ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היית לי פה הודעה על בחירת פלא',ונראה לי שאני אלך עם 6280... אז ככה,התקשרתי היום לסלקום ושאלתי כמה יעלה לי לשים אצלם סים קארד אם אני מביא פלא' מחו''ל(6280),היא אמרה לי 160 שח,ואז היא התחילה להסביר לי שלכל G3 יש כרטיס נוסף שבעצם מספק את כל האפשרויות החדשות(שיחות ווידיאו וכאלה) ושלא ניתן לקנות אותו בנפרד כי הוא מגיע כחלק מהחבליה אם קונים אצלם. אז השאלה שלי היא כזאת,אם אני מביא מחו''ל האם הכרטיס הזה נכלל עם הפלא בקופסה או שאני בבעיה ואני חייב לקנות אצלם את הפלא'(למרות שזה לא נשמע לי הגיוני כי יש לי כמה חברים שהביאו פלא מחו''ל ולא נראה לי שהיית להם בעיה...) עכשיו מישהו אמר לי בפורום אחר,שאם אני שם את הרגיל אז בעצם יהיה לי 2.5(בלי גלישה ,שיחות וידיואו וכאלה...),ומאחר אני גם ככה…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה למחשב כף יד, עם יומן כזה, מזכרים, ספר טלפונים, שהכל יהיה לי מסודר בדבר אחד דיגיטלי.... (הפיתרון הכי טוב זה מחשב כף יד) אני רוצה משהו פשוט בלי מצלמה/טלפון/GPS... התקציב הוא 1000-1500 ש"ח, אני תלמיד ולא איזה איש עסקים.... חשבתי על המכשיר הזה: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2369 IPAQ RX1950 המליצו עליו גם ב-YNET... יש המלצות אחרות? האם אפשר בהמשך ל"שדרג" אותו ולהוסיף לו דברים כמו מצלמה, מקלט GPS או מקלדת כזאת נפתחת? (חשובה לי האופציה של השידרוג) איזה כרטיסי זיכרון הוא קורא? הוא מתפקד כ- DISK ON KEY אם מחברים למחשב? (האם מגיע כבל USB בערכה?) ראיתי בכמה מקומות שאפשר להוסיף עברית בתוספת תשלום... במה זה עוזר/תורם? תודה לעוזרים מראש נ"ב אני די נוב …
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
נישברו לי האוזניות משום מה דווקא אחלה אוזניות דיי זולות וסיפקו את הסחורה אבל אתמול הן החליטו להישבר...הן היו של סוני אבל לא משנה...החלטתי לשנות אם כבר נשברו...אז מה ההצעות שלכם לתקציב הנ"ל? :]
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
-
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=464&scat=200&tcat= איך הסט הזה? או שזה עדיף http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2284&scat=200&tcat= ואם בעתיד אני אקנה את העכבר החדש הזה של לוג'יטק אני אוכל להפעיל את המקלדת והעכבר במקביל?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות גיים פאד עוד מעט ורציתי לדעת אם למישהו יש משהו שהוא ממליץ עליו בעיקר למשחקים כמו NBA וכאלה מה שחשבתי בינתיים לקנות זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5175 או זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_40_119&products_id=2900 אז אם למישהו יש : איך זה? ואני פתוח להצעות.. נגיד עד 250 שקל תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש לשמוע ביקורות (מיד ראשונה אם אפשר) בקשר לאמינות שלהן. מדובר בשני דגמים ספציפיים: Hp 3800DTN וזירוקס 6350DP שתיהן מדפסות לייזר משרדיות תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ועוד שאלה, איפה אפשר למצוא צבעים במחיר זול ל4200? 75 שקל לצבע אחד זה המון המון כסף וזה ממש לא משתלם, זה יוצא מעל 350 ש''ח לפעם אחת של קניית צבע.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת להדפסה על נייר פוטו ממצלמה דיגיטלית Sony P73. כמובן על נייר פוטו , אני לא צריך תוצאות מדינמות אבל שיהיו טובות . יש דבר כזה בסביבות 400 ? ראיתי את הCanonים , IX1500',1600,IP2200 . איך הם ? ואיך הם בתור מדפסת ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הייתי עם המדפסת של HP דגם 930C שמאוד אהבתי אותה (לא עשתה בעיות בכלל, הצריכת דיו שלה בסדר גמור), אבל עכשיו הגיע הזמן להחליפה. מה אני רוצה לקנות עכשיו זה מדפסת משולבת (הזרקת דיו כנראה) בתקציב של עד 800 ש"ח. חשוב שיהיה פקס! עומדות בפניי שתי אפשרויות עקריות כרגע: 1. HP 5610 שעולה 749 ש"ח. 2. BROTHER MFC5440CN שעולה 799 ש"ח. יש להגיד שאף על פי שהנני סטודנט, אני לא מדפיס הרבה בכלל (לכן גם לא חושב ללכת על לייזר, וגם בהנדסת חשמל ואלקטרוניקה אין מה להדפיס בכלל ) מה אני מחפש במדספת זה שתהיה אמינה (קראתי על כל הדברים שאומרים על HP, אבל אני למזלי היה לי 3 משחבי כף יד שלהם, 2 מדפסות ומחשב נייד ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה ולו אחת! טפו טפו טפו....) ושתהיה חסכונית בד…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לדעתנו תחום המארזים וספקי הכוח התפתח משמעותית, בפורום בפרט הנושא מצדיק לעצמו תת-פורום משלו שנקרא מארזים וספקי כוח" והוא תת פורום של חומרה אחרת וציוד היקפי נא לפרסם את השאלות והנושאים שלכם שם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו כן איך המקלדת הזאת למשחקים? שמעתי תגובות שליליות עליה.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מצלמת האינטרנט שלי. הדגם שלה הוא Matrix WC701. פעם המצלמה הייתה מצלמת טוב אבל לאחר כמה חודשים התמונה נהייתה מטושטת עד כדי כך שעכשיו אי אפשר לראות תווי פנים. מה אפשר לעשות? צריך לנקות אותה איכשהו?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו חיבר והצליח ולפרט קצת... אני לא אפרט כי מי שלא הרכיב קשה להאמין שיבין מה לעזאזל אני רוצה.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שיש לה דבר כזה? הכוונה לשמאלי.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אח שלי קנה עכבר של MICROSOFT 1000DPI. עכשיו, הוא התקין את הדריבר והכל ויש רק את האופציה לשחק עם המהירות של העכבר, האופציה המובנת של ה-WINDOWS, יש דרך שאפשר לדעת על כמה DPI זה נמצא ושכל פעם אפשר לשחק עם זה...? ועוד משהו, נגיד, הוא מעצב כמה דברים בפוטושופ אז בעיקרון זה יותר קשה לעבוד שזה מהיר, זאת אומרת מה הקטע של הדיוק פה? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני זקוק למדפסת לצרכיי לימודים להדפסת טקסטים ומעט תמונות הכי חשוב שהדיו יהיה זול ככה שHP יורד מהפרק הבנתי ש \ 1500וCanon נורא מומלצת מה ההבדל בינה לבין ה1600 שיותר זולה ממנה? והאם למישו יש המלצה אחרת במסגרת התקציב
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הדגש הוא על זמן תגובה זריז(למשחקים) וחיי סוללה טובים, אם כי אני הולך לקנות סוללות נטענות(2700mah) בקרוב כך שזה לא אמור להוות בעיה. אני יכול להוסיף עוד כ-50 ש"ח לתקציב אם העסק כולל גם עכבר(אלחוטי). עריכה: עדיף מרשת KSP(ת"א) כי יותר נוח לי לבוא ולאסוף.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך המלצה למקלדת ועכבר נוחים לשימוש לעבודה אינטנסיבית שלא מעייפים את הידיים. לאו דווקא למשחקים. עדיף עכבר אלחוטי. אפשר לחרוג מהתקציב אם יש לכם משהו טוב במיוחד להמליץ עליו.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני משתמש בסקייפ לא מעט בתקופה האחרונה ואני חושב שאני אקח מתאם usb בשביל שאני אוכל לדבר ישירות מהטלפון ולא דרך מיקרופון (מה שיהיה יותר נוח פשוט). השאלה איזה מכל המתאמים שיש בשוק הוא הכי מומלץ, וזאת מכיוון שיש כמה סוגים שאני בטוח שיש הבדלים ביניהם וכמובן גם היחס בין מחיר\תמורה חשוב. שמעתי גם שיש מתאם שיכול גם לתאם בין תוכנת skype וגם בין תוכנות sip אחרות , אבל לא הצלחתי למצוא כאלה. אז איזה מתאם usb אתם ממליצים (אם בכלל) ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי את ה USB של Bluetooth שבעזרתו מעבירים מידע בין המחשב לפלאפון והפוך.. לפני הפירמוט זה עבד לי מצויין, ועכשיו אחרי הפירמוט אני מחבר אותו למחשב, זה מאתר את הדרייברים מתקין הכל, הפלאפון מוצא את המחשב שלי, המחשב שלי מוצא את הפלאפון. הכל טוב ויפה. אבל מה, אני לא יכול לשלוח קבצים מהפלאפון למחשב, רק הפוך. כשאני מנסה מהפלאפון לאתר קבצים במחשב זה עושה התחברות נכשלה, וכאשר אני מנסה דרך המחשב להתחבר לפלאפון זה פשוט לא עושה כלום.. אני רק מצליח לשלוח מהמחשב לפלאפון. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-