ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות עכבר ... ואחרי סקר מעמיק אני מתלבט בין 3 עכברים: 1.לוג'יטק אלחוטי אופטי - עם חיישן 800 DPI וכפתור אגודל: http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=354&catcode=243 2. מיקרוסופט טילט אלחוטי אופטי עם העיצוב הכי נוח לדעתי, אבל בלי כפתורים בצדדים: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=005 3. או GPT עם מטען לעכבר - ו2 כפתורים בצדדים: http://www.kol-bo.co.il/gs_prew.php?gs_id=493 בכל מקרה... יש לי כמה שאלות... מישהו יודע כמה DPI הGPT והמיקרוסופט - כי לא מצאתי את מצויין בשום מקום ? איך חיי הסוללה ב2 העכברים הראשונים ? מה עדיף לקחת ? אם חשוב לי שימוש במשחקים, וכפתורי אגודל (צדדים) ? כולם בערך אותו מחיר - חוץ …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, אני מחפש סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים לסלון. אני לא צריך שיהיו ממש נוחים אבל אני צריך שיקלטו טוב ממרחק של לפחות 3 מטר. כמובן מראה אסטטי רצוי מאד וחיי סוללה ארוכים עד כמה שאפשר. אם יש משהו שממש שווה אני מוכן לחרוג עד 250ש"ח. ראיתי סטים של MS בסביבות ה250, אבל אני מעדיף להשאר מתחת ל200. יש את הסט של LABTEC כאן, מה אתם אומרים עליו? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7929
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מקלדת+עכבר של labtec בחנות הסופרמרקט הקרובה לבייתי. הסט עלה 130 ש"ח. רציתי לדעת, לפני שאני פותח את הקופסא, אם יש לכם אזהרות כלשהן כנגד labtec או סטים אלחוטים זולים באופן כללי. (אם יש, אז אני יכול להחזיר את הסט). הסט מיועד לאח שלי, לצורך עבודה רגילה מול המחשב (אינטרנט, אופיס), וגם קצת לצורך משחקים. :
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-