ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
-
למכירה מעבד של אינטל P-3 1000 ולוח אם של ASUS מדגם CUV-4X וגם ספק כח של P-3 במחיר של 1300-1500 ש"ח בלבד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smoke: :smoke: :AR15: :AR15: למי שמעוניין שישאיר לי אימייל שהוא: tttal@hotmail.co.il בתודה: טל כהן.
-
- 2 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
-
נתקלתי בתופעה מאוד מוזרה מאז שיש לי את המחשב הזה: כאשר המחשב עובד במשך כמה זמן בחדר נוצרת מן אווירה לא נעימה כזאת. כיאלו האוויר אצלי בחדר יותר חם משל כולם וכיאלו הוא יותר כבר כזה. לא הייתי אומר שהוא מסריח אבל יש משהו דומה. מן עובח כזה. ריח מוזר מאוד. אני בטוח שזה בגלל המחשב כי אם הוא לא עובד אז אין את זה. יש לכם לרעיון למה זה?
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד Generic Softk56 Conexant ובמחשב השני ES56T-PI של Pine. עכשיו לשאלה שלי איזה מודם יותר טוב לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המאיץ גרפי raedon 8500le שאני יודע שהוא כמו geforce3 ti200 ואפילו יותר טוב והיה לי מוזר המחיר שלו שראיתי בזיגזג 950 ועוד של הרקולסאז נראה לי שמשהו מוזר אז משיהו מוכן להגיד לי למה הוא יותר זול מה g3 ti200 מה ATI עושה מה ש AMD עושה מכינה מעבדים מצוינים ומוכרת אותם ממש בזול
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש סורק ומדפסת חדשות. יש לי על סורק לתת 700ש"ח ועל מדפסת 600ש"ח אני דיי רוצה ללכת לכיוון Epson כי הם אחלה של חברה והדיו שלהם זול מאוד שזה חשוב. אני דיי רוצה לקנות את המדפסת C20ux היא זולה וטובה. מה אתם חושבים? בקשר לסורק אני לא יודע יש לי התלבטות בין epson prefection 1250 canon fb n670u mustek bearpaw 2400cu מה אתם חושבים?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בן דוד שלי קנה כרטיס מסך חדש (msi gf4 ti4600) ויש לו כרגע asus v7700 gf2 gts 32mb ddr בלי יציאה לטלוויזיה לי יש כרגע asus v7100pro gf2 mx400 64mb sdram עם יציאה הוא יעביר את הgts שלו למחשב המשני שלו אז אמרתי לו אולי נחליף הוא אמר שזה בסדר אבל שאני אחשוב על זה כי אני מאבד את היציאה לטלוויזיה......... מה אתם אומרים? שווה או לא?
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, אבא שלי קנה קומפי 2 (מן מקלדת כזאת לילדים) לאחותי אבל היא לא מצליחה להתחבר למחשב הישן (מאוד) שלו. החיבור מקלדת (והמקלדת שלו) הם ישנים והחיבור הוא מעט גדול מה PS2 הסטנדרטי. האם יש מתאם שיתן למקלדות חדשות ולקומפי הזה ליכנס? מתאם מ PS2 לדבר המעט גדול יותר הזה? האם למישהו יש? מישהו יודע איפה להשיג? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש את האסוס http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_94&products_id=1559 ואת הגיינוורד http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_351&products_id=1597 נ.ב אני יודע על הסיכסוך אבך לא מצאתי קישור טוב יותר
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ספק מהדגם הבא התקלקל PW230ATX , איפה ובכמה אפשר לקנות אחד חדש? עוד שאלה, על המארז של הספק רשום המספר הבא: TH-98-04 זה מספיק אם אני באה לחנות להגיד להם שאני צריכה ספק שיתאים לו? תודה מראש, חציל
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
-
-
איזה צורב כדאי לקנות ?? של איזה חברה ?? איזה מהירות כדאי ?? לא משנה כסף עכשיו... אלא יותר איזה חברה כדאי... תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבבבבבבבאאאאאאאאססססססססההההההההההה!!!!!!!!!!!! ב א ס ה!!! דווקא כשקניתי את הGXP60 שלי סמכתי עליהם... אבל כשהפעלתי תמחשב אחרי שלחצתי על כפתור RESET נדהמתי לגלות שהוא באמת הלך לי!! מת לגמרי!!! הבאתי את הדיסק בחזרה ליבואן והם צריכים עכשיו לתת לי חדש... הדיסק שלהם דווקא מאוד טוב - הכי מהיר והכי שקט - אבל האמינות - א כ ז ב ה! תגובות??? ???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i whant to buy a good grafic card that will give me a good performene for heavy 3d games, is the geforce4 v8440 worth buying?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום , ההורים שלי נוסעים היום לחול ואני צריך בדחיפות עכבר חדש , שמעתי פה הרבה מאוד דברים טובים על הדואל של לוגיטק , האם אפשר להשיג אותו בדיוטי פרי? אם אין שם מיהו יכול להמליץ לי בבקשה על עכבר אופטי לא אלחוטי טוב ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הפרט בחתימה רציתי לשדרג טיפה את הקיים שווה לקנות סלרון 800 מגה הרץ תמורת 300 ש''ח ?? זה יתאים ללוח הקיים נכון ? כי הסלרון על באס 100... או שעדיף לחסוך את הכסף ולקנות סלרון 1.2 ג'יגה ולוח של אסוס TUSL2-C כמו שתיכננתי...?!? (זה יצא 1067 ש''ח) אודה אם תצליחו לנמק (כלומר להסביר לי למה כן או לא) תודה HF המתלבט
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש עכבר אופטי במחיר של עד 350 ש''ח, עד העכבר הנוכחי השתמשתי בעכברים שעלוה לי 25 שקלים, אין לי תלונות על שום דבר, חוץ מהליכלוך שהורס אותם לאחר כמה חודשים. מכיוון שאין לי ניסיון רב איתם, אני פונה אליכם. אודה לכם על התשובה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה!!! האם ביטול מס הקנייה מחו"ל מאפשר הזמנה של מוצרים כמו MP3 JUKE BOX דרך ה-WEB ללא מס שחיטה במה זה כרוך NEED HELP PLEASE ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אבל אני רוצה שיהיה לו את הציפ של via kt333 amd ומאיפה אפשר לקנות את זה תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רואה דבר כזה usb 2.0 ו USB 1.1 למה הכוונה מה זה נותן לי שזה 1.1 או 2.0 אם יש לי 1.1 מה אני משדרג אותו ל2.0 לא הבנתי אז מי שיכול להסביר לי את זה בבקשה
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה קטנה אני צרי לקנות hard disk עכשיו ברור שאני קונה 7200 ו 40 גיגה !! אבל איזה hard disk לקנות : 1 . IBM או 2 . CIgate בבקשה אני צריך תשובה למחר ? ??? :
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית ולצערי התקציב שלי הוא רק 1000 ש"ח אם מישהו יוכל להמליץ על מצלמה טובה אני יודה לו ובבקשה בלי הודאות בסגנון תוסיף עוד .... ש"ח ותקנה..... בגלל שגם כך זה יותר ממה שתיכננתי לבזבז.
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-