ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי לפטופ 15.6". הבעיה היא שלפעמים באוניברסיטה אני עובד עם כמה ספרים במקביל והלפטופ טיפה נתקע לי ביניהם ומפריע לי. כרגע אני פשוט מעמיד את הלפטופ על כמה ספרים ועובד עם עכבר ומקלדת אלחוטיים וככה אני פותר, בצורה גרועה למדי אמנם, את הבעיה ומקבל מבטים טיפה מוזרים בספרייה חשבתי לקנות מעמד, אבל אז עלו לי שתי שאלות: האם זה בכלל יעזור לבעיה שתיארתי? ואם כן ואני כבר ארכוש כזה, האם יש מעמד כזה שמתאים את עצמו גם לשימוש במיטה ולא רק על שולחן? תודה רבה מראש על היעוץ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח להמלצה למערכת של עכבר+מקלדת אלחוטיים. תקציב: עד 650 ש"ח - כולל רמקולים, כמה לדעתכם עלי להשאיר עבורם? מטרות: משחקים, צפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית בלא יותר מ700 ש"ח. אני יודע שאי אפשר להשיג משהו ממש טוב עם זה, אבל אני צריך משהו ממוצע, בלי האפשרות של הקלטת זמן וידאו, עם זום ממוצע. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 750 שקל. שיהיה פלאש ומקום לזיכרון. ראיתי כמה אבל אני לא יודע מה לבחור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית באיכות טובה, בשביל לצלם את המחשב וגם סתם לצילומים, אבל שתיהיה באיכות טובה. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
התקציב: עד 200 ש"ח אולי 250 גג מיועדת לשימוש בסקייפ לתקשורת עם אדם מארצות הברית אז מי שיכול להמליץ לי בבקשה על מצלמה באיכות טובה שהתמונה זז טוב ולא בקפיצות אז ממש בבקשה להמליץ לי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
חשוב שתהיה באיכות HD,מיקרופון מובנה ושאוכל לצלם איתה גם תמונות סטילס. ניתן לחרוג באיזה 20 ש"ח מה200 ש"ח. איך זאת לדעתכם: http://gamehot.co.il.preview30.livedns.co.il/Product.aspx?ProductID=491
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מצלמה באיכות סבירה במחיר הזה? אני לא מעוניין במשהו עם איכות פיצוץ אבל משהו סביר לוידאו צ'טים ושלא יראו כהה ומגעיל...
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מכר מעוניין במצלמת וידאו דיגיטאלית, והוא מתעקש על סוני - למפני שאני מתחיל בבדיקות, ביקורות, סקרים וכיו"ב - למישהו יש נסיון עם זה? במיוחד עם דגמי סוני השונים? הוא דיי נעול על העניין (יש לו מצלמה דיגיטאלית של סוני שהוא משוכנע שהכי טובה בעולם, אישית אני לא אוהב את עדשות סוני - משהו בהם, משום מה, לא חד מספיק, אפילו בדגמים יקרים). בקיצור זרקו כל נסיון וידע עם מצלמות וידאו דיגיטליות, ושוב רצוי סוני, 10x.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אבא שלי נוסע בקרוב לחו"ל ולכן החלטנו לנצל את ההזדמנות ולקנות מצלמת וידאו (בדיוטי פרי). הבעיה היחידה היא שאין לי שמץ של מושג במצלמות ולכן מאוד הודה אם תמליצו על מצלמה טובה בתקציב של 500$+ (אם זה נמוך מדי, אפשר להעלות את התקציב, אבל לא יותר מדי..), וגם תסבירו את הדברים הבסיסיים בנוגע למצלמות וידאו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש בכלל מצלמת רשת עם חיבור פיירוויר ולא usb ואם אפשר גם מחיר וקישור תודה רבה לכל העוזרים נ.ב אם אין מצלמה בעלת חיבור פיירוויר אז בבקשה תיתנו המלצה למצלמה טובה (וזולה אם אפשר) אחרת ושוב תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עדיף מחיר לא בשמים. לא צריך את הכי טוב שיש. למסך LCD לא LAPTOP. תודה מראש למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
צריך המלצה למצלמת שיחות וידאו איכותית עד 200 ש"ח שתהיה עם איכות תמונה טובה ובאיזור עכו והקריות (החנות).
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
דרישות: מקשים שטוחים. שקטה - לא צריך חרישית אבל גם לא כמו המקלדות הישנות של פעם. מקשים רכים- שלא צריך להתאמץ להקליד. ואם אפשר כפתורי מולטימדיה\כפתורים שניתן לתכנת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
טוב זה הולך להיות ארוך כי נבלעתי פה לאיזה בור בלי תחתית, אז נתחיל: הכל התחיל ביום בהיר כאשר המקלדת האל חוטית שלי נדפקה (בתמונה שמעל). היא פתאום מקבלת קריזות של ררררררררררררר במקום ר' אחד תמים. אמרתי אולי סוללות, הטענתי אותם ולא עזר. קניתי חדשות וגם לא עזר.. הצלבתי עינייות ('דונגל' אם אפשר לקרוא לו ככה) מול סט נוסף שנקנה יחד, גם זה לא עזר. שיניתי את המיקום של העינית לטווח 0 ואפילו זה לא עזר. אז הצלבתי את המקלדת עצמה מול הסט הנוסף ומשום מה גם זה לא עזר. פשוט ההתקפים היו מתרחשים לעיתים וגם מאוד קצרים... אז דחיתי את החלפת המקלדת עד הלום... אבל לא מזמן התחדשתי במחשב חדש ונחשו מה? גם זה לא עזר בקיצור הגיע הזמן להחליף. אבל מה אני מחפש? לא בדיוק יודע, אני זקוק להכוונה, …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה הקריטריונים: *עד 150 ש"ח אם היא מאוד טובה ועולה קצת יותר אני מוכן לחרוג *חוטי בלבד (חובה) *עיצוב ומראה יפה עדיף לי מקלדת בצבע שחור כסוף (לא חובה) *נוחה לשימוש (חובה)
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני המלצה למקלדת ועכבר, בעיקר בשביל משחקים. ומומלץ שהמקלדת לא תהיה גדולה במיוחד... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש רק מקלדת אלחוטית מחברה טובה (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) וכמובן שתכלול עברית. שתיהיה אפשרות של אודיו (כל הקטע של להעביר שיר,פליי,פאוס,סטופ להגביר, להנמיך ועדיפות לקיצורי דרך במקלדת.. עד 550 שקל. אשמח אם תביאו קישור למקלדת.. תודה, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שבת שלום מחפש מקלדת אלחוטית לסלון שתכלול גם כדור עקיבה(במקום עכבר). שתהיה קטנה ואסטטית, ובמחיר סביר. דרישה הגיונית? תודה, נדב
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-