עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Aviko,

סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  3. קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by shloosh,

אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by eli33,

אני צריך עזרה בבחירת מארז הציעו לי בחנות שאני קונה בה מארז יפה אבל הוא בטח לא איכותי אז אם תוכלו להמליץ לי על מארז עד 300 ש"ח שיהיה מעוצב יפה ואיכותי ועם ספק איכותי 400w עדיף שהספק יבוא כבר עם המארז אבל לא חייב ..תודה למערכת הזאת AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte 6600GT 128mb DDR צורב DVDופנימיוGSA-4163BוLGו16וXו TECH 1.44

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  6. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by moranhoresh,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by chuny,

אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by ben_amitai,

שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:

11. Started by SweeT_EviL,

אין לי ממש תחום מחיר (אולי בסביבות ה80$) כי אין לי מושג כמה זה אמור לעלות..

12. Started by 8-Ball,

יש לי התלבטות בין שני מארזים (התקציב מאוד מצומצם אך עם זאת גם הדרישות) אני צריך שיהיה קטן ופשוט ושיהיה לו ספק אמין (מספיק 300W), המארזים שביניהם אני מתלבט הם: Compucase 6C29 Black 300W ו- Foxconn TLA570A USB Front True Power 300W FSP Case הקומפיוקייס עולה 255 ואילו הפוקסקון עולה 230. ההפרש לא רציני, השאלה מי מהם יותר טוב. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by SpiritKnight,

זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  14. עכבר נח ומדויק. האם עדיף חוטי?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. המצב הוא כזה יש לי מחשב אחד עם WINXP , ומחשב שני עם LINUX עכשיו יש לי שני מסכים מקלדת אחת ועכבר אחד השאלה היא , האם מוצר כמו זה ? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EK-PS2C&Cat2Cat1ID=168&Cat2ID=772&aff=Zap〈=he# יכול לעזור לי ? או שאני צריך משהו אחר , בשביל שתיהיה לי שליטה על שני המחשבים עם מקלדת אחת עכבר אחד ושני מסכים , כאשר המסך הראשי תמיד יהיה על XP והשני יהיה לפעמים על ה XP ולפעמים על הלינוקס . איזה מוצר אני צריך ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. פרטים על הלוח: http://www.intel.com/design/motherbd/bv2/index.htm?iid=ipp_browse+motherbd_d845gebv2& פרטים על המארז: Raidmax Scorpio 868 Midi Tower Gaming Case http://raidmax.com/products/products_display.php?page_no=3&cID=1&pID=7 עכשיו, על הדרך רציתי לשאול את מי ששמע/קרא על המארז הנ"ל אם הוא מארז טוב וכדאי. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום חברים, רציתי לשאול האם יש צורך במארז וספק חדשים במידה ויש לי היום מארז וספק מהתקופה של פנטיום 3 (הלוח אם תומך עד פנטיום 3 800) ואני רוצה לשדרג את המחשב לסמפרון או סלרון די, תודה!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by status,

שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by SheZiF,

בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. Started by 1moshiko1,

בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by הויקינג,
  24. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים