ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
א. מחירי דיו סבירים (לא חייב זיל הזול אבל גם שלא יחשבו ליקרים מידי בשוק, אין לי בעיה לקנות חלופיים כי אני גם ככה מדפיס טקסט בלבד). ב. איכות סריקה גבוהה מאוד (גם בסריקת מסמכים שיצא נקי וגם חשוב מאוד שסריקת תמונות יגיעו למחשב באיכות טובה מאוד). אם יש לכם אתרי REVIEWS שאני אוכל לראות דוגמאות של סריקת תמונות של דגמים זה יהיה מעולה כי זה נושא שנורא חשוב לי. תודה רבה רבה!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לפי מה מסודרות המקלדות? יש חשיבות לסיבה שהאותיות לו מסודרות לפי ה ABC ו א'ב' כמו המספרים?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאחרונה, אין לי בדיוק מושג ממתי ולמה, עכבר הUSB שלי התחיל לזוז בדיליי לעיתים קרובות כשיש עומסים קלים במחשב. ניסיתי להחליף עכבר USB וגם לא עזר, מדובר על עכבר של מייקרוספט אופטי IntelliMouse. ניסיתי גם לבטל את האפשרות בדרייבר של ה USB של ניתוק זרם חשמל כשאין שימוש וגם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? איך זה קרה פתאום ואיך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
תמונה רצופה...לא שזה יהיה וודיאו ולא סטילס שמתחלף פעם ב10 שניות
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לאור גל הפסקות החשמל האחרון החלטתי גם אני להתמגן הדרישה היא למכשיר שיבלום את כל הנזקים של חברת החשמל, נחשול/קפיצת מתח/וואטבר, למחשב במפרט ממש לא משנה לי כמה זמן הוא יחזיק כל עוד זה מספיק בשביל לכבות את המחשב באופן מסודר אבל, אני מעדיף אל-פסק עם פונקציה תוכנתית שמכבה את המחשב כשהסוללה מתרוקנת. יש כזה דבר? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני לוקח את הchiftec mesh עם שני מאווררים 92 ואחד 120 על איזה ספק אתם ממליצים? אמרו לי שמספיק 350W, התקציב הוא 100-150 לא יותר!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כל החנויות גם המוכרות שבדקתי לא היו פדים ואם היו אז רק את הפשוטים ביותר ב 40 שקל
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחיר הוא 150 כולל משלוח http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7478&afid=1036 וזה נראה דיי בסדר האמת.. מה שאני מחפש זה סט של עכבר ומקלדת אלחוטיים עם עכבר שיש לו שני כפתורים נוספים בצדדים של קדימה ואחורה.. פשוט אני רגיל מהעכבר שיש לי כרגע.. והאם באמת שווה להוסיף 200 ש"ח ולקחת את הסט הזה של לוג'יטק? http://www.ok-computer.co.il/Product.asp?productid=248
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המלצה למקלדת עכבר ומצלמת אינטרנט איכותיים, עד 700 שקל ביחד לא גיימר לא חייב אל חוטי
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ובכן, זו תהיה הרכישה הראשונה למצלמות דיגיטליות שלי. עשיתי תחקיר קטן, וע"פיו, המצלמה הנ"ל זכתה לשבחים רבים למעט מספר דפקטים קטנים. (מסך שריט מאוד, שמירת תמונות על JPG\JPEG בלבד ורעשים קלים ב 1400). אם למישהו יש איזשהו ניסיון חיובי או שלילי איתה, בבקשה הוסף הודעה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, האם יש מגבלה של אורך לכבלים של מסך, מקלדת ועכבר באורכים של 5 מטר ו 10 מטר? אם כן מה המגבלה?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה להגה לחיבור למחשב כמובן (שונא קונסולות) שיעבוד עם כל אבל אני מתכוון כל משחקי המירוצים כי אני כבר נפלתי עם הגה שלא עבד עם שום משחק חוץ מNFS אבל גרסה ממש ישנה שלו (חחחחח גרסה כל כך ישנה שהם קראו לפג'ו 206 מכונית מירוץ חחחחח) אז מחפש המלצה כמובן להגה שיהיה כמה שפחות יקר אבל שיעבוד עם כל המשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-