ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בשעה טובה אחרי 3 שנים עם אותו מחשב באה ההיזדמנות. יש לי סכום בלתי מוגבל (15 אלף + -) שקיבלתי. אנא מפרט הכי טוב שאתם יכולים. (ניסיתי את המפרט האוטומטי בפורום ואני לא חושב שהמפלצת שם כל כך איומה בשביל הסכום) אני מוכן אם יוצאת חומרה חדשה לחכות אפילו חודש חודשיים. תודה. :asthanos:
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית משולבת, עדיפות לזירוקס. העדפה לאפשרות סריקה והדפסה אוטומטית משני הצדדים. אפשר עם כרטיס רשת/Wifi. מחיר בסביבות 1500 ש"ח. הסתכלתי על דגמים במקומות שונים, אבל קשה לי לדעת אם זה משהו ראוי או לא. אשמח לדעת גם עלויות דיו משוערות, התקשיתי למצוא אותן ולהתאים למדפסות. תודה
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר תוכן 4K מהלפטופ בו קיים חיבור USB 3.1 Gen 2 Type-C / Intel Thunderbolt™ 3 (Power Delivery, DisplayPort) למסך טלווזיה עם חיבור HDMI 2.1. מניח שנכון למצוא כבל מתאים ואין צורך במתאם? אודה לעזרתכם איפה ניתן לרכוש כבל מתאים באיזור המרכז. תודה
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן אנוכי בגובה די סטנדרטי בישראל - 1.70, ולצערי רוב הכיסאות שנתקלתי בהם נועדו לאנשים די גדולים - המרחק בין הידיות עצום, הידיות לא עולות מספיק גבוה ועומק המושב גדול מידי. אני מחפש כיסא יותר קטן במימידיו מהכיסא הסטנדרטי. מנסיוני, הפרטים הקריטיים (מעבר למשענת נוחה וניתנת להתאמה) הם: א. עומק המושב (אם גדול מידי, הירך והשוק לא יכולו להיות בזווית ישרה) ב. מרחק בין הידיות (אם גדול מידי, הידיים שלי מתרחקות מהגוף יתר על המידה) ג. גובה הידיות בעבודה הקודמת היה לי aeron herman miller שהיה מצוין בסך הכל רק שעדיין היה חסר עניין המרחק בין הידיות (אפשר לשנות את הזווית שלהן ולא להזיז את כל הידית כך שבסופו של דבר הידיים לא ישרות) אם למישה…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה ההסדל בין SRAM ל DRAM ??? (אני מתכוון לאיך הם בנויים לא לשימושים שלהם)
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום.. כפי שרשום בכותרת, יש לי מדפסת hp photosmart c - 4343 http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&product=3546242 הבעיה היא שהמדפסת לא מזינה דפים ורושמת "Out of Paper".. עשיתי את כל הריסטים והנקיונות הדרושים - לא עוזר.. הזרוע הימנית כן עובדת מכנית וכן אוספת נייר כ - 1 סנטימטר.. אבל נראה שאין זיהוי בהמשך ובעצם לא מתבצעת עוד משיכה.. האם יכול להיות שיש איזשהו סנסור שפשוט נדפק ולא מזהה נייר ולכן לא נותן הוראה לזרוע להזין עוד נייר?.. אשמח לסיוע ועצות.. תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי הגה עם דוושות של חברת ג'ניוס שהיה עליו בעבר ביקורות פה באתר : http://hwzone.co.il/reviews/genius_wheel/ הורדתי את הדרייבר מהאתר של ג'יניוס אבל על ההגה דולקת רק הנורה הירוקה והיא דולקת כשההגה מקבל חשמל (ההגה כוח גם פועל) כמו בתמונה הזאת מהביקורת : http://hwzone.co.il/pictures/genius_wheel/Wheels.JPG אבל המחשב לא מזהה אותו (אי אפשר להתקין חומרה חדשה זו או משהו כזה) הדרייבר נראה לי מתאים כי יש את אותה התמונה של ההגה הדגם המלא הוא genius speed wheel force feedback וזה בדיוק מה שהורדתי מהאתר של החברה.... מה עושים ? עריכה: עכשיו ראיתי באתר שהדרייבר הוא רק לUSB, מה אני עושה ?? ?
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מצלמת רשת. יש לי כמה דרישות: כוללת מיקרופון. התקנה יחסית קלה, וגם כוללת דיסק התקנה (שלא יצטרכו להוריד מהאינטרנט וכו'....) עד 200 ש"ח. עדיף עם הוראות התקנה גם באנגלית. חיפשתי ומצאתי את 2 אלה: Microsoft lifecam vx1000 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501065 Logitech QuickCam Communicate STX http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379768 הן מומלצות? מי מהן יותר? והאם יש מצלמה טובה יותר שתתאים לדרישותיי?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום ! אני מעוניין לרכוש מדפסת - די בדחיפות. תקציב : כ-500 ש"ח הדפסת צבע באיכות טובה מאוד ללא גלישת דיו קצב הדפסה סהיר דיו לא יקרה שמעתי ש לקסמרק זה זבל כך שאני אקח HP/CANON/EPSON לעזרתכם אודה ניר חיפה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי לא יודע אם הפורום הנכון...אבל מנסה . הבנתי שיש אפשרות לחבר את הפלאפון לTV עם כבל ייעודי . מישהו יודע איזה סוג כבל צריך ? האם זה משהו ייעודי של סמסונג או אוניברסלי ? רוצה להציג את היוטיוב מהפון בTV . אם אפשרי , האם רק להעביר את הטיוי למצב HDMI וזהו (כמו שמחבר מחשב נייד) ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סריקת תמונות ברזולוציה של 1024 DPI אני צריך שיהיה סורק איכותי מבחינת כסף שיהיה לא הכי יקר וגם לא הכי זול משהו באמצע תודה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1001510317&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לסט אלחוטי של מקלדת+עכבר איכותיים עבור חיבור למחשב נייד שיחובר לטלויזיה 42' בחדר ישיבות עבור מצגות נדרכות וכדמ'. שימוש לעתים רחוקות. תקציב: עד 500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי את המקלדת הנ"ל ואתמול קניתי עכבר אלחוטי גם של לוגיטק והוא משתמש במקלט אחר הכל עבד יופי עד שפתאום כל המחשב שלי איכשהו נהרס הACRONIS OS SELECTOR השתגע והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש, מאז המקלדת לא עובדת אני מחבר את המקלט והכל נראה טוב אבל כשלוחצים על המקלדת לא קורה כלום וכשלוחצים על הF KEY הנורה במקלט משתנה אבל זה כל מה שהמקלדת יודעת לעשות, חייב את עזרתכם עמית
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר למארז הבא: THERMALTAKE TSUNAMI V3000 SILVER 400W האם מישהו יודע איזה ספק כוח מגיע איתו? ועוד שאלה האם הוא מארז טוב יחסית למחיר שלו (960 ש"ח) או שאני יכול למצוא משהו טוב יותר באותו המחיר או פחות ממנו? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי סוני אריקסון K800I, אני רוצה להשתמש בו בתור שלט למחשב. קניתי מתאם BT למחשב. אני מצליח לגלות את הטלפון במחשב ואת המחשב בטלפון. אני מצליח ליצור חיבור. ואני מצליח לשלוח קבצים מהטלפון למחשב. אבל אני לא מצליח לשלוח קובץ מהמחשב לטלפון. ואני לא מצליח להפעיל את שירות ה-HID במאפייני ה-BT של הטלפון במחשב. למישהו יש עיצה או כיוון לתת לי?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לקורא כרטיס זיכרון מסוג של חברת פוג'י. טווח מחירים בין 50-120 ש"ח. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי יש לי עכבר אלחוטי של לוג'יטק דגם MX700 אבל יש לי מקלדת ענתיקה ואני רוצה להחליף את המקלדת לאלחוטית. משום מה לקנות מקלדת לבד עולה יותר מלקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים. מכיוון שאין לי כוונה להחליף את העכבר אני חושב לקנות מקלדת אלחוטית כסט עם עכבר פשוט והשאלה שלי האם לא יהיו הפרעות מהמקלדת האלחוטית לעכבר וההיפך. האם אני יכול לקנות מקלדת אלחוטית ללא חשש. תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקלדת (תקציב באזור ה - 350 גג) שתשמש אותי בעיקר למשחקים ועבודות אקדמיות (לא מחייב עברית במקלדת). עשיתי כמה חיפושים ואני כרגע מתלבט בין מספר מקלדות: merc stealth, sidewinder x6, logitech g15,g110. הלכתי ל - KSP אבל הם לא רצו לפתוח אריזות חדשות כדי לתת לי לחוש אותם (ואני מבין את זה כי אלה מקלדות יקרות ואף אחד לא רוצה לקנות מקלדת שרואים שפתחו אותה לפני וחרשו אותה לקוחות קודמים). אז אני כרגע בדילמה כי נראה שאאלץ לרכוש מבלי לבדוק אותם קודם. אז השאלה שלי היא כזאת: א. האם מישהו מכיר מקום בו אפשר ללכת לבחון פיזית את המקלדות הנ"ל? ב. לאור הפרמטרים שאני מחפש שהם: 1. מקלדת נוחה ושקטה! (חשוב לי מקשים שקטים יחסית). 2. תאורה. 3. חיבורי USB, עדיפות ליצא…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009703894&start=0]תוכנה[/link] על ידי athlon
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחותי באה היום להדפיס כמה קבצים במחשב ומשום מה המדפסת לא מדפיסה אותם, ניסיתי כמה דברים כמו לנתק את המדפסת מהחשמל ומהמחשב, ניסיתי להדפיס קבצים אחרים אבל פשוט המדפסת לא רוצה להדפיס. בדקתי גם בתפריט של המדפסות והיא מופיעה שם כלומר המחשב מזהה אותה אבל כשאני מדפיס הוא מציג תחת הקובץ שאני רוצה להדפיס שגיאה, מישהו מוכן לעזור? דגם המדפסת הוא lexmark z25
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי המלצה או סיקור לגבי מדפסות משולבות עדיפות ל HP בגלל שיש לי מדפסת דגם PSC 2410 כמעט 6 שנים ועשתה את העבודה כמו שצריך כמובן אם אפס תקלות עד לפני 3 חודשים ( היא עובדת אבל יש תקלה ) בקיצר חברה המלצות .(חסרונות/יתרונות )........מחפש משהו טוב ואמין ..........................היום אני לא יודע שהיצור של המדפסות כמו שהיה פעם פעם היה אחריות 3 שנים וזה ירד ל שנה .............זה אמור להגיד משהו שאולי שהמדפסות של היום מתקלקלות אחרי שנה שנתיים
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-