עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BONO,

יש לי עכשיו עם הלוח אם 2 דקים של טמפרטורה (שחכתי עכשיו תשם של זה) ונראה לי שאם המארז של טרמלטייק אקסייזר 3 או איך שקוראים לו באים עוד כאלה איך מחברים אותם? ונראה לי שגםן עם המאוור למעבד וולקנו 11 גם יש איך אני ירכיב את כל אלה??? הלוח זה gigabyte ga-7vaxp

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by uvs84,

שלום לכולם צריך המלצה לאל פסק שיחזיק את המפרט שלי תקציב כמה שצריך (נגיד עד 500 שקל) ראיתי את הדגם הבא: Line InteractiveוPRPC650וAdvice האם הוא יעשה את העבודה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ברשותי מכונה משולבת מדגם OfficeJet 4500 ורכישת מחסניות מקוריות עבורה בלתי משתלמת בעליל. אני מעדיף שלא להתעסק עם מחסניות "תואמות" מאחר ומנסיוני נוצר מצב בו המדפסת סרבה לקבל אותן. בנוסף לכך, העלות של אותן מחסניות תואמות לא זולה בהרבה. ישנם סרטונים ב Youtube עם כל מיני ערכות מפוצצות וצורות מילוי, אך עדיין לא מצאתי משהו תואם ספציפית לסדרת 901. תהיתי אם מישו כאן כבר התנסה בערכת מילוי, עליה הוא יוכל להמליץ עבור המחסניות של המדפסת הזו (הבנתי שמדובר באותן מחסניות הנמצאות גם בדגם הישן יותר, ה 4580). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SpEcToR,

כנסו ל-KSP... ולספקים יש שם ספזק כזה : HEC 475W (True Watts) ב-350 שח... מה אתם אומרים עליו? אני צריך עוד המלצות לספקים.. רצוי כמה שיותר זול.. ורצוי 450W אמיתיים (לא גנריים) מערכת מחשב: (עתידי) קונרו E6600 X1800XT 512M 1G DDR667

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אז ככה היה לי ספק גנרי של חברת SUN SHINE אם אני לא טועה שהתפאר בהספק של 400 וואט ( עלק ). הקיצור לאחר כל ה- OC וכל שאר הכרטיסם ושלל העומסים למינהם שמתי לב שיש איזו אי יציבות במתחים, עכשיו שלא תבינו לא נכון כולה מדובר בשני הארדיסקים, שני סידי רדאון 9500 פרו כרטיס קול ו 3 מאוררים- לא יותר. בעודי מתחבט בשאלה איזה ספק לקנות, באופן מפתיע לחלוטין ובאמצע העבודה כבה המחשב ( וכבו גם עיני ). לאחר ניסיונות החיאה חוזרים ונשנים ( גו במכות חשמל ) סירב המחשב להידלק. לאחר איבחון הסקנה היתה שהלך הספק. לאחר החלפת הספק בספק זמני אחר, גיליתי שהספק הקודם לא היה פראייר בכלל ודאג גם למותם של הלוח אם (E POX 8RDA + ) וההארד דיסק 40 ג'יגה אשר הגיע אלי 3 ימים קודם לכן. רק כדי לסדר את העיני…

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. שלום, רציתי לשאול אם ספק של 350 ואט , יוכל להחזיק גם המערכות שיצאו בעתיד הקרוב , למשל מעב 4 גיגה , 2גיגא זכרונות , וכרטיס מסך נכבד. אם כן יחזיק אז בשביל מה יש ספקים של 500 ואט ?! תודה

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by roey322,

שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by XxYo0nixX,

אני מתעסק באנימציה(פלאש),אני רוצה לקנות לוח גרפי,עכשיו אין לי ניסיון בזה ואני מתלבט בין 2 לוחות: Wacom Bamboo Pen Wacom Intuos4 Small מה יותר כדי לי בתור מתחיל בלוח גרפי?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by looo,

מישהו יכול להמליץ על מצלמה טובה עד 150 ש"ח? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  11. מדובר בזאת: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10070

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ASDAS,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר אלחוטית באזור ה500 שקל משהו פשוט ואמין, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הסט המדובר והבנתי שיש בעיתיות לאפשר את העבודה שלו עם לחצני הF1-F12 בצב "DOS". וזאת על מנת להיכנס לביוס בחלק מהלוחות (שלא בעזרת DEL) או לבצע כל פעולה אחרת לפני העליה של הווינדוס. האם מישהו יכול לאשר? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  14. Started by Lirans,

היי נשרף לי שנאי חשמל של רכיב. הזרם שהשנאי השרוף מספק הוא: 12v 500ma יש לי במקרה שנאי של 12v 700ma מה ההבדל ביניהם? האם זה בסדר לחבר אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Gil80,

שלום. אני מחפש המלצה למדפסת משולבת ביתית. הדרישות הן: 1. איכות הדפסת צבע טובה מאד. 2. קישוריות WiFi. 3. מיכלי דיו גדולים יותר מאלו שקנון מספקת לרוב. 4. נוחות תפעול. 5. אמינות. 6. זמינות לראשי דיו לא מקוריים. 7. סורק מסמכים. התקציב בסביבות 800 שקל. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולם! אני חושב על לקנות את הIPOD החדש בעוד איזה 3-4 חודשים אבל מה? אין לי USB2 יש לי רק 1.0 במחשב... :-[ רציתי לדעת האם אני יכול לקנות את הכרטיס הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_39&products_id=310 ושתהיה לי מהירות של USB2 זה אפשרי? תודה מראש! נ.ב הכרטיס הזה טוב?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  17. ספק 400W ENERMAX יספק את כל יכולתו ל כרטיס מסך X1900XT ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by 343,

אני צריך מקלדת עד 70-80 ש"ח ושתהיה בעברית ואנגלית ושתהיה מTMS השימושים הם לגיימניג פשוט אני מעדיף להשקיע בעכבר

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. שיהיה הפד תואם לעכבר של לוגי'טק g5

20. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. השאלה שבכותרת :] חשבתי על הsaitek R440 מה דעתכם עליו? איזה עוד המלצות על הגאים אחרים יש לכם? עדיף שיהיה עם הילוכים, אבל לא חובה... ואם יש משהו טוב בזול יותר אפילו, גם אחלה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות את האוזניות Steelseries Siberia V2. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה ההבדלים בין 3.5mm ל-USB? ההבדל במחיר יכול להיות מעל 100 ש"ח לגירסת ה-USB. כמו כן, מצאתי את האוזניות באיביי ב-40 דולר (160 ש"ח) אצל המון מוכרים. מניסיון שלי עם איביי אם כתוב על מוצר Original או Genuine אז הוא מקורי לחלוטין. האם זה הגיוני הפער הזה בין המחיר שם לארץ או שיש מצב שהן מזויפות? הערה קטנה, אני יודע שיש אותן בבאג ב-200 ש"ח, אבל באג מתנערים מזה וטוענים שזאת טעות בפרסום ולא מוכנים לקחת אחריות ככה שאני לא מעוניין לקנות אותן מבאג גם אם יהיו הכי זולים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by levy18,

אני חושב שהגיע הזמן להתחדש טיפה אז באתי להתייעץ עם המומחים בנושא http://zap.co.il/model.aspx?modelid=695020 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=714412 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=691670 יש חנות אחת שיש בה את הכל ביחד (ז"א משלוח אחד) וזה יוצא סה"כ 850¤ (פנדס לצורך העניין, אם הם עושים צרות אז תגידו) או שאם אני קונה כל מוצר מחנות אחרת בנפרד זה ייצא לי 790¤ מה אתם אומרים?הייתם משנים משהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by White Raven,

יש לי ספק של sunshine or sunshine comma ויש לי דגם MI 400 ATX אני לא יודע כמה וואט זה בבקשה מי שיכול לעזור PS: אני ממש לא חושב שה-400 מסמל את כמות הוואט שהוא מספק זה רק הדגם.

• 12 תגובות
    • 893 צפיות
  25. Started by alexpir,

ישלי אקס בוקס 360 ואני רוצה לחבר את השלט שלו למחשב הבנתי שצריך בשביל זה מתאם . איפה אני יכול לקנות את המתאם ?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.