עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. דרישות: *מקלדת נוחה *מראה טוב

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אני מעוניין לקנות מקלדת לא נתקעת (שלא נתקעת אם לוחצים על שני מקשים ..) עד 150 שח בתודה מראש !

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by --- The King ---,

אני מחפש מקלדת משולבת עם משטח מגע לסטרימר בסלון. **חשוב - אני רוצה שתהיה במקלדת גלגלת (Scroll Wheel). מעדיף שיהיו לחצני עכבר נוספים בצד השמאלי של המקלדת. המחיר פחות מעניין אותי כרגע כל עוד הוא בגדר השפוי (עד 500-600 ש"ח). אני כמעט בטוח שלא אוכל למצוא דבר כזה בארץ, לכן גם מוצר שמצריך הזמנה מחו"ל יתקבל בברכה למרות שאצטרך לעשות חריטה בעברית על המקלדת בתוספת תשלום. האמת שמצאתי מקלדת כזאת אבל לא הצלחתי להזמין אתה כיוון שהיא אזלה במלאי בכל חנות/אתר שאני מכיר ששולח לארץ: https://www.iogear.com/product/GKM561R/ https://www.amazon.com/Multimedia-Keyboard-Trackball-Wireless-GKM561R/dp/B002H0BOBA אשמח לגלות שאני טועה ואוכל להזמין אותה (לא מוכן…

4. שלום, אני צריך בבקשה המלצה למקלדת נחמדה למשחקים, רצוי שיהיה בה גם מקשי מולטימדיה. התקציב כמו שאמרתי בסביבות 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Monopoly,

אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה ועם שליטה על הנגן מוזיקה במחשב [ווליום, קדימה אחורה וכו'...] בקיצור מקלדת מולטימדיה איכותית.. כרגע יש לי את המקלדת הזאת: http://zap.co.il/model.asp?model_id=378013 והיא די מעצבנת... היא גדולה לי מדי ואת כל הכפתורים העליונים אני בקושי רואה [אני משתמש במגירה נשלפת והכפתורים נמצאים בחושך בגלל זה..] וגם יש את הקטע הזה עם הF LOCK מה שאומר שהFים משמשים לעוד כל מיני דברים וזה מעצבן.. בקיצור אני רוצה מקלדת נורמלית בלי האופציה הזאת של האפים, שלא תיהיה ארוכה מדי בגובה [הנוכחית 27 ס"מ עם התוספת לידיים] ועדיף שיהיה אנטר של 2ס"מ ולא אחד...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  6. Started by PT,

מתה לי המקלדת ואני צריך חדשה חוטית בלבד, אין לי צורך באל-חוטית ועדיף שתיהיה שחורה אבל לא מחייב אם תוכלו גם לספק לינק לקניה של המקלדת אני אודה לכם מאוד :-* תדה

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  7. Started by Crazy Angel,

שלום! ברשותי מקלדת של מיקרוסופט מדגם "Microsoft Wireless Multimedia Keyboard", ואני ממש לא מרוצה ממנה. היא לפעמים "מפספסת" אותיות שאני כותב, לפעמים היא לא מגיבה והכי גרועה - אני ממש צריך לריב איתה בזמן שאני משחק. אני רוצה מקלדת, תקציב ללא הגבלה, שתיהיה הטובה ביותר למשחקים. (עדיפות לאלחוטית). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  8. שיהיו איכותיים, התקציב לא כ"כ משנה, אבל לא להגזים. תודה.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  9. Started by slimshady21,

היי כולם, אני צריך המלצה למדפסת משולבת שתכלול מדפסת( מן הסתם ) , מכונת צילום ופקס. סורק לא צריך שיהיה אבל אם יש אז בסדר. לא משהו יקר מדי- שיהיה בסביבות ה750+ , חשבתי למשל על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2387 , מה אתם אומרים? אם יש לכם משהו אחר להמליץ, מניסיון או משהו, אז תודה. מקווה שמישהו פה מבין בזה.....

