עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by BenK,

אני רוצה לקנות את המארז הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=280_339&products_id=1768 ביקרתי באתר המוצר והוא ממש לא נוח לכן.. אני צריך עזרה! למישהוא יש אותו?! ויכול להמליץ? להאיר? יש למישהו לינק לבדיקה של המוצר? יכול לתת לינק על מפרט המוצר?! גודלו? מקומות הכוננים בו וכ"ו... אני ממש מואס במארזי החם והקטן ואשמח לתגובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  2. Started by OmEr8,

טוב, אז ככה, לאחר זמן רב שאני מחכה ומצפה, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. ישנן כמה סוגיות שאני צריך עזרה וייעוץ לגביהן. הנה המפרט שאני מתכנן לקנות: Iiyama Vision Master Pro 451 Enermax FS-710B 350 Watt Asus A7V266-E AMD Athlon XP 1900 Maxtor D740X ATA133 40GB Hercules 3D Prophet 3 Ti500 Creative Audigy Player 5.1 Genius GF100TXR 10/100 Teac Floppy 1.44 Asus CD*50 Ricoh 32*16*10 Justlink Altec Lansing ATP5 MS keyboard Internet pro-USB MS intellimouse EXPLORER V2.0/3.0 Antec Cyclon Blower FAN עכשיו, ההתלבטויות. דבר ראשון, אני מתלבט אם לקחת כונן DVD או לא. אני מבקש שתשכנעו אותי אם לקחת או לא לקחת, כי אני פשוט לא יודע מה לעשות. עוד דבר הוא הכרטיס קול, לקחת את האודיג'י הפשוט או את כ…

• 56 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by MDK,

שלום לכולם! בטח נמאס לכם לראות כל יום ת'רדים רבים על אותו נושא - מחשב חדש, אבל מה לעשות, אני צריך שתעזרו לי להחליט לגבי המפרט הסופי לפני שאני קונה, ושתביאו הצעות לשיפור... הערה: שימו לב שאני לא חדש באתר למרות שאני מוגדר כמשתמש חדש כי החלפתי משתמש. אני מאוד מעודכן לגבי המצב בשוק, אבל עדיין יש לי התלבטויות רבות. בנוסף, הסתכלתי במפרטים מומלצים (שלא מעודכנים), אז אל תגידו לי לבדוק אותם. המחשב לא מיועד לאוברקלוקינג. הוא מיועד למשחקים, מוזיקה ואינטרנט וכו'. ברצוני לקחת את הרכיבים הכי חדישים כדי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן, כי אני לא הולך לשדרג\לקנות מחשב חדש ב-3 שנים הקרובות... התקציב לא מוגדר אבל אני "אסתפק" במחשב שעולה 9000 ש"ח... ;D המערכת הפעלה תהיה windows xp p…

• 48 תגובות
    • 4.5k צפיות
  4. היי אנשים. בזמן האחרון בגלל הח ורף אני מאמין , יש לנו המון הפסקות חשמל בבית , זה לכמה דקות עד שמרימים את הסוויץ בחזרה ואז הכל בסדר. רציתי להביא ספק כוח , במיוחד בשביל זה , שאם אני באמצע משחק או משהו חשוב , אז אני אוכל להמשיך לשחק את ה 3-4 דקות האלו , עד שהחשמל יחזור. מדובר במחשב : amd 3500 64bit 512X2 X850 XT ספק כוח של TT 480w מסך , שהוא לוקח חשמל דיי כבד , זה ה Samsung 959NF 19 זה לא LCD. זה מסך גדול ושמן. בכל מקרה , על מה אתם ממליצים? תקציב של 300 שקל עד 700-800. רצוי לא להגיע לאיזור ה700 אם ניתן. כמו שאמרתי , ספק שיחזיק את המערכת הזאת לפחות 6-7 דקות ומעלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  5. CPU: Intel Pentium 4 1.8A Ghz (512KB Cache) MotherBoard: AOpen AX4B Pro-533 Graphic Card: MSI GeForce 4 Ti4200 128MB (x2) Memory: Samsung 256MB DDR PC-2100 Hard-Disk: Maxtor 40GB 7200RPM ATA133 DVD-ROM: Toshiba 512KB Cache (16x48) CD Recorder: LiteOn (40x12x48) Mouse: Microsoft Intelli-Mouse Optical

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש עכבר אלחוטי כאשר המאפיין החשוב ביותר שאני מחפש בו הוא שהוא יהיה נטען ויבוא עם מטען משלו (שלא יהיה צורך להשתמש במטען חיצוני לסוללות אצבע). מלבד ה-MX1000 (שקראתי את הסקירה המצויינת עליו פה באתר) איזה עוד עכברים מומלצים נכנסים לקטגוריה הזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by J S Bach,

היי, מסתבר שבדרך למעבר למערכת אלחוטית חבויים להם אתגרים ומכשולים רבים. הפעם בעיות עקיבה עם ה-G700. לפני מספר דק' קיבלתי את העכבר, התקנתי/עדכנתי את כל התוכנות הדרושות, אך הוא מסרב בתוקף לספק את הביצועים המרשימים בהם לוג'יטק כל כך מתגאים. העיקבה שלו קטועה ובעייתית במצב אל חוטי (כרגע הוא נטען עם כבל USB) גם בהגדרות המקסימליות. (האם יכול להיות שזה בגלל הטעינה/בטריה כמעט ריקה?) הרסיבר מחובר למחשב בנמצא במרחק של כמטר או פחות מהעכבר כאשר השולחן הוא שולחן עץ (לא מתכת). לידו מותקן הרסיבר של המקלדת ומעליו האנטנה של האינטרנט האלחוטי. מה לדעתכם יכול להיות מקור הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה? בתודה מראש! **עריכה: העכבר מראה סימנים של בעיות עקיבה גם במצב חוטי. יכול להיות שזה המשטח (רייזר …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני קונה עכשיו את הכרטיס הזה ומוסיף למחשב p4-2000 intel d850mv צורב דיוידי 60gb 7200 +20gb 5400 creative 5.1 value הספק thermaltake 300w יחזיק את הכרטיס מסך? אני יוכל לישון בשקט?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  10. אני צריך ספק כוח טוב שלא יהרוס לי רכיבים אבל גם שלא יהיה יקר מדי... מה סדר גודל של מכירים לספק? אני צריך אחד חזק כי יהיו לי רכיבים שדורשים הרבה אמרו לי פעם לקחת 300 או 350 אז איזה כדיא לקחת? ואם יש למישהו עצה למארז לא יקר אני צריך את הדבר הכי פשוט שיש שלא יהיה יקר לא צריך שיהיה יפה או משהו רק שלא יהיה סתם חרא שישבר לי ביד

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. לאחר הצילום אני רוצה לערוך את התמונות בפוטושופ, להחזיר אותם לכרטיס זיכרון ואז לפתח אותם. האם זה אפשרי? זה התנאי שלי לקניית מצלמה דיגיטלית .

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  12. גילוי נאות: אלו הם קישורי אפילייטס. אתם לא משלמים אגורה שחוקה אחת מעבר למחיר המקורי אבל על כל רכישה, אמזון מזכה אותי על שסקרתי עבורכם רשימה בלתי מבוטלת של פריטים, קיבצתי,השוויתי והבאתי את הזולים והמשובחים ביותר. HAPPY SHOPPING!!! Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III Internal SSD (MZ-75E250B/AM) מחיר: 380 http://amzn.to/2gSKNSl Razer DeathAdder Essential - Ergonomic PC Gaming Mouse - Comfortable Grip מחיר: 171 http://amzn.to/2gBhdjD PNY Attache USB 2.0 Flash Drive, 64GB/ BLACK (P-FD64GATT03-GE) מחיר: 65 שקלים http://amzn.to/2fHbKU4 Corsair STRAFE Mechanical Gaming Keyboard, Red LED, Cherry MX Brown מחיר: 380 http://amzn.to/2fHbnsD Corsa…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by HellozL,

הייתי רוצה לקנות ערכה אלחוטית (מקלדת+עכבר) למחשב שמיועד בעיקר למשחקים על מה אתם ממליצים? עקרונית אין ממש תקציב, רק שלא יהיה סכום מטורף ..

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  14. ברשותי מכונה משולבת מדגם OfficeJet 4500 ורכישת מחסניות מקוריות עבורה בלתי משתלמת בעליל. אני מעדיף שלא להתעסק עם מחסניות "תואמות" מאחר ומנסיוני נוצר מצב בו המדפסת סרבה לקבל אותן. בנוסף לכך, העלות של אותן מחסניות תואמות לא זולה בהרבה. ישנם סרטונים ב Youtube עם כל מיני ערכות מפוצצות וצורות מילוי, אך עדיין לא מצאתי משהו תואם ספציפית לסדרת 901. תהיתי אם מישו כאן כבר התנסה בערכת מילוי, עליה הוא יוכל להמליץ עבור המחסניות של המדפסת הזו (הבנתי שמדובר באותן מחסניות הנמצאות גם בדגם הישן יותר, ה 4580). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני מניח שהתשובה היא כן, אבל אני מעדיף להיות בטוח. ובכלל, יש יתרון בלקנות את הערכה המקורית של מיקרוסופט או שגם הערכות החלופיות עושות עבודה טובה? ועוד שאלה: ניתן להפעיל גיימפאד אלחוטי שנקנה ללא מתאם למחשב עם המתאם שכבר ברשותי?

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  16. אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, יש לי מדפסת Canon הזרקת דיו ורציתי לשאול האם יש כאן מישהו שהתנסה במילוי מחסנית דיו שחורה עם ערכת מילוי שנקנתה בחנות (-קדיחת חור במחסנית המקורית והזרקה של דיו חיצוני). האם זה עובד, האם זה שווה את הכסף ? נאמר לי בחנות מסויימת שאם המחסנית שלי יותר מ6 חדשים בשימוש אז המילוי לא יעשה את העבודה כי "הדיו מתייבש" (-נשמע לי קצת הזוי בהתחשב בזה שאתמול הדפסתי איתה בשחור עוד). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by havlin,

עשיתי חריטה ל Logitech G15 בעברית החריטה עצמה יצאה יפה מאד אבל התאורה באותיות בעברית היא חלשה . האם למישהו יש רעיון או פיתרון כדי שגם האותיות בעברית יהיו מוארות כמו האותיות באנגלית? תודה מראש

20. ניתחתי מחשב פנטיום 200 שאבא שלי הביא לי מהעבודה שלו שהיה מיועד לזריקה והנה קודם כמה פרטים ושאלות הארדיסק קוואנטום 640 (מישהו רוצה לקנות?) 2 זכרונות (אתם יכולים לזהות גודל לפי מראה?) מעבד פנטיום 200 (היה עליו משחה לבנה וכשהיא נוגבה נמרח טיפה על המסביב של המתכת, הוא יכול לפעול ?) כרטיס רשת 3COM 10\100 (שאני אשים במחשב שלי ואקשר עם GA-7VTXH שיהיה לי) ועוד כל מיני שטויות כמו כונן דיסקטים ענק ולמי שמותרד בקשר ללוח אם, ..... HE IS OUT OF BUGS כך שאם הוא היה משחק זה היה טוב. אבל הג'וקים האלה קצת יחסרו לו ויהפכו לפסל אומנותי תענו אם אתם יודעים בקשר לשאלות

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by parker8,

תמונה למי שלא מכיר את הפד: לינק לפנדה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12873

22. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by gil_k,

לפני כמה ימים קניתי את ה g5 (עכבר מעולה ;D) אבל הבנתי שאם שעדיף לקנות פאד טוב, עכשי ויש לי אחד פשוט (ב 30 שקל...) התקציב הוא 100 שקל. איך ה זה Steelpad QcK? ואם אפשר גם קישורים לאתר... תודה, גיל

• 76 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by ew89,

היי חברה, הזמנתי את העכבר Logitech 400S ואני צריך פאד בשבילו.. בדקתי בחנויות בארץ והפאד Steelseries QCK לא נמצא במלאי.. יש איזושהי אופציה אחרת שמומלצת לעבוד עם העכבר הזה? אשמח לעזרה.. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by xbx,

שלום יש לי את ה MX 500 אני מעוניין לרכוש PAD חדש למשחקים, שמעתי שיש פאדים שממש עוזרים בכיוון וממש נוחים לעבודה מולם כמו STEEL PAD או משהו שנקרא FUNC, יש למשהו מושג איפה משיגים אותם בארץ? ועוד משהו יש איזה חומר שצריך למרוח עליהם שהPAD ירוץ חלק וצריכים להחליף את זה כל כמה זמן? עוד משהו נוסף בזיגזג יש את הפאדים האלה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=854 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=856 האם הם טובים וברמה של STEELPAD? האם פאד מאלומניום הוא מדויק ושווה משהו? או להשאר בלי פאד בכלל? או פאד בשקל כזה מהשוק? ;D תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.