עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by mendimendi,

יש לי מחשב AMD 2400 ולפנישבוע נשבר לי בו יציאצ הLPT משיהוא הציע לי לקנות כרטיס PCI LPT2 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=425366&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=95 האם למישהוא יש מושג האם זה יגרות לי להתנגשות בחומרה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by US,

שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by JohnClark,

היי אני רוצה לשחק במשחקי מירוצים ואקסטרים עם גיימפאד זה נראה הרבה יותר כיפי ונוח אני צריך המלצה לגיימפאד טוב עם אפשרויות נחמדות (בערך כמו של שלט פלייסטיישן נגיד) במחיר סביר ושיהיה אמין עדיף שיתחבר לUSB חשבתי על ליצור לעצמי גיימפאד משלט פלייסטיישן אבל אין לי פורט פרלל פנוי (אם יש איזה מדריך איך לחבר לסיריאל פורט שלט פלייסטיישן אני אשמח אם תתנו) תודה מה אתם אומרים על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=305252&pfp=BROWSE? אני גם ככה מתכנן לקנות כרטיס מסך מהחנות הזו...

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by overload,

9800P P4 2GHZ 256MB DDR 500 X 2 IS7-E 40GB WD צורב CDROME השגתי ספק 300W של eagle בחינם מחבר אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למפרט הנ"ל? עכשיו הוא מפעיל את אותו המפרט אבל עם GF 4 MX ולא R9800.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by tembo,

שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  10. ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by kfir91,
    • 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by david2006,

שלום אני צריך משטח איכותי במחיר של 100 שח בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  16. יש לי MX500 לא חדש כן אני יודע,יש לי בעיה כאשר לפעמים הכפתורים שהגדרתי בלחצנים פעם עובדים ופעם לא עובדים,וגם לפעמים הכפתור השמאלי צריך ללחוץ 50 פעם עד שנפתח משהו ולפעמים לא... לא יודע מה קורה פה, אגב גם התקנתי מחדש את הדרייבר לא עזר. X: מה כדאי לעשות? אני לא גיימר בנשמה ואני לא צריך משהו יותר ממנו מקס' 518 וגם לא בטוח רק בתנאי שאין מה לעשות אני לא מחפש לשלם סתם

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by dd7,

שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אמור לשמש כשלט למערכת קולנוע ביתית. למישהו יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

20. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by WaRez.,

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by razoli,

לפי מה מסודרות המקלדות? יש חשיבות לסיבה שהאותיות לו מסודרות לפי ה ABC ו א'ב' כמו המספרים?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by avivlevy,

איזה ספק יותר חזק FSP EPSILON 700W OCZ GameXStream 600W SLI שניהם בסביבות ה1000 איזה ספק יותר טוב? הוא שיש משהו אחר במחיר הזה. (סתם לידע כללי לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב)

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. DELL pp01x inspiron i8100 הלכה לו הסוללה, אני מחפש חדשה, עדיפות לקניה באינטרנט, אבל אם לא אז גם אפשר להסתדר... רב תודות (:

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by Aviko,

סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים