עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Blue Cheese,

אני לא הולך לתת ביקורת נוקבת על העכבר,במידה ואם אנשים ירצו ביקורת מורחבת אני ישמח לכתוב אחת,ויש די הרבה דברים לכתוב על העכבר המדהים הזה. אבל אני חייב להגיד לכם שהעכבר הזה בהלט מצדיק את שמו,והוא כן מתקדם בכמה וכמה שלבים מעל הרבה עכברי גיימינג. לעכבר עצמו יש כיסוי מעור רך,היד בכלל לא מזיעה כשהיא בא במגע עם העכבר,הוא יושב ומותאם באופן מושלם לכף היד,לא משנה אם יש לך יד קטנה או יד של דוב גריזלי,וכמבון רמת הדיוק בעכבר עולה מעבר לכול הציפיות של כול בן אדם שרוצה עכבר עם שליטה מדויקת. עכבר פשוט "אלוהי",הוא עושה את כול מה שאתה מבקש ממנו,הוא זורם בקלילות עם היד שלך,מתאים לכול דבר,גלישה ברשת,עיצוב,ומן הסתם גיימינג. נכון שלא כול אחד יכול להרשות לעצמו עבר שעולה 600 - 400 ש"ח,וגם …

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by itzik_now,

היי , אני מנסה להריץ FIFA 2001 ו NBA 2002 על שתי מחשבים : מחשב ראשון : פנטיום II 350 128 מגה זכרון GFOURCE II NDIVA מחשב שני : פנטיום 4 1.4MHZ חדש עם כרטיס מסך דומה. בשניהם אני מקבל תעופה (התעופה הבסיסית כאשר משהו קורס..) מישהו יודע מי למה וכמה ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

האם ניתן לפצל כונן של 40 ג'יגה ל 5 ו35 ? ואם כן זה ישפיע על המהירות שלו ?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. שלום לכולם הנתונים: יש מחשב אחד בחדר עבודה אשר מחובר אליו מסך ובחלק מהזמן יעבדו עליו. בסמוך לו, בחדר אחר, אשר מופרד על ידי קיר, ישנו מסך ענק ( שהוא בעצם קיר לבן) שעליו אמור להקרין מקרן ("ברקו" בשפה העממית), ובחלק מהזמן יעבדו עליו. השאלה: איזה סוג של חומרה צריך על מנת לפצל את המסך גם לברקו וגם למסך של המחשב מבלי להחליף כבלים בצורה ידנית וכנ"ל לגבי מיקלדת ועכבר אלחוטיים שגם הם צריכים להיות בסלון ולעבוד בחלק מהזמן מבלי שתבוצע החלפה ידנית של הכבלים. כמו כן האם יש מ?שדר של מקלדת אל חוטית אשר יכול לעבור דרך קיר או שנחשב חזק במיוחד? תודה מראש לכל העונים אורי.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by Scoob,

שלום לכולם יש לי בעיה במחשב(לא בדיוק בעיה), קיבלתי מכשיר שנותן לי לדבר עם הטלפון במחשב שזה מעוד נוח לכל התוכנות דיבור. אבל מיכיבן שאחד מהחיבורים למחשב או החיבור האדום(של המיקרופון). ואז נוצרת לי בעיה וגם שאני משחק אז אני צריח לדבר לתוך הטלפון. חשבתי אולי משהו יוכל לעזור. אני חשבתי אולי יש מפצל לתקע האדום במחשב אל אני לא בטוח ולא יודע איפו ליקנות את זה אז בבקשה עיזרו לי בבקשה :s05: :s05: :s05:

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by hoomi,

האם מישהו יכול להסביר לי כיצד מגיעים לפוקוס אופטימלי בעזרת כוונון הבורג שנמצא על ראש הליזר של הסידי-רום האם יש דרך טובה לבדוק האם הכוונון במצב אופטימילי? אני רוצה לכוון ליזר של סידירום ישן כדי שיקרא צרובים יותר טוב!

7. Started by shimon23,

מה ההבדל בין פירמוט כזה לבין השארת ההארד דיסק במצב רגיל? כי הווינדוס xp שאל אותי את זה(בהתקנה), ובחרתי להשאיר במצב רגיל, האם יש למצב הרגיל חסרונות? האם במצה Ntfs לא ניתן לעבוד בדוס?

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  8. אני עובד עם בורר KVM של חברת SMART VIEW, בורר של 4 מחשבים עם PS2 למקלדת ולעכבר. עד עכשיו עבדתי עם עכבר MX1000, והחלפתי אותו לעכבר מיקרוסופט פשוט בגלל כאבי יד. וה KVM עבר תקין ללא חיבור החשמל החיצוני שלו, של 9V. עכשיו קניתי עכבר חדש, דגם חדש- LOGITEC M500 חוטי. אני מחבר אותו ל KVM והוא לא מזהה אותו בכלל ולא נותן את הצפצוף בחיבור (לכל עכבר אחר-כן). חיברתי חשמל חיצוני ל KVM, כי חשבתי שאולי זו הבעיה של מתחים- עדיין העבר לא עובד עם ה KVM. הדגם המדוייק הוא: smart view IC 714-IA בעיה מוכרת למישהו? מה הפיתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by WarMachine,

אני טס לתאילנד בקרוב ובדקתי בנוגע לכמה פלאפונים ואני די רוצה ללכת על הטלפון הזה, השאלה שלי היא אם הוא בכלל פועל בארץ ברשת של סלקום או אורנג' ואם הוא בכלל סים פרי, לא מצאתי על הנושאים האלה כל כך מידע ברשת, ככה שמי שיכול לעזור זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Dr.Drek,

אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by onn_the_vy,

הזמנתי מפלונטר בקר IDE, דבק טרמי, גריז טרמי, ומצלמת אינטרנט. כל המוצרים הגיעו אליהם, חוץ מהמצלמה, הם אומרים לי שיש להם בעיות עם היבואן ושזה יגיע רק באמצע שבוע הבא. הזמנתי את זה ב06.01.2002, וכבר עברו מ-ז-מ-ן- 10 ימי עבודה.. עכשיו השאלה..: מה אני יכול להגיד להם שיפצו אותי בדרך כל שהיא.. או שילחו לי את שאר הדברים ואת המלמה יותר מאוחר בלי שאני יוסיף להם עוד כסף על משלוח. או שכדאי לי לבטל את ההזמנה ולהזמין במקום אחר, לממרות שלא שנראה לי שיצא לי יותר יקר בגלל שהדולר המז*ין הזה עולה ועולה ועולה .... יש הצעות<?

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by משתמש,

אני צריך פלטת קירור לLeptop LG super slim אין לי מושג מה הגדם המדוייק. יש כאן כמה דגמים, אבל אין לי מושג מה עדיף. אולי מישהו יכול להמליץ לי על משהו. או שמישהו משתמש בכאלה, הייתי רותה לשמוע חוות דעת על הפלטות האלה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  13. ההסבר כמו בכותרת, לקחתי סתם תמונה של מארז וסימנתי איפה הפלסטיק הלבן נמצא איך מוציאים אותו?

14. Started by SpiritKnight,

שלום. אני מתכנן לקנות מפנדה את המחשב, ואני רוצה לדעת איך הם בשירות. מי שהתנסה איתם, האם היו בעיות בהחלפה\החזרה\חלקים? רק תגובות רציניות מלקוחות שלהם בלבד. תודה.

15. Started by D_N_A,

כשאני מפעיל נניח 2 תוכנות יחסית כבדות במקביל... למה? (אחרי ריסט - הוא חוזר לפעולה תקינה - אז אני בספק אם הוא מתחמם...) נ.ב: למקרה ותהיתם - זה לא המחשב שלי...

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

מה ההבדל בין פנטיום 4 עם 423 פינים לאחד עם 478? מישהו יכול להמליץ לי על לוח?

• 23 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by zabadak,

מישהו יודע ומוכן להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 סוקט 423 וסוקט 478 אילו לוחות/צ'יפסטים/זכרונות מתאימים לכל אחד מהם ??? תודה מראש !!! ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Sol@rWind,

אחרי שקראתי את הכתבה ב http://www.anandtech.com שהעמידה AMD VS PENTIUM4 אני מתבייש להגיד שחשבתי לקנות פנטיום 4. המעבד הבא שלי זה AMD , לא רוצה לשמוע על אינטל שבמשך השנים האכילה אותנו קש במחירים מופרזים . אני קורא לכולם, קנו AMD , אל תתנו לאינטל לשלוט, קיראו את הכתבה והבינו כי AMD 1.5 אוכל לארוחת הבוקר שלו את PENTIUM 4 2GZ , תאמינו או לא !

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  19. רציתי לדעת מה האבדל בין 13 מיקרון ל18 מיקרון?? ולמה 13 מיקרון יכול להגיע לתוצאות מעולות בהמהרה ו18 לא?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  20. היי לכולם, בשבועות האחרונים עבדתי על סטיקי לפורום הכולל שאלות נפוצות וציוד הקפי מומלץ. אשמח לשמוע את דעתכם על הסטיקי, רעיונות לתוספות/שיפור יתקבלו בברכה. תודה מראש, גלי.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ענבל ז.,

בעת צילום מסמך או סריקתו דרך המגש העליון החיצוני במדפסת המשולבת HP OFFICEJET4500, מופיע בצילום או בסריקה פס לאורך המסמך. מה ניתן לעשות כדי שהמסמך יצטלם וייסרק באופן נקי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני קונה צורב, ומבחינתי מחר אני מזמין ת'צורב... אז רציתי לשאול אותכם פעם אחרונה מה דעתכם... כששאלתי בפעם הקודמת "כולם" אמרו plextor *24 ו-athlon אמר lite-on... הפלקסטור לא בתקציב אז חשבתי ללכת על מה שאת'לון אמר והבנתי שהצורבים שלהם טובים ומאוד זולים ומשתלמים... קיצר...מה אתם אומרים על הצורבים של lite-on? חשבתי על *24 שלהם...והוא עולה 620 ש"ח... מה נראה לכם?

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. פעם בכמה זמן מומלץ לעשות Cleaning למדפסת Brother?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. MHZ מהירות DDR או משהו כזה כתבה שהיתה באתר של X-BIT LABS למישהו עדיין יש לינק או משהו

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  25. שלום יש לי חבר שיש לו מפרט בדיוק כמו שלי ( המעבד 1.4 ) ויש לו מיקרופון שהוא השיג ( לא של מחשב מיקרופון רגיל של מערכת ) והוא רוצה להישתמש בו ובעוד תוכנה כדי לתת פקודות קוליות למחשב ( במצב רגיל ) אז האם זה יעבוד ככה ולאן הוא צריך לחבר את המיקרופון.

• 13 תגובות
    • 4.6k צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.