עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. א. מנהלים, בבקשה לא להעביר OK: אם אני קונה 3GB של RAM, והרי RAM מהיר בהרבה יותר מהארדיסק, יש אפשרות להריץ את וינדוס מהRAM? סתם עלה לי עכשיו בראש, אפילו שצריך להתקין מחדש את הוינדוס, אפשר?

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  2. Started by Ben-Dor,

Amd Athlon Xp 1800+ ChainTech 7VJLAPOGEE DDR333 256 Mb Midi P-4 400W + 2 FANS אני הסברתי למוכר שאני מעוניין בO/c הוא התעקש שאסור שאני יעשה O/c היא זה רק גורם לנזק ושאל אותי במה זה עוזר אמרתי לו בביצועים והוא אמר לי שרוב המשחקים לא צריכים כזאת מהירות אמרתי לו שמע אני פשוט מעוניין לעלות את ביצועי המערכת שלי גם זה יעזור לי קצת בעתיד וגם ( אני בעיקר עושה ריפ לסרטי DVD והופך אותם לDivx שזה תהליך די הרוך אז ניסיתי להסביר לו וזה לא הלך) עוד דבר הסברתי לו שלגבי הלוח אולי הוא טוב ומציג ביצועים טובים אני לא ממש מחבב את החברה הזאותי אני הייתי מעדיף לקנות כבר איזה MSI KT333 או משהו בסגנון (כאמור גם הלוח הזה לא טוב לO/c לפי מייטב ידיעתי) לגבי הזיכרון אמרתי לו שאני מעוניין בCorsair או …

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. קדימה תראו מה יש לכם...

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by newz,

אתמול הלכתי עם חבר שלי לקנות למכשיר הפליסטישן 2 החדש שלו אקדח רוטט עם כוונת אלחוטי ולאחר שיטוט קצר מצאנו אקדח מענין העונה לכל הציפיות של חברי שמיד החליט לקנות אותו ב- 350 שקל וקיבל גם משחק מתנה. כשחזרנו לביתו וחיברנו את האקדח לפליסטישן 2 הבחנתי כי החיבור הינו חיבור USB רגיל כמו שיש למחשב השולחני הרגיל (שאחד כמהו נמצא שוכב בביתי). שיחקנו בו והיה מענה ביותר לשחק במשחק time crisis שאותו הוא קיבל מתנה. מיד עלה בראשי רעיון, לקנות גם את האקדח כזה או אחר למחשב שלי והתחלתי בהתחלה לחפש אקדח למחשב, דבר שהתגלה כבלתי אפשרי, בכל חנות שנכנסתי אמרו שיש להם רק כאלה המתחברים לפליסטישן אחד או שתיים או לשניהם. ולכן חזרתי עצוב ללא שום אקדח ועם כאב חזק בלב שלא אוכל לנסות לשחק במשחקים הישנים ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by BONO,

מתי יגיע לארץ המחשב הנייד של טושיבה שרשום עליו פה באתר? וכמה הוא יעלה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מבקש המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 500-600$ בארה"ב חברה + דגם (לא מצלמת וידאו).

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by Bug2000,

הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Celeron 1000 Mhz 401 ש"ח Gigabyte GA-60XT INTEL 815EP 485 ש"ח TRANSCEND 256MB SDRAM 133 312 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 440 ש"ח Gigabyte ATi RAGE 128 Pro 32MB 195 ש"ח VIBRA 128BIT 4D 145 ש"ח Pine PF-X01A Conexant SmartDAA V.92 56K Modem 95 ש"ח Creative x 52 184 ש"ח LG 24X10X40 OEM 329 ש"ח Compucase CI6811 ATX MIDI TOWER 262 ש"ח Samsung 757NF 17 1,587 ש"ח סה"כ 4,433 ש"ח האם המפרט הזה בסדר גמור לגבי עבודה ? תגידו משהו לגבי המסך כי אני לא מבין בדיוק בדגמים אלה רק בחברות

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. איך החלון נראה למישהו יש תמונות, האם הוא עגול יפה או סתם מרובע כזה מישהו קנה מפנדה ויכול לצלם ולהעלות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי קניתי לא מזמן את הצורב הנ"ל שהוא מעולה דרך אגב .. אך קצת יקר קניתי אותו ברעות מחשבים שבא בbox וניתן לי שנתיים אחריות!!! ;D ;D ;D חבר שלי בדק וגילה שksp מוכרים את מסתבר אותו צורב במחיר נמוך יותר ולכן אץ לקנות הוא שילם וכשניתן לו הצורב הוא קיבל מין cdrom שכזה בלי שום זיהוי קדמי מאשר למטה במדבקה היה כתוב teac על הצורב שלי מתנוסס בfront כיתוב ושאר ירקות במחירון של ksp היה כתוב בבירור שזה בא retail וחברי קבל oem שנאמר לו שהוא בעל שנת אחריות אחת בלבד .. כשהו ראה את הסחורה ואת התשובות שניתנו לו הוא בטל את העיסקה מייד השאלה שלי היא .. מה לעזאזל קורה? האם רימו אותו כהרגלם או האם oem של teac בא עם שנה אחריות תודה מראש לעונים :smoke:

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Ben-Dor,

מעבד: Intel P4 1.8a לוח אם:Epox 4g4a+ זיכרון: CORSAIR 256MB DDR333 CMX256A-3000C2 או Mushkin 256mb DDR 3000 אני יותר נוטה לכיוון של הCorsair אבל הייתי רוצה לראות ביקורת שבודקת את שניהם כי אני פשוט חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי מארז: Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver או שאני יקח את ה Dragon DA-01BLD Full Tower במבצע של פנדה כי הוא עולה שמה פחות זה עדיין לא סופי. ספק כוח : כנראה את Aopen PSU 300Watt עוד לא החלטתי אני צריך לקרוא כמה ביקורות ולבדוק מה לקחת רמקולים: Logitech DXR-100 כבר קניתי וזהו בעיקרון נשאר לי לבחור עוד כרטיס קול? ובבקשה תעזרו לי במציאת ביקורת לגבי הזיכרונות זה נורא חשוב לי! תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by DXT,

יש לי סידירום של טושיבה שהוא מאד רועש ויש בעיה במכניזם כשאני מוציא את המגש הוא עושה רעש נורא מעצבן. אז חשבתי לעבור להשתמש בצורב שלי כסידירום, האם זה רעיון טוב? האם זה יגמור את החיים של הצורב יותר מהר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Regev,

CPU: AMD Athlon XP 1800+ (OEM) 90$ Mother Board: Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray Version) 75$ Hard Disk: Seagate 80GB 7200RPM ATA-100 100$ Graphic Card: ATI Radeon 8500LE 128MB + TV + DVI-I + CRT 115$ Memory: OCZ 256MB DDR PC-2100 300Mhz 56$ CDRW: Liteon 40x12x48 69$ DVD-ROM: Microtek 16x48 36$ Mouse: Pine Optical Mouse 7$ Floppy: Mitsumi 1.44 9$ Thermical Greese: Arctic Silver III 6$ Heatsink & Fan: Cooler Master 9$ Case Fan: ANTEC TWO Ball Bearing 3Pin 7.5$

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by NuXeR,

השאלה הזאת הולכת להישמע ממש ממש דפוקה לרוב האנשים פה אבל בכל זאת אני מבקש שתתיחסו ברצינות... אני מתבלבט האם ללכת על ה-Logitech® Cordless Desktop Optical או על ה-Genius Wireless Optical יש לי מקלדת טובה ובגלל זה לא אכפת לי ללכת על הג'יניוס שהוא רק עכבר... עם הלוג'יטק אני יקבל גם מקלדת דבר שלא יפריע לי ממש... כמו שאני תופס את זה הלוג'יטק טוב פי 2 אם לא יותר מהג'יניוס.. רציתי לשאול אם למישהו מפה יש את זה או את זה..אם כן בבקשה תגידו יש לי כמה שאלות....! הג'יניוס עולה לי 240 שקל והלוג'יטק אני לא יודע זה במכרז אבל אני לא מתכוון להציע יותר מ350 שקל - מחיר מציאה לעומת המחיר בחנויות שהוא בין 800 ל-1000 שקל.... אני מחפש המלצות לגבי איכות ונוחות המכשירים ולגבי המחירים, תודה , NuXeR.

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  14. Started by sixclub,

מישהו יודע האם מוכרים בארץ מסך TFT של הרקולס (חוץ מפנדה)? Hercules Prophet view 720/920

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by spatz,

אני רוצה לקנות דיוידי למחשב... כמובן שכמה שיותר מהיר ואיכותי יותר טוב... איזה הכי טוב לקנות כיום? (נניח את המחיר בצד לרגע)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by none,

כבל IDE ATA 100 של HD יעבוד בסירום (ATA 33) ???

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  18. Started by GodLike,

יש לחבר שלי 1200 דולר לקניית מחשב נייד . הוא כנראה קונה אותו בארה"ב . אין לי מושג על מה להמליץ כי אני ממש לא מתמצא בתחום של המחשבים הניידים . אז אודה לכם מאוד אם תתנו לי מפרטים בסכום הנקוב מעלה . ???

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  20. Started by MDK,

מצד אחד אתם ממליצים במפרטים המומלצים בתקציב של 10000 ש"ח (שממש לא מעודכנים ) על מארז ENERMAX FS-710B אך מצד שני אתם כותבים בכתבה הישנה מנובמבר שאדם שלא פותח את המארז ולא מתעסק איתו בלי טכנאי לא חייב לקנות אותו. אני שייך לאותו סוג אנשים אבל כיוון שאני שוקל לקחת AMD, אשר ידוע בבעיות ההתחממות שלו לאחרונה, אני מעדיף מארז איכותי בעיקר עם ספק איכותי. עוד שיקול הוא הגודל. אני מעדיף שיהיה MIDI. אז מה אתם אומרים ? ? ? איזה מארז לקחת ???

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by Nastradamus,

אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עד 6000 שקל עדיף פחות הוא רוצה 512 ראמ ולא צריך מסך מקלדת ועכבר יש הצעות ?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by NuXeR,

קראתי את הביקורת על העכבר , רציתי לשאול אם למישהו פה יש את העכבר הזה בבית ואם כן בבקשה תענו.... נ.ב. המחיר שאני מביא אותו 240 שקל למישהו יש יותר זול ?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  23. אני צריך המלצות ללוח אם , הארד דיסק ,כרטיס גרפי (שמעתי ש- G-Force 5-128 של אסוס בין ההכי טובים) כרטיס קול -ON-BORD יספיק נ.ב. המחשב לא בשבילי אלה בשביל שכן אני לא צריך כל מני אפשרויות של אובר-קלוקינג . ובבקשה לא להכניס דברים שלא ביקשתי -> תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by urich,

כן לאחר עוד חיפושים נמצא מחשב נייד במחיר טוב בארה"ב של oshiba מה אתם אומרים CPU and Memory Processor Manufacturer Intel Processor Class Celeron Processor Speed 1.06 GHz Cache Size 256 KB Installed Memory 256 MB Maximum Memory 512 MB Installed Video Memory 8 MB Memory Technology SDRAM Storage Included Drives DVD-ROM, 3.5" HD Hard Drive Capacity 15 GB Read Speed 24 X DVD-ROM Read Speed 8 X Display and Graphics Display Size 14.1 in Display Type TFT active matrix Included Video Card Graphics card - AGP - integrated Resolution 1024 x 768 pixels Max. External Resolution 2048 x 1536 pixels Battery Battery Life 2 Hour(s) Battery T…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shibby15,

אז מה עדיף TASK TK-3003 - MIDI ATX - 300w ATX ( P4 compatible ) -ללא ברגים-ספק מאושר לAMD או Tsunami - VIRGO - MIDI ATX - 350w ATX ( P4 compatible ) - USB מה עדיף למערכת מבוססת AMD עם צורב CD ובעתיד R300...אם זה משנה...

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים