ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
קניתי 450 שקל ב גיי מחשבים את LD 256 DDR 2100 ונשאר לי גם הקודם SAMSUNG 128 DDR 2100 אז קודם יכולתי להגידר ב BIOS מצב TURBO עכשיו אם אני מגדיר TURBO המערכת ההעפלה לא עולה לי ויש הודעות שגיע!!!! בXP (לא נסיתי מערכת אחרת ונסיתי פורמט!!!) אבל כך הכל מצוין! ומה דתעכם על חברת LD?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים כבל 15pin D-Sub video cable ל DVI? ואם כן איפה לקנות כמה זה עולה ומה האורך שלו(זה לטלויזיה 14 LCD שקיבלתי לחדר מקרוב משפחה נחמד מארצות הגולה). DVI זה לא במקרה ה15pin D-Sub? נכון?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ביום שבת קיבלתי את המקלדת והעכבר (זה מן סט כזה) שקניתי באמריקה כי שם זה עולה 400 שקלים (אחרי חישוב) ובישראל זה עולה כמעט 1000(!) שניהם אלחוטיים שמשדרים בגלי רדיו. העכבר: Logitech Cordless MouseMan Optical אופטי ואלחוטי שזה ייתרון ענק מעוצב ליד ויש לו שלושה כפתורים+ סקרולר (גלגלת) חסרונות: הוא לא : DUAL OPTICAL- אין לו שני חיישנים, רק אחד, חיסרון עצום מקלדת: הדובדבן שבקצפת אלחוטית, כל הפתורים הרגילים+ סאונד קונטרול (מערכת שליטה בסאונג)+ כפתורי אינטרנט: אתר בית, חיפוש, קניות, אי-מייל, iTouch ( האתר של סדרת המקלדות של לוג'יטק), מועדפים (favorits נשמע יותר טוב), קהילה (WTF???), האתרים שלי (שבניתי), כלכלה וכפתור של כיבוי המחשב. + כפתורי ניווט: GO (פותח שורת כתובות), BACK, וסקר…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לדעת אם מישהוא השתמש אי פעם בקסדת מציאות מדומה VFX1 ??? יש לי כאלו ואני לא מצליח להפעיל את תזוזת הראש. תודה גיל.
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זהו זה כל מה שנשאר לי לבחור בשביל המחשב החדש וכנראה האחרון שלי!!! זכרון ומארז אז ככה אני אשתמש במעבד AMD athlon xp 2100+ ולוח אם a7v333 של asus וכרטיס מסך(אם זה משנה): MSI geforce4 ti 4600 אז השאלה העיקרית שלי היא :...... איזה זיכרון של איזה חברה ואם אפשר גם איזה דגם אם יש לכם זמן (תודה) ואני מחפש משהו טוב 256 מגה או 512 מגה שיתאים למה שכתבתי למעלה. אל תיחסו חשיבות יותר מדי גבוהה למחיר אני לא מחפש משהו זול סדר העדיפויות שלי הוא קודם כל איכות אחר כך מחיר אבל אם זה עולה ממש הרבה(יותר מ 120 דולר אז לוותר אבל בכל זאת אפשר להציע אם זה ממש טוב) ועוד משהו זה מארז אם יש משהו טוב במיוחד שיתאים ללוח אם ויהיה בו מספיק מקום ושהספק כוח שלו יהיה טוב... ועוד משהו שיהיה לו מספיק מאוררים …
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
Mushkin 256MB High Performance DDR SDRAM 222 266MHZ האם הזיכרון הנ"ל טוב וכמה הוא אמור לעלות
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ואיך אני יודע איזה רכיב מתחבר לאיזה סוג מבין שניהם? כי יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט Intellimouse משהו כזה.... ואני רונה בקרוב מחשב חדש... איך אני אדע לאיפה לחבר אותו (אם זה משנה בכלל). נ.ב. אם אפשר לדעת גם מה ההבדל בין AGP4 והסוג השני (לא זוכר איזה... ???) תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר אופטי מעדיף עם גלגלת ושלא יעשה היבהובים תקציב 300 שח מה מומלץ???
