחיר של עד 650 ש''ח וחשבתי על הרידאון 7500 או רידאון 8500le מה עדיף ומחירים למי שיש בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון נוסף למחשב ואני ממש ממש לא יודע איזה ... אני פתוח להצעות... Product name Genuine Intel® Pentium® 4 processor based system Board model Genuine Intel® D850GB system board OS version Windows* 2000\XP version 5.1 build 2600 OS memory 261,424 KB RAM תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 943 צפיות
-
-
איזה מסך מדהים!!! נוח לעיניים! יפה! פשוט מסך מעולה!!!!! אבל לאף אחד לא מפריעים הקווים? עריכה: וkom יופי של מתיחה!!! נקרעתי מצחוק!!! :lol:
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הנתונים של GEFORCE 2 TI יותר גבוהים משל GEFORCE 3 TI200 אז למה כולם ממליצים על GEFORCE 3 TI200 שלא נותן יותר מGEFORCE 2 TI וגם הרבה יותר יקר??
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום. כפי שהבנתם מהכותרת,אני מתכוון להחליף את הגרוטאה שממנה אני כותב(P2500 ליתר דיוק :-/) ומתכוון לקנות מחשב חדש. עכשיו,הגעתי לאתר הזה בעקבות המלצה של פורום החומרה בגיימר,וראיתי פה כמה מפרטים שנראו לי סבירים בהחלט.עכשיו,יש לי כמה שאלות: א.ראיתי פה כרטיס מסך לא מוכר-האם לא עדיף לקנות פשוט GeForce2 MX400 64MB? ב.קראתי פעם שחומרה על לוח האם מפיקה ביצועים נמוכים יותר.האם זה נכון? ג. לוח האם המצוי במפרט כולל בתוכו כרטיס רשת,ואינני מעוניין בו מכיוון שיש לי כרטיס שהותקן לי עם התחברותי לניסוי של מת"ב באינטרנט כבלים.האם ישנה אפשרות להורידו,והאם זה יגרום לתוספת מחיר. ד.האם החומרה הרשומה מצוייה בארץ ביבוא סדיר? ה. קראתי פעם שהDDR מפיק ביצועים טובים יותר מהRDRAM.האם זה נכון? ו.אתמול …
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
1.יש לי בין 1000 ל 1300 ש"ח להשקיע על מערכת קול למחשב. אחרי הרבה התלבטויות שעדיין לא נגמרו ד"א, חשבתי ללכת על הרנקולים הללו. אבל - וזה אבל גדול, אני לא אקנה רמקולים אף פעם ללא שמיעה שלהם. מכיוון שבשתי חנויות די מפורסמות סירבו לפתוח את האריזה ולתת לי להאזין להם (דבר די סטנדרטי ברכישת מערכת שמע) אני מעניין לברר למי יש מערכות אלו (או מערכות מקבילות של CREATIVE (3500 ודומיהם) וגר באיזור נהריה-עכו-קריות-חיפה וכו'? 2. יש איזשהו סט טוב של רמקולים 5.1 בסכומים אלו? מכיוון שאני אשתמש בהם בעיקר לצפייה בסרטים (וגם למשחקים), הסנטר די חשוב לי.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שמעו יש לי שני מחשבים באותו חדר באחד כבר יש לי עכבר אופטי אלחוטי של לוג'יטק ובשנתי יש לי עכבר אופטי רגיל,הבעיה בעכבר של לוג'יטק שהוא לא נוח שלמאליים ובמחשב השני אני חייב שיהיה מותאם לשמאליים. אז חשבתי על העכבר האופטי אלחוטי של מייקרוסופט ורציתי לשאול אם מישהו יודע אם הוא עובד בטכנולוגיית RADIO או אינפרה אדום ? כי בשום מקום לא מצאתי את המידע הזה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזו הקלה אני מרגיש עכשיו אחרי שהצלחתי לשכנע את חבר ובעיקר את אבא שלו לא לקנות אצל "חבר" שהציע להם את המפרט הבא: P4 1.7Ghz 256MB SDRAM גיפורס 2 MX200 הארד-דיסק 40 ג'יגה 7200 RPM לא ברור של איזו חברה.. לוח אינטל - אין דגם מקלדת - "מולטימדיה משוכללת" מארז - "מפואר" ........... אלה לקנות את המפרט הבא אצל זיגזג: HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE AMD ATHLON XP 1600 CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2100 Gigabyte GA-7VTX-H Maxtor - IDEMAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133 Creative Modem Blaster 56K - PCI Quantum 104 Aopen HF45C - Midi ATX 300W Mitsumi 1.44 MB ASUS X 52 כל זה ב-4158.00 שקל כולל מע"מ מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון חדש{128ל-256}אבל חברים הימליצו לי לקנות DDRAM ואף פעם לא שמעתי על זה אז אני לא יודע מה לקנות... הם גם אמרו שזה יותר זול והכי טוב... ואני לא יודע מה כדאי לקנות אז אני מחכה לתגובות שישלחו לי. תודה
