עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by -JobNick-,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=software&action=display&num=1009722601&start=0]תוכנה[/link] על ידי KoM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by dekken,

שלום, אני מחפש אל-פסק במחיר לא מפוצץ. מה שאני מצאתי עולה בסביבות ה800 שקל, שזה די יקר לטעמי. המפרט שלי הוא: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz @ 4.8Ghz ASROCK P67 EXTREME 4 B3 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 x2 SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 ( 6970 unlocked, 20% power ) NEC DVDRW AD-7260S X24 COOLERMASTER HAF 932 HEC COUGAR CMX1000 NOCTUA NH-D14 מסך DELL U2311H 23" איזה אל-פסק יתאים לי פה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by darkman,

אז ככה בעקבות הניקיונות של פסח מצאתי כ300 תמונות משפחתיות מאוד ישנות החלטתי שאני רוצה להפוך אותם לדיגיטאליות ולכן אני צריך סורק טוב מה צריך לחפש בסורק? (1200 x 2400dpi¹ with 48 bit colour depth ) יש לי תשורה הזאת מה היא אומרת לי? כמה שהרזולוציה גבוהה יותר ועומק הצבע גדול יותר ככה הוא יסרוק יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. לקחנו לבדיקה את חביב הסטרימרים אשר מסוגל להקליט ממחשבים וקונסולות באיכות גבוהה ולשדר להמונים. האם הפופולריות שלו מוצדקת או מוגזמת? תשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/לשחק-ולשדר-להמונים-avermedia-live-gamer-extreme-בביקורת/

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by online,

שלום, אני מחפש המלצה לסט פשוט ונוח לשימוש כללי / משרדי (לא משחקים). הסתכלתי על הסטים האלחוטיים של לוג'יטק (EX110) ומייקרוסופט (Optical Wireless Desktop 3.0 AKA 4000) אבל לצערי הביקורות קצת שליליות. על הסט של לוג'יטק מתלוננים שהעכבר זולל סוללות, ועל הסט של מייקרוסופט מתלוננים שהמקלדת מתפקדת בצורה גרועה מול הרסיבר, ושאם לוחצים על מקש לזמן ממושך הוא משתחרר מעצמו. בדקתי אפשרות לקנות סט חוטי, אבל לא ראיתי משהו מעניין. אני חושב שעדיף כבר לקנות את שני המוצרים בנפרד. אלה האפשרויות שלי.. מקלדת Logitech Media Elite - ביקורות חיוביות. האם היא נוחה להקלדה? Microsoft Wired Keyboard 500 Microsoft Comfort Curve 2000 - נפסלה בגלל שהמקשים בפרופיל נמוך. עכבר Logitech LX3 Optical - נשמע עכ…

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  8. לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by OranH,

שלום לכולם, מעוניין במדפסת משולבת צבעונית (כוללת פקס וסורק) עבור המשרד של אבי. המחיר למדפסת יחסית גמיש (300-800 ש"ח), אבל רצוי שהדיו/טונרים יהיו זולים ו/או שמסוגל לעבוד עם לא מקוריים (כי תאכלס, מה שעולה בסופו של דבר זה הצבע). כמות הדפסות לא גדולה יחסית למשרד - כמה עשרות דפים ביום, אבל רצוי שלא איטי מדי. אשמח להצעות, רצוי מנסיון אישי. בתודה מראש לכל העוזרים, אורן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מעוניין לקנות גויסטיק לסימולטורים. למישהו יש את הגויסטיק הזה ויכול לתת חוות דעת? Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro USB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1138&products_id=6453 האפשרות השנייה היא LogitechוExtreme 3Dו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29826

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. היי אני צריך המלצה על סורק תמונות שולחני שיתמוך בדרישות הבאות: - יתמך ב- XP וב- WIN7 - סריקת תמונות ברזולוציות גבוהות - שימוש עיקרי בצורב - סריקת מסמכים - שימוש עיקרי בצורב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by oz25,

