עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by moonbone,

אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

שלום. אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה. המפרט: מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ כונן תקליטורים :X52 מארז: ENERMAX 350W זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ. הארד-דיסק: MAXTOR 40GB זה כל הדברים שאני סגור עליהם. מה שאני לא סגור: כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם??? כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון. עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים. לוח אם: הייתי סגור על…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  5. CPU: Intel Pentium 4 1.8A Ghz (512KB Cache) MotherBoard: AOpen AX4B Pro-533 Graphic Card: MSI GeForce 4 Ti4200 128MB (x2) Memory: Samsung 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk: Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 DVD-ROM: Toshiba 512KB Cache (16x48) CD Recorder: LiteOn (40x12x48) Mouse: Microsoft Intelli-Mouse Optical

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by MDK,

ראשית אני רוצה להודות לכל העזרה והעצות שקיבלתי מכם בת'רד - "עצות למחשב חדש..." תודה לכם מקרב לב, MDK! הנה המפרט הסופי שהחלטתי, ואם יש לכם משהו להעיר - להחליף חלק או משהו כזה - זהו הזמן, כי אני רוצה לקנות את המחשב ולהחליט סופית לגבי המפרט... מארז: ATX Midi Tower 300W + 2 Fans מעבד: AMD Athlon xp 1800 לוח אם: ASUS A7V333 \ Abit AX7-333R - תלוי מה יהיה בחנות - רוב הסיכויים שיהיה את ה-ASUS... זיכרון: 512mb DDR Samsung\Trascend\Crosair PC-2700 333 mhz - שוב תלוי מה יהיה בחנויות... ברור שעדיף Crosair... הארד דיסק: Western Digital 80GB 7200RPM IDE 8 MB Cache Special Edition כרטיס מסך: Leadtek Winfast A-250 TD Geforce 4 Ti-4400 כרטיס קול: Hercules Fortissimo II…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by moonbone,

CPU: INTEL P4 2.4GHrz 533MHrz FSB speed 478PIN 512 cache... MB: EPoX 4G4A+.... Video: MSI GF4 TI4600... sound: on board at least for a while.... HD: WD 80 GB 7200 RPM 8 MB cache.... אני שוקל אפשרות אחרת של שני הארד דיסקים שיפעלו במקביל עם RAID כמובן שבמקרה כזה אני יקח הארד דיסק יותר קטן אבל אולי נוותר על ה RAID בהתחלה.... MEMORY: Mushkin 512MB PC2100 CL2 High performance.... or somthing else if i will want to OC... monitor: IIyama 19 pro 454 new model..... case + power supply: enermax FS-710-B 350 W..... (i hope the 1 Meter wires won't be a trouble) סה"כ לצערי יוצא בסוף יותר מדי אבל מה לעשות... 11,435 שקל אתם יודעים איפה..... המלצות בקשר לזיכרון והארד דיסק יתקבלו בברכה בע…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Or ei,

אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yair_gobani,

שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by DXT,

יש לי כרגע מארז ATX רגיל אבל מאד נוח (כזה שלא צריך ברגים בכלל . הספק בו הוא 300W. אני מתכנן לשדרג בקרוב ורציתי לדעת האם אני חייב לקנות ספק חדש עם יותר הספק? אני משדרג למשהו כזה: AMD AXP 1800+ לוח אם םמבוסס KT333 256MB PC2700 או PC3000 כרטיס מסך שיש לי עכשיו GF2PRO 64MB DDR הלוח אם יהיה כנראה MSI KT3 Ultra ARU או GA-7VRXP.

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  11. אני צריך ספק כוח טוב שלא יהרוס לי רכיבים אבל גם שלא יהיה יקר מדי... מה סדר גודל של מכירים לספק? אני צריך אחד חזק כי יהיו לי רכיבים שדורשים הרבה אמרו לי פעם לקחת 300 או 350 אז איזה כדיא לקחת? ואם יש למישהו עצה למארז לא יקר אני צריך את הדבר הכי פשוט שיש שלא יהיה יקר לא צריך שיהיה יפה או משהו רק שלא יהיה סתם חרא שישבר לי ביד

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Nitz,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף) ואני צריך עזרה במפרט בבקשה תנו לי הצעות בקשר לתקציב- אין אבא שלי לא אומר לי סכום מסוים של כסף אז פשוט תנו לי מה שאתם רוצים- כמובן שאל תגזימו עם גברים שעולים יותר מדי תודה רבה עוד דבר- לפי מה שאני רואה- גם בעדכונים של האתר וגם בכלל- AMD הם חלשים ומפגרים מאחור- כדאי לי לקנות אינטל?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אני יודע שזה לא המקום לשאלות בקשר לזכרון אבל לא מצאתי שום מקום אחר בנושא הזה וראיתי שפה יש הרבה אנשים אז ככה.... אני רוצה זכרון DDR 512MB עכשיו אני לא יודע איזה חברה כדאי לי לבחור..... לא ממש משנה לי אם זה יהיה אחד של 512 או שניים של 256 מה שיותר זול עדיף..... תודה... אם אני כבר בפורום הזה אז אני כבר ישאל עוד שאלה... מה החסרונות של GF4 TI 4600 של MSI?....

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעונין לקנות את הport 80 card אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום אם משהו יודע איפה , כמה עולה , איזה כדאי , אז בבקשה להגיב בפורום תודה מראש :>

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

OK קיבלתי את המפרט הבא מSK&AK, לא יודע אם אתם מכירים. א. האם זאת חנות טובה, מי שמכיר? ב. המפרט: מארז: A open QF45AP4 250W ATX MidiTower. motherboard: GA-7VRXP DDR266\333+RAID+SOUND+LAN PROCESSOR: AMD ATHLON XP 1700+(מתלבט בין 1700\1800) RAM: 256MB SAMSUNG PC333 DDR HARDISK: MAX40GB 7200 U133 DISKET: FDD 1.44mb cd-rom: Samsung SC-152 CD-ROM X52 SOUND CARD: ONCHIP AC-97 AUDIO NETWORK CARD: ON CHIP VIDEO CARD: HERCULES ATI RADEON 8500LE 64DDR DVI OUT ALL COST: 4,525.13 עכשיו, יש לי כמה שאלות: א. אמרו לי שהריאדון מתאים בעיקר לעריכת וידאו וכו'. זה נכון? כי אני משחק פעולה (RTCW,MOH:AA) וגם NWN, ואני רוצה לדעת אם הם ירוצו טוב. א2. האם הוא יציג ביצועים יותר טובים מG3 TI 128MB…

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  16. לפי האתר שלהם הכל נראה טוב ויפה...המחירים טובים... השאלה היא איך השירות שלהם...מישהו מכיר אותם ויוכל לעזור לי בזה? www.simpletech.co.il תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elgard,

מה לדעתכם עדיף? המחיר שלהם דומה אך לC1 יש זום לעומת זאת לC120 יש מגה פיקסל גדול יותר מה יותר שווה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  18. לא ציפיתי שלקסמרק תפרוץ את מהכשול האחרון. גם מאוד מאוד מהירה. צעד שיווקי חכם מאוד (בתור אחד שיודע שHP וEPSON לא ישבו בשקט ויוציאו מקסימום עוד חצי שנה מתחרות חזקות בהרבה, אני לא עד כדי כך מתלהב מהלקסמרק). אבל תבינו, אדם שייקנה מדפסת עוד שנה יוכל לקנות מדפסת שמדפיסה באיכות צילום אמיתית. גם עכשיו, מדפסות HP עם רזולוציה 2400*1200 מדפיסות נפלא, עם מעט מאוד נקודות נראות אם בכלל. אז תארו לכם מה רזולוציה של 4800*1200 תביא, יחד עם מהירות מדהימה של 21 דפים לדקה בשחור. בצבעוני נראה לי 15.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by jj516,

אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Omri4u,

מישהו שמע על זה קראתי על זה הרבה מאיפה אני יכול להשיג יותר חומר עליו

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by useless,

אוקיי, שכנעתי את אמא (שעושה תואר) להפסיק להתאמץ עם עטים שלא כותבים, ודיו שתמיד נוזל על היד בתזמון הכי פחות מתאים, ולעבור להדפיס את העבודות שלה על מחשב נייד. ההורים שלי קיבלו את זה די בהתלהבות, וישר רצו לקנות את המחשב "הכי חדש בשוק" (שאין לי ספק שלא ישתמשו בשמינית מיכולתו), הסברתי להם שזה בזבוז כסף משווע. ועכשיו לענייננו, ומכיוון שהידע שלי במחשב ניידים שואף לאפס, אני צריך הצעה למחשב נייד - אולי אפילו דרך מכרז שמפציץ במחיר ההתחלתי ללא צל של ספק, אבל מחשב המתאים לצרכי עבודה משרדית (אופיס) וכמו כן גלישה נורמלית באינטרנט, ושיהיה זול. (עד כמה זול שמחשבים ניידים יכולים להיות), לא צריך להיסחף פה עם כרטיסי מסך וכל הבלאגן שמסביב, מחשב נורמלי יספיק בהחלט. אני מניח ש_כל_ מחשב ניי…

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by GodLike,

לחבר שלי יש מחשב נייד של 1400 Compaq presario והוא מעוניין למכור אותו . אני צריך את עזרתכם בהערכת מחיר : זה המפרט : Pentium 3 733 Mgh 192 sdram hard disk 15 gb hitachi dvdrom X 8 lcd 13.3 tft unipac מאיץ גרפי : Trident video accelerator Cyberblade i1 . נראה לי שבינתיים זהו . כמה שווה המחשב הזה ? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איזו חברה עדיפה MICRON או TRANSCEND או KINGSTONE אני רוצה SDRAM 128 וחנויות לא מומלצות או מומלצות

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  24. כמו שהבנתם מהכותרת , מה אתם ממליצים * להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ( עם שומר מסך עובד , כמובן ) . * או האם כדאי לכבות אותו כשלא משתמשים בו במשך כמה שעות ( 8 שעות ומעלה ) . לדוגמא כשאני הולך לעבודה בלילה אני משאיר את המחשב דולק . מה אתם אומרים ?! זה גורם נזק למחשב ? או שאין שום סיכון ?! כי יש כאלה שמאירים אותו עובד ויש כאלה שמכבים אותם כל יום או כל לילה .

• 23 תגובות
    • 6.7k צפיות
  25. מישהו יכול להסביר לי פעם את ההגיון במספור של הDDR? PC2100 PC2700 PC3000 וכד'? ובדרך להסביר מה כל אחד אומר?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.