עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by landmn,

מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  2. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  3. רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by shloosh,

אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אני כנראה יקנה את מארז של ANTEC שהספק שמגיע איתו הוא ANTEC SMART POWER 400 http://www.antec.com/specs/SP400_spe.html לדעתם הספק יחזיק ללא בעיה?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. Started by nimrodsadot,

אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. Started by לאנד,

שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by moranhoresh,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by ymca,

היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by moranhoresh,

אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. Started by kfir_dnd,

שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by Bear Cub,

אני צריך כרטיס במחשב חדש שאני רוצה לקנות שיהיה אפשר להעביר איתו סרטים ממסרטת וידאו דיגיטלית שיש לי (עם קסטות) שמהם אני מעביר אל המחשב, ויש לזה חיבור IEEE1394 או בשמו הנוסף (כך נאמר לי) firewire. הכרטיס נראה כך בכל אופן: נאמר לי שאפשר שיהיה מובנה עם לוח האם שאבחר. המעבד שאני מתכנן ללכת עליו הוא Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E האם זה מתאים לדרישה שלי או כדאי להחליף למשהו מתאים/לקנות כרטיס נפרד. תודה רבה

15. Started by elad_jacoby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  16. כרגע אני די נעול על הדגם הזה, מצאתי אותו ב-445 שקלים. אני צריך פקס וסורק. אני לא מדפיס הרבה פעם ב.. ובעיקר טקסט. תמונות לעיתים רחוקות מאוד אבל עדיך שתהיה איכות בסדר קראתי ביקורת בזאפ והיא הייתה בסדר, אבל הייתי רוצה לשמוע עוד תודה

17. Started by KvodHagab,

אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by ^Z^,

מי לוקח?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by Sifo Jen,

הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by rweins,

שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. ערב טוב אנשים.. אחרי שנמאס לי מהמקלדת החוטית שלי אני שוקל לקנות מקלדת אל-חוטית. בנתיים המקלדת שאני חושב לקנות היא logitech EX-100. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה אני ממש יודה לו. נ.ב אני עובר לאל חוטית בגלל שאני צריך מקלדת שתגיע למיטה(2 מטר מרחק+/-) אז הקליטה צריכה להיות טובה למרחק הזה... הקליטה של העכבר לא ממש קריטית בגלל שהוא ישאר על השולחן כל הזמן. שימושים: ממש קצת משחקים כמו FIFA ודומיו (דברים שרצים על המחשב - ניתן לראות את המפרט בצד)... חוץ מזה צריך שתהיה למקלדת מקשים לקול, PLAY/STOP וכו'. אם יש אופציה למקלדת בלי עכבר אז זה גם טוב.

24. Started by BloodFist,

איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  25. יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים