ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
קניתי המחשב שלי אצל איבורי מחשבים, המסך התחיל לעשות טיפה בעיות, אז שלחתי אותו לתיקון דרך איבורי. המסך הוא מאג 770V. הם נתנו לי איזה טופס לתיקון, משהו מצוקמק, נתתי להורים, שישימו את זה במקום בטוח. הם צינו שהיבואן של מאג, מעפן, ולוקח לו המון זמן לתקן את המסך. עבר חודש, התקשרתי אלהם, הם אמרו לשהם יחיזרו תשובה. לא החזירו תשובה, התקשרתי אלהם היום, חודש וחצי עברו, והם אומרים לי, לא שלחת שום מסך לתיקון. לא רשום אצלנו כלום. הם רוצים את הקבלה, ואבא לא מוצא אותה! אחרי שהפכננו את הבית, מצאנו את הקבלה, מסתבר, שהם טעו, ורשמו את שמי בשגיאת כתיב, במקום צחי, צבי. שאמרתי להם ששמי הוא צחי, הם מצאו את קבלה אצלהם, והבטיחו לי לטפל בזה במהירות. יש לי אצלי מסך חילופי שווה לתחת, 14 אורטק, הכי חר…
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תנו לי בבקשה שם של לוח אם לפנטיום 4 שתומך בזכרונות ראמבאס RDRAM PC-1066 שיתאים לאוברקלוקינג.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שה Ti4200 יותר מהיר, אבל הוא עדיין לא יצא לשוק (לפחות לא פה בארץ), והוא בודאי יהיה יותר יקר מה 8500LE. השאלות שלי הן: 1.)האם כדאי לחכות ל Ti4200, כמה צריך לחכות וכמה הוא אמור לעלות בהנחה שהוא ממוקם מתחת ל Ti4400? ( שעולה כ 1750 ש"ח בארץ, פחות או יותר) 2.)האם זה מצדיק את ההפרש במחירים?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 3 הכרטיסים הנ"ל? 1356 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500TV 1227 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500 TV JUMBO 1474 ש"ח - GAINWARD GF3 TI500XP מה יש באחד שאין באחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
לחצו כאן הכותרות של המאמר החדש: "Pentium 4: Round 4 - Pentium 4 gets my approval" ובאותו סגנון: "How AMD blew it!" וזה אותו בן-אדם שכתב את זה... המאמר המפורסם ש*כמה אנשים* (הם יודעים את שמם) נהגו ללנקק אליו כל פעם כדי לטעון שהפנטיום 4 גרוע.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלתטי איזה מחשב אני הולך לרכוש והוצע לי הכרטיס הבא hercules 3d propet 3 geforce 3 64 mb ddr
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות אם אני יקנה מעבד של intel ב533 מהירות בס ואני ישים אותו בלוח שלי (בחתימה) אז זה יעבוד ולא משנה שיהיה מהירות של 400 כי זה זמני ושתים זה אם אני יקנה כרטיס מסך בכפול 8 agp אז זה יעבוד לי ???? אני הולך לטוס לאמריקה מנהטן ואני רוצה לקנות שם את הדברים העלה ואז אחרי כמה חודשים לקנות לוח אם טוב כדי להכניס אותם ללוח אם שאני יקנה בארץ אז הכרטיס והמעבד יעבדו או בלוח שבחתימה
-
- 10 תגובות
- 945 צפיות
-
-
רכשתי רמקולים של ALTEC LANSING ADA880 וכרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1. כאשר חברתי אותם ליציאה הדגיטלית בכרטיס(SPDIF) בזרת מפצל סטריאו ועשיתי להם בדיקה בכרטיס עובדים רק 2 רמקולים כלומר הוא בודק כול רמקול ושומעים רק LEFTFRONT ן RIGHTFRONT מה הסיבה לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אין לי תמיכה של הדברים הבאים בכרטיס מסך asus 7700 ti 64mb: enviroment bump mapping game 4 - nature pixel shader מותקן אצלי directx 8.1 ודריברים של nvidia 21.81. מה אני יכול לעשות כדי להפעיל אותם? או שהכרטיס שלי לא תומך בהם?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב חברי היקרים. היום התפרסמה באתר השוואה בין 10 לוחות אם לפנטיום 4 עם הצ'יפסט SIS645. עשו ביניהם 17 בנצ'מרקים ואני חישבתי את התוצאות ועשיתי ממוצע ואלו התוצאות, מהטוב לגרוע. 1) MSI 2) Soltek 3) Jetway 4) ASUS and Abit באותו מקום 5) Biostar 6) SOYO 7) EPoX 8) Gigabyte 9) AOpen שימו לב כי ישנם רק 9 מקומות בממוצע שערכתי מכיוון שASUS ו-ABIT הם באותו המקום.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, באתי לפה בעקבות המלצתו של מיכה. אני עומד לקנות מחשב, הכנתי מפרט נחמד אבל ברצוני להחליף בסופו של דבר לAMD. אני רוצה לקנות מחשב אצל למיר , הם קרובים ואמינים והמחירים טובים (www.lamir.co.il) הכנתי שם מפרט שמתיחס לP4 אבל ברצוני לשנות לAMD כדי לקנות מסך טוב יותר, תוכלו לעזור לי להתאים לוח אם ומאבד חזק? אני יראה לכם את המפרט הראשון שלי, ברצוני להשאיר את כל מה שיש שם חוץ מלוח האם שיכלול כרטיס קול ורשת מאבד AMD חזק ומסך שווה. התקציב הוא עד 8100 , בבקשה תכינו מפרטים ותצלמו. זה המפרט הראשי שלי עם הP4 , לפי זה תלכו. אני רוצה מחשב חזק עם הזיכרון החדש 333 כמובן 512 וגי פורס 4 כמו שמוצג שם. כמו כן הדיסק הקשיח הוא ישאר וברצוני שתשנו רק את המסך המאבד ולוח האם. זה המפרט הראש…
