עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Zippy,

יש במדפסת אפשרות לעשות Head Alignment, מה זה בדיוק? זה יישור של הראש דיו עצמו או משהו במדפסת עצמה ולא בראש דיו? כי יש לי מדפסת Canon MX320 והיא מדפיסה מדי כמה שורות שורה אחת שהיא קצת ב"זיגזג" כזה. ניסיתי לעשות Head Alignment אבל זה לא הצליח לפתור את הבעיה. השאלה אם זו בעיה במדפסת או בראש דיו. תודה!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by rk666,

משהו נחמד שאני באמת לא מבין איך לא יצא עד עכשיו. מקלדת עם HUB USB2, משהו חמוד http://www.dapreview.net/comment.php?comment.news.2205 http://matias.ca/usb2keyboard/index.php עולה בחו"ל בסביבות 40 דולר.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  3. Started by aviran_n,

המליצו לי על Canon PIXMA iP2000 אני קונה מאופיס דיפו.. שם המחיר הכי זול שמצאתי.. אולי אולי אולי אולי יש סיכוי שאני אקח את הIP3000 אבל זה ממש ממש לא בטוח כי אני קצת לחוץ בכסף.. הייתי מעוניין לקבל המלצות למדפסות אחרות בסביבות ה450 שקל ובעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by dans41,

היי, אני לא ממש מבין גדול בעניין וזאת תיהיה המקלדת המכנית הראשונה שלי. אבל לפני הכל אני רוצה לדעת מה ההבדלים (איך הסוויצ'ים תורמים לי בכלל). השימושים יהיו למשחקים, עבודה משרדית וטיפה עריכה (וידאו ותמונות למרות ששם המקלדת פחות דומיננטית). עברית זה דבר מאוד חשוב לי מכיוון שלא רק אני עובד על המחשב הזה והבנתי שזה גם חיסרון ושעליי כנראה לבצע חריטה שתסיר את האחריות (אני אשמח לשמוע על המלצות למקומות ומחירים). תאורה זה גם משהו שחשוב לי כי מתוך הרגל יותר נוח לי בחדר חשוך ומתאמי עיצוב אני מעדיף תאורה אדומה/לבנה/ניתנת לשינוי. מאקרו זה משהו שממש לא נחוץ לי ממה שהבנתי אני צריך סוויצ'ים שחורים או חומים כי הרעש של הכחולים פשוט מוציא אותי מדעתי ואני משחק בשעות מאוחרות יחסית (אני לא רוצה…

• 29 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. רכיב חברה דגם מעבד AMD AMD K8 64BIT 1MB Box 3700+ K8 64BIT San Diego לוח-אם GIGABYTE GA-K8N ULTRA-SLI זכרון KINGSTON 2 יחידות של DDR 1024MB PC400 כונן קשיח WESTERN DIGITAL 250GB - WD2500KS - 7200 RPM 16MB SATAII כרטיס מסך GIGABYTE Gigabyte 6800GT PCI-E SLI 256MB 256bit DDR3 כונן דיסקים NEC NEC ND3540 אל-פסק SUSTAINER SUSTAINER 600VA + SOFTWARE מארז SPL SPL 6092 - special design w/4 fan ! ארוך ספק ספק כח 500W מסך MAG MAG 19" FLAT 996PFS כעיקרון...אמרו לי שכדאי שהמארז שלי יהיה גדול בשביל איורור...ומכיוון ואני בהמשך מתכוון להוסיף עוד כרטיס גרפי של 6800GT אז אני צריך איוורור טוב כדי שלא תהיה זו השקעה שתלך לי... תוכלו בבקשה לעזור בבחירת מארז? אני לא מחפש יופי במארז...בכלל ל…

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  6. היי, רציתי רק לדעת את ההבדל בין הספק הזה: HEC 300ART לבין זה: HEC 300ER בראשון כתוב שהוא עומד בתקן בתקן TUV/UL/CE ושהוא שקט. וחץ מזה? ומה זה התקן הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  7. אני זקוק ל2 פדים לחדר שלי.. הדרישות 1. דק ככל האפשר 2.לא בולט יותר מידי 3.עדיפות לשחור חלק אשמח לקבל לינקים לחנויות.. תודה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום רב , אמרו לי שזה המקום לרשום את הבעיהשיש לי אז אני מקווה שזה בסדר. רכשתי מקלדת ועכבר אלחוטי של מיקרוסופט ויש לי מספר בעיות איתם והתמיכה של מיקרוסופט טוענים שזה קשור לביוס של המחשב שלי . עכשיו אין לי מושג אם מה שהם אומרים זה סתם תירוץ עלוב או אמת ?? הבעיות שיש לי הם בעיקר בעכבר : 1 - מדובר בעכבר אופטי אלחוטי והאור שלו למטה דלוק כל הזמן גם אם המחשב מכובה , אני לגבי המקלדת אין לי אפשרות לדעת היות וזה לא אופטי . 2 - מדי פעם קופץ לי הודעה על המסך LOW BETTERY וכאשר אני נכנס לאיקון של העכבר שיש לי על המסך ( איקון שנותן לי נתונים על העכבר וכו'..) אני רואה שמצב הבטריה מעולה . האם זה באמת קשור לביוס ? אם כן מישהו יודע איך מטפלים בזה ? אני יודע שהבעיה קיימת גם אצל אנשים אחרים ש…

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by ntl,

נאמר שאני קונה מחשב האם לקנות כונן CD רגיל או לקנות DVD? ואם כדאי יותר DVD, אז איזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

מעבד AMD ATHLON XP 1800Plus לוח Gigabyte GA-7VTXP VIA KT266A AMD זכרון Mushkin 256 ddr 2100 basic דיסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 מארז ג'נריק MIDI ATX 300W הארדיסדק Maxtor 40GB 7200RPM כ.מסך ATI REDEON 8500 DDR 64MB +TV מודם Pine 56.6k Rocwell Chip סידי Actima X 52 מסך SAMSUNG 700IFT 17" GENIUS מקלדת תואמת חלונות 98 + עכבר Explorer OPTI MOUSE הערות הצעות...

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by ronmar,

תקציבכם: 500 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: 80% גיימינג 10% שירים 10% סרטים מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. MSI B75MA-E33 USB3.0 x2 מהי האחיזה הרצויה בשבילכם? אחיזת Palm בקשות מיוחדות: אין מחו"ל או מהארץ? לא משנה לי איפה שהכי זול הערות: אני קונה מחשב חדש אם יש מבצע בקניית מחשב חדש אשמח לדעת עליו הבקשה היא משותפת לרמקולים,עכבר ומקלדת התקציב הוא להכל ביחד- העכבר והמקלדת פחות אכפת לי מהרמקולים מעדיף רמקול טוב על מקלדת ועכבר טובים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by ThE_BesT,

מה אתם אומרים על סט הרמקולים הזה??? והאם הוא יעבוד טוב עם Live! value???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה להציג מצגת ושתהיה לי יכולת לכתוב למצגת תוך כדי הצגה חשבתי לקנות משהו כזה: https://tinyurl.com/y9ytffsw האם זה מתאים? ואם כן האם זה הגודל הדרוש לכתיבה ברורה עם שירטוטים פשוטים? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bah,

אז התקנתי את הלוח הכל יופי טופי, והמעבד והכל עבד, באמצע ההכנה של ההרד דיסק לפרטיציות שונות הכל נכבה ומאז לא נדלק, אפילו המאווררים לא מסתובבים כשלוחצים על הדלקה, כלום. HELP.

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אנשים תגידו על איזה מסך אתם ממליצים שבו ניתן לראות חדות תמונה מושלמת??? וגם איזה כרטיס מסך לא יקר מאוד אבל איכותי אתם ממליצים??? אני מצפה להמון תגובות זה חשוב לי מאוד מאוד!!!!!!!! גל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by OrianVhadi,

אני כבר מעל 10 שנים מזמין מאיביי אליאקספרס וכל האתרים האלה בחיים לא הזמנתי מאמזון ועכשיו זה הפעם הראשונה, אני רוצה להזמין משם את העכבר Logitech G502 יש 3 גרסאות 2 מביניהם זה ה Hero ו Proteus Spectrum -ש-ה HERO הטובה מביניהם, אבל לפי מה שאני רואה ההירו זולה מביניהם בקישורים הבאים: זה Hero ב42.99$ https://www.amazon.com/Logitech-G502...gateway&sr=8-2 זה ה Proteus Spectrum ב 51.99$ https://www.amazon.com/Logitech-Spec...gateway&sr=8-3 אם זה משנה יש לי גם את הפריים. מה הקאץ' פה שהדגם היותר טוב יותר זול מהדגם הפחות טוב? והאם יש עוד דברים שמשלמים לאמזון חוץ מהמחירים האלה? תודה! עריכה: עכשיו אני רואה שרשום ב HERO B…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by menis,

של שתי חברות שונות?

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  18. שאלה! איך הקונסולה של מייקרוסופט מגיעה לקצב מילוי מטורף כזה של 120 מיליון פוליגונים בשניה - כאשר החומרה שלה דמויית PC+GeForce3 מגיעה לערך לרבע מקצב מילוי הפוליגונים הנ"ל?

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Nigga_Lover,

היום אחרי משהו כמו 1000 צריבות כנראה נשרפה העינית של הצורב שלי ועל-פי כן הוא הפסיק לכתוב (במילא רציתי להחליף את הגרוטאה!) אז, למי יש המלצה על צורב טוב? רצוי מפלונטר. מה שחשוב לי כעקרון זה שלא ירעיש בלילה (הימהה שהתפגר היה מרעיש לאללה גם שלא היה בתוכו דיסק אפילו) ושיוכל לעשות אוברבורנינג כי מפעם לפעם אני צורב דיסקים של 780 מגה. המלצות מישהו?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות לגיימרים שיתחברו למחשב הנייח שלי. לגבי התקציב - משהו זול וטוב אשמח להמלצה תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אני רוצה מוצר איכותי (אפשר מבית לוג'יטק) וזה דחוף מאוד. הגה נוח לתפעול עם כפתורים והכול וגם פדלים נחמדים, אני לא יודע אם אני צריך תיבת הילוכים או שהיא מובנית בהגה.

22. Started by eXtReMeHaLo,

צריך המלצות למארז... עוד שאלה מה זה ספק כוח בדיוק כולם אומרים צריך ספק כוח טוב שיעמוד בשיפורים אז מזה ספק כוח??? תודה

• 54 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by matan007,

כבר זמן רב אני שוקל לקנות את המערכת Z5500 של לוגיט'ק. אבל היא כבר לא מיוצרת והמעט שנשאר עולה יקר בצורה לא הגיונית. תכננתי לקנות אותה יד -2 אבל גם יד-2 אין הרבה וכל מי שיש לו אותה פתאום רוצה יותר ממה שקנה אותה כאילו זה איזה מוצר אספנות שמשתבח עם הזמן. בקיצור יש את ה- Z906 שהיא המחליפה של ה- Z5500 אבל היא לא הגיעה לארץ עוד ושהיא תגיע היא בטח תעלה ממש יקר עד שהיא תתיצב בעוד שנה בערך. אז אני שואל יש איזו מערכת בשוק בטווח המחיר שרשמתי שמגיעה לרמה של ה- Z5500 (היא עלתה 1200 שקל בימים הטובים שלה)? יש אפשרות להזמין מחול בלי בעיות מכס? לא אכפת לי שתהיה מערכת קולנוע ביתי או מחשב העיקר שיהיה חיבור אופטי ושתהיה עם סאב ברמה של ה- Z. וגם אם למישהוא יש הצעה ליד-2 כל שהיא שהוא מכיר גם …

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  24. Started by moshiko69,

קניתי מדפסת חדשה Canon MP160 ואני לא מצליח להכניס את 2 ראשי הדיו למדפסת. אני מכניס במסילה בצד שמאל אבל זה נראה כאילו זה לא יושב טוב, כמו כן אני מקבל בצג את המספר 2 מהבהב ו את האות E מהבהבת לסירוגין ונורה כתומה דולקת?!? מה עושים?!?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.