ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב ! קודם כל לא ממש ידעתי לאיפה לשייך את הת'רד אז אני חושב שזה המקום המתאים .. יש לי 2600 ש"ח שאותם אני רוצא להוציא על ציוד הקפי למחשב ואני מתכוון - מארז , מסך , מקלדת ועכבר .. אני משחק הרבה מאוד, צופה בסרטים ויושב מול המחשב שעות רבות ,חשוב לי שהציוד ההקפי יהיה נוח כפי שאפשר במסגרת התקציב. אשמח עם כל אחד יכתוב לי את הציוד ההקפי שהוא היה קונה במסגרת התקציב ובגלל שאין לי עדיפות מסוימת , אשמח לשמוע כמה הצעות ולבחור את הטובה שבהם , תודה מראש !
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סט מקלדת ועכבר bluetooth של מייקרוסופט ושאלתי היא כזאת. הסט לא מתפקד בזמן עליית המחשב, אלא רק לאחר ש-windows עולה, אני מניח שלא כל הדרייברים המתאימים עלו? זה למשל מצריך שאחבר מקלדת רגילה עם ברצוני למשל להיכנס ל-bios או safe mode - באסה. האם יש דרך להתגבר על כך? יש לי סט אלחוטי רגיל (RF) והוא דווקא עובד בזמן עליית המחשב.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גיימר יחסית ותיק, אומנם לא כבד מאד אבל כן משחק הרבה ובהרבה משחקים חדשים. תמיד עד היום השתמשתי בעכבר חוטי רגיל (עלות של 50 ש"ח גג) עד שלפני כמה ימים חבר הציע לי לנסות עכבר גיימינג. אז יש לי 2 שאלות : א. האם שווה לעבור לעכבר גיימינג? האם חווית המשחק שונה כל כך מעכבר רגיל? ב. במידה וכן, איזה עכבר הייתם ממליצים לי בטווח מחירים של עד 200 ש"ח? תודה מראש לכל העונים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב על שדרוג לעכבר שלי. כיום יש לי comfort 6000 של מייקרוסופט. כשאני אוחז בו, האחיזה נראית יותר כמו CLAW מאשר PALM. אבל לפעמים אני משנה את האחיזה במהלך השימוש, לפי הנוחות. איזו אחיזה בריאה יותר? האם עכבר CLAW מתאים גם לאחיזת PALM (כלומר להניח עליו את החלק הקדמי של היד בלי ליצור "גשר" עם האצבעות? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה הכותרת אומרת הכל. אשמח אם תעזרו לי להגדיר את הגלגלת ב Mx revolution. שלדוג' היא תפתח לי טאבים חדשים בפיירפוקס במקום לשלוט על סיבוב הגלגלת. בתודה מראש, דור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כיום מארז של אנטק- Antec P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 ,Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש משטח קירור לנייד שלי כמו שכתוב הדגם הוא (14.1" HP 6910P), התקציב 100 ש"ח, ויש העדפה שיהיה חיבור חיצוני לחשמל(לא הכרחי, עדיף יותר שהקירור יהיה איכותי) תודה לעוזרים - אם זה לא הפורום הנכון, מנהלים אנא להעביר...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1008769191&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך Sony HMD-200 וכרטיס מסך Radeon 8500. פתאום היום, אני לא יכול להסתכל על מסך לבן במחשב! פשוט כואב להסתכל בזה ואני עובד על 90hz ב-Refresh Rate. מישהו יכול לעזור לי?? תודה.
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשים כרטיס כזה אצלי במחשב ע"מ להגדיל את נפח האכסון הכללי שלי. כרגע יש לי HDD 1 במחשב של 20GB . כמובן אני יכול לשרשר לאותו כבל IDE עוד HDD אחד. אני רוצה לדעת אם יש יתרון בכלל בכרטיס כזה, שהרי הוא תופס חריץ PCI ובטח צריך כל מיני הגדרות מעצבנות. אם אני מתכוון להוסיף HDD 1 בלבד, מה הייתם ממליצים לי לעשות? לשרשר לקיים או לחבר על הכרטיס הזה? אם אני מוסיף עוד 2 אז אני חייב לחבר אותם לכרטיס. איך אני צריך להגדיר אותם לאחר החיבור? תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא ואני מעוניין לשדרג את המערכת ל Dual מה ההמלצה שלכם? Intel Pentium 3 733/133/256 FC-PGA 256Mb SDRAM 133Mhz x2 ASUS v7700 Deluxe 64Mb DDR ASUS CUSL2 IBM 75GXP 30Gb WD 7200 20Gb Toshiba CD-ROM x48 Creative DVD-ROM x12 Yamaha SCSI 8424S CD-RW SB Live Platinum Adaptec AHA-2940U/UW Dual 3COM 905C TX NIC USR winmodem 56K Creative Dxr3 Mpeg Enermax 456W PSU כבלים עגולים המון מאווררים מארז Full Tower וכל הקישקושים.... מה ההמלצה?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני דיי חדש פה ויש לי שאלה. אני מעוניין לקנות מארז חדש (למערכת חדשה) כשהדרישה העיקרית שלי היא שקט. מארז שחור לא בא בחשבון והתקציב הוא עד 1000 ש"ח (למארז + ספק). אני לא מתכוון לעשות O/C או לייעד את המחשב למשחקים "כבדים". צימצתי את הבחירה שלי במארזים לשתיים: Antec High Performance 1088 AMG או COOLER MASTER Cavalier 3 ההבדל הוא בספקים, שידוע לי שהספק של ANTEC הוא הרבה יותר טוב אך CM הוא מארז יותר אסטתי וקומפקטי אך הספק שלו 350W ואני לא יודע אם הוא שקט או לא מה דעתכם? אולי יש לכם SETUP יותר טוב?
