עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by noodle,

יש לי מדפסת משולבת HP 5610 שקניתי לפני כחודש. המדפסת הפסיקה להדפיס משום מה, כל הפונקציות האחרות, סריקה צילום (לא יצא לי להשתמש בפקס עדיין) עובדות. בלוח בקרה > מדפסות ופקסים יש הדפסה אחת תקועה שלא ניתנת למחיקה משום מה, במצב שלה רשום "מחיקה - הדפסה". צריך עזרה דחוף. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי טלוויזיה 21 אינץ' שיש לה רק חיבור מאחורה של 21 פינים אני חושב איזה כבל קיים הכי טוב שמציג באיכות הכי גבוהה? התקציב שלי עד 100 שקל לכבל הזה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. היי לכולם, יש לי 2 שאלות: 1. האם מישהו מכיר איזה שהוא אתר שדרכו אני יכול להוריד דרייברים למדפסת nec picty 820W - חיפשתי בדי הרבה מקומות אבל לא הצלחתי לאתר כאלה שיתאימו ל XP. 2. יש לי מקלדת של מיקרוסופט microsoft wired keyboard 500 שמותקנת על מחשב עם XP PRO. הבעיה היא שבזמן האחרון המקלדת הפסיקה פתאום לעבוד. כאשר אני מסתכל במנהל ההתקנים אני רואה שיש ליד המקלדת סימן קריאה צהוב ורשום : This device cannot start. (Code 10) אם אני מסיר את המקלדת ומתקין מחדש - היא עובדת ללא בעיה. אבל אם אני עושה הפעלה מחדש - המקלדת שוב לא עובדת (עד שאני מבצע את אותו תהליך שוב). ביצעתי התקנה של הדרייבים היעודיים של המקלדת וזה עבד לאיזה פעם או פעמיים של הפעלה מחדש - אבל לאחר מכן הבעיה חזרה שוב. …

5. שלום אני מתכנן רכישה של סט מקלדת + עכבר אלחוטיים, דגם: logitech s510. אשמח לשמוע מישהו שמכיר אותה\שמע עליה\התנסה בה. .swg

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by er0101,

יש מבצע בבאג ב225 ש"ח. יש למישהו חו"ד או הצעות יותר שוות במחיר הנמוך הזה? http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=071&active_tab=overview המצחיקים האלה פרסמו את המוצר בקטלוג לפני שהאספקה הגיעה לסניפים! עדין שום מידע? ??? המוצר לא הגיע לחנויות. יש למישהו מושג על סניף שיש בו?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. מה ההבדל בין פד לעכבר HIGH SENSE AIM לבין MIDSENSE ובין LOWSENSE?? http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=549 עריכה: זה רק הגודל של הפד או שהחיכוך יותר קטן??

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  8. Started by parker8,

למה הצג משמש? כמה בערך הוא עולה? איפה ניתן להשיג? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ophir555,

האם מי שהוא מכיר מדפסת משולבת ליזר של קנון דגם LaserBase MF3110 ואיך יתכן שהיא נמכרת בין 650 שקל ל 1400 אותה מדפסת בדיוק. גם בזאפ אין שום בקורת

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by משתמש,

אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by maverick,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב כף יד מסוג מיו 350. אני רוצה לנווט עם המכשיר. לפי המפרט הטכני שלו, האנטנה היא פנימית (בניגוד לדגמים אחרים שבהם היא נשלפת). האם דבר זה משפיע על הקליטה? אבקש לדעת מאנשים שיש להם את המכשיר. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-PalmComp&model_id=411941

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by nevoy,

שלום! אני מעונין לקנות מדפסת משולבת שכוללת גם פקס. על איזו מדפסת הכי כדאי ללכת, בתחום של עד 1000 ש"ח? האם יש מדפסות כאלה שמאפשרות את קבלת הפקסים במחשב במקום להדפיס אותם ישר?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by abstract,

שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by AlterEgo,

הזמנתי את העכבר הזה. (תקציב מסויים). אני יודע שהביקורות עליו לא משהו. בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה השתמש בו ומה חושב עליו. תודה מראש, בן.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  15. Started by the godfather,

סליחה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by abyss20,

מישהו ניסה את המקלדת אני יודע שהעכבר מעולה אבל רציתי לדעת אם מישהו יודע איך המקלדת כי ראיתי הרבה ביקורות טובות עליה אבל גם ראיתי רעות והרעות היו בעיקר בגלל באגים מוזרים, מישהו יכול רק להגיד לי עד כמה היא טובה בהקשר של קישוריות כי השאר פחות מעניין אותי.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. חבר שלי צריך גויסטיק נחמד מאופיס דיפו או מKSP. משהו של חברה נורמלית. בUSB. יש לו סאידוואינדר ישן עם חיבור MIDI והמחשב לא מזהה,יש לי את הדיסק שלו ואני יכול לבדוק האם זה עובד. אם לא,בנתיים תנו המלצה. וכמה אפשר למכור: הגה ג'ניוס כסוף רוטט יפה,במצב מעולה,ועכשיו רציני לחלוטין:היה בשימוש 5 פעמים! ומאז בארון. USB יפה עם פדלים. מיקרוסופט סאינדוואינדר USB עם 4 לחצנים. ועוד 2 כאלו בפינות. ספק כוח טרמלטייק W0069 עם PFC 430WATT PCI-E SATA 24/20PIN ומה אתם אומרים על הרמקולים שקניתי: ATP3 של ALTEC LANSING. חשבתי לקנות את הרמקולים FX6021 בדיוטי פרי,היה רשום שהם 200$,אבל לא היה במלאי והם אמרו שלא יגיע יותר. בעסה. לא נורא. תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by BigO,

עזרה דחופה מה מבין שני המכשירים עדיף לטעמכם, ולמה :s05: תודה מראש עודד

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  19. מכשיר SK-6100 שלום התקנתי את הדרייברים והכל אני מחובר לתוכנה ואני מצליח להעביר שירים.. רק תמונות הוא לא נותן את האופצייה להעביר.. מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  20. טוב לפני שאני מתחיל.. הבאתי דיסק של 160, השני שלי של 120(ידוע לי שזה ילך לפי הקטן - אבל זה אותו מחיר אז לעתיד אם אני אפרק עדיף גדול..) עכשיו: אני מפרמט את הדיסק הישן שלי ומבטל את המחיצות מגדיר בביוס, עשוה F10 ומגדיר שם את ה-RAID לאחר מכן אני עושה בוט דרך דיסק ההתקנה ומגדיר שם מחיצות והכל וזה כבר יעשה אוטומטי לשני הדיסקים כן? משהו לפני שאני מתחיל? הערות,הארות... טיפים... פיספסתי משהו? אגב בלוח שלי יש אפשרות לניהול רייד דרך ווינדוס או שאני טועה?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by okwstavka,

שלום. החלטתי לחבר למחשב גויסטיק ישן שמצאתי שעובד עם GAMEPORT ,יש לי כרטיס קול על הלוח אם-אז ניסיתי להתקין 2 כרטיסי קול שונים:של קריאיטיב ושל אפאצי,הבעיה שאחרי ההתקנה שתיהם נמצאים במנהל ההתקנים ם סימן קריאה על הGAME PORT .....ויש את הודעת השגיאה הבאה: this device cannot find enough free resources that it can use חרשתי את האינטרנט וניסיתי להתקין כל דריוור שמצאתי-אך ללא הצלחה,יש למישהו מושג איך מסדרים את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. היי, כל מה שאני רוצה זה לדעת מאיפה אני יכול לקנות את הדפים המיוחדים האלה למדפסת, שהם בעצם מדבקות והם שקופים, כך שלא רואים כלום חוץ מההדפס???

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by trxman,

שלום לכולם אני מרכיב כרגע מפרט מ KSP, וכפי שידוע לרובנו - הספקים שהם מציעים לא מי יודע מה, והאנמרקס יקרים מידיי. חשבתי על FSP http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361&ref_id=bazman ואולי , Samurai. אבל, הבעייה היא שאני מזמין את המחשב מ KSP, אם המארז והספק יגיעו מנועה, אז לדעתכם KSP יוכלו להרכיב את המחשב? כי אני לא בדיוק הולך לבנות את המחשב לבד

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by Fighter,

איך אני יכול לעשות שהback button בצד שמאל של העכבר יתפקד במשחקים כמו mouse4? בקשר לגלגלת הצלחתי לעשות שזה יהיה middle mouse, יענו mouse3 אבל איך עושים שבאק יהיה mouse4? עריכה: בסוף פתרתי את זה על ידי הורדה של הדרייברים האחרונים

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by GanJaval,

קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים