עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Necessary_Evil,

היי אנשים... כבר הרבה זמן אני שמה את עיניי על הvision master pro 454 של iiyama... הוא עולה בKSP 2400 ש"ח... כדאי? או יש מסך 19" יותר טוב בסביבות המחיר הזה? יש מסכי 19" בעלי מימדים קטים יותר וטובים? הבעיה העיקרים זה העומק... תודה! -חציל

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לקנות מחשב חדש אבל יש לי בעיה בלבחור חלקים , אני יתן לכם קצת רקע איזה מחשב אני רוצה... אוקי, דבר ראשון המחשב לא מיועד למשחקים!!! דבר שני איזה מעבד אתם ממליצים intel או amd !? איזה לוח אם כדי לשני סוגי המעבדים !? זכרונות מה תומך במה ?! כרטיס מסך ניראה לי שאני הולך randeon 7500 מה אתם חושבים? טוב זול מה עוד ? איזה קירור כדי לקנות או להשאיר בכלל את הקירור המקורי? איזה מארז לקנות אני רוצה big midi אבל משהו טוב מחורר כמו שצריך וגם שיהיה יפה אתם מכירים משהו ?! איזה כרטיס קול צריך זה חשוב בכלל? מודם יש המלצות ?! אני מאוד ישמח אם תענו על כל השאלות ותכינו לי מפרט של מחשב טוב ואם תענו מהר זה יהיה מצויין תודה מראש אהה..ואני מקציב לזה 3000-4000 + - אנ…

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by KoDkOd,

שלום אני בונה מחשב חדש אני רוצה לדעת איזה עכבר מיקלדת וסידירום אתם ממליצים ? :

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  4. AMD Athlon XP 1800+ (T-Bred), EPoX 8K3A+, GeForce 4 Ti4200 128MB + TV, 256MB DDR PC-2700, 60GB 7200RPM ATA-133, ACER CRW-2410A (24x10x40), LG DRD-8160B (16x48), Hercules Gamesurround Foritissimo II, Fly Video + Remote, Aiptek Pencam 2, Microsoft GamePad Pro, PROVIEW 19" PK986, A4Tech ASW-15 Sub + 2, MATAV Cable Modem

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  5. כשקניתי את המחשב בחרתי בזיכרון DDR 333. כמובן שיש לי לוח אם שתומך בזיכרון מסוג זה אך ברצוני לדעת איך אני יודע שהזיכרון הוא באמת 333MHZ ולא 266MHZ.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by urich,

יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שניהם צריכים להיות זולים פשוטים ושימושים מספר ההרחבות ליואסבי- עדיף ל-4 או 6, משהו קומפקטי ופרקטי, ולא גדול שולחני עם אורות צבעוניים ומנגינה של הבא נגילה כל פעם שמחברים התקן. צריך להיות זמין בארץ בטווח מחירים של 100-400 שקל. (usb 1.0) העכבר צריך להיות קטן ונוח לאחיזה (לא חובה אורגינמי- פשוט נוח) ומאריך ימים למרות הצטברות לכלוך (אין בעיה לנקות אותו על בסיס קבוע). טווח המחירים לעכבר הוא שוב בין 100-400 שקלים חדשים. שוב- דגש על מחיר זול עקב צמצום אדיר בהזרמת מזומנים פוטנציאלים. ואגב אם מישהו מכיר עכבר של נייד קטן ופרקטי אבל נוח לאחיזה- גם זה מעולה מבחינתי. הגודל לא קובע- ברוב המקרים.. תודה מראש- אביעד פארן.

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  8. מינימום 3.3 MP אופטיקה מתחלפת טווח רגישות גבוה לאור (100-800 אסא מינימום) מהירות צילום גבוהה שינוי זמן חשיפה תודה...

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  9. כן קראתי את זה באתר של Viahardware והינה הציטוט: UMAX, a company widely known for its scanner technology, has evidently decided that providing free drivers for product support is too much trouble. Attemping to download any drivers from the company leads to a page that informs the customer they must pay an $8.95 fee to have a program called VistaScan mailed to them. Once they have VistaScan, it will be possible (in most cases) to update their drivers. This is ridiculous. One of the things the Internet has done best is to give end-users of technology quick and easy access to a variety of tools, from drivers to user support. Charging for driver download not only has the pote…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  10. אוקיי יש הרבה שאלות תענו על מה שאתם יכולים אבא שלי משדרג את הסרבר במשרד אז נשאר לו מעבד חופשי אז אני כנראה אתן לו את הלוח שלי (intel d815epea2) ואקח לי אסוס tusl2-c כדאי שאני אוכל להריץ את המעבד במספר גבוהה יותר... קודם כל מה אתם אומרים? שווה או לוותר על ההחלפה הזאת? עכשיו אבא צריך גם זכרון למחשב הזה אז חשבתי שאולי אני אתן לו את הזיכרון שלי (kingston + unknown sdram total 512) ואקח לי קרוסאיר מגיע 150 ב2-2-2 כדאי שאני אוכל לעשות oc יותר גבוה. שווה להשקיע עוד 30 שקלים לעומת זיכרון רגיל כדי לקבל את הקרוסאיר? אבא גם צריך הרד דיסק אז הוא קונה סיגייט 40 מביא לי ואני אתן לו פוג'יטסו 10.... עכשיו פה נכנסת הבעיה שלי עם כל הסיפור אני צריך להעתיק את כל החומר על השרת כרגע as i…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by elgard,

1. אני מחפש סורק זול (משהו עד ה400 ש"ח) קטן פחות או יותר ויעיל ;D 2. ואיזה קריטריונים יש בסורקים (מה חשוב, מה מומלץ, מה סתם בולשיט)? 3. איזה חברות מובילות בתחום הסורקים? אני יודע שUMAX&EPSON טובים... מישהו יודע איך MUSTAK?

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by PeaS,

זה המפרט שאני הולך לקנות בקרוב... אם למישהו יש מישהו לומר, זה הזמן MOBO: EPoX 8K3A+ CPU: Athlon XP 1800+ OEM (94$!) Memory: SAMSUNG 256MB PC2700 Video Card: Leadtek Winfast A250 TD Hard Drive: MAXTOR 80GB ATA-133 (זה עם הDynamic Fluid Motor) CD-ROM: SAMSUNG X52 Floppy drive: Teac 1.44 Case and PSU: עוד לא החלטתי... עכבר, מקלדת וכרטיסי רשת יעברו מהמחשב הישן. יש גם קצת קירור: Heatsink: Tr AX-7 Fans: YS-TECH adjustable 80 mm -נגמרו בחנות האלה של ה120) MACPOWER DigitalDoc5

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by theDEVILScomeback,

יש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם על לוח האם של אינטל D845HV? 2. יש לי זיכרון של 256 sdram ואני לא יודע איזו חברה זו יש איזו תוכנה שיכולה להגיד לי את זה?????? זה דחוף!!! פתחתי את המחשב שלי ולא הצלחתי לראות איזו חברה זו כי לא ממש רואים

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  14. אני זקוק לחוות דעת רצוי מנסיון בעיקר יתרונות וחסרונות ולא רק שהוא פחות טוב מ- M$ ולוגיטק

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by Moo,

זה המארז שאני קונה מזיגזג אבל פתאום חשבתי עם כמה מאווררים הוא מגיע? וחוץ מזה המארז הזה טוב או יש לכם המלצה למארז אחר?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by Regev,

האם שילוב זה יהיה מוצלח ויציג ביצועים טובים? [glow=Aqua, 2, 300] Intel Pentium 4 2.2A Ghz, MSI 645E Max2 (ATA133, USB2.0), OC System 256MB DDR PC-2700 UnBufferd (With Heat Spreader), MSI GeForce 4 Ti4200 128MB + TV , Maxtor 60GB 7200RPM ATA-133, MSI 32X12X40, MSI 16X48, Phoebe TV Tuner + Video Capture + Remote, Logitech MouseMan Dual Optical, UMAX ASTRAPIX 380, Microsoft GamePad Pro, Volcano 7+ (Socket 478) / Arctic Silver 2 / 2 Midi ATX Fans, Matav Cable Modem (750KB Per Sec), Lexmark Z23 Full, PROVIEW PK-986 19", Midi ATX for Pentium 4 Pro [/glow]

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Or_s,

כדאי לקנות את המדפסת- EPSON Stylus Color C60 ? איך היא? , למי שיש אותה... אמרו לי שהיא לא אמינה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  18. Started by Regev,

מה עדיף TRACKBALL או OPTICAL. לא אופטי. אני לא סובל אופטי, על בטריות ותמיד זז מטווח הקליטה ונתקע!!! האם זה נוח הTRACKBALL הזה? מה שבטוח הוא שהוא יפה...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by audigy,

מה דעכתכם על כרטיס פורס ל-dvd vcd ו-divx גירסה 4 ומעלה של חברת sigma designs

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. שלום לכולם! הרבה זמן לא הייתי אבל עכשיו אני זקוק לעזרה דחופה. היום רכשתי בשמחה רבה את הMouseman Opticl הכחול והיפה של LOGitech. הכל עובד יפה ומגניב. עד שניסיתי לשחק במשחקי האהוב, Counter-Strike. אני ממש לא מצליח לכוון נורמלי, יש SENSITIVITY OVER מטורפת. שמתי אפילו SENSITIVITY על 3 וזה עדיין מטורף ומהיר מאוד בכיוון (בתנועות זה ממש איטי)... זה ממש מדכא אותי וגורם לי לחשוב שוב למה בזבזתי 200 שקל על עכבר זה אם הוא ממש גרוע במשחקי האהוב... מחכה לתשובה דחופה, תודה אמיר. אם אפשר עוד השבת - כי אני מחר בבוקר כבר נוסע לצבא, לשבוע....תודה מראש....בבקשה????

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by VolTAge,

טוב, אז אחרי שלא קניתי מחשב בערך 3, 3 וחצי שנים, החלטתי סוף סוף לקנות מחשב חדש.. High End.. קומפלט, כולל הכל.. מקסימום 2000$.. (סוף סוף מבזבזים את הכסף של כל העבודות ;D .. עם קצת עזרה מאבא ) אני מתכנן לקנות אותו בעוד איזה חודש, חודש וחצי, באמצע החופש הגדול.. אז בואו נגיע לעניין, המפרט : CPU: AMD Athlon XP 2000 Motherboard: Gigabyte GA-7VRXP Memory: Corsair 256MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Maxtor 80GB 7200RPM Video Card: Asus V8460 G-Force 4 Ti4600 Sound Card: Hercules Game Theater xp 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 CDRW: Plextor 40X12X40 DVD: Asus DVD X16 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Chieftec Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supp…

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by TheSoupNatzi,

המ..לאחרונה אחי קנה CDJ1000 למי שמכיר, זה מכשיר כזה שמנגן לך דיסקים והוא עושה לולאות ועוצר לך במקומות מסויימים, כל מיני דברים נחמדים כאלה עכשיו ,לדגם הזה יש משהו מיוחד, הוא יכול לעשות סקרצים על דיסק רגיל (!) ומה שקורא זה שהמכשיר "שומר" את השיר ככה שכשהוא מעביר עם החוגה אחורה(מעין גלגל גדול כזה) אז ישר הוא עושה לו את הסקרץ אז מה שרציתי לשאול זה, יש למכשיר איזה מעבד או...? איך זה הולך? כי אין השהייה של שניה אפילו בין שהוא נוגע בחוגה לבין שהוא משמיע את הצליל אז... סתם איזה משהו שעיניין אותי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. זה המפרט שאני קונה לוח אם KT333 GA-7VRXP Gigabyte לדרוש REV 1.1 מעבד AMD Athlon XP 1900 זכרון CRUCIAL / MICRON 256 mb DDR 2700 ספק כוח Antec TruePower 380 Watt כרטיס מסך Hercules Redon 8500 LE מה דעתכם???? עכשיו יצא לי יקר אחושרמוטה 4000 שקל למחשב בלי מסך מקלדת הארדיסקים מודם רמקולים כרטיס קול בלי כל אלה 4000 שקל לי זה נראה מאוד יקר עכשיו יש משהו שאני אוכל לקצץ יענו לשנות במפרט שיעלה יותר זול אבל הביצועים לא ירדו הברבה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  24. טוב אז הסיפור הוא כזה: לפני מספר שנים(ליתר דיוק שסימולטור של מייקרוסופט FLIGHET SIMULATOR או בקיצור MSFS(אתם חייבים להודות שבעיברית זה נשמע נחמד ;D)) חבר שלי חשף אותי לנפלאות הFS (ויש לציין כי באמת הסימולטור המדובר התקדם רבות מאז...) אמרתי שאני חייב ג'ויסטיק טוב ונחמד ובזמנו קניתי את הCH F16 COMBATSTICK שהיה אז אחד הג'ויסטיקים המדהימים ביותר שראיתי (מבחינת העיצוב והנדסת האנוש) הקיצר הוא כבר התחיל לעשות לי בעיות והחלטתי לרכוש סטיק חדש, מכיוון שנחשפתי לג'ויסטיק מאוד דומה (לג'ויסטיק שבביקורת) של לוגיטק(כזה רק ללא הFF) אמרתי שזה מה שאני הולך לקנות. למרבה המזל ראיתי איזה פרסום של אופיס דיפו והיה ג'יסטיק כזה של LOGITECH בגרסת הFF במחיר נחמד והחלטתי שאני הולך על זה! אז קניתי! ו…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by urich,

מחשב נייד ב 6000-7000 אלף שקל בתשלומים (חשוב מאוד בתשלומים) מחברה טובה עם מסך 14 טוב עם cd או dvd בטרייה טובה לכמה שעות מעבד מספיק חזק להרבה office ואינטרנט 256 זכרון כרטיס מסך אמין לא משהו למשחקים כרטיס קול בסיסי ורמקולים לא חשוב (העיקר שתהיה יציאה לאוזניות) מיועד לסטודנטית עכשיו האם יש מפלצת שכזאת במחיר הזה האם לבדוק ביד שניה אשמח לקבל עזרה בתודה מראש urich

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים