ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשאול האם יש צורך במארז וספק חדשים במידה ויש לי היום מארז וספק מהתקופה של פנטיום 3 (הלוח אם תומך עד פנטיום 3 800) ואני רוצה לשדרג את המחשב לסמפרון או סלרון די, תודה!
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מאנשים שמשתמשים במקלדת אורגונומית - באיזו אתם משתמשים ? מה אתם חושבים עליה ? כמה עולה ? מאיפה לקנות ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
המחיר הוא 150 כולל משלוח http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7478&afid=1036 וזה נראה דיי בסדר האמת.. מה שאני מחפש זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם עכבר שיש לו שני כפתורים נוספים בצדדים של קדימה ואחורה.. פשוט אני רגיל מהעכבר שיש לי כרגע.. והאם באמת שווה להוסיף 200 ש"ח ולקחת את הסט הזה של לוג'יטק? http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=248
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-