ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?
-
אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מחשב אחד עם WINXP , ומחשב שני עם LINUX עכשיו יש לי שני מסכים מקלדת אחת ועכבר אחד השאלה היא , האם מוצר כמו זה ? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EK-PS2C&Cat2Cat1ID=168&Cat2ID=772&aff=Zap〈=he# יכול לעזור לי ? או שאני צריך משהו אחר , בשביל שתיהיה לי שליטה על שני המחשבים עם מקלדת אחת עכבר אחד ושני מסכים , כאשר המסך הראשי תמיד יהיה על XP והשני יהיה לפעמים על ה XP ולפעמים על הלינוקס . איזה מוצר אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן , אני מקווה שהפורום מתאים ! רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ועוד שאלה, איפה אפשר למצוא צבעים במחיר זול ל4200? 75 שקל לצבע אחד זה המון המון כסף וזה ממש לא משתלם, זה יוצא מעל 350 ש''ח לפעם אחת של קניית צבע.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי... עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש... אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאנ…
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מקלדת+עכבר של labtec בחנות הסופרמרקט הקרובה לבייתי. הסט עלה 130 ש"ח. רציתי לדעת, לפני שאני פותח את הקופסא, אם יש לכם אזהרות כלשהן כנגד labtec או סטים אלחוטים זולים באופן כללי. (אם יש, אז אני יכול להחזיר את הסט). הסט מיועד לאח שלי, לצורך עבודה רגילה מול המחשב (אינטרנט, אופיס), וגם קצת לצורך משחקים. :
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן עכבר ומקדלת של מיקרוסופט אלחוטיים אופטיים. ונראה לי שזה מאט את המחשב משום מה. כמו שחיבור מודם דרך ה- usb ולא דרך כרטיס רשת מאמץ יותר את המעבד. נראה לי שקריאת הנתונים שהעכבר והמקלדת שולחים למחשב מאמצת אותו. והקולט גם מחובר ל-usb. אגב גם יש לי בלוטו'ת מחובר ל-usb יכול להיות שגם זה מאט?? (שהוא לא בפעילות)
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לפי מה מסודרות המקלדות? יש חשיבות לסיבה שהאותיות לו מסודרות לפי ה ABC ו א'ב' כמו המספרים?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש פתרון לקליטה נמוכה של כרטיסי רשת ל WIFI. אבל, אם בונים צלחת (דמו צלחת) מאחורי המשדר של המקלדת או עכבר אלחוטים, מקבלים קליטה למרחק רב יותר. אני קיבלתי במטר שלם יותר קליטה לעכבר שלי.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-