ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מה יותר כדאי גם מבחינת חשיבה לעתיד? AMD Athlon XP 1800+, 512MB DDR 2700, Gigabyte 7VRXP KT333 או AMD XP 1900 MSI KT3 ULTRA ARU CORSAIR XMS256 MB 3000DDR מה עדיף? רק לפרופיל וזה לא לויכוח איתי עכשיו: אני מעדיף את הלוח של MSI. בעצם ההחלטה היא האם זכרון ומעבד יותר מהירים עדיפים על 512MB זכרון?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה: הוא מתעקש על INTEL מאיזו שהיא סיבה שאני ממש לא מבין... ואני חקרתי יותר על AMD ובגלל זה אני זקוז לעזרתכם. אז מה אני צריך מכם ?? 1. מעבד מהיר של אינטל - זה שתומך הכי טוב OC () 2. זיכרונות RDRAM של חברה טובה , או DDR ממש מהירים גם של חברה טובה (לא יודע את התקציב). 3. Mother Board - גם שתומך ב OC כמו שצריך, לא משנה הכמות חריצי PCI וגם כן של חברה טובה. == קחו בחשבון שהוא אמר לי שההורים שלו יהיו מוכנים להשקיע =גג= 6500-7000 ש"ח. אז לא צריך ת'סופר ..... הוא רוצה גם TI 4200 , ובטח גם אני ימצא לו כרטיס קול טוב, רשת .................... וגם! הוא קונה מסך 17" FLAT . תודה רבה, ניר.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני צריך דרייברים למקלדת אופיס...מי שיכול לתת לינק זה מאוד יעזור... תודה
-
אני תמיד חשבתי ש KINGSTONE הכי טובים והכי יקרים, והנה: Kingstone 256MB DDR333 - 472 NIS CORSAIR 256MB DDR CMX256A-2700C2 - 586 NIS (בפנדה) מישהו יכול להסביר לי את המוזרות הזו ועל מה כדאי לי ללכת? המפרט שאני לוקח הולך ככה: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache MSI 645 Max2 (צ'יפסט SIS 645DX תמיכה ב 533 FSB ו- DDR 333 עם USB 2 ו- RAID 0/1) Kingstone 256MB DDR333 ??? Tsunami Virgo bLUE for P4 350W MSI GeForce4 Ti4200 - TD128 DVD-TOSHIBA, צורב-HP, כרטיס קול-LIVE, כרטיס רשת-10/100, מודם 56 Rockwell V.90 והרדיסק 20GB 7200 נשאר מה שיש לי, חבל על הכסף להחליף כרגע הסבר קצר על המפרט: המעבד - קניתי בגלל ירידת המחירים הדראסטית במעבדי ה 533 FSB (לקחתי את הכי איטי עם 533), בג…
-
- 58 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שמעתי משהו כזה אני ממש לא זוכר איפה... זה נכון ? לאיפה עדין לחבר חיבור רגיל או usb ?
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם החדש? ומה ההבדלים בינו לדגמים האחרים כמו 940 או 960?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה כונן DVD כדאי לקנות. מהו הכונן הטוב ביותר? אודה מאוד להמלצות שלכם!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים
-
- 10 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
ברשותי עכבר אופטי (Microsoft) , והוא פועל מצוין והכל.. אבל הבעיה זה שכשאני מכבה את המחשב- העכבר ממשיך והוא דולק באדום, וזה מאוד מפריע שזה דולק כל הזמן > האם זה קורה גם לכם? מה אני יכול לעשות כדי שהוא לא יאיר בכלל (כשהמחשב מכובה כמובן)?
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אוקיי. קרה משהו שאני מאמין שהוא נוראי - נשבר לי המסך של הלפטופ... הוא פשוט החליק לי מהברכיים ועכשיו הוא סדוק ו"מדמם" בתוך המסך. רק שליש מהמסך לא פעיל והשאר עובד בסדר, כרגע אני משתמש ביציאה למסך CRT. הלפטופ הוא Compaq Evo N160, והגודל של המסך הוא 14.1". השאלות שלי הן: א. האם במקרה כזה האחריות תופסת? ב. אם לא, האם ניתן לתקן את המסך? ג. אם לא, כמה יעלה מסך חדש, והאם ניתן להשתמש במסך מלפטופ אחר?
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
LINE DUBBLER זה מכשיר שמחברים למסך בחיבור VGA ומקבלים כניסות S-VIDEO, RCA, VGA נוספות זה דבר לא סטנדרטי זאת אומרת שכמעט שלא תמצאו את זה אבל בכל זאת מה אתם חושבים על זה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום יש לי מארז וכל מה שאני יודע הוא שהוא בצבע לבן. איך אני יודע אם הוא מיני , מידי או טאוור או פול טאוור. כל מה שאני יודע שההבדל בין 4 סוגי המארזים האלו הוא הגודל , האם עלי למדוד את הגודל של המארז? או שעלי לספור את מספר המקומות לכוננים? ומה זאת אומרת כונן 5 נקודה מספר כלשהו אינץ'? ומה ההבדל בין AX לAXT (משהו כזה , אני מצטער אם אלו לא בדיוק האותיות הנכונות) תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
שלום חברים. בניתי מפרט של מחשב לא רע בכלל, אבל יצא לי קצת מעבר לתקציב ... אני זקוק לעזרתכם איפה אפשר לקצץ ו-"להתפשר" על רכיבים טיפה פחות טובים מבלי לאבד כמעט ביצועים. הנחת יסוד - אני לא אוברקלוקר, לא מעונין לבצע OC, ואני לא אתחרט עוד חצי שנה או שנה. המפרט: לוח: Asus P4T533-C מעבד: P-4 2.26 533 זכרון: Kingston 512M 1066MHz דיסק: WD 80G 8M Cache כ. מסך: Asus GF4 Ti4600 128M (מחפש כרטיס עם ViVo, אולי SUMA ?) כ. קול: SB Audigy Platinum רמקולים: Altec Lansing ATP-5 Toshiba SD-M1612 x16/x48 DVD כונן 1.44 מארז: Enermax 350W כל זה יוצא באיזור ה-12-12.5 א' ש"ח, וזה עוד לפני המסך ... אני מחפש לרדת לאיזור ה-10-10.5 א'. אשמח לעזרתכם. תרביצו קטילות חופשי. רשאים אש…
-
- 46 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש איזה אתר שמוכר מדבקות למארז הקטנות האלו מישהו יוד איזה אתר זה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
CPU: Inetl P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache Motherboard: EPoX EP-4G4A+ Memory: Corsair 512MB DDR CMX256A-3000C2 Hard Drive: Western Digital 80GB 7200RPM 8MB Video Card: SUMA Platinium GForce4 TI4600SE 128MB DVI Sound Card: Hercules Game Theater XP 6.1 CD-ROM: Asus CD X 52 DVD: Aopen DVD 1648 Floppy: Teac Floppy Drive 1.44 Case: Dragon DA-01BLD Full Tower Power Supply: Antec TruePower 430 Watt מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו מה עדיף פשוט אני מת לקנות מקלדת אחת של vivanco הכחולה המדהימה הזאת או ללכת על מקלדת usb שאני לא ממש מה יתרון של מקלדת כזאת.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-