עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. התקציב שלי הוא עד 400 ש"ח. הכונן ישמש לגיבוי של אוסף סרטי HD שיש לי במחשב, חשוב שיהיה נייד כדי שאוכל תמיד אוכל לקחת אותו איתי לכל מקום. העניין הוא שבתקציב שלי זה בעיקר Western Digital Passport Essential Hard Drive בגודל של 320 ג'יגה, העניין הוא שהחיבור שיש לו זה רק USB2 - עד כמה החיבור הזה באמת טוב מבחינת מהירות העברת נתונים? כי מצד אחד יש לי קבצים של 2 ג'יגה ומעלה לגבות - משהו כמו 50 סרטים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחכות כל פעם שעה כשאני מעביר איזה סרט או שניים... או שיש המלצות לכוכננים אחרים. מודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by amit887,

אני רוצה לקנות הגה חדש מישהו יכול להביא לי המלצות???

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by Ghtm,

אני צריך המלצה להגה למחשב ב400 שקל בערך, ללא חריגות בבקשה. אני צריך שהוא יהיה מחנות באזור חיפה. תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 878 צפיות
  4. אני צריך הגה עם פדאלים שמתאים למשחקים במחשב כמו need for speed underground 2 וכל השאר רצוי עם ידית הילוכים כי אבא שלי רגיל להילוכים הכי טוב שיש במחיר הכי זול שאפשר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

אני מעוניין לקנות הגה מירוצים אבל לא משהו סו הדרך... במחיר סביר וזול יחסית... על מה אתם ממליצים לי?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  7. יש לי הרדיסק חיצוני 160 IDE USB2 שמורכב במגירה של VANTEC ושמתי לב שאני שם לו כבלים פשוטים של USB הוא כמו מתקתק כזה מחוסר זרם.. יש לי רק כבל אחד האורגינלי שלו שאיתו הוא עובד טוב מאוד ולא עושה בעיות(למרות שהוא קצת ארוך ומסורבל..) אני רוצה להזמין מאייבי כבל שיהיה כמה שיותר עבה ועם ציפוי לבידוד שיהיה מניילון רשת כזה(כמו בעכברים של רייזר) אבל לא ראיתי משהו כזה...מכירים כזה דבר כזה.? ראיתי באיביי רק כבלים רגילים למחירה.. יש כזה כבל..אני באמת יודע שכולם בדרך כלל סיניים אבל בשביל זה מחפש כמה שיותר עבה ואם הבידוד ניילון הזה כמו שיש בציוד נורמלי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by amdORintel,

CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 - תכננתי על אלה אני לא בטוח שהמארז מתאים לאייאמדי אם לא תתנו לי המלצה בבקשה (ותגידו אם מתאים או לא) ואת הכונן סידירום בחרתי לפי המחיר הכי יקר והוא יצא :ג ככה שאם למשהו יש בנצמרק לכונני סידי שישפוך תחומר - שווה להשקיע 40 שקל יותר בשביל כונן מהיר יותר אמין יותר וכו לדעתי לפחות (המחשב הוא אייאמדי)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. יש לי מסה, ואני לא רוצה שייכאב לי בטוסיק, ואני גם רוצה לשים ראש אחורה. תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by yaloner,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד Thinkpad, הבעיה שלי היא שאין בו חיבור firewire ואני אצטרך לקנות כרטיס נפרד. האם יש המלצה לכרטיס או יצרן מסוים או פשוט לקנות את הכי זול כי כולם אותו דבר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by roeesnir,

לקליטת שידורים דיגיטאליים. עדיף פנימי. תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס TV עבור הקלטה ועריכה. חשוב לי שהכרטיס יקליט באיכות טובה, יקליט בסטיראו סאונד. צריך שיהיו לו את היציאות(החיבורים) הבאים: - RCA - HDMI תודה רבה.

13. שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה למחשב בסכום של כ 200 שקל עכשיו יש לי כמה שאלות 1.האם אני יכול לחבר את החיבור אודיו מהמיר לכרטיס טלויזיה..? 2.האם אפשר למצוא כרטיס טלויזיה מקליט ב 200 שקל ואם לא מה הסכום..? 3.מה עדיף חיצוני או פנימי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה שיתחבר מהמחשב שלי לכבלים. אני לא מבין בנושא הזה ולא יודע אפילו אם נדרש ממיר של הוט על מנת שאני אוכל לראות כבלים על המסך המחשב. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום אבא שלי החליט שהוא רוצה לערוך קצת וידאו במחשב נייד שלו... יש לנו כבר כרטיס ישן במחשב שלי אבל הוא רוצה אחד חדש שהוא יוכל לערוך במחשב שלו. אני לא מבין בזה ממש ואת הכרטיס שיש לי עכשיו קנינו לפני כ5 שנים עם המחשב הישן... אין תקציב.. אבל כדאי שהוא יהיה כמה שיותר נמוך. ושאלה.. לאבא שלי יש כרטיס מסך מהסדרה FireGL, יש מצב שיש לו כניסה של וידאו?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. אני מוצא מיליון סוגים של כרטיסי PCMCIA לרשת אלחוטית, וכן לחיבור התקני USB, ב-ZAP - בכל מיני מחירים, מכל מיני חנויות, ובכלל לא ברור לי מה ההבדלים בין כרטיס לכרטיס (זולת דברים ברורים כמו USB1/USB2 וכו'). האם מישהי/וא יכול לתת לי המלצה או אנטי-המלצה על כרטיסים מסויימים, או לפחות לתאר לי הבדלים אפשריים בין כרטיס לכרטיס?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למאוורר 120. צריך שהמאוורר יכניס אוויר,כי האחרון שקניתי הוציא אוויר ולא היה ניתן להפוך אותו שהחנות תהיה באיזור תל-אביב תודה

• 12 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by oDot,

המארז חייב לקיים כמה תנאים: 1.שיהיה יפה. 2.שיהיה בו חלון. 3.שיהיה קל עד כמה שיותר. 4.שיהיה עם מקום למאווררים (כמה שיותר, אני צריך לשמור אותו קר) ושיהיה מאוורר בכלליות, לא אטום.. אז תודה רבה לכל מי שימצא לי מארז מעריך את זה. נ.ב: אם אפשר המלצה גם ללוח בקרה על מאווררים (טמפרטורה של רכיבים, מהירות של המאוורר, וכל שאר האופציות הנחמדות ^^)

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  19. Started by Dante_9,

יש לי תקציב זעום של 300 ש"ח. המארז צריך להיות יפה (חשוב) ובעל נוחות מינימלית (שיהיה Motherboard בעל גישה וזהו).

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  20. Started by מישה,

אני צריך המלצה למארז טוב+ שמיועד לשרת המארזים שנמצאים בחנות פשוטים, והמארז שלי, "הביתי" יותר טוב אני גם לא רוצה להוציא יותר מדי כסף על המארז, אבל אשמח לקבל המלצות למארזים סבירים וגם ליקרים יותר ( לא FullTower, רגילים - MidiTower )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by 14renegade,

אני חייב מארז... אני מתכנן לקנות את המחשב הזה amd 64-3000 EPOX KDA3J NFORCE 3 GEFORCE 6800 128 MB A-DATA 512 WD 120 gb 8mb ata התקציב הוא 600 מקסימום 700 עדיף להישאר מתחת ל600 ואני רוצה מארז טוב...שמקרר טוב,שקט ושיבוא עם ספק...אהה כן ושיהיה יפה...אז אל תמליצו לי על הקומפיוקס בבקשה... אבל הכי חשוב לי שיקרר טוב.

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

אני צריך המלצה למארז, כבר אין לי כוח לזה. חובה שיהיה מאלומיניום ומרווח, ושלא יהיה מכוער. תודה מראש :-X

23. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! סוף סוף החלטתי לקנות מארז . . . הבעיה היא פשוטה מאוד . . . אני לא יודע איזה יותר טוב ואיזה יותר משתלם !! חבר שלי ממליץ על המארז הזה : ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU לא יודע אם הוא כזה טוב כמו שהוא אומר . . אבל מה שאני יודע שהוא יקר רצח . .והוא עוד בלי ספק (לא ממש משנה כי יש לי כבר של 430 וואט) רציתי לשאול אם המארז הזה שקט ? ואם למשהו יש המלצות למארזים טובים אחרים ? ? או שכולם מסכימים פה אחד לקנות את המארז הזה ! נ . ב : עזבו את הקטע של התקציב זה לא משנה כרגע . . . (למרות ש-725 שקל למארז נראה ממש גניבה) . . תודה לכולם !

24. Started by Mishmish,

אני מעוניין לקנות מארז בשבועיים שלוש הקרובים.... התקציב שלי זה משהן בסביבות ה -750 ש"ח .... ושיהיה ללא ספק.... נ.ב. : מה אתה אומרים על המארזים הבאים Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) Antec High Performance Plus View 1000 AMG Case + Window (P/S not included) Chieftec Dragon DX-01SLDU Front USB/1394 Silver Tower (P/S not included) למרות שהם נראים אותו דבר .... הם לא אותו מחיר.... על מה הייתם ממליצים.... או שבכלל אני לא בכיוון הנכון וכדאי ללכת על משהו אחר....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מישהו יכול בבקשה להביא לי המלצה למארז + לספק כוח שיבואו ביחד ושיעלו לא הרבה שיתאימו למפרט הבא ושיהיו ממש טובים בשבילו ושיספקו לו מספיק קירור ושקט וכוח המפרט הוא כזה : מעבד - פינטיום D820 כפול ליבה לוח אם - GA-8I945P-G של גיגה בייט כרטיס מסך - ATI Radeon X1600 PRO דיסק קשיח - 160 ג"ב SATA II של וסטרן דיגטל צורב - LG GSA-4167B זיכרון - DDR 2 256 מ"ב 533 גה"ץ (כאלה 2) עכבר - MX510 בבקשה תמהרו כי אני כבר רוצה לקנות את המחשב תנו לי סכום כמה שנמוך אבל אני חייב שהוא יתן קירור טוב מעוד כי צריך קירור טוב לא אבל OC או משהו כזה רק קירור טוב שיהיה שקט ושיתן הרבה כוח

• 6 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.