ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
מחר אני מקבל את המשחק ויש לי 100 ש''ח לבזבז על ג'ויפאד נורמלי ( USB ) אם שליטה נוחה ותמיכה בXP יש למישהו הצעות?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! זה העכבר אני רוצה לקנות את העכבר הזה ורציתי לדעת איך הוא ואם יש לו מתחרה יותר טוב במחיר דומה או קצת יקר יותר או יור טוב זול יותר אני יותר מעדיף MICROSOFT בגלל האיכות כי יש לי עכבר שלהם מלפני 6 שנים ועד היום עובד כמו חדש
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
pentium 4 2.2 מעבד 256 rdram זיכרון הארד דיסק 80 giga הארד דיסק 40 giga geforce 4 mx 440 64ddr asus כרטיס מסך creative 5.1 live audigy כרטיס קול creative dvd x16 די וי די teac recorder 40\12\48 צורב תודה מראש!!!!
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני חדש פה והייתי רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט טוב למחשב. עכשיו, הנה הפרטים העיקריים והבסיסיים למה שאני צריך: מעבד= Intel Pentium 4 2GHZ ומעלה זכרון= RDRAM 256 אבל אפשרי גם DDRAM 256 כרטיס מסך= GeForce 4 Ti לא משנה ממש מ-4200 עד 4600 כרטיס קול= אחד טוב ויציב. עדיף עם 3D Audio. כרטיס רשת= אחד טוב ויציב. מסך= מסך שטוח לא LCD חברה טובה סידירום= חברה טובה 52X פלופי= חברה טובה דיסק קשיח= Western Digital 40GB/50GB אבל שיהיה מהיר. מארז גדול מאוד - כל החברים שלי צוחקים עלי שיש לי מארז קטן + מספיק מאווררים עכבר אופטי + מקלדת לא משנה החברה. צורב= לא צריך רמקולים לא צריך מודם לא צריך עכשיו התקציב הוא אני מניח עד 7000 גג. אם זה לא מספיק תגידו לי ואני אשנה פה דברים. מה …
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מתלבט על מארז למערכת AMD (לא שלי). אוברקלוקינג לא מתוכנן בכל מקרה. יש המלצות? רק שלא יתחמם יותר מדי, בבקשה. עריכה: איך זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_262&products_id=1304 ?
-
- 7 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אנשים אני בבעיה רצינית ואני חייב עזרה ! אני צריך לקנות כרטיסPCI למחשב שלי כדי להוסיף עוד יציאות USB, העניין הוא כזה, יש לי אפשרות לקחת כרטיס עם שני כניסות רגילות של USB או לקחת כרטיס עם 5 כניסות של USB 2.0 השאלה שלי היא האם ה - 2.0 יתאים לישן? כי אני צריך את הישן ולא החדש ואני רוצה לדעת עם החדש מותאם לישן. בבקשה אנשים זה דחוף וחשוב!
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
נגיד שקניתי מחשב, ועל הכרטיס מסך היתה לי אחריות של שנה. אחרי שנה וחצי יש בעיה- אני משלם מחיר מלא על הכרטיס?! איך זה הולך בדיוק? :o ???
-
- 10 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז רק שתדעו - אני הוא בעל המחשב הזה... לפחות אני הולך לקנות אותו וזה המפרט המעודכן Intel P4 2.53ghz Asus P4T533 Samsung 1066mhz RDRAM - 1GB Gainward PowerPack!! Ultra/750 XP Hercules GameTheater XP WD 80GB 7200rpm 8mb Cache Special Edition => 4 units (=320gb) Plextor 40X12X40 Black Aopen 1648 16X48 Logitech Cordless Optical Internal 250MB Zip Teac 1.44 Enermax FS710B Case 3com EtherLink Network Card Creative 56k Fly Video 2000 Tv Card איך זה? טוב???
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין להלחף את ה -HP 690 שלי..אני ממש לא יודע איזה לבחור השימוש העיקרי הוא הדפסת צבע תוכלו לעזור ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה: הוא מתעקש על INTEL מאיזו שהיא סיבה שאני ממש לא מבין... ואני חקרתי יותר על AMD ובגלל זה אני זקוז לעזרתכם. אז מה אני צריך מכם ?? 1. מעבד מהיר של אינטל - זה שתומך הכי טוב OC () 2. זיכרונות RDRAM של חברה טובה , או DDR ממש מהירים גם של חברה טובה (לא יודע את התקציב). 3. Mother Board - גם שתומך ב OC כמו שצריך, לא משנה הכמות חריצי PCI וגם כן של חברה טובה. == קחו בחשבון שהוא אמר לי שההורים שלו יהיו מוכנים להשקיע =גג= 6500-7000 ש"ח. אז לא צריך ת'סופר ..... הוא רוצה גם TI 4200 , ובטח גם אני ימצא לו כרטיס קול טוב, רשת .................... וגם! הוא קונה מסך 17" FLAT . תודה רבה, ניר.
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
מחשב ישן (פנטיום 1) התריע לי בעלייה של המחשב שהבטרייה של הCMOS עומדת להגמר.. כעקרון, מה שצריך זה ללכת לחנות והם יחליפו את זה (כמה שהבנתי זה רכיב קטן.....)? והאם הדבר שצריך להחליף בטרייה יכול לגרום לתקיעות של המחשב (פשוט המחשב נתקע)....
