ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להתקין 4 מצלמות בעסק. איזו חברה הכי מומלצת בכרטיסי DVR (מבחינת איכות, יציבות, אחריות, תוכנה שמגיעה עם הכרטיס)? Geovision/Provision/RapidOs/Sunkyo איזה מצלמות מומלצות ? Sharp/Sony/Provision? על איזה נתונים טכניים אפשר להסתכל במצלמות מעבר לחברה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מצאתי סורק של MUSTEC (BEAR PAW 2400CU ב485 ש"ח יש סורקים יותר טובים באותו מחיר או באותה רמה ובפחות מחיר?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש המלצה מיוחדת איזו מצלמה לקנות/להימנע בתקציב של 100 ש"ח. אין לי ציפיות ממש גבוהות מהמצלמה רק שיראו נורמלי. כיום אני משתמש במצלמה ג'נרית שקיבלתי חינם ובקושי רואים בה משהו מרוב טשטוש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל גם (איביי, DX). תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכירים חנות שיש לאנשים ידע טכני לפני שאני רוכש? תודה
-
- 0 תגובות
- 402 צפיות
-
-
אהלן חברה, ברצוני לקנות אוזניות בעיקר לגיימינג (וגם קצת לסרטים ומוזיקה). עדיף שיהיה 7.1, סראונד, חובה מיקרופון. הלוח אם שלי זה h97 d3h. שתהיה חנות מהארץ, ksp או אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להמליץ לחבר שלי על מס LCD טוב בסכומים שבין 2000-2500 ש"ח. המסך לא חייב להיות מאוד טוב (הוא לא מתכנן לשחק בו משחקים). אבל שלא יראו סימני גלילה (אם אתם יודעים למה אני מתכוון). ושתהיה איכות תמונה טובה. תודה. יאיר.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הכל - מדפסת וסורק.. עד 550 שקל... תודה מראש... צ'יקו..
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. מכוון שחזרתי מארה"ב לאחרונה קנית שם מקלדת ועכבר (mx510 ו ה"אליט" של לוגיטק). כאשר הגעתי לארץ גילית שאף אחד לא עושה חריטה על מקלדת וגם את המדבקות של העברית לא מצאתי. יש סיכוי שאם אני יפנה ליבואן של לוגיטק הוא יהיה מוכן לחרוט לי תמורת מחיר סימלי ? מקווה לטוב סתו
-
- 7 תגובות
- 918 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2070 -יחזיק(הספק) את אחד הכרטיסים שלמטה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3239 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 איך הכרטיסים שלמעלה והאם שווה לשלם עוד 150 שקל בשביל עוד 256 מגה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
כי ברמקול עצמו יש מגנט... זה יכול לפגוע במשהו בתוך המחשב?
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מצלמת אינטרנט איזו מצלמה מצלמת טוב (בלי יותר מידי ריבועים )? תודה לכל מי שעוזר לי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצות לספק עבור המפרט הבא : Pentium D 930 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) PC2-5300 667Mhz Gigabyte Geforce 7600GS, 256 mb DDR2 128 bit, GV-NX76G256D-RH PCI Express bulk Mainboard Intel Sandusky BLKD945PSNLK, Intel 945P, Socket 775, Lan 1000, DDR2, PCI Express, SATA, IEEE HDD Western Digital 250 gb 16 mb Buffer SATA II Case Gigabyte AURORA, 3x 120mm BLEU LED FAN GZ-FSCA1-ANS(ANB) במחיר בסביבות 300 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת לגימינג אם אפשר מחנות בחיפה תודה ראיתי שתים Microsoft Sidewinder X4 או Razer Arctosa יש משהוא יותר טוב אולי ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום רב לכם, יש לי איזו בעיה נורא מעצבנת עם מדפסת+סורק של חברת BROTHER, את הדגם אני יכול להביא אם צריך(למרות שאני מאמין שהמחסניות דומות בכל סוגי המדפסות של חברה זו,לא?) בכל מקרה,המדפסת הפסיקה לפתע פתאום לקלוט את מחסניות הצבע השחור..ניסיתי אחת,המדפסת שאלה האם החלפתי את המחסנית-ולאחר מכן כתבה כי המחסנית ריקה..חזרתי לחנות,לקחתי מחסנית חדשה והבעיה נמשכת..נראה שיש איזו בעיה עם זיהוי המחסנית.. למישהו יש רעיון לפתרון? תודה רבה מראש עריכה: נראה לי שהדגם הוא 115C, כזה: http://practicality.files.wordpress.com/2007/03/dcp-115c-unpacked.JPG
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ב איבורי הציעו לי ספק של חברת KYMEX האם מישהו מכיר אותם ,איך הם ,שווים משהו?
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לגבי מארז גדול עם הרבה מקום ראיתי את ה chieftec bravo ב KSP והוא נראה לי נחמד ביותר המפרט כרגע הוא: P4 2.4 1GB RAM 6800GT 2X120GB RAID0 1X80GB 1X30GB DVD CDRW המארז שאני מחפש צריך להיות TOOL-LESS מקום ל 4 HDD ומעלה עדיף גדול Full Tower קירור טוב בלי רעש של מכסחת דשא שמתפקדת כמכונית קארטינג... ;D ועם דלת קדמית ולצערי רק עד 400 ש"ח... אם מישהו מכיר מארז טוב שכזה אני אשמח לדעת הנה ביקורת על הBRAVO הנה תודה מראש
-
- 50 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
צריך ספק זול, למחשב מבוסס פנטיום 4 Codegen 400W with 120mm fan 20/24 pin ATX Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7384 EZcool JSP-420W + 120mm 20/24 pin Silent Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7676 Zumax ZU500W 500W 20/24 pin Power Supply http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8928 מה עדיף?
-
- 43 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני גר בכרמיאל והתחיל לפני שעה לרדת גשם, לפני כחצי שעה היה ברק גדול, והייתה נפילת מתח שבא המחשב עשה ריסט. אך הווינדווס לא עלה! נכנסתי ללחץ וכלום לא עזר, הוא לא עלה, היה מסך שחור, ניסיתי SAFE MOD והכל ורק אחרי כיבוי והמתנה של דקה עלה הווינדווס. הגעתי למסקנה שהפתרון היחיד לחורף בישראל הוא UPS. גם חורף שעבר המחשב נפל בערך 3 פעמים בשבוע והרבה מידע אבד. איזה UPS מומלץ לי לקנות בשביל לייצב מתח בנפילת מתח, אני רוצה רק שהחשמל של המחשב יהיה מחובר, ואם אפשר גם את המסך. התקציב הוא כ-500 שקל פחות או יותר אבל עדיף פחות.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש בעיה די מוזרה במדפסת. לפני לא הרבה זמן קניתי דיו שחור למדפסת. בהתחלה הוא הדפיס בסדר גמור אבל יום אחד קרתה בעיה. הצבע השחור התחיל להיות חלש, ודומה יותר לאפור. לאחר עוד כמה זמן קרתה בעיה חמורה עוד יותר. אם אני מדפיס מסמך שהוא רק בצבע שחור אז זה לא מדפיס לי בכלל (זה עושה קולות של כאילו הדפסה אבל לא מוציא צבא בכלל). מה שמוזר הוא שאם אני מדפיס מסמך שיש בו גם צבעוני וגם שחור אז זה מדפיס גם את השחור, כלומר הצבע השחור לא נגמר. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה המוזרה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על המוצרים האיכותיים,ואני מתלבט מאוד מה להזמין: SteelSeries 5H v2 USB - כולל כרטיס קול USB חיצוני.נע בן ה 590-625 ש"ח או SteelSeries Siberia Full-Size USB Headset - כולל כרטיס קול USB חיצוני. נע בן ה 580-600 ש"ח או SteelSeries SteelSeries 4H - ללא כרטיס קול.נע בן ה 320-400 ש"ח 1.מה יותר איכותי למשחקים למשל כמו cs ? 2.איפה אני יכול למצוא חנות עם מחירים שפויים ? 3.אם יש לי לוח אם עם כרטיס קול מובנה שתומך 7.1,יש מצב שהאוזניות עם הכרטיס מיותרות ? יש לי לוח אם asus P5Q. 4.אם אני קונה את ה H4 ומחבר לו כרטיס קול שתומך 7.1,יש מצב שאני מקבל את הביצועים של הH5 v2 ? תודה מראש ויום מצויין לכולם !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה יכול להיות גם סט אבל לא משנה לי כל כך. אה ושיהיה אלחוטי תודה רבה לעזורים!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-