10. מה קורה חברה? אני צריך המלצה למדפסת+סורק+מכונת צילום, פקס לא הכרחי בתקציב של 300-400 שקלים שמעתי על המדפסת של HP F2180 איך היא? יש המלצות טובות? אשמח גם להמלצות אחרות.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. אני צריך המלצה למדפסת לייזר משולבת ביתית לא יקרה מידיי אבל שתעשה את העבודה. היא צריכה לכלול גם פקס ועדיפות לחיבור רשת. לא נתתי טווח מחיר כי אני לא מתמצא בטווחי המחירים ההגיוניים לדברים האלו, אשמח לקבל את הצעותיכם.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by Nachum987,

שלום לכולם, אני מחפש משטח עכבר שיתאים לשימוש יום יומי, ללא משחקים, נוח, אם ניתן שיהיה ארגונומי ולא גדול במיוחד. אין הגבלת תקציב. העכבר שבשימוש הינו Logitech MX MASTER 2S. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, מזה כמה שנים השתמשתי במשטח של חברת 3M, השטח שלו לא גדול אבל יש לו משענת ג'ל מאוד נוחה המשטח הזה די הרוס ואני רוצה לקנות משטח חדש אם מישהו מכיר משטח עם משענת יד נוחה אני אשמח לשמוע. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://www.bhphotovideo.com/c/search?atclk=Type_Notebook+Coolers&ci=11973&N=4289956440+4236662187 איזה מהם כדאי? או מה צריך לבדוק כשבורחים משטח קירור? (שולח בחורה לבחור לעצמה...) תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nachum987,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד מדגם Lenovo T550 שלו יציאת Mini DP. רזולוציית המסך במחשב הנייד שלי הינה 2880X1620 (3K). אני מחפש מתאם קצר יחסית שלו כניסת HDMI, ז"א כבל Mini DP זכר ל-HDMI נקבה ושיכלול שמע באותו מתאם. המסך אליו יחובר המחשב הוא בעל רזולוציית FHD. חוץ מזה, האם יש משהו מסויים שאני צריך לשים לב אליו? תודה מראש

16. שלום , בן דוד שלי ביקש שאני ימליץ לו איזה מתאם בלוטות (BlueTooth) לקנות , אך היות ועדיין לא יצא לי להשתמש בכזה דבר אז אני לא מבין כלכך בזה מישהו יכול להמליץ לי על אחד ולהסביר את ההבדלים והשוני אם יש בין המתאמים ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by DannyBoy1904,

אז ככה.. אני צריך שהמתאם יהיה בעל תמיכה בתקן 1.2 ומעלה, שיהיה Class 1 (שזה אומר טווח קליטה של מאה מטר לפחות) ושיהיה במחיר שלא עולה על 200 שקל. מצאתי אחד בנעה אבל הם אמרו שאין להם במלאי ויש בעיות עם הספק. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1279 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  18. Started by lior777,

שלום אני מחפש לקנות מתאם רשת אלחוטי שיעבוד על USB או PCIE, הראוטר תומך בתקן N בלבד, יחסית חלש ולכן חשוב לי שיקלוט טוב... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yotamoo,

מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  20. צריך המלצה לנייר הדפסה המתאים להזרקת דיו+לייזר (קונה בארגזים של 500X5) ומקום זול לקניה. איך הנייר בקישור הבא ? http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68832 תודה 8)

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  21. Started by MrCheese,

טוב, התעורר אצלי הצורך בסורק, אבל מה לעשות שאני סטודנט עני והתקציב מוגבל למקסימום 400 שקלים חדשים. אני נוטה לקוות שיש משהו באיכות סבירה במחיר הזה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by ranyr,

הסורק מיועד בעיקר לטקסט הכי חשוב שיהיה פשוט לתפעול ואיכותי בכל מה שנוגע לבניה ודריברים מחיר... 300 +-

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  23. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. Started by michaelsko,

אני צריך לתת לחבר שלי המלצה לסורק טוב ככל הניתן (דגש על מהירות ורזולוציה) בתקציב של 300-350 ש"ח. דרייברים ללינוקס - יתרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  25. Started by gaf,

שלום רב, איזה סורק כדי לי לקנות? אני מחפש סורק זול, שימושים - סריקת מסמכים, עבודות, תרגילים. משהו פשוט, לסטודנט. שימוש לפעמים (אולי פעם בשבוע), לא מסיבי. מחירים ראיתי בזאפ מתחילים מ- 300 בערך. יש משהו יותר זול וכדאי? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.