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם רציני לבנות מערכת מבוססת אינטל +OC נחמד... ראיתי את הבנדל הבא ושמעתי שהוא טוב לצורך OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=2004&PHPSESSID=ad8f38af7e3ca0392440f904e25b5389 כמו כן רציתי כ. מסךG FORCE TI 4200 SUMA ומארז טוב בסכום שלא יחרוג מ4000 אם יהיה אפשר להוסיף קירור בסכום זה זה יהיה טוב אך אם לא קירור בסכום של 400-500 ש"ח יספק אותי אם יש לכם הצעות לגבי בנדל אחר או לוח של אפוקס (מעולים בOC) אחר וגם הצעות למארז טוב אודה לכם מאוד... אגב את שאר הרכיבים-מסך הארדיסק וכו' אני משאיר כי הם מצויינים... חוץ מזה מה אני יכול לעשות עם החלקים הישנים ? P3 866 640 RAM לוח אם לא משהו ... ומארז מידי תודה מראש ח'ברה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL CELERON 1000 מומהר ל1330 (טואלטין) לוח אם: DFI CA64-TC מארז: MIDI TOWER ATX *3 FANS מסך: PROVIEW 17" 772M מודם: קרייטיב 56K זיכרון: 192MB כרטיס מסך: TNT 2 32MB כונן: 1.44מיצומי CD-ASUS*52 TEAC 8*8*32 מקלדת+עכבר(usb)פשוטים רמקולים פשוטים 480W דיסק קשיח: W.D 15G כרטיס רשת: CNET PRO200 PCI וכמו שאתם רואים צריך לשדרג אותו {הרד דיסק, כרטיס מסך, כרטיס קול} יש לי 2 אפשרויות: אפשרות א: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 Luxeon sub+2Sp MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 סה"כ: 1653 אפשרות ב: Genius 5.1 PCI maxtor 40 gb 7200/133 GF 4 Ti4200 128Mb+TV+DVI+vivo סה"כ: 1675 והשאלה שלי: איזה משני האפשרויות יותר טו…
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
איך יודעים מתי הספק שלי חלש מידי ולא מספיק? יש משהו שאני יכול לעשות כדי לבדוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תהיתי לגבי קניית ספק כוח איכותי.. תוך כדי שיקול שמאוורר שקט במיוחד עלותו כ ~70 שקל (בחול), ומחיר ספק אנרמקס EG350VE כ 370 שקל.. מתחיל אני לשקול עובדה זאת בחיוב. אז ראשית כל, אני מדגיש כי השקט הוא ערך עילוי בשיקול זה. 1. האם המאוור(ים) שבאים עם הספקים של אנטק/ אנרמקס שקטים מאוד ? - בסגנון ה STEALTH, או שמדובר במאוורים טיפה פחות שקטים. 2. יש לאנרמקס מספר דגמים חדש, כמו אלה שאפשר לשנות את המהירות מאוורר - יש טעם לקנות כזה ? 3. אני מתכוון לקנות בסביבות ה 350 וואט.. עדיף אנטק או אנרמקס. ? המחיר הוא פה שיקול עיקרי.. 4. שווה להביא מחול ? (יש בורר מתח מאחורי הספק, אז זה בסדר)
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הזכרונות צריכים להתאים ל-MSI KT3 ULTRA ARU המארז עם אפשר שיהיה פשוט אבל לא חרא ושיבוא עם ספק(זה מחשב למשפחה שלי הוא לא צריך להיות מסובך לגישה) תודה למי שעונה!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב החדש שלי..... אני לא יכול TOWER כי אין לי מקום אליו בבית....... אני צריך משהו עם לפחות 4 של 5.25 ומשהו כמו שלושה או ארבעה 3.5 איזה הכי כדאי לקנות ואם אתם גם יכולים להגיד לי איפה לקנות אותו זה יהיה נהדר.... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
http://www.thermaltake.com/products/hdcooler/hardcano67.htm שמו הרבה דברים מגניבים, אבל אני עדיין מחכה לגירסא שתקרר גם ת'הארדיסק
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
אהלן אהלן הייתי מעוניין לדעת אם התקן שיחליף את הIDE בכוננים הקשיחים תקף גם לגבי הכוננים האופטיים
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
הצלחתי לסדר בעיה שהיתה לו עם הכרטיס מסך.... שמישהו ינסה פעם להסתכל לתוך מחשב כזה... איזה סיוט זה לא דומה בשום דבר ללוחות אם של פנטיום למיניהם.... הסידירום מחובר לכרטיס קול לא רק מבחינת סאונד אלא גם מבחינת ה IDE וההארד דיסק והדיסקטים מחוברים לאיזה כרטיס גם כן (SCSI??) יש שמה איזה מלא כרטיסים קטנים מאוד (זכרון??) בקיצור לא מובן לגמרי הקטע הזה.... איפה אפשר למצוא עכבר עם חיבור serial...?(כמו של מדפסת או ג'ויסטיק ישן רק קטן כזה....)
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
לאור גל הולך ומתעצם של ת'רדים בעלי כותרת סתמית הפוקד את כל הפורומים, הוחלט לרענן את מדיניות הניהול ולחדד את אופן הטיפול בת'רדים בעלי כותרת סתמית. החל מהיום, 08.7.2002, ועד להודעה חדשה, כל ת'רד בעל כותרת אשר אינה עונה לקריטריונים הנדרשים (ראו הודעת סטיקי בראש הפורום הזה) ינעל באופן מיידי, וללא אזהרה. גולשים שימשיכו לפרסם ת'רדים בעלי כותרות סתמיות ולא יעקבו אחר הנהלים וחוקי הפורום יורחקו ממנו לאלתר. לצוות האתר ולגולשים נמאס מנושאים עם כותרות מטופשות שפוגעות בפורום ומורידות את הרמה שלו. אנו מצטערים שעלינו לנקוט צעדים כה חריפים כדי להלחם בתופעה הנגרמת עקב קומץ זעום של משתמשים אשר אינם טורחים לקרוא את חוקי הפורום. אנו מקווים כי מעתה ואילך יקטנו ממדי התופעה באופן משמעותי והיא …
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-