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
1. אפשר לשים חצי מעבד על לוח רגיל, ואם הוא נשרף אז לסובב אותו ..? 2. האם הוא עדיין עובד אם צד אחד נשרף...? 3. אפשר לקנות 2 אנשים ביחד ולשבור לחצי...? 4. יש אפשרות שחצי מעבד יהיה דיורון 800 והחצי השני דיורון 1000 ....? :
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים את הפרופט 2 טיטניום המבוסס על מעבג ג'י פורס 2 טיטניום ו64 מגה DDR ואין לי אפשרות עבודה ב CLONE ואין בכלל תפריט TWIN VIEW (אני יכול להציג או בטלביזיה או במסך לא בשניהם) עיזרו לי זה חשוב
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
והפעם : על מעבדי הValue של שתי החברות המובילות בתחום : Duron "Morgan" Vs. Celeron "Tualatin" יש לפנינו שני מתחרים חזקים וטובים: דורון עם ליבת מורגן - ליבה חדישה בעלת ארכיטקטורה up-to-date (מה שלא בדיוק ניתן לומר על הסלרון...), לא פחות מ 200 מגה"צ של FSB ותג מחיר מפתה בעליל. זיווגו עם לוח אם ECS K7S5A מבוסס (SiS 735), נותן לנו פתרון מעולה : מעבד מהיר וחזק, ולוח עם צ'יפסט טוב, שלטעמי הוכיח את עצמו. הנה לנו "קומבו" שיכול לכרסם אף בפלח שוק גבוה יותר! סלרון עם ליבת טואלאטין- ע"י ציודו ב L2 גדול יותר, תג מחיר טוב, וייצור בליתוגרפיה קטנה יותר (שמאפשרת להפחית את הוולטאז' של המעבד ובכך לגרום לו לפלוט פחות חום ), הצליחה אינטל לשווק מעבד עם יכולות אוברקלוק לא פחות ממדהימות; זיוו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה עדיף LG X32 או PLEXTOR X24 בלי תוספות זה או זה ראש בראש מה יותר טוב ? : :smoke:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.minidisc.org/pony_mp3n1_interview.html אם מישהו יודע איפה למצוא את ה-hack הזה שיפרסם פה בבקשה.. זה רק מראה איך חברות כמו סוני או חסרות שכל לגמרי, או כל כך דפוקות בראש עם ה-atrac שלהן שלא חושבות בכלל על הצרכן.. אתם קולטים?? סוף סוף מכשיר קטן! נייד! עם מדיה זולה וגדולה שניתן לאחסן עליה MP3s!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש ואני עוזר לו להרכיב מפרט כבר רצינו לקחת AMD 1700 אבל בום באותו יום HWZONE נותנים לינק לכתבה מצולמת שבה בחור אחד מאיץ את הפנטיום החדש 1.6A ליבת NORTHWOOD ל 2.4 ג'יגה דבר שמעורר עינין רב. לאחר סקר שוק קטן התברר שהאינטל יותר זול מAMD בערך ב 80 שקל (האינטל 1.6 לעומת AMD 1700). הבעיה שנוצרה היא שהבחור בכתבה אמר שהוא השתמש בזכרונות של חברת OCZ שהם PC3000 כמו כן הבחור ההוא אמר שלא כל אינטל 1.6 יכול להגיעה ל2.4 (ושזה דבר שצלוי במזל) אבל זה לא כל כך משנה כי חבר שלי יכול להסתפק ב 2.1 . אבל לאחר סקר שוק נוסף התברר שהזכרונות העלה עולים (ה OCZ PC3000) בסביבות ה 800 שקל 256 RAM טזה ממש ממש לא משתלם לעומת ה AMD. אבל היום מצאתי חנות שמוכרת PC2700 של סמסונג ב 5…
-
- 93 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
כבר-נשבר-לי-מלחכות-מצאתי-DB-ל-SB-בדיוק-במחיר-של-הפורטיסימו-רק-שהפורטיסימו-יהיה-יותר-שווה-אז-שמישהו-יגיד-לי-איפה-למצוא-אותו-בארץ-כדי-שאקבל-את-שפיותי-בחזרה-כי-זה-בדיוק-כמו-הסיפור-עם-ה-RADEON64RETAIL-שכלכך-התאמצתי-כדי-לא-למצוא-אותו.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
התוכניות לא זזות זה מעצבן! אני לא מצליח להפעיל את טוני הוק 3! נו איך מסדרים? פירמטתי רק לפני שבוע AMD DORUN 1100
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הבלו והקריסטל אורב באים עם צלעות קירור ביחד כשקונים אותם? אם לא, היכן אפשר לקנות אותם? ושאלה אחרונה, איפה אפשר למצוא בלו וקריסטל אורב לRadeon? :-/
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
האם עכברים אופטיים - טובים ???? האם יש להם בעיה עם משחקים???? אני רוצה לקנות עכבר חדש ויש נורא הרבה מבחר, אני רוצה לוג'יטק, ובמפרטים שלכם אתם ממליצים על - logitech mouseman optical וזה עכבר מאוד יקר!!! 300 ש"ח בשביל עכבר...למרות שהוא עכבר מעולה, מחירו לדעתי מוגזם ושאלתי היא : האם יש לו בעיות עם משחקים????
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-