ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
מה אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT למחשב שלי? אני הרי לא צריך כרטיס TV כי אין צורך באופציות שלו יש כרטיס שמוסיף רק וידאו IN?
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
יש לי BROTHER DCP 130C. חשבתי אולי לקנות בקבוק גדול של דיו שחור ולמלא את המיכל דיו המקורי שלי ע"י מזרק. חשבתי לקדוח חור ולמלא ולסתום אותו בסיליקון או סלוטייפ. מישהו ניסה דבר כזה? תודה לכל העונים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי את הספק הבא : נערךךךך !!! TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC ב595 ש'ח לפני משלוח www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238 האם הוא טוב יותר מהאנרמקס 420 או 430 ATX2.0 ???? ועוד שאלה האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי עד שאני ישדרג [בקרובב] AMD ATHLON XP 2600 MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT LG FLATRON 1730S LCD 2X256 400 MHZ
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי שולחן למחשב שלי, אבל זה שולחן יחסית פשוט (לא באיכות, אלא בצורה), בעיקרון זה שולחן 60 על 120 בגובה 176 סנטים אני צריך מגירה למקלדת ולעכבר כי אם אני עובד עם הגובה הנוכחי של השולחן זה לא נוח ומאוד לא בריא לידיים (ואת זה אפילו אמר האורטופד שלי) הסתכלתי קצת ומצאתי רק שתי מגירות פלסטיק מאופיס דפוט, יש שם בקושי (אין) מקום גם לפאד THUNDER X-RAY 8 וגם למקלדת. אם מישהו מכיר מגירות אחרות (בלי יותר מדי בליטות מוזרות, ומספיק גדולות) תשתפו, ואם לא תהיה לי ברירה יהיה נחמד גם אם מישהו שניסה את המגירות של אופיס יגיד מה הוא חושב עליהם
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
ממה עשויה הדלת של הכוננים האופטיים במארז Sunbeam Samurai? מפלסטיק או ממתכת? והאם המארז הכי טוב בתקציב שלו? 300 ש"ח כולל משלוח מנועה מחשבים! ויש לו כפתור ריסט? תודה לעונים...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החלטתי שאני קונה את העכבר האופטי Logitech G400s. איזה משלושת הפדים הבאים הכי מומלץ עבורו לדעתכם? Steelseries Qck Razer Goliathus SPEED Edition Razer Goliathus CONTROL Edition אשמח גם להסבר. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עם המחשב החדש את הASUS E616 (הכונן דיוידי X16 שלהם) עכשיו, בWINDOWS XP אני לא מצליח לקרוא איתו דיסקים (רגילים, לא בדקתי דיוידי). כשאני מנסה להפעיל תוכניות וחיות אחרות מדיסקים שפועלים מצויין בכוננים אחרים, בו זה נותן לי כל מיני הודעות שגיאה מוזרות. ניסיתי להפעיל אותו עם דרייבר של סידירום של קריאטיב, והפלא ופלא, זה פעל כשורה... מישהו בXP גם נתקל בבעיות מסוג זה? למישהו יש פיתרון? HELP!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הם מציינים שהוא ניתן למכירה כבר (מחירו הוא 178 דולר) והוא בא בהזמנה מיוחדת תוך שבועיים... סוף סוף הוא הגיע המלך של לוחות האם...
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כשאני סורק מופיע לי פס צהוב בשני הצדדים לכל אורך הסריקה. הבעיה הזאת לא היתה קיימת בעבר. אני יכול למקם את התמונה באמצע אבל בכל זאת אני מעוניין לדעת אם יש פתרון לבעיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם מהירות האפיק/מעבד להלן המפרט: Intel Pentium 3 667/133/256 Slot 1 MSI 6163 440BX (הרכב הזיכרונות הוא זמני :-/ ) 32MB SDRAM 2x64MB 100Mhz הלוח אם הוא CPU Plug& Play - Jumperless וברגע שאני משנה את המכפלה ל 133x5.5 1.70V שייתן לי מהירות מעבד 667 המחשב לא נדלק!, אני משנה את המהירות ל1.65V 100x6.5 הוא נותן לי בביוס מהירות של 650 אבל המחשב מציג במסך פתיחה שהמעבד הוא 500! ?So what the fuck is the problem
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ZIGZAG zBLACK SCORPIO Gaming PC במארז מקום ל-5 מאוורים בתצורה הבאה: 2 מאווריי 80מ"מ מלפנים. 1 80 מ"מ מאחור ועוד אחד 60 מ"מ מאחור. 1 80 מ"מ בדלת המארז (מגיע עם המארז). 4 מקומות של 5.25. 7 מקומות של 3.5 ללא ספק כוח.
