ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אם איזה כונן DVD אני יוכל לצרוב מדיסק לדיסק במהירות 24? ואותה שאלה גם לגבי איזה CD-ROM?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ואם בכלל יש דרך לדעת יציבות הספק, הספק שהוא נותן, מהירות סבוב המאוור ומידע כזה. ואם כן, אם יש תוכנה שתתן את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ובאילו בעיות נתקלתם עם המדפסת שלכם(שעלה עד 350 שח), עלות צבע וכדומה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ASUS Terminator איזו סיבה יכול להיות שאני לוחץ על הכפתור להדליק אותו, ולפעמיים הוא נדלק ולפעמיים הוא נדלק (יש אורות במארז) אבל אני מקבל על המסך No Signal output בעיה בכרטיס מסך? זהו לוח משולב (Net,VGA,Sound)....
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם זה הכרטיס האמיתי או שיש catch ? איך השירות והאחריות של אקסלנט ומה דעתכם על המחיר http://www.exlmarket.co.il/ מתי יגיע ה all in wonder ומה עדיף מקורי של ati או של חברות אחרות ? הרקולס נניח ? זה לינק לפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=273_97&products_id=731 איך יכול להיות כזה הפרש מחירים ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטים קול בסיסי ביותר וזול -אבל שיהיה אמין, אין לי זמן לקילקולים! עצות ורעיונות יתקבלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מצאתי את הכרטיס הזה ואני שוקל לקנות אותו! האם זה כרטיס טוב? למה HERCULES 3D PROPHET ALL IN WONDER 7500 DV שהוא אמור להיות חלש יותר (?) יותר יקר? האם הכרטיס הזה טוב יותר (משתלם) מבחינת האוברקלוק ומהירות אליו הוא מסוגל להגיע מה - Gainward GeForce3 PowerPack!!! Ti/500 - 128mb DDR - JUMBO - TV/OUT ( GeForce 3 TI 200 - 128MB DDR ) אשר נמכר בזיגזג ואגב שימו לב להפרשי המחיר שכן ATI עולה 170$ וה GF3 עולה 219$!
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
ok i've a proplem, i have one AGP card with gr8 Tv out and other AGP card for games and such. how do i connect them simultanieslly ? is there motherboard with two AGP's ? if not anyone has an idea how do i replace between them as fast as can be
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי מקלדת בחו"ל וכמובן שיש לה רק אותיות באנגלית. אני יודע שאפשר לקנות אותיות בעברית ולהדביק. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את זה?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לאחורנה קניתי את הפלאפון 6230I. הוא תומך בבלוטוט אך לא נמכר עם מתאם. הבנתי שאפשר לקנות מתאם ב 105 שקלים. חשבתי להוסיף קצת על הסכום הזה וכבר לקנות עכבר ו/או מקלדת אלחוטיים בלוטוט ולהשתמש במתאם שלהם כדי להתחבר עם הפלאפון. האם זה אפשרי? האם מתאמים כאלה תומכים בחיבור מספר מכשירים בו זמנית? איזה סט כדאי לקנות? תודה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין שני חברות, רייזר וסטילסירייס מעוניין בעכבר המתאים לשני הידיים תודה וערב טוב הציעו לי את הדגם הזה Steelseries XAI האם הוא הכי מומלץ בטווח המחיר שציינתי?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הי חברים אני מתלבט לגבי רכישת אוזניות גיימינג חדשות. תקציב- בסביבות 400. קראתי שhyperx cloud alpha מומלצות בתקציב הזה. האם יצא למישהו להתנסות בהן? האם יש דגם מומלץ יותר? בנוסף, יש לי חבר שמחפש אוזניות לסוני פלייסטיישן 4, האם אוזניות אלה מתאימות?
-
- 15 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש התקן בלו טות' פנימי(pci) ואם כן אז איפה אפשר להשיג?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
אני מחפש ארדיסק (אפילו יד שניה) של Hitachi בנפח 200gb יש לי ארדיסק כזה שנפל ואני רוצה להוציא ממנו את כל המידע שיש לי שם (180GB) אודה מאוד למי שיעזור לי יעקב
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי יש לך כרגע את העכבר MX Rev והוא מדבר בעד עצמו מבחינת נוחות השימוש שלו , המקשים והמבנה שלו , אבל החיסרון שלו הוא שבעבודה ממושכת הוא לא כל כך טוב , מצריך הפסקת עבודה אם לא טוענים בזמן ולפעמים יש תקיעות קטנות (שטויות בגדול..) , מה שבא לביטוי בעריכות גרפיות ובמשחקים מדיי פעם . חשבתי לקנות את ה G9 החדש או את ה G5 הדגם החדש אבל אני בהתלבטות לגביהם , ל G9 יש משהו שנראה לי מוזר בעיצוב (יש מישהו שניסה אותו? אשמח לדעות) וזה לכאורה מה שעוצר אותי לקנות אותי , לגבי ה G5 הוא כמו שהבנתי מעולה , אבל חסרים לו קצת מהחידושים של ה G9 (הגלגלת המהירה , עניין של התרגלות) . מה דעתכם יותר מתאים לי ? יש אולי דגם אחר מתאים שאתם ממליצים עליו ? תודה על תשומת לבכם , ערב טוב , נדב .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם שמחובר למחשב. אני רוצה לחבר לאינטרנט גם את המחשב השני, אך בשיחה אם בזק הסתבר שהם רוצים סוג של התחייבות לשנתיים (דרך פריסת תשלומים שמתאפסים) עבור הראוטר, והייתי רוצה להימנע מזה. מכאן עולה השאלה האם יש דרך לעשות איזושהי רשת חוטית או משהו בסגנון ולהימנע מהצורך בראוטר? ואם לא אז איזה ראוטר מומלץ לקנות באופן עצמאי (אם בכלל)?
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש עכבר חדש, לא אלחוטי. תקציב 150 שקל נראים לי מספיקים לעכבר,הרי יותר זה מיותר. (להוציא 300 שקל על MX נראה מיותר לחלוטין!) שימושים- אני לא משחק משחקים בכלל! , גרפיקה, עריכת וידאו וגלישה. החוט אינו מפריע לי ולא הפריע לי מעולם,ככה שאלחוטי שללתי. רוצה עכבר עם כפתורים נוספים, עם אפשרות לתכנות, ושיהיו נוחים. העבודה על המחשב היא המון שעות אז חשוב שלא יכאיב. חשבתי על זה בגרסה עם החוט (קיים)- http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=w-intellimouse מה דעתכם עליו? למישהו יש אותו עם החוט? משהו אחר בתקציב דומה? (אין בעיה לחרוג אבל לא להגזים...) תודה, והמשך יום נעים
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש פאד steel qck ... איך אני מנקה אותו? לשטוף את כולו ממש במים ולתת לו להתייבש? או רק בסמרטוט רטוב קצת כזה.. מה לעשות כדי לנקות אותו כמו שצריך אבל שלא "יתקלקל" לי..
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-