-
- 40 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כרגע אני בבעיה קטנה הביצועים של המחשב חד וחלק לא מספקים אותי בכלל ואפילו "מעליבים אותי" אני ירשום מפרט מלא של המחשב והחלקים שאני הולך למכור איתו: pentium 3 1000 mhz shuttle spacewalker av 11 256 mb sdram maxtor 40 gb 7200 rpm wd 1.6 gb 5400 (בתוך מגירה נשלפת) vodoo 4 4500 32 mb cd 56 btc creative vibra 128 zoltryx 56 k מארז שעבר מודינג בצד, יש לו חלון.. ונראה לי זהו....(יש עוד רכיבים, פשוט זה כל מה שאני ימכור ממנו) אז אני שואל כמה לדעתכם אני צריך לדרוש בעבורו...? או שאולי כדאי לי להשאיר את הכל ורק לשדרג כמה חלקים? במקרה הזה אני רוצה לשדרג את המעבד לamd עם יותר מ1600 מה"ץ , ואת הזיכרון ל512 לא משנה לי אם הוא יהיה 266 או 333... וגם את הלוח אם למשהו שיתאים... אני צריך להחליף…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקבל יעוץ מה מבין השלושה הבאים כדאי לקנות: 128 MB DDR NVIDIA TI-200 - VIDEO IN - TV OUT - 256BIT - GEFORCE 3 - SOFTWARE VIDEO EDIT / MSI DVD / 3D Glasses - Can be overcloced to 480 Mhz safely with included software של MSI שעולה 1054 ש"ח או MSI G4MX460-VT - 64 MB DDR NVIDIA Geforce 4 MX 460 - TV OUT - Video In - Retail שעולה 836 ש"ח או Hercules 3D-PROPHET-FDX- 64MB DDR AGP*4 ATI RADEON 8500 LE CHIPSET - DVI/TV OUT שעולה כ - 930 ש"ח תודה רבה שרון
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מעבד AMD תעזרו לי בבקשה לבחור אני צריך משהו טוב ולא יקר ואני צריך גם לוח אם תואם לו
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
-
איזה DVD עדיף SONY*16*40 ASUS*16*40 מחינת איכות, אפשרות פריצת האזור
-
- 28 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה יעבוד יותר טוב עם פנטיום 4: VIKING RDRAM 256MB PC-800 או Mushkin DDR 256MB PC-333
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מחפש רקעים לשלוחן העבודה דברים יפים באמת ולא רגילים אני מאוד ישמח אם תביאו לי קצת דוגמאות.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני קונה זיכרון נוסף , עוד 256 MB DDR 2100, לא צריך 2400 ולא כלום. בכל מקרה יש לי היום Crucial 256MB ddr 2100 והשאלה שלי היא מה לקנות ? כי אני רואה הפרש של יותר מ 20 דולר במחירים בסוגים של 2100DDR. באפלו למשל עולה 83 Crucial עולה - 105 דולר Mircon - 124 דולר !!!! ויש את החברה הזו: TRANSCEND שלא שמעתי עליה והזיכרון שלה עולה 91 ... מה כדאי לי לקחת והאם יש הבדל כלשהו ?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מצלמת אינטרנט ורציתי לקבל המלצות מה לקנות איזה פרטים צריך לדעת לפני שקונים, רזולוציה וכו'. ראיתי שהרבה אנשים פה מעלים תמונות כמו מודינג למשל, גם אתם משתמשים במצלמת אינטרנט? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שוב מודה לכם על תשובות שלכם זה מאוד עזר לי והרחיב לי את ידע בעוד כמה צעדים קדימה וכל זה בזכותכם ;D !!! יש לי עוד שאלה , סילחו לי על כל כך הרבה שאלות !)) מה עליי לעשות כדי שבכיבוי המחשב דרך הווינדוס המחשב יכבה אוטומטי וללא צורך בלחיצת כפתור POWER יש לי P-4,לוח אם של PCPARTNER, מקווה שמידע הנ"ל יעזור בפתירת הבעייה!??? :-/ :bash:
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי Inno3D geforce 2 Ti עם יציאה לטלויזיה ורציתי לדעת אם אפשר להשתמש ב Twin View עם הכרטיס הזה והטלויזיה? ואם כן אז איך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-