ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה אני זקוק לתשובה עד הערב כי אני רוצה להזמין. אני מעוניין במדפסת משולבת אך לא יודע בדיוק מה לקנות. טווח המחירים הוא בין 450-650 ש"ח. ראיתי שיש בהיצע את המדפסות האלו : HP 1514,1410 EPSON XC3700 LEXEMARK X1190 אני מעוניין לקבל חוות דעת על פי ניסונכם. האם יש הסכומים האלה עוד מדפסות טובות ? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך לדעת פרטים עליה... כי אמרו לי שהיא יכולה להכיל זיכרון בנפח עד ג'יגה 1 ובמקום אחר אמרו לי עד 128 מגהביט..? למי יש אותה ואיך היא?
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין ברכישת מצלמה דיגיטלית איכותית בתקציב של 2000 שקלים. אני די נגנבתי מהמצלמה של סוני (דגם חדש, אפשרות וידאו והכי חושב מטען בטריות) אבל אני רואה פה בפורום שהרבה אוהבים את המצלמה של קאנון (שגם היא בסביבות ה 2000 פלוס) אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי קצת יותר על איזו מצלמה ללכת עם תקציב של 2000אני רשמתי שני דגמים אבל אני חדש בעסק ואני לא מכיר עוד דגמים של מצלמות לצערי. תודה לכולכם.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש משטח לעכבר G5 של לוגיטק. אני ממש לא לא יודע מה טוב ומה לא אבל אמרו לי שבד יותר טוב. בכל מיקרה אני צריך משטח כי השולחן הורס את החולדה. ;D
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
פרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d845gebv2& פרטים על המארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=3&cID=1&pID=7 עכשיו, על הדרך רציתי לשאול את מי ששמע/קרא על המארז הנ"ל אם הוא מארז טוב וכדאי. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
-
יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב HTPC, שישמשו גם למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל ניתן לחרוג, אם תהיה סיבה טובה... אם יש עכברים אופטיים שניתן לעבוד איתם על זכוכית, אז אשמח לשמוע עליהם. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים.. אחרי שנמאס לי מהמקלדת החוטית שלי אני שוקל לקנות מקלדת אל-חוטית. בנתיים המקלדת שאני חושב לקנות היא logitech EX-100. אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הסט הזה אני ממש יודה לו. נ.ב אני עובר לאל חוטית בגלל שאני צריך מקלדת שתגיע למיטה(2 מטר מרחק+/-) אז הקליטה צריכה להיות טובה למרחק הזה... הקליטה של העכבר לא ממש קריטית בגלל שהוא ישאר על השולחן כל הזמן. שימושים: ממש קצת משחקים כמו FIFA ודומיו (דברים שרצים על המחשב - ניתן לראות את המפרט בצד)... חוץ מזה צריך שתהיה למקלדת מקשים לקול, PLAY/STOP וכו'. אם יש אופציה למקלדת בלי עכבר אז זה גם טוב.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתר למצלמות דיגטליות שממלצים על המצלמות בחברות שונות. ורציתי לדעת אם מישהו אולי יודע אם כל המצלמות הדיגיטליות יש בהם אפשרות למצלמה רשת??? ואולי אם תוכלו לעזור לי כאן בקשר למצלמה דיגיטלית HP photosmart 850 אם יש לכם הממלצה טובה על המצלמה הזאת? המחיר עולה: 1800 ש"ח. המפרט הטכני: חיישן CCD: 1/1.8 אינץ CCD עומק צבע:36 bit זום:56X (אופטי 8X ,7X דיגיטלי) תצוגת LCD:צג LCD בגודל 5 ס"מ זיכרון:כרטיס זכרון SD 16MB פורמטים של קבצים:JPG ו MPEG טווח מיקוד עדשה:0.5 מ עד אינסוף (רחבה) 0.9 מ עד אינסוף (טלה פוטו) 0.1 מ 0.7 מ (מאקרו) עינית: רזולוציה גבוהה, תצוגת מיקרו מהירות צמצם:16 עד 1/2000 שניות רגישות:ISO 100, ISO 200, (אוטומטית וידנית) מדידה:TTL מיקוד:0…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-