יש לי מדפסת+סורק של HP דגם 2050 וכל פעם שאני מנסה להיכנס לתכנת הפעלה של הסורק המחשב חושב טיפה ואז לא מעלה לי את התכנה. מצד שני כשאני רוצה להדפיס ואני נכנס לתכנת הפעלה של המדפסת זה נכנס לי חלק ללא קושי. אציין שזה לא בגלל שניסיתי לפתוח את התכנה כמה פעמים ובגלל זה היא לא פועלת, כי ניסיתי לחפש ולסגור אותה במנהל המשימות ולא מצאתי אותה. http://www.youtube.com/watch?v=jI9cBjpLwBo&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  14. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp deskjet 4675 ויש לי קובץ pdf בצבע תכלת בהיר... שאני מדפיס יוצא לי כמעט כחול, יש דרך להגדיר שידפיס בצבע המקורי או דרך לשנות את הגוון של הקובץ? אני צריך דווקא בגוון התכלת ולא בגוון שיוצא לי במדפסת אשמח לעזרה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by Satlan,

מה אתם אומרים על העכבר ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11764 תראו מחיר, והוא בעל 1600DPI שלא מבייש אותו.. מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. מבחינה קירור. בנוסף בגלל שאין לי החזר על הספק אז אני צריך לשם יותר ב115 על הfoxconn

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by yarivot26,

המקלדת והעכבר צריכים לעבוד ממרחק של 3.5-4 מטרים בלי תקלות. אני מוכן להוציא עד 1000 שקל, מעדיף פחות, יש מקום לחריגות במידה ואין ברירה. תודה

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by Cypherlz,

אהלן , אני רוצה לקנות אוזניות ישלי 500 שקל (אבל עדיף כמה שפחות) ואני קונה בסניף של KSP \ IVORY אילת כרגע ישלי RAZER ELECTRA היו אצלי כמעט שנתיים והם ממש כואבות לי באוזניים בשימוש ארוך חשבתי ללכת על הG430 או SIBERIA V2

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by phirex,

שלום, בקרוב מאוד (מחרתיים) אני טס לתאילנד ורציתי לדעת אם מלבד את המצלמות (שאפשר לקנות ממש בזול גם כאן, אבל שם זה עוד יותר זול) ואת החיבור למחשב והתוכנה, האם כדאי לי לקנות גם מחשב זול שם שיפעיל את המצלמות? כרגע אין במקום שאני רוצה להפעיל את המצלמות מחשב, המקום שממנו אני רוצה לצפות במצלמות הוא מהמחשב המרוחק, לכן אין לי צורך במסך מחשב למעט בשלבי ההתקנה. אני זקוק למחשב אמין או אולי שיטה אחרת של מצלמות אולי מצלמות IP עדיף לי? האם כדאי לקנות את המחשב בארץ וזהו? עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by fuck off,

תנו בראש. אפשר גם חנויות מארה"ב. אפילו עדיף הייתי אומר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by laufgas,

יש לי את הכונן הזה בערך שנה, ולפני חודש הוא הפסיק לקרוא תקליטורי דיוידי. אני לא מדבר על סרטים ועל הגדרות של איזורים, אלא על משחקים! הוא פשוט הפסיק לקרוא בעיקר את כל המשחקים שיש לי על דיוידי, והמשחקים שלי מקוריים, לא צרבתי וכו'. אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי לעדכן ת'קושחה, להסיר ולהתקין מחדש, לנקות את הכונן וכלום לא עוזר. הכונן מחובר עם הכבלים והכל תקין. מה לעשות? תודה, שי.

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. לא צריך להיות ברמה גבוה... http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5205175 תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by yanivnn,

הייתכן?? אחרי סדרת אותות ומופתים ניסים ונפלאות במחשב השבוע הגיע תורה של המקלדת... ביצעתי מספר עבודות במחשב {לא משהו שהוא לא אמור להסתדר איתו בקלות...} כמו בדיקת וירוסים וסוסים במחשב ובמקביל שיחקתי בCS פתאום קיבלתי ריסט ומשם המחשב התחרפן.... בכניסה לווינדוס הוא לא נתן לי להקיש את הססמא וגם בביוס כל הזמן הופיעו חלונות כמו שמישהו לוחץ על המקדלת... בקיצור הגעתי למסקנה שזאת המקלדת ובאמת זאת הבעיה... גם בנייד שחיברתי אותה היא מייד מכניסה את המחשב למצב שינה {ובנייח גם עושה ריסטים}.... זאת מקלדת USB פשוטה שלא קיבלה מכה או משהו ובמצב טוב.. יכול להיות שהיא התקלקלה??{פעם ראשונה שאני שומע על דבר כזה}.... והאם יש דרך לאפס אותה או משהו. אפשר לנעול... כנראה שזה שבוע הניסים והנפלא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.