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם המארז הזה - Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Blue Screwless W/Lock No PS Gaming Case פלוס הספק הזה - Antec 400W SL400P SmartPower קישור למארז -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5425 קישור לספק -http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6806 האם שניהם ביחד ישתוו (או יהיו אפילו יותר טובים) מהמארז הבא -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT קישור -COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT אני מתכוון לשים במערכת הזאת 6800GT ג'יג'ה ראם וAMD 3000+, אז מה יותר כדאי לי? נ.ב איכות קודמת ליופי!
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראיתי בחנות מקלדת עם שפופרת ולא הבנתי מה זה תורם. זה בעצם מיקרופון ורמקול בעיצוב שפופרת? זה מיועד לשיחות בסקייפ? או שלמקלדת יש חיבור לקו הטלפון ואז מדובר ברעיון מצויין? יש חידושים בכלל בתחום המקלדות או שלא כדאי לקנות? כדאי לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים? נכון לעכשיו יש לי עכבר GPT עם לחצן 'קדימה' ו'אחורה' וזה מאוד שימושי. הוספתי עוד 20 שקל כשקניתי את המחשב הקודם ממש מזמן ועד עכשיו הוא עובד טוב ואני מרוצה עד הגג. משום מה, אני לא מוצא עכברים עם לחצנים במחיר שפוי. זה רק מתחיל מ-200 שקל. למזלי החששות שלי שהעכבר ישבוק חיים התבדו. אבל עדיין אני כל יום חושש מהרגע שהוא יפסיק לעבוד. הוא נפל לי עשרות פעמים. קצת מוזר שאני קיבלתי עכבר שימושי בתוספת של 20 שקל. וזה עוד היה לפני כ-5 שנים. ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעניין אותי לדעת, כל הפרסומות שאני רואה הם רק עם אינטל, AMD מייצרים גם מעבדים למחשבים נישאים?
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
דרישות: *קל מאוד לתזוזה (פחות להתאמץ כדי להזיזו), כמה שיותר ייחליק טוב על הפד. *מדוייק. *עיצוב יפה (עדיף בשחור). *שלא יהיה גדול מידיי. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
איזה לוח אם מומלץ יותר מבחינת אמינות,ביצועים ותוספות ושמתאים למעבד amd נגיד atalon xp 1700 asus a7n266-e msi k7n420-pro ecs k7vta3(אם יש בארץ) והאים עדיף לשים זכרון 128mb ddr x2 או 256mb x2 או שזה לא ממש משנה ???
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש דגם מסוים שאני רוצה. הוא אופטי אלחוטי עם דונגל בלוטות'. ויש לו לחצני מולטימדיה כמו פליי קדימה אחורה. אני לא זוכר את שם הדגם אבל איך העכברים של החברה הזאת באופן כללי? ואיך הדגם הזה אם למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, מחפש לצורך לימודים מדפסת לייזר עם חיבור רשת. המדפסת צריכה להיות חסכונית ובעלת טונרים לא יקרים. אשמח לקבל הצעות למדפסות מתאימות. תודה, אבירן.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח להמלצה לאוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב. עד 500 ש"ח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העכבר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4177 והמקלדת http://zap.co.il/model.aspx?modelid=378170 תודה מראש לכל העונים אם למישהו יש המלצה למשהו אחר בערך בסכום הזה (יש אפשרות לחריגה קלה) אני אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניוות עד 400 שקלים תודה לעוזרים עריכה אוזניות נטו לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי מחפש מקלדת מכאנית חדשה חייב: *סוויצ'ים חומים- שיהיה טקטייל אבל עדיף עם מינימום רעש *פריסה מלאה כולל NUMPAD *משענת לשורש כף היד מובנה- חובה (סגנון הקורסייר 70) נחמד אם יהיה שליטה לווליום בגלגלת לא חייב נורות וצבעים עדיף בלי מקשי מאקרו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-