עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by Aviko,

סליחה בטעות פתחתי עוד תרד אם אפשר למחוק את זה...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by assaf8888,

איזה סטים אתם ממליצים? אני רוצה את MX1000 ויש לכם המלצה על מקלדת אלחוטית ברמה מעולה?

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

6. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב .

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by Check_Point,

בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. יש לי איזה מקלדת ומעל החצים יש כפתורים של POWER\SLEEP מצאתי תמונה שלה זה קצת מפריע לי, אפשר לבטל אותם?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by lordgod,

האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  11. שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by izik,

מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  13. לבית ספר שעומד לרכוש 3 עמדות מחשב מזכירות . 1) דרוש לנו המלצה לעכבר ומיקלדת איכותיים בגימור אלגנטי ושקט! בנוסף נשמח לקבל אופציה לסט על חוטי - תקציב שעומד לרשותינו בסביבות 360 ש"ח לסט! 2) לעמדת מזכירה ראשית דרוש מכשיר משולב שכולל מדפסת, סורק, פקס, מכונת צילום ! לגבי התקציב אין לנו מושג מה הולך היום אנחנו רק יודעים שדרוש לנו משהו אמין שלא יעשה בעיות כל שבוע שבועייםשהדיו שלו לא שחיטה! + 3) שתי מדפסות בסיסיות לשתי עמדות מנהלים! בתודה מראש, אריאל.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Stupid Cow,

אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. Started by sils,

קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by Frozen,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש

17. Started by yigal83,

מחפש מדפסת לייזר טובה מאוד (כמה שיותר קטנה\ ללא סורק או דברים נוספים). היא לא צריכה להכיל מגש ניירות גדול. חשוב שתהיה אמינה, שתדפיס היטב גם אחרי חודשיים ללא הדפסה. היא צריכה להיות עם WIFI (אין חיבור פנוי לרשת והיא לא תהיה ליד המחשב), ואפשרות להדפיס גם דרך הסמרטפון (למשל ל HP יש דרייבר לטלפונים). מחיר פחות חשוב, אבל לא להציע את הטוב ביותר ב 2000 ש"ח. יש המלצות ? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by teddy85,

אני מחפש מארז בסביבות 400 שח שיתאים לי לקירור מים TT BW 745 כמו שהבנתי צריך אחד של 120 מקדימה ושניים 120 מאחורה אני יודע שיש את ה Aurora אבל הוק קצת יקר

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  19. היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  20. אהלן , אני מקווה שהפורום מתאים ! רכשתי את המסך של LG - 1750T . הוא מתחמם בצורה קצת יוצאת דופן אני חושב . ויש קצת ריח של שרוף . יש הטוענים שהסיבה לריח הוא שהמסך חדש והרכיבים מתרככים . מישהו יודע אם זה תקין ? תודה !

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by 1moshiko1,

בוקר טוב לכולם!! אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה להוסיף מדפסת/סורק/פקס/מכונת צילום. יש אולי איזה מכשיר משולב שאתם ממליצים שיכלול את ארבעת האופציות? מדובר על השקעה של 1000 עד 1500 ש"ח. תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  22. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

23. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=11804 מישהו מכיר את החברה הזאת?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by david2006,

שלום אני צריך משטח איכותי במחיר של 100 שח בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.