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
-
בבקשה מצאתי את ואני עדיין לא מאמין חובה לראות: http://www.techtv.com/screensavers/supergeek/story/0,24330,3381725,00.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות את הקונסולה PlayStation 2 ומעוניים לדעת האם כל המשחקים עבור קונסולה זאת משווקים במדיה של DVD או שעדיין יש משחקים שמשווקים על מדיה של CDROM ? אשמח לקבל פרטים על הנושא תודה.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
פנטיום 3 550MHZ 256MB זכרון SDRAM CD ATAPI X 32 HD - WD 20GB כרטיס מסך - NVIDIA RIVA TNT2 Model 64 מודם Soft56K כרטיס קול Creative צורב פיליפס X 8 כונן 1.44 !!! (ל-ל-א מסך) => כמה עלי לדרוש עברו המחשב הזה ? תודה.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
חיפשתי בהרבה אתרים באינטרנט מידע על הכנת כבל מידי (DATACABLE) לNOKIA 3310. עכשיו, מצאתי שני תרשימים. מישהו מוכן להסביר לי לגביהם? הבנתי חלקית אותם: 1) http://fp.marknatalie.f9.co.uk/ff/schematics/cables/m2bus_cable_for_the_ nokia_3210.htm 2) http://mobil.box.sk/cable.php3 (אני מדבר על הראשון) הם מתאימים בכלל ל3310?
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
כשאני סתם גולש באינטרנט....קורה תמיד שהמסך מקבל פתאום גוון יותר צהוב ואז לבן זה כבר לא לבן וזה מעצבן...זה קורה, ושוב פעם חוזר כל הזמן....מה אני עושה עם זה?? יש לי CTX PR705F 17"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה סוגים/חברות (לגבי זכרונות): MUSHKIN 256MB PC2700 DDR SDRAM או Mushkin 256 rev 3+ cas 2 - הקטע שהוא די איטי לעומת האחרים. או OCZ DDR PC2700 Rev 2 256MB או ;D OCZ DDR PC3000 Memory 256MB לגבי לוחות אם: ASUS A7V333EA או Gigabyte GA-7VRXP הקטע שאני רוצה ציפסט 333 לא 266. בבקשה תעזרו לי לבחור משהו שווה ולא יקר כל כך. כי אני מעדיף ללכת על זול מאשר איכותי, למרות שאם יהיו הבדלים משמעותיים בביצועים אז אני אלך על הטוב.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
ראיתם את הכתבה באתר? IBM מפסיקה לייצר דיסקים קשיחים! המאבק נגד IBM הצליח, סוף סוף נעשה צדק, מגיע להם אני יוצא לחגוג!!!
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מחשב חדש והוא רוצה לקנות פנטיום 4 1.8 אז אמרתי לו שכדי לו אטלון אבל הוא אומר שפנטיום יותר טוב וזה סתם שטויות מה שאומרים שאטלון יותר טוב מפנטיום. אז הוא ביקש שאראה לו כמה אשוואות אז בקשה תגידו לי כמה אתרים עם השוואות. וגם יש לכם איזה שהיא אמלצה על לוח אם פשוט בזה אני לא כול כך מתמצה. הוא גם רוצה geforce 4 mx 440 יש לכם אמלצה אחרת אני אמלצתי לו על redon 8500le. והכי חשוב כמה שיותר זול אבל ביצועים לכמה שנים טובות. והוא גם מתכוון לקנות בksp בגלל שזה זול :errr:
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו מה מצאתי באתר של הרקולס : Installing ATI reference drivers 7.67 or higher will cause your computer to reboot automatically. Please use the 7.66 drivers provided on this web site. A bios and drivers fix will be available soon. If you already installed reference drivers, please follow this procedure: - Press F8 during Win2k/XP boot sequence - Choose "safe mode" - Uninstall ATI Drivers through "Control Panel" "Add/Remove Programm" - Reboot, and reinstall 7.66 Drivers . Concerned Hardware: - Hercules 3D Prophet FDX 8500 LE מה דעתכם ? מה זה אומר ?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-