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
-
-
כשהרכבתי את המחשב ועשיתי fdisk הוא הראה לי כבר מהתחלה שיש לי משהו כמו 52,288 mbytes , שזה למיטב ידיעתי משהו כמו 50 GB הדיסק הוא 60GB של מקסטור.. מישהו יודע מה הקטע?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תגידו לי מזל טוב קניתי מחשב חדש, ועכשיו אתם לא יכולים להתלונן שעשיתי בחירה גרועה (כמו אתמול)בגלל שהיא בערך לפי המפרט של האתר: אז זה ככה: מעבד: AMD Athlon XP 1700+. לוח אם:GigaByte. דיסק קשיח: Maxtor 60 GB 7200 Rpm. זיכרון: Micron 26 Mb DDR. כרטיס מסך:Gee Force 3 64 DDR Ti 200 (מחברת hercules)או איך שכותבים את זה. כרטיס קול: Creative SB audigy. כרטיס רשת: 10/100. DVD: LG 16/48. כונן 1.44: teac. מארז: ATX 300Watt. עכבר: ps/2 אופטי+גלגלת. מקלדת: Microsoft 108 מקשים. רמקולים: 2 רמקולים+ סאב של Multimdia. מסך:LG 995 ft 19. תגידו לי איך זה בבקשה לי נראה שזה מחשב פגז!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש גיים פד לPC להחליף את הXBOX 360 CONTROLLER המזדקן שלי. מעוניין בעיקר בתאימות (בלי צורך להתעסק עם תוכנות התאמה שונות ומשונות) ובנוחות. יש משהו עדיף מהXBOX ONE CONTROLLER?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי בכרטיס הנ"ל ואני לא מצליח להשתמש באופציית ה tv out. אם מישהו מבעלי כרטיס זה הצליח להשתמש באופציה זו? אם כן , איך?
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז אם ספק טוב עד 500 ש"ח מארז ACHILLES SILVER GAMERS MIDI ATX 400W-24PIN מארז Q5-LCD MIDI ATX 520W USB2+FIREWIRE+AUDIO+WINDOW מארז COMPUCASE HEC CI-6A19 BLACK 12cm FAN MIDI ATX 400W 24PIN מארז MIDI ATX K809-1 520W COLOR : SILVER אם יש לכם משהוא טוב יותר במחיר ה500 שח תרשמו לי אתה השם שלו לא משנה אם המארז יפה או לא
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לסלון מקלדת אלחוטית עם תאורה אחורית ועברית לשימוש למחשב בסלון, העדיפות שגם העברית תהיה מוארת אם קיים דבר כזה. נתקלתי בחיפושים במקלדות לוג'יטק K800, K810, K830 , MX800, K740 שמתוכן עניינה אותי במיוחד ה K830 מכיון שיש לה טאץ' פד מובנה. לא מצאתי שום חנות בארץ שמוכרת אחת מהמקלדות האלה עם עברית מובנית או בכלל, אז רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע על חנות כזאת או לחלופין האם יש מקלדת אחרת שיכולה לענות על הצרכים שלי? נ.ב כמעט והזמנתי מקלדת מתקפלת+נטענת+מוארת של iclever מאמאזון היום (ללא עברית) אבל החלטתי לבדוק קודם פה כדי לוודא שאני לא עושה קניה סתמית תודה מראש עודד **** עידכון **** …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם כדי לשדרג את הסורק שלי לסורק משומש של חברת Mustek ב-170 שקל. http://www.ocr.autoid.pl/obrazki/mustek-bearpaw.jpg מה שאני רוצה להוסיף שזהשדרוג לסורק UMAX 610P ענתיקה , עוד משהו, אני לא משתמש כל כך הרבה בסורק ובגלל זה אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם... זה עתה סיימתי להרכיב את המחשב החדש שלי. כמובן שדבר ראשון היה לבחון את ביצועי החיה הרעה הזו וזה מה שיצא לי: (3d Mark 2001 SE) http://gamershq.madonion.com/compare2k1.shtml?2918090 (למי שמתעצל להציץ אז התוצאה היא 6824). תנו קצת תוצאות שלכם להשוואה. אגב המחשב החדש שלי כולל: (Intel P4 2.0A (512KB ASUS P4T-E ASUS V8200 T2 Deluxe Seagate Barracuda IV 80 Gig Creative Audigy 5.1 (ASUS DVD E-616 (x16 Yamaha CDRW x24x10x40 כל הנ"ל ועוד שואבים את כוחם מהמלך של Enermax ה- EG465P-VE. מחשב "חמודי" לכל הדעות .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שימו לב שכשהתכוונתי לחברה מוכרת ויקרה אני מתכוון לאנמרקס וכו'... כשאני אומר חברה זולה זה משהו כמו גיניוס...
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי 24/7 מהמצלמה ושאני יוכל להגדיר לה כמות מסויימת מהדיסק הקשיח כדאי שכל פעם תמחק את ההקלטה הישנה ביותר אם אפשר אני צריך שהיא תקליט ביותר ממצלמה אחת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המקלדת שלי שירתה אותי באופן נאמן במשך שנתיים והגיע הזמן להחליף אותה, עד עכשיו היה לי razer arctosa, שמתחיל טיפה לזייף. אני מעוניין לקנות מקלדת מכאנית, התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אני מקליד המון (קבצי WORD) וגם משחק כמעט באופן קבוע בBF4 וborderlands 2. אשמח להמלצות למקלדת נוחה ולא מרעישה מאוד (עדיפות לסווצ'ים שחורים או כחולים). עד עכשיו יש לי התלבטות בין כמה חברות שונות (razer,coolermaster,corsair). לא משנה איזה חנות אבל עדיפות בארץ, אם לא אז מוכר טוב בEBAY. חשוב שתהיה מקלדת מלאה, עם אפשרות ללחצי מאקרו, ועם יש גם לחצני מולטימדיה אז אפילו יותר טוב. תודה,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-