עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by aKtiMeL,

טופס המלצה לאוזניות תקציבכם: 400 חריגה: 50 מה השימושים שלכם?: גיימינג ומזוזיקה ברקע מהו כרטיס הקול שיש ברשותכם? בשביל לדעת זאת, תצטרכו להגיד לנו מהו דגם לוח האם שלכם. P8Z77-V DELUXE http://prntscr.com/3b5ffm בקשות מיוחדות: בהערות למטה מחו"ל או מהארץ? KSP/IVORY הערות: 1. לא KRAKEN אחרי יום זרקתי אותך 2. לא שבירות 3. באס טוב 4. הכי חשוב לי זה כמה שיותר נוחות שאני יוכל לשבת איתם שעות 5. בבקשה לפרט למה כשאתם כותבים. 6. אם אפשר תנו לי כמה אוזניות ותכתבו לי מה הצד היותר חזק שלהם משאר האוזניות

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  2. צריך המלצה לעכבר טוב עם שיתאים לכל שימושי המחשב אינטרנט/משחקים הכל. וגם מקלדת שתהיה נוחה לאותו שימוש . ששניהם יהיו אלחוטיים ועדיפות לאלחוטיים שיש להם מטען שלא כל שני וחמישי אני אצטרך להתעסק עם סוללות תודה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by p_uriel,

שלום, אני מחפש מצלמת רשת שתשמש בעיקר ל SKYPE, אבל שתהיה ברמה טובה יחסית. אין לי שום מושג מה נחשב לטוב / איכותי וכו'. תקציב - עד 150 ש"ח. אשמח להמלצה. כמו כן, יש מס' מצלמות רשת ב DealExtreme: האם שווה לרכוש שם? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. רציתי לשאול אם אני קונה אחד מהם זה יהיה מחייב לקנות גם פאד? ואם בכלל מי משניהם עדיף מהבחינות האילו תודה... ד"א אמרו לי שהסוג חיישן הזה לא מחייב פאד ואפילו גורם לו לזוז שונה..

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by roeesnir,

לא חשוב שיהיו עליה כל מיני כפתורים. הכי חשוב שתהיה נוחה מאוד.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  6. Started by rooten,

יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  7. העם ניתן לחבר נגיד לדוגמא ,עכבר ואוזניות למחשב דרך אותה יציאת ה BT?, או שאני יכול לחבר רק דבר אחד כל פעם?

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. Started by Designer,

שלום לכולם, אני אשמח להמלצה עבור אוזניות גיימרים, הבעיה היא שכעיקרון יש לי תקציב של 150 ש"ח. אני מבין שאוזניות גיימרים סבירות מתחילות מ-250 ש"ח. אנסה להתגמש בתקציב, ואולי אצליח להשיג לזה תקציב של 350 ש"ח (גג, רק אם זה ממש שווה את זה, כעיקרון אני מעדיף מה שפחות). עוד בעיה קטנה, אני גר מעל כביש רועש מאוד (אוטובוס עובר כל 2 דקות בממוצע), אז האוזניות צריכות להיות בעלות בידוד טוב, כדי שהכביש לא יפריע לי. כמו כן, חשוב לי שיהיה מיקרופון, הוא לא צריך להיות איכותי במיוחד או משהו, אבל צריך שיהיה אחד. תודה רבה לכל מי שיעזור! * בפורום אודיו לא עונים לי, אז החלטתי לשאול כאן.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. שלום אז בכל מקום באינטרנט כותבים לנו שכחול זה להקלדה, אדום זה לגיימינג, ושחור זה טוב לקפה. קיצר, בטח הכל שטויות. כי בסופו של דבר, מדובר בהרגשה אישית, ולכל אחד ירגיש כפתור CHERRY MX אחר כטוב יותר. למרות זאת, אני מאמין שכן יש אמת כלשהי מאחורי הדברים, ולכן אני צריך את עזרתכם. לי אין גישה לנסות מקלדת מכנית בעצמי. בחנויות לא נותנים לנסות, וגם אם יתנו, אז זו תהיה מקלדת מנותקת ממחשב, שאוכל רק להקליד באוויר ולראות איך היא מרגישה. לעולם לא תהיה לי ת'אופציה לפני רכישה- ממש לכתוב איזה מסמך ולראות מה נותן לי ביצועים טובים יותר ומינימום טעויות הקלדה: ה MX BROWN? או ה- MX RED? צימצמתי את האופציות שלי לאלה, מפני שאלו היו הכפתורים היותר נוחים בשבילי [ע"י הדגמה אומללה שהייתה בחנות …

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. שלום לכולם, עד עכשיו האופציה הכי טובה שעליתי עליה היא הCOLORMASTER CENTURION 532. המחיר טוב(420 שקל בלי הספק שבא איתו) ויש לי ספק טוב לשים שם.. אבל השאלה שלי האם הוא שקט? זה מאוד מאוד חשוב לי מישהו שיש לי את המארז הזה יכול לתת לי עליו חוו"ד? אולי יש משהו יותר ממולץ מזה המחיר הזה.. המערכת דיי רגילה amd 3200+, gigabyte k8nf9u,1 gb ram, 6800gs תודה רבה קובי.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by DJ Clue,

שלום אני מחפש גויסטיק מקצועי לחבר שלי גויסטיק ממש מקצועי כמו שבטוסים הקרביים שמעתי שיש אחד מאוד טוב אבל אני לא זוכר תשם מישהו יודע איפה למצוא?(אתר,חנות)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by lioryb,

אני קורא נתונים של מדפסת לייזר מסויימת (SAMSUNG CLX-3175FN אם זה ממש רלוונטי), ויש בה שני נתונים שאני לא מבין את המשמעות שלהם: יחידת פיתוח יחידת עודפים שני הנתונים הללו נמדדים במספר דפים. מה המשמעות שלהם?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by shfl,

תודה מראש לעוזרים יש מחשב שאליו מחוברים שני מסכים במקביל (אחד בחיבור VGA והשני בחיבור DVI) קניתי עוד מסך טלויזיה בחיבור HDMI וחיברתי אותו במקום המסך השני (בחיבור הDVI עם מתאם), אני מעוניין בדרך נוחה להחליף בין המסך השני והשלישי ולא להסתבך עם החוטים בכל פעם שארצה להחליף ביניהם או ששניהם יפעלו במקביל (עם מפצל), האם יש סוג של מפצל כזה? במקרה של מפצל אני מעוניין שהרולציה לא תרד מ1920X1080 האם יש עדיפות לבורר על מפצל מבחינת איכות?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני חשבתי לקנות כרטיס טלויזיה כי אין לי טלויזיה בחדר אבל מצד שני אני יודע שזה בא על PCI ויש לי רק 2 PCI וזה צמוד מאוד לכרטיס מסך ואני לא יודע אם זה שווה לי זה יחסום הרבה אויר לכרטיס מסך!! ותעזרו לי למצוא כרטיס כזה טוב ראיתי שיש עם שלט ועדיף שיהיה כזה בתקציב של עד 250שקל לא נראה לי שצריך יותר מזה?? למי שיש שימליץ לי על אחד (אבל שיתאים לי למערכת ורצוי שהגודל הפיזי שלו יהיה כמה שיותר קטן אם זה אפשרי בכלל) ועל מה כדאי להסתכל בקניה של כרטיס כזה?! תודה ofeky1

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by vermise,

שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  16. Started by מורן-85,

היי חברים, אני מתעניין לגבי קניית פד לעכבר של ROCCAT ALUMIC מישהו מכיר/יש לו ויכול לתת חוות דעת?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  17. אם הוא יוכל לשלוח לי לינק לדרייברים או רק דגם או משהו .. המצלמה מתחברת ב USB ואי עליה שום סימן של חברה היא מזדהה במחשב כ PC CAMERA תודה לכל המוצא .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. יש לי את המדפסת lexmark X2550, וקניתי לה היום דיו שחור חדש. אני רוצה להדפיס מסמך מהמחשב, אבל משום מה דרייבר המדפסת מתעקש שאני קודם אדפיס דף נסיון שיבזבז לי דיו בצורה רצינית, ואז אסרוק אותו. איך לעזאזל אני נפתר מהדבר הזה? פעם ראשונה לא שמתי לב וזה הדפיס, ומרוב עצבים על כמות הדיו הענקית שבוזבזה כמעט שברתי את המדפסת, רק שפעם לא הספיקה וההדפסה של דף נסיון ממשיכה להופיע לי בכל פעם שאני רוצה להדפיס משהו (בלי לקבל אישור אגב, אוטומטית). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  19. Started by SunMen,

תגידו חברה איך הספק הזה Tsunami 350W תמורת 140 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by zoman,

מה ההבדל בין זה - Enermax Liberty 400W Active PFC לספק הזה - ENERMAX EG495AX-VE Noisetaker 485 Watt כמובן חוץ מהברור כמו הספק שונה ,כבלים מודלריים ב - 400 ,השאלה מעבר לכך מה ההבדל ?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מקלדת ששימושה העקרי יהיה הקלדה. היום אני משתמש במקלדת של מחשבי הנייד ומרוצה מאוד. בחנתי כמה מקלדות ישנות ונחרדתי ממגושמותם. בקשר לתקציב, איזור המאה שקל נשמע לי כסביר ביותר. תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שאין לי שום הבנה והתמצאות בתחום (יש כזה בכלל?) אין לי שום כיוון או פרמטרים מיוחדים, חוץ ממה שלמדתי מהמקלדות (הישנות) שבחנתי וזה עניין המקשים הבולטים - במחשבי הנייד כל המקשים בגובה שווה וקלים ללחיצה מה שאין כן בשאר המקלדות (=מקשים גדולים, קשים ובולטים). לצורך הפרוטוקול אומר שאני לא מעוניין במקלדת אלחוטית. יש לכם המלצות למקלדות ספציפיות או כל דבר שיהיה לי לעזר? מקווה שהבהרתי את עצמי. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by hosham,

הזמנתי מחשב חדש: pd 805 gigabyte 945pg leadteak 7600gt extreme ac pro 7 וכו'... ואני מתכנן אובר קלוק למעבד,הזמנתי את ה enermax noisetaker 420W. הבנתי לפי ת'רדים שונים פה שיש מצב שהספק הזה לא יספיק לי למערכת במידה ואני מבצע אובר קלוק,ושעדיף ספק עם מסילת 12V אחת ולא 2 (הוא נותן 18A על כל מסילה ו 29A ביחד) האם זה נכון ואם כך לכמה הוא יגביל אותי? כי אני לא מתכונן לקרוע את המעבד.. אם עדיף לי להחליף אותו אז לאיזה ספק (מפלונטר כי משם ביצעתי את ההזמנה). תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by Voodoo3fan,

אני מעוניין לקנות את הסורק הנ"ל ורציתי לברר אם הוא טוב לעבודות גרפיקה ואנימציה... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mambo,

שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. שלום אנשים! באוקטובר אני מתחיל לימודים (ואח שלי כרגע סטודנט) - כלומר, יהיו די הרבה הדפסות בבית. כרגע יש לנו מדפסת דיו HP5610. לא רעה בכלל, אבל די זוללת דיו (שבא בכמויות די קטנות למדפסת הזו). אנחנו חושבים יותר בכיוון של לייזר. צרכים: שתהיה חסכונית. לגבי צבע - די מתלבט. כדאי? יש משהו מומלץ? הטונר לצבעוני לא משלש את המחירים? הדפסה דו צדדית יכולה להיות נחמדה. מכונת צילום. סורק (לא יודע עד כמה קריטי... נראה). פקס (לא קריטי -בכלל-, אבל לא יזיק). תקציב: 1500 ש"ח. אולי ניתן למתוח אותו עד 1700~. אם יש זולות יותר בכיוון ה1000 שעונות על דרישותיי - עדיף כמובן. התקציב ריאלי לדרישות? כמה הדפסות מחזיק טונר אחד? יש חברות שכדאי לברוח מהן? או לחילופין חברות מומלצות? דגמים מומלצים כלשהם? ת…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.