עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by yotamoo,

מטרת המכשיר תהיה להעסיק אותי באימוני ריצה . אני לא רוצה להוציא יותר מ-1,000 שקל, ולכן אני נוטה להעדיף מינידיסק, כי נגני אם פי 3 שבאים עם בג'יגות עולים הרבה. איזה נגן אתם ממליצים? אני הסתכלתי בינתיים בזאפ, רק שלא הבנתי הרבה. אז למי שיש המלצה טובה שיפרסם בבקשה.

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  2. תנו דעות שלכם ושימו לב גם למחיר. amd 1800 asus a7v333 GF4 Ti 4200 Asus 64 ddr - v8420 maxtor 60 GB 7200 pc2700 256 ddr - 333 1.44 52 LG p-4 atx עכבר לוג'יטק מקלדת מיקרוסופט 4500 ש"ח מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BONO,

התלהבתי מאוד מהמארזים של enermax ושל antec עכשיו אני מחפש מארז שהוא כמו ה 710 של enermax רק עם 6 פתחים לדיסקים ולא 4 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה? ואיזה כדאי יותר enermax או antec?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  4. CPU: Intel Pentium 4 1.8A Ghz (512KB Cache) MotherBoard: AOpen AX4B Pro-533 Graphic Card: MSI GeForce 4 Ti4200 128MB (x2) Memory: Samsung 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk: Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 DVD-ROM: Toshiba 512KB Cache (16x48) CD Recorder: LiteOn (40x12x48) Mouse: Microsoft Intelli-Mouse Optical

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Echo,

קניתי מודם חדש של אלסה - Microlink ISDN PCI. המחשב מזהה אותו בסדר [PCI Network controller], ולאחר התקנה חלקה של הדריוורים הוא מופיע ב"מערכת" בלוח הבקרה עם השם והדגם הנכון. גם המתאמים ב"רשת" מותקנים. הבעיה היא שהמודם למעשה "מת" - אי אפשר לחייג או לבצע כל פעולה אחרת, ותוכנת המוניטור שהגיע איתו מדווחת "No answer from CAPI"... ניסיתי כבר הכל - התקנתי מחדש עשר פעמים, ניסיתי דרייור בטה החדש ביותר, החלפתי חריץ... אפילו החלפתי למודם חדש אצל היבואן בגלל החשד שהמודם עצמו לא תקין. מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by Kerberos,

הנני עומד לפני רכישת מצלמת וובקם לצורך וידיאו קונפרנס. הייתי רוצה לרכוש מצלמה איכותית, שהרזולוציה בה וקצב הפריימים יהיו מכובדים. בואו נשאיר לרגע את שיקולי המחיר בצד. איזה מצלמה הייתם רוכשים או ממליצים ? שמעתי עד עכשיו רק על ה Creative WebCam3 - דעות נוספות על מצלמות נוספות או אחרות ? אשמח לשמוע ... בתודה, שחף

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  7. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי. אין מצב לאוברקלוק!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Component,

לחבר שלי יש 1400 ש"ח בערך זה המחשב שלו: pentium 4 1.3 GHz לוח אם של אינטל מבוסס על I850 64 MB RDRAM*2 creative vibra 128 genrice case+ 300W PSU newron keyb logitech - אלחוטי yamaha burner *16 DVD *16 hercules GeForce 2 MX 400 LG 17" monitor HP Scanner HP photosmart1000 HP Digital camera 2.1 Mpixel intel video conference camera quantum 60 GB WD 40 GB ADSL 1.5 Mbps הוא הזמין מארז - Enermax FS710 B + Enermax 350W PSU ו 2*128 MB RDRAM של קינגסטון. האם זו הקנייה הנכונה (מזיגזג)?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by huber,

מי שזוכר, עם המעבר מפנטיום 3 ל 4, עלתה אצלי בעייה של מארז לא מתאים... אחרי שבוע של חיפושים ובדיקות, מצאתי מארז מדהים במחיר נורמלי! יהיה לי את ה Dragon DX-01BLD Tower שנקנה במכירה קבוצתית במחיר מצחיק של 440 ש"ח! מארז פול טאוור מצוין במחיר שווה לכל נפש, לא? אז תגידו לי מזל טוב (או לפחות למחשה העירום שלי) וברגע שאני אסיים להתעלל בו, אני אעלה את התמונות לגלרייה...

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. בשבוע האחרון חיפשתי ללא הצלחה יתרה ספק כוח 400W ומעלה שנועד ללוחות אם בעלי שני מעבדי xeon - היחוד של ספק כזה הוא שמעבר לחיבור ATX ו- 4pin 12V, יש לו עוד חיבור של 8pin 12V. דוגמא לספק כזה ניתן למצוא באתר של supermicro: http://www.supermicro.com/PRODUCT/Accessories/pws-034.htm, שלצערי בדקתי אצל המשווקים שלהם בארץ ואף אחד מהם לא מביא דבר כזה. אם מי שהוא מכיר חנות או יבואן שיש להם ספק כזה (לא בהכרח של SM אלא כל ספק שעונה על הדרישה של 400W+ ועם החיבורים המתאימים) אני אשמח לשמוע, תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by ElEmEnt,

sdram? ddram? rdram?

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  12. אז הנה המפרט של המחשב שלי..... 1 INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache 1,709 ש"ח 1 EPOX EP 4G4A+ 845G 533NHZ 940 ש"ח 2 Mushkin 256mb DDR 3000 1123 ש"ח 1 WD 80GB 7200 8M 798 ש"ח 1 MSI GeForce4 TI4600 - VTD 2,217 ש"ח 1 ASUS CD X 52 171 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 77 ש"ח 1 Enermax FS-710-B 350W 739 ש"ח 1 IIYAMA 19 PRO 454 NEW MODEL 2,779 ש"ח סה"כ 10,533 ש"ח המחיר ירד כי אני כנראה יקנה את הזכרון הנוסף רק בעוד חצי שנה שנה כי אני לא צריך באמת 512 אז אני יקנה 256 עכשיו ויוסיף עוד 256 עוד כמה חודשים כשהמחירים של הדגמים החדשים ירדו.... מה אתם אומרים על הסידירום? זה שהוא זול אומר שהוא לא ט…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני צריך ספק כוח טוב שלא יהרוס לי רכיבים אבל גם שלא יהיה יקר מדי... מה סדר גודל של מכירים לספק? אני צריך אחד חזק כי יהיו לי רכיבים שדורשים הרבה אמרו לי פעם לקחת 300 או 350 אז איזה כדיא לקחת? ואם יש למישהו עצה למארז לא יקר אני צריך את הדבר הכי פשוט שיש שלא יהיה יקר לא צריך שיהיה יפה או משהו רק שלא יהיה סתם חרא שישבר לי ביד

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by guy94,

נראה מכשיר שווה דווקא. גם רדיו, תמיכה ב - MP3, אומנם רק 32 MB אבל בכל זאת, תמיכה ב - ACC (אין לי מושג מה זה ומה האיכות של זה) רדיו FM מובנה.. נראה יפה, מתחבר לפלאפון ויש לו אפשרויות עם הפלאפון ביחד... רק דבר אחד אלי ירתיע אותכם והוא המחיר העשיקתי: 1118 שקלים חדשים (WTF?!?!?!) למה מי מת !? מה זה המחיר הזה ?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by AK,

שלום לכולם חבר שלי ביקש ממני המלצה לקניית לוח אם,מארז+ספק,מעבד,זכרון פנימי,דיסק קשיח וכרטיס מסך והמחיר המקסימלי שהוא מוכן לתת הוא 3500 ש"ח אני לא מבין גדול בזה בעצמי אז פניתי אליכם אז מה כדאי לו לקנות? נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by moonbone,

יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר.... אז מי מהם יותר טוב?? מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה.... בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון... הוא בסדר?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מה זה כבר משפר את מהירות המחשב???

18. Started by moonbone,

אני לא יודע איפה אפשר לקנות זכרון של מושקין בארץ אני רוצה לקנות את הדבר הבא: 512MB Hi Perf LEVEL 2 2100 222 DDR הוא עולה הרבה אני יודע אבל אין ברירה כשרוצים משהו טוב.... אז ככה איפה בארץ אפשר לקנות אותו?? שם של חנות + טלפון או אתר אינטרנט יהיה מעולה....

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

שלום. אני רוצה לקנות את המחשב כבר בשבוע הבא, בסביבות ה3-10 ליולי, אז אני צריך "קצת" עזרה אני מתכוון קודם כל להחליט על מפרט, ואח"כ לבדוק בכל החנויות כמה הוא עולה. המפרט: מעבד: AMD ATHLONXP 1800+ כונן תקליטורים :X52 מארז: ENERMAX 350W זיכרון: Transcend(something like that:)256MB DDR PC2700 333MHZ. הארד-דיסק: MAXTOR 40GB זה כל הדברים שאני סגור עליהם. מה שאני לא סגור: כרטיס מסך: ראיתי MSIG4TI4400128MB בזיגזג ב1400 ש"ח. משתלם??? כי אם לא, אני אקח MSIG4TI420064\128MB. תגידו לי בבקשה את המחירים בשביל כל כמות זיכרון. עוד משהו- נגיד שאני קונה את כל המחשב בחנות X ואת הכרטיס מסך בזיגזג, כי יותר זול שם. כדאי???כי בזיגזג המחירים בשמיים לשאר החלקים. לוח אם: הייתי סגור על…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. טוב אז ככה אני כותב פה את המפרט כדי לעזור לכם לבחור לי זכרון טוב ל OC ולא כדי שתגידו לי שלא צריך להגזים עם הכרטיס מסך או עם המעבד או המארז... המחשב משמש אותי רוב הזמן לא עובר יום בלי ששיחקתי בו... אז אני לא מתפשר על הרבה דברים... מה שכן אני חיב את המחשב הזה ממש דחוף כי יש לי מחשב על הפנים עם וודו 3 שלא עובד עם משחקים חדשים...... אז ככה: P4 2.26GHrz 533MHrz FSB speed 512 cache MB: epox 4g4a plus HD: WD 80 GB 7200 RPM 8M buffer MSI GF4 TI 4600 (בבקשה שאף אחד לא יגיד לי שעדיף לי 4400) CD: ASUS X52 or MSI X56 (מה עדיף?) MONITOR: IIYAMA pro 454 NEW Model (למישהו כאן יש אותו?) אני צריך זכרון שיהיה טוב ל OC ואני צריך שתגידו לי איך ה לוח אם וגם איזה סידירום כדאי.... משהו שלא יתקל…

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by Or ei,

אני מחפש מידע על דגמים של מסרטות/מצלמות דיגיטליות.... אתם יכולים לתת לי דגמים שאשפר למצוא בארץ באיכות טובה (מחיר לא משנה)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by jj516,

אני רוצה לקנות 50 CDR ו 50 CDRW מישהוא יכול להמליץ לי על חברות מצויינות גם ל CDR וגם ל CDRW? מחיר זה לא העיקרון אלה החברה עצמה, אני לא מדבר על האלה ב 2 שקל או פחות אז... דיסקים טובים, לא מפונקים, ושהצריבה בהם היא חלקה כמה שיותר. יש המצלות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שהבנתם מהכותרת , מה אתם ממליצים * להשאיר את המחשב דולק כל הזמן ( עם שומר מסך עובד , כמובן ) . * או האם כדאי לכבות אותו כשלא משתמשים בו במשך כמה שעות ( 8 שעות ומעלה ) . לדוגמא כשאני הולך לעבודה בלילה אני משאיר את המחשב דולק . מה אתם אומרים ?! זה גורם נזק למחשב ? או שאין שום סיכון ?! כי יש כאלה שמאירים אותו עובד ויש כאלה שמכבים אותם כל יום או כל לילה .

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  24. Started by MDK,

שלום לכולם! בטח נמאס לכם לראות כל יום ת'רדים רבים על אותו נושא - מחשב חדש, אבל מה לעשות, אני צריך שתעזרו לי להחליט לגבי המפרט הסופי לפני שאני קונה, ושתביאו הצעות לשיפור... הערה: שימו לב שאני לא חדש באתר למרות שאני מוגדר כמשתמש חדש כי החלפתי משתמש. אני מאוד מעודכן לגבי המצב בשוק, אבל עדיין יש לי התלבטויות רבות. בנוסף, הסתכלתי במפרטים מומלצים (שלא מעודכנים), אז אל תגידו לי לבדוק אותם. המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג. הוא מיועד למשחקים, מוזיקה ואינטרנט וכו'. ברצוני לקחת את הרכיבים הכי חדישים כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, כי אני לא הולך לשדרג\לקנות מחשב חדש ב-3 שנים הקרובות... התקציב לא מוגדר אבל אני "אסתפק" במחשב שעולה 9000 ש"ח... ;D המערכת הפעלה תהיה windows xp p…

• 48 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. 